Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Ya öylesine bişeyler varmış burda. Perş. Ocak 20, 2011 9:07 pm | |
| Fazla resmim yok bilgisayarımda ama çok özendim (özenti ceren) dedim bana ne olanları şettiriim çekip çekip koyarım die. (bu cümle çok güzel kötü yanlara çekilir ha) İşte buyrun 3ü. Ya bakın bu resmimi çok sevmiştim. Sınavdı falan ama hoca 40 gibi bişey verdi. Zaten sonra da bizim sınıfı atölyesinden kovmuştu - Spoiler:
Leonardonun lavisi falan - Spoiler:
Bi arkadaşıma çizmiştim bunu o.o" ehe fantazimsiydi. - Spoiler:
Devamı gelecek... | |
|
Andrea O'Conner Yönetici Kehanet Profesörü Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 11/01/11 İş/Hobiler : Kehanet Öğretmeni
Karakter Sayfası Para: (500/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Ya öylesine bişeyler varmış burda. Perş. Ocak 20, 2011 9:11 pm | |
| olm çok iyiler lan..bu arada ne okuycan sen hedefin nere.seneye aynı bölümdemiyiz ? | |
|
Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Ya öylesine bişeyler varmış burda. Perş. Ocak 20, 2011 9:24 pm | |
| Animasyon istiorm. Eskişeer anadolu ünv. | |
|
| Konu: Geri: Ya öylesine bişeyler varmış burda. Perş. Ocak 20, 2011 9:32 pm | |
| inşallah kazanırsın burcucum. | |
|
Zamiel Nagao Slytherin 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: Ya öylesine bişeyler varmış burda. Cuma Ocak 21, 2011 2:13 am | |
| 2. adının burcu olduğunu varsayıp olayı garibime götürmüyorum ve 3. resim tarzındaki tüm çizimlerini görmek isterim | |
|
Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Ya öylesine bişeyler varmış burda. Cuma Ocak 21, 2011 4:56 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Ya öylesine bişeyler varmış burda. Paz Ocak 23, 2011 5:00 pm | |
| | |
|