Stanley Plague Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 30 Nerden : Neverland Yetimhanesi İş/Hobiler : Koleksiyonculuk Lakap : Stan,BiBi,Zombi
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri. Rp Yaşı:
| Konu: Kaybolmuşluk Hali Cuma Ocak 21, 2011 4:00 pm | |
| Ağır adımlarla yürüyordum.Cebimdeki saatin tiktağın sesine uygun olarak düşünüyordum.O kadar karışıktı ki kafam,her tiklemede düşüncelerim değişiveriyordu.Daha birkaç saniye önce okulun mimarisini düşünürken şimdi şu saati düşünüyordum. "Ah bu çok saçma..." diye söyleyiverdim.Okulda yeniydim ve hiçbir şey bilmiyordum.Ne odalar ne de insanları.Büyük ihtimal kötü bir görünüm uyandırdım.Zaten yolculuk pek rahat sayılmazdı.Şimdilik bu mekanda bana rehberlik etmesi için bir görevli bekliyordum. Peh rezil olmuştum sanırım. Tik tak tik tak...Bu saat beni deli ediyor...Umarım yakında bir görevli gelir ümidiyle bekliyorum. | |
|
Dean Break Hogwarts Çalışanı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 21/01/11 Yaş : 59 Nerden : bilinmez İş/Hobiler : Zümrüd-ü Anka Kuşları Lakap : sakalcı
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Kaybolmuşluk Hali Cuma Ocak 21, 2011 5:43 pm | |
| herzamanki suratsızlığım üstümde..bari birazda şu giriş salonunu temizleyim.lanet öğrenciler yine buralara basmışlardır.içeri girdim ve yeşil giyimli bir çömez gördüm sanki..evet slyhterin 1. sınıf..slyhterinlileri severim...
-hoşgeldin evlat..ne bekliyorsun?(aval aval yüzüme bakıyordu..durumunu anladım)gel seni slyhterin yatakhanesine doğru götüreyim fakat şifreyi bilmiyorum...kapıdan birisi geçeceği zaman girersin...
çock gülümsedi..asamı çıkardım ve iki salladım bavullar havalandı ve önümüze getirdim.
-baykuşunu ver.baykuşhaneye götürürüm.
yüzüme baktı.vermekte pek emin olamadı... | |
|
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 21/01/11 Yaş : 59 Nerden : bilinmez İş/Hobiler : Zümrüd-ü Anka Kuşları Lakap : sakalcı
| Konu: Geri: Kaybolmuşluk Hali C.tesi Ocak 22, 2011 9:08 pm | |
| rp out- cevap yazılmamıştır rp günü bittiği için 2 gün boyunca ortak salonda kalamayacağımızdan rp yi şu sözlerle bitirmeliyim
rp in-
baykuşunu baykuşhaneye bıraktım ve bavullarını slyhterin yatakhanesi önüne bıraktım.ve oradan ayrıldım. LANET OLSUN KORİDORLAR ÇOK PİS!! ah bu slyhterinliler.... | |
|
| Konu: Geri: Kaybolmuşluk Hali C.tesi Ocak 22, 2011 9:12 pm | |
| | |
|