| İşte gezme dolaşma | |
|
+2Zamiel Nagao Charlotte Woods 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Charlotte Woods Gryffindor 3. sinif
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/01/11 Yaş : 31 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf Lakap : Chuck
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar. Rp Yaşı: 12
| Konu: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 8:32 pm | |
| 7.gün! BOM!
"Bak şimdi! Bu merdivenler de hareket ediyolar. Çık üstüne bi." dedim Emilienne'e bu sırada merdivenlere atlayıp ortasına koştum. Sonra sağa sola yüklendim. "Hareket et!!!" diye ciyakladıktan sonra merdiven olduğu yerde hareket edip başka bir koridora bağlandı. "Ehe! Gördün mü gel hadi." dedim yukarı koşarken. Koridora çıktıktan sonra yavaşladım ve gururlu bir sesle "Bak birisi sana sataşırsa bana söyle, burda herkes korkar benden..." dedim. Sonra da ilginç bir poz vererek sırıttım. Koridorun ilerisine bakınca kedi manyağı, her konuşma çabalarıma uyuz uyuz tepkiler veren Slytherin'li Zamiel'i gördüm. "Aha! Zamiel. Yav şu çocuğa bi sigara satamadım! Sonra dolaştırırım dur seni." Zamiel'e doğru koşmaya başladım. Bi de takılıp sendeledim ama devam ettim. "Ştt!! Zamiel! Dursana!" | |
|
| |
Zamiel Nagao Slytherin 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 8:38 pm | |
| "Huh ?"
Kendisine doğru koşup sendeleyen ufaklığı görür ve aniden arkasına dönüp ona doğru atılır.
"Dikkat etsene sen. Kafanın patlamasını mı istiyosun yoksa ? Sakince kolundan tutup dengesini sağlaması için sabitler ve suratına bakar. .
"Evet ne istiyorsun ?" | |
|
| |
Xizan Phoenix Slytherin 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 27 Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 8:51 pm | |
| Puff sonunda kendime geldiiiim ! Ne oldu lan dün gece ? İksir dersindeydim sonra herşey bişey oladu sonra bişeyler hmmmm neyse yaaaa . . . . Çıkam gidem şurdan . . .
Anaaa biri bi paket sigara düşürmüş hmmm Uzun kırmızı Lark kesin Zami düşürmüştür
"Lallihhoo Lalliihhooo Lalli Lalli Lallihhoooo Lallihhoo Lallihho aaa o ne bizimkiler burdaymış.
Pişt napıyosunuz bakiyim koridordaaaa ? Bu arada Lark'ını buldum Zami . Dün nooldu lan ? | |
|
| |
Emilienne Molyneux Gryffindor 2. Sınıf
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 9:03 pm | |
| "He. Çıktım." Canlı, her an atlayıp zıplayacak, gideceği her yere uçarak gidecek, pikaçu olup atladığı çatıdan elektrik saçacak bir minik oğlan çocuğu gibi bakıyordu. Merdiven hareket etmeye başlayınca suratında o her çocukta görülen salak sırıtma belirdi. "Hareket ediyo'." dedi sanki az önce karşısındaki kız zaten hareket edeceğini söylememiş gibi. Hoplaya hoplaya peşinden gitmeye başladı. Hayır, normal çıkış değildi bu. Direk iki ayağıyla tek tek basamakları hopluyordu. Kafasını gözünü yarmak iyi bir şeydi ya, çok çabalıyordu kafasını yarmak için. "Kafasını mı döversin sataşırsa? Burnunu mu yamultursun? Gözüne mi üflersin? Kulağını saçınla mı gıdıklarsın?" dedi sanki adam öldürme şeyleriymiş gibi. Aslında öyleydi. Özellikle de kulağı saçla gıdıklama olayı... Alkışlamaya başladı Charlotte'u o pozunu verince. Suratında yine o salak sırıtış, yine o salak ifade vardı. Kız gördüğü kişiye doğru koşarken bahsettiği kişinin şu kedi olduğunu hatırladı kızın peşinden koşmaya başladığı anda. Sanki yaptıklarını yapmak zorundaymış gibi, tam sendelediği yerde durup geri bir adım attı. Yine onun gibi sendelemeye çalışıp koşmaya devam etti. "Kedi-adam!" dedi geldiğini belli etmek istercesine. Koşarken omuzlarından düşmüş cüppesini düzeltip sırıtmaya devam etti. Arkadan gelen kişiyi de görünce kaşlarını çattı. Yine anı hareketiyle omuzlarından düşen cüppesine aldırmadan parmağıyla genci gösterdi. "Aha! Öldürdüğüm adam! Yaşıyo'! Frankeştayn mı oldun sen şimdi?!" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 9:11 pm | |
| Uzaktan gelen Xi'yi görüp elini sallar.
Oi Xi ! Hayat kurtarıyorsun hakkaten saol. Ardından başka bir ses daha duydu. . Garip bir şekilde Charlotte'un hareketlerini taklit etmeye çalışan şu garip kızda oradaydı. . "İlginç bir karakter daha geliyor, merak uyandıran bir buluşma olacak gibi." diye geçirdi içinden.
"Kedi balığı ?" Sahi adı neydi bu kızın ? | |
|
| |
Cassie Quatra Gryffindor 2. Sınıf
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 22/01/11 Nerden : NY-Roma İş/Hobiler : Saçmalamak Lakap : Cass, Mika
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı. Rp Yaşı: 11
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 9:23 pm | |
| Kalabalık? Dört öğrenci mi vardı orada? Dikkatlice bakınca orada gerçekten de bir iki kişinin olduğunu gördü. Eh, insan varsa Cassie de vardı. İnsanlar güzeldir, özellikle de bir sürü tanımadıklarsa.
Hoplaya zıplaya topluluğun yanına gidip ne olduğunu anlamaya çalıştı. Evet, anlayamadığı bir şeyler daha. "Naber insanlar? Neler oluyor burada?" Ah, ne kadar da sadeydi. Başka nasıl öğrenebilirdi ki buralarda neler olduğunu? Ortama dal ve sorunu sor, sen anlaşılmasan da insanlar zekidir ve seni anlayabilirler. "İnsan görünce ortama gelesim tuttu. Ben yeni öğrenciyim, bir de insanları severim. Hıhı hıhı. İnsanlarla aram çok iyidir. Özellikle de nefes alıp konuşanlarla..." Fevkaladenin fevkinde bir konuşma, Organik yaşam formlarıyla aram süperdir~ Ölmemişseniz, konuşabiliriz vs. vs. "Peki siz kimsiniz insanlar? Ben Cassie ama siz Mikayla diyebilirsiniz." Garip girişin ardından biraz daha mantıklı davranışlar. Çok abartmasa iyi olurdu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/01/11 Yaş : 31 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf Lakap : Chuck
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 9:34 pm | |
| Başka bir çocuk gelince benim pazarlama işi kaynamıştı "Hop! Bakın toptan aldığım için bende herşeyi yarı fiyatından bulabilirsiniz. Ciddiyim." dedim ciddi görünmeye çalışarak. Gözlerimi kısıp Zamiel'e baktım "O kalitesiz sigaralarla yetinmek zorunda değilsin biliyosun... Nikotin dediğin bende bulunur, evet öyle." sesimi alçatarak karşıdaki 2 slytherin'liye yanaştım. "Farklı bir madde düşünürseniz elimde yeni şeyler var." dedim. Sonra da diğer oğlana şöyle bir baktım. "Eh, ben seni neden hiç görmedim gibi? Emilienne eğer onu öldürdüysen sanırım ben sadece ölüleri görüyorum çünkü önce hiç görmemiştim. Eh o zmn o ölü olduğu için onu görüyorsam... O zaman siz de ölüsünüz ve size dokunabiliyorsam-" test etmek için Zamiel'in kolunu dürttüm "Ay o zaman ben de ölüyüm!" yeni gelen çocuğa bakıp gidip yanaklarını tuttum "Sen nasıl öldün tatlım?" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 27 Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 9:40 pm | |
| Imm senin öldürmediine eminim Emi , biri sabotaj yaptı eminim buna u.u ama yinede bu gece odana gizlice giricem demedi deme. Ne demek dostum daha dikkatli ol bidaha Hogwarts'ta yerden Lark topolarken bir profesör tarafından yakalanmak pek te hoş olmazdıOda nesi bir 1.sınıf öğrencisi hoplaya zıplaya buraya geliyo . . . Aman tanrım konuşuyo ! Hmm ben nefes alıyorum konuşuyorum nerdeyse bu ikisinide yapamıycaktım sanki ama olsun. Şu okula geldiimden beri gördüğümm en hayat dolu tip. Merak etme Charlotte ve merak etme kimse ölmedi sanırım sadece kafam güzel olmuş ve sakın merak etme en pazarlamacı sensin benim için senden başkasından alışveriş yapmam servislerinden son derece memnunum sadece bu kızı çok sevdim . Selam sana Mikayla ^^ sevdim seni hayat dolusun bana benziyosun gel buraya sarılcam !!!Ve Mikaylanın üstüne atıldım. | |
|
| |
Dean Break Hogwarts Çalışanı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 21/01/11 Yaş : 59 Nerden : bilinmez İş/Hobiler : Zümrüd-ü Anka Kuşları Lakap : sakalcı
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 9:42 pm | |
| lanet olası bavulları taşımıştım.elimde asamla merdivenleri siliyordum ki....bir grup ÇOCUK merdivenlerde.
-lanet olasılar!yeni sildim buraları!!!kahretsin!hergün buraları kimin kirlettiği belli oluyor...
tam o sırada..sigarayı gördüm...
-hey çocuklar..okul içinde sigara yasak bilmiyor musunuz?
hafifçe gülümsedim ve vermeleri için elimi uzatttım.
-bayan petrasova duyarsa çoooookkk kızar.. (pis pis sırıttım)
hepsi şaşkın ve sobelenmiş bir şekilde bana bakıyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 10:13 pm | |
| "Ben sigaralarımı severim Chuck ve dediğim gibi benim zaten bir kanalım mevcut daha öncede söyledim bunu. Ama genede elindekileri görmek isterim ufaklık. . daha sonra Xi'ye bakışını görür ve ekler. "Bu eski dostum Xi. Hiç bir yerde ama aslında her yerdedir görmemiş olman mümkün ama aslında büyük ihtimalle görmüşündür." tabii o beni hiç dinlemeyip gene kendi bildiğini okumaktaydı. . Sesimi biraz yükselttim ve;
"Biraz sakin ol ve beni dürtmeyi bırak ufaklık kimse ölmedi ve bu olayı daha önce yaşadığımdan bu kadar eminim konuşabiliyorum. Hepimiz canlıyız" Bi an aklıma Harry ve olanlar geldi. . O sırada başka bir Grifin yanımıza yaklaştı, hızlı hızlı konuşuyordu. .
"Naber insanlar? Neler oluyor burada?"
"İnsan görünce ortama gelesim tuttu. Ben yeni öğrenciyim, bir de insanları severim. Hıhı hıhı. İnsanlarla aram çok iyidir. Özellikle de nefes alıp konuşanlarla..."
"Peki siz kimsiniz insanlar? Ben Cassie ama siz Mikayla diyebilirsiniz."
Biraz sakinleşmesini ve tanışma faslının geçmesini bekledim. .
"Sanada selamlar. Mikayla mı demiştin ? Kedim Mikan'ın adına bayağı benziyor ismin. . Bu arada ben Zamiel." Ne oluyordu bu Grifinlere ? Hepsi çok heyecanlı bu zamanlarda, özellikle dişileri. . Ve gene bir ses ! Lanet olsun ne kadar da çok gürültü vardı. . Tam Mikayla'ya doğru fırlayan Xi'yi cübbesinin yakasından tuttum ve geri çektim.
"Burası japonya değil Xi ve bizde japonyada değiliz. . Soğuk kanlılığını koru ve hep bir adım önde ol. Daha kaç kere hatırlatmam gerekiyor sana ?"
"-lanet olasılar!yeni sildim buraları!!!kahretsin!hergün buraları kimin kirlettiği belli oluyor..." ve sigarayı görmüş olacak ki ekledi. "-hey çocuklar..okul içinde sigara yasak bilmiyor musunuz?" ve elini uzattı; "-bayan petrasova duyarsa çoooookkk kızar.. "
"Bu bir sorun değ. . ." Tam ağzımı açmıştım ki önümden uçarak bir figür geçti. Chuck mıydı yoksa o ?!
En son Zamiel Nagao tarafından C.tesi Ocak 22, 2011 10:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 10:15 pm | |
| Yanaklarını tuttuğum çocuğa yapışan Slytherinli çocuğa garip garip baktım. "Sen ne garip bi Slytherinlisin öyle." çocuğu dürtmeye başladım. O sırada arkadan çok tanıdık bir ses geldi. İşte okuldaki korkulu rüyam karşımdaydı. Beni birşeyler pazarlarken yakalamasından çok korktuğum biriydi. Bi ona bir de yanımdakilere baktım. Slytherin'lileri kurtarmak çok yaptığım birşey değildi ama gene de... Hızla önüne zıplayıp boğazımı temizledim. "Bay Break! Ben de bu gün hep sizi aramıştım zaten!" dedim süper esnaf havama bürünerek bu sırada arkamda duranlara elimle gitmelerini işaret ettim. "Bay Break size sorucak çok önemli şeylerim var." diye adamın koluna girdim. "Bırakın sigaraı falan. Galleon'un değeri düşmüş. Hollanda'ya gittiğimde hiç beklediğim değeri vermedi. Bana bir kaç tavsiyede bulunur musunuz?" dedim girdiğim kolunu çekiştirip deminki 4lüden tam tersi yöne doğru yürümeye başladım. | |
|
| |
Dean Break Hogwarts Çalışanı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 21/01/11 Yaş : 59 Nerden : bilinmez İş/Hobiler : Zümrüd-ü Anka Kuşları Lakap : sakalcı
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 10:19 pm | |
| aslında grifindorluları hiç sevmem fakat piyasadan vs.. bahsedince bir anda söylediklerimi unuttum ve kızla koridorda yürümeye başladık..kendimi bir anda bir sohbette buldum. | |
|
| |
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 10:34 pm | |
| Ouu Charlotte , Charlotte sytherin'i sevmediğini söylüyo olabilirsin arkadaşların için herşeyi yaparsın dimi . Gerçi bizde pek normal Slytherin'li sayılmayız ama.
Herkesi kollarımın altına aldığım gibi ordan fırladım.Ve Charlotte ' un duyacağı bir seste .Herkesi kollarımın altına aldığım gibi ordan fırladım.Ve Charlotte ' un duyacağı bir seste Şu sıralar 3.KAT DOĞU KORİDORU'nda bir Böcürt dolaştığını söylüyolar hadi gidip şu şeyi avlayalım ha
Sanırım Charlotte bu yetenekle hemen kurtulur sakalcı'dan. Şu haraket eden merdivenlere hastayım sevimli şeylerr, bu arada bir sigara versene Zami adrenalin sonrası gibisi yok | |
|
| |
| Konu: Geri: İşte gezme dolaşma C.tesi Ocak 22, 2011 10:49 pm | |
| "Ha ? Tabi neden olmasın dostum." sessiz bir minnetle Chuck'a teşekkür ederek içimden geçirdim;
"Sana borçluyum ufaklık ve borçlu kalmaktan nefret ederim." ardından tekrar dönüp ekledim;
"Başka isteyen ?"
--- RP BİTMİŞTİR ---
Not: Bu RP bahçede devam edebilir. Emil ve diğerleri kızmasın ^^" | |
|
| |
| İşte gezme dolaşma | |
|