Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Koridorda karşılaşma

2 posters
YazarMesaj
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
Koridorda karşılaşma Left_bar_bleue600/1000Koridorda karşılaşma Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
Koridorda karşılaşma Empty
MesajKonu: Koridorda karşılaşma   Koridorda karşılaşma Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:01 pm

Yasak aşk'ın devamı. Aşk-ı memnu tüm hızıyla devam ediyo!
6. gün
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
Koridorda karşılaşma Left_bar_bleue600/1000Koridorda karşılaşma Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: Koridorda karşılaşma   Koridorda karşılaşma Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:05 pm

Nate'in delirme ihtimali dusuncesi beynime saplanmisti ve ben de onu aramaya koyulmustum. Onu bu duruma getiren bendim ve eger kotulesmisse yatistiran da ben olmaliydim, ayrica hissettiklerimden de bahsedecektim.
Koridorlar bostu, ama yavas yavas yuruyordum. Ve o sirada ikizimi gordum, bir an duraksadim, derin bir nefes alip ona dogru hizli adimlarla yurumeye devam ettim.
http://rptimez.bossforum.org
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Nathaniel Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
MesajKonu: Geri: Koridorda karşılaşma   Koridorda karşılaşma Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:25 pm

O geceden sonra odama gidip krize girmişim. Neyse ki kendimi boş odaya gelinceye kadar konrol edebilmiştim. Bu yüzden odada kırılan eden hiç bir şey olmadı. Ağlayıp elime geçirdiğim kesici birşeyler -tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum- kollarımı kesip kendimi kan içinde bırakmıştım. Bir kaç saat sonra kriz geçince kendimi sızmış, kanlar içinde buldum. Asam ile şifa büyülerimi yaptım ama tam olarak iyileşmediler ve hala izleri var. Sanırım geçmeleri için Hestia ile konuşmalıyım bir iksir geçirebilir ama onunla konuşmaya hazır mıyım ki? Kendim yapmak için kütüphaneye karar vermiştim ama, şimdi koridorda karşıdan gelen Hestia'yı görünce olduğum yerde kalakaldım. O da beni görünce daha da hızlanmıştı. Bir tokada daha dayanabilir miydim? Koridorda kimse yoktu neyse ki.
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: Koridorda karşılaşma   Koridorda karşılaşma Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:35 pm

Nate'in karsisina gectim. Once birsey soyleyecek gibi oldum, sonra durdum, bakmaya devam ettim. Kalbim biraz daha hizli atiyordu, sinir bozucu bir duyguydu, Nate'in suratina mal mal bakmaya devam etmemeliydim, zaten iyi gorunuyordu, biraz yorgundu sanirim, iyi bir gece gecirmemis olabilirdi, nasil geciricekti ki zaten?
-Nie obchodzi mnie, kocham cię.
Agzimdan "umrumda degil, seni seviyorum" sozcukleri dokulurken Nate'in dudaklarina ufak bir opucuk kondurdum. Yuzune bakamadan yoluma devam ettim.
-Bu arada, umm, bence odamda yemek yemeliyiz.
dedikten sonra adimlarimi hizlandirdim, utanmistim.
http://rptimez.bossforum.org
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Nathaniel Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Koridorda karşılaşma   Koridorda karşılaşma Icon_minitimePerş. Ocak 20, 2011 7:41 pm

Gelip önümde durunca yutkundum. Herhalde geniş küfür dağarcığından hangi küfürü savursam diye düşünüyordu. Aileye küfretse kendine de giderdi. Bence gayet haklıydı düşünmekte. Bu zamanlarda anne karıştırmayan küfür bulmak zordu. Tabi böyle düşünürken sevgi sözcüklerini duyunca afalladım üstüne üstlük bir de üstüne öpücük alınca apışıp kaldım. Hestia yanımdan geçerken sadece gözlerimi şaşkın şaşkın açmış bir şekilde onu izlemekle yetindim. Odada yemek yemek? Öylece durup Hestia'nın yürüyüp gitmesini izlerken, kardeşlik ve aşkı nasıl birbirine karıştırdığımı düşünüyordum.

Koridorda karşılaşma
1 sayfadaki 1 sayfası