| Zindan (İksir Sınıfı) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Andrea O'Conner Yönetici Kehanet Profesörü Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 11/01/11 İş/Hobiler : Kehanet Öğretmeni
Karakter Sayfası Para: (500/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 11, 2011 6:48 pm | |
| Zindan iksir derslerinin işlendiği yerdir.DUvarlarda bulunan raflarda ve dolapğlarda iksir malzemeleri ve kitapları bulunur.iç tarafta hocanın odaı bulunur ama kilitlidir.Zindanın sadece bir bölümü iksir dersi için kulanılır parmaklıklarla örtülmüş olan sağ taraftaki kısımdaysa ne olduğu öğrenciler tarafından bilinmez. | |
|
| |
Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 18, 2011 9:00 pm | |
| Nate i cekistirerek zorla zindanlara getirdim, duello yapmayi teklif etmisti ve ben mekan olarak burayi secmistim, ne de olsa slytherin sorumlusuydum zindanlara alisiktim. Bu duello isi beni ciddi ciddi heveslendirmisti o yuzden zindanin ortasina vardigimizda tek kelime etmeden , Nate'e pozisyon almasini emreden bir bakis attim. | |
|
| |
Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 18, 2011 9:07 pm | |
| Hestia beni zindanlardan birine fırlatınca suratımdaki gülümsemeye engel olamadan dengemi kurmaya çalıştım. "Hemen sarhoş olduğumu biliyorsundur herhalde." diye kıkırdadım. Asamı kaldırıp Hestia'nın önünde değildim. Başım gerçekten dönmeye başlamıştı. Zaten dağınık olan dikkatim şimdi daha da garip olmuştu ama umursamıyordum. Asayı savurup "Expelliarmus" dedim. Bu arada da dengemi kaybedip yere oturuverdim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
| Konu: Geri: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 18, 2011 9:11 pm | |
| Nate cok komik gorunuyordu, zaten benim de basim donuyordu, tukurukler saca saca guluyordum ve birilerinin duyup kontrole gelmemesini umuyordum. Pozisyon aldim, asami Nate'e dogrultup "Glacius" dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 18, 2011 9:13 pm | |
| 'Hestia Petrasova' üyesi bu işi tamamladı : Secmen Sapka
#1 'slytherin' : 4
--------------------------------
#2 'hufflepuff' : 3 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 18, 2011 9:22 pm | |
| Attığım büyü saçma sapan bir yere isabet ettikten sonra Hestia'nın buz parçaları vücuduma çarptı. Neyse ki fazla derin yaralar açmamıştı. Öylece durup üstüme baktım. Acı hissetmemem ne saçmaydı. Sanırım bir bardakla kafayı bulmuştum bile. Olayın komikliği ile ağzımdan tükürük saçarak güldüm. Ayağa kalkmaya çalışırken gülmekten konuşamıyordum bile. "Pes... Pes tamam yendin." dedim kesik kesik. Sallanarak Hestia'nın üzerine üzerine yürüyüp sonunda onu duvara sıkıştırdım. Kendimde olmadığımı biliyordum ama sanki yapmam gerekirmiş gibi geliyordu ve benden başka kimsenin Hestia'yı, en önem verdiğim kişiyi, mutlu edemeyeceğini farkettim. Sesimi alçaltarak "Sorumluluk senin demiştim." dedim ama cümlenin sonunu tamamen yutmuştum. Çünkü Hestia'nın dibine girmiştim. Aklım başımda olsa kesinlikle yapmayacağım birşeydi bu ama şimdi dudaklarım Hestia'nınkilere değiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 18, 2011 9:29 pm | |
| Hersey komik geliyordu, ta ki Nate israrla ustume yurumeye baslayana kadar, en sonunda duvara yaslandim, Nate "sorumluluk sende" derken islerin birden ciddilesmeye basladigini anladim artik, ama anlamamla Nate in dudaklarini dudaklarimda hissetmem ayni anda olmustu ne yazik ki. Sok olmustum ama bir yandan da durumdan memnundum, 6 yil gorusmemis de olsak Nate guvenebilecegim tek erkekti, ve ickiyi bahane edip kurtulacagimi umarak kendimi islerin akisina biraktim, | |
|
| |
| Konu: Geri: Zindan (İksir Sınıfı) Salı Ocak 18, 2011 9:37 pm | |
| İçimden ona söylemiştim diyordum. Bana içirmemeliydi. Hestia'nın dudaklarının bu kadar yumuşak olması da ilgimi çekmişti. Kendimi kaybetmiş gibiydim ve ikide bir aklıma ikimizin çocukluk anıları geliyordu. Her zaman beni koruması, dertlerini dinlemem, eski fotoraflarımız... Zihnimde bu anılar o kadar canlıyken şuan tamamen uyuşuk bir şekilde öpüyordum onu. Birden beynim bana dur dedi. Ben de anında durdum. Zaten artık kendimi kaybetmiştim. Daha da sapıtmam çok kötü olacaktı. Belki de Hestia bana acıdığı için engellemiyordu ama şuan bunların hiç biri umurumda değildi. Hiç birşey demeden elini tutup zindandan dışarı çıkardım. ~~~BU ARADA BU RP BİTELİ ÇOK OLUYOR~~~ | |
|
| |
| Zindan (İksir Sınıfı) | |
|