Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Kaybolmuşluk Hali

2 posters
YazarMesaj
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Kaybolmuşluk Hali Left_bar_bleue100/1000Kaybolmuşluk Hali Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
Kaybolmuşluk Hali Empty
MesajKonu: Kaybolmuşluk Hali   Kaybolmuşluk Hali Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 4:00 pm

Ağır adımlarla yürüyordum.Cebimdeki saatin tiktağın sesine uygun olarak düşünüyordum.O kadar karışıktı ki kafam,her tiklemede düşüncelerim değişiveriyordu.Daha birkaç saniye önce okulun mimarisini düşünürken şimdi şu saati düşünüyordum.
"Ah bu çok saçma..." diye söyleyiverdim.Okulda yeniydim ve hiçbir şey bilmiyordum.Ne odalar ne de insanları.Büyük ihtimal kötü bir görünüm uyandırdım.Zaten yolculuk pek rahat sayılmazdı.Şimdilik bu mekanda bana rehberlik etmesi için bir görevli bekliyordum. Peh rezil olmuştum sanırım. Tik tak tik tak...Bu saat beni deli ediyor...Umarım yakında bir görevli gelir ümidiyle bekliyorum.
Dean Break
Hogwarts Çalışanı
Hogwarts Çalışanı

Erkek Mesaj Sayısı : 36
İş/Hobiler : Zümrüd-ü Anka Kuşları
Lakap : sakalcı

Karakter Sayfası
Para:
Kaybolmuşluk Hali Left_bar_bleue1000/1000Kaybolmuşluk Hali Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Kaybolmuşluk Hali Empty
MesajKonu: Geri: Kaybolmuşluk Hali   Kaybolmuşluk Hali Icon_minitimeCuma Ocak 21, 2011 5:43 pm

herzamanki suratsızlığım üstümde..bari birazda şu giriş salonunu temizleyim.lanet öğrenciler yine buralara basmışlardır.içeri girdim ve yeşil giyimli bir çömez gördüm sanki..evet slyhterin 1. sınıf..slyhterinlileri severim...

-hoşgeldin evlat..ne bekliyorsun?(aval aval yüzüme bakıyordu..durumunu anladım)gel seni slyhterin yatakhanesine doğru götüreyim fakat şifreyi bilmiyorum...kapıdan birisi geçeceği zaman girersin...

çock gülümsedi..asamı çıkardım ve iki salladım bavullar havalandı ve önümüze getirdim.

-baykuşunu ver.baykuşhaneye götürürüm.

yüzüme baktı.vermekte pek emin olamadı...
Dean Break
Hogwarts Çalışanı
Hogwarts Çalışanı

Karakter Sayfası
Para:
Kaybolmuşluk Hali Left_bar_bleue1000/1000Kaybolmuşluk Hali Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Kaybolmuşluk Hali Empty
MesajKonu: Geri: Kaybolmuşluk Hali   Kaybolmuşluk Hali Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 9:08 pm

rp out- cevap yazılmamıştır rp günü bittiği için 2 gün boyunca ortak salonda kalamayacağımızdan rp yi şu sözlerle bitirmeliyim

rp in-

baykuşunu baykuşhaneye bıraktım ve bavullarını slyhterin yatakhanesi önüne bıraktım.ve oradan ayrıldım. LANET OLSUN KORİDORLAR ÇOK PİS!! ah bu slyhterinliler....
Dean Break
Hogwarts Çalışanı
Hogwarts Çalışanı

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Kaybolmuşluk Hali Empty
MesajKonu: Geri: Kaybolmuşluk Hali   Kaybolmuşluk Hali Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 9:12 pm

RP BİTMİŞTİR.

Kaybolmuşluk Hali
1 sayfadaki 1 sayfası