Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Astronomi Kulesi

+2
Xizan Phoenix
Okul Müdürü(GM)
6 posters
YazarMesaj
Okul Müdürü(GM)
Profesör
Profesör
Okul Müdürü(GM)

Karakter Sayfası
Para:
Astronomi Kulesi Left_bar_bleue1000/1000Astronomi Kulesi Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 8:29 am

Yasli, solgun suratli bir profesor odama telasla girip acilen onunla Astronomi Kulesi'ne gelmemi soyledi. Baska birsey soylemesine gerek yoktu.
-Bu sefer ki hangi binadan? diye sormakla yetindim.
-Efendim, Slytherin, burada sesini biraz kisti, bina baskani... Ama oldurulmemis. Not birakmis.

Demek saldirgan artik profesorlere de saldirmaya baslamisti.
Iste Hestia Petrasova oradaydi, kule merdivenlerinin trabzanlarina baglanmisti, elleri yukarda, basi one egilmis saclari yuzunu kapatiyordu. Basinda bir baska profesor bekliyordu. Yaklasip saclarini cekerek suratina baktim, morluklar vardi.
Kulede dersi olan ogrenciler yaklasiyordu, once panikledim, ogrencilerin profesorlerini bu halde gormelerini istemedim. Ama zaten onlar Hestia'yi bu halde gorunce beni dinlemeyip etrafina toplanmisti, bu kadin agzina gelen kufru saymasina ve tum acimasizliklarina ragmen seviliyordu nedense.
Ogrencilerin toplanmasina musaade ettim kararimdan vazgecip, okulda olan bitenlerden haberleri olmasi onlar icin daha iyiydi.
Tek istedigim ikiz kardesinin gormemesiydi, ikiz kardesi anlattigina gore deliydi.
Daha sonra iki basamaga altli ustlu yazilmis nota baktim.

Ne kadar acimasiz olsa da, kalbi var gogsunun altinda.
Benden aldiginizi geri verin, o gittigi gun ben bittim.

Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Erkek Mesaj Sayısı : 53
Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası

Karakter Sayfası
Para:
Astronomi Kulesi Left_bar_bleue1000/1000Astronomi Kulesi Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 2:51 pm

Evet , evet astronomi kulesinden gryfindorlu kızların odasının gözüktüğüne dair söylentiler var . . . Evet evet denemeye değer eğer gözüküyosa bir şekilde oraya gitmenin yolunuda bulucam hahhahhaaaa

Merdivenleri birer birer çıktım ama birşey doğru değildi bir şey kendimi çok yanlış hissetmeme sebebp oldu o 10 saniye önceki aşk çocuğu yok oldu bi anda ortaya şüpheci bi kişilik çıktı burda karanlık bir hava vardı ve çıktıkça artıyordu . . . .

Yukarı çıktığımda Proffesor H.Petrasova ve okul öüdürümüz ordaydı kapalı bir örtünün başında duruyorlardı konuşuyorlardı . . .Aklıma ilk gelen şey gizli bir ilişkileri olduğuydu ama

"Profesör ?"

İşte bu soruyu sormamla olanları anladım . Bana attıkları bakışta görebiliyordum bunu . . . O örtünün altında baygın biri vardı .Acaba ne olmuştu ? Hep merak etmişimdir böyle şeyleri o.O

Ama hepsinden kötüsü ise . . . Kızların yatak odasına bakamıycam , Lanet Olsun . . .

En son Xizan Phoenix tarafından Paz Ocak 23, 2011 2:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
Astronomi Kulesi Left_bar_bleue600/1000Astronomi Kulesi Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 2:52 pm

rp out

ne cesedi lan? oldurulmedim. oha. cus.
http://rptimez.bossforum.org
Andrea O'Conner
Yönetici
Kehanet Profesörü
Hufflepuff Bina Sorumlusu
YöneticiKehanet ProfesörüHufflepuff Bina Sorumlusu
Andrea O'Conner

Kadın Mesaj Sayısı : 109
İş/Hobiler : Kehanet Öğretmeni

Karakter Sayfası
Para:
Astronomi Kulesi Left_bar_bleue500/1000Astronomi Kulesi Empty_bar_bleue  (500/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:23 pm

Uyandığımda çok geç olduğunu biliyordum.Üstümü giyinmem ve fırlamam bir oldu.Hızlı hızlı koridorlarda ilerlerken karşılaşacağım manzaradan az buçuk haberdardım.

Hestia uzaktan seçilebiliyordu yanında da müdür ve birkaç profesör gördüm.öğrenciler koridorun diğer tarafına toplanmışlardı.Yolumda duran bir öğrenciyi yanından geçerken azarladım

"Bölümünüz daha fazla puan kaybetsin istemiyorsanız burdan uzak durun bay Phoenix!"

Hestianın yanına varmıştım bile.elimi omzuna koydum ve suratına baktım.

bu olaylar ne zaman bitecekti?Öldürülen iki öğrenci ..zarar gören hayvanlar..şimdi de bir hoca.

aklıma hestia ile ilgili kehanetim ve paniklemesi geldi.acaba bu işi onu hamile bırakan kişi mi yapmıştı? bilmiyordum..
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
Astronomi Kulesi Left_bar_bleue600/1000Astronomi Kulesi Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:38 pm

"HESTIA! Çekilin! Çekilin yolumdan!" Koca öğrenci birikintisini yararak Astronomi kulesine tırmandım. Bir olay olunca millet kalabalık yapmaya bayılıyor sanırım. En yukarıya çıkınca müdürü ve profesörleri gördüm. İçimden kötü birşey olmaması için dua ediyordum. "Kötü birşeyi yok deyin!" dedim müdüre yalvarırcasına. Perişan bir halim olduğuna emindim.
Justin Bieber
Ölü
Ölü
Justin Bieber

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:

Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:43 pm

Astronomi kulesindeki derse gidiyoduk, sonra millet bagira bagira bi yere toplandi, kolumdaki kizlarla olay yerine yaklastim, merdivenlere atesli bi pilic baglamislardi, islik caldim ve kizlarla oradan uzaklastim.
Okul Müdürü(GM)
Profesör
Profesör
Okul Müdürü(GM)

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:49 pm

-Lutfen sakin ol Nathaniel, kardesin yasiyor, sadece biraz hirpalanmis ve bu not birakilmis.

Ordaki diger profesorlere kadini indirmelerini emrettim

-Revirde birkac gun dinlense iyi olacak. Ona destek olmalisin, kendine geldiginde, kardesi olarak olayin detaylarini ogren ve bana bildir Nathaniel.

Ve sikintiyla oradan uzaklastim.

Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
Astronomi Kulesi Empty
MesajKonu: Geri: Astronomi Kulesi   Astronomi Kulesi Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 6:18 pm

"Elbette profesör." dedim ağlamaklı bir sesle. Koşup asılı duran ikizimi kucakladım. Yüzü yara içindeydi. Bunu kimin yapabileceğini düşünmek bile istemiyordum ama o mesajdan sonra uyumuştum değil mi? Ya bu cinayetleri kendimi kaybedip ben yapıyorsam? Bunun düşüncesi bile korkunçtu işte. Revire doğru hızlı adımlarla giderken beynimde kendimi suçlayıp duruyordum.

Astronomi Kulesi
1 sayfadaki 1 sayfası