Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Paz Ocak 23, 2011 6:47 pm | |
| Bildiğiniz gibi Hogwarts cinayetler ve saldırılarla sarsılıyor. Bu karanlık günlerde KSKS dersinin olmaması büyük bir eksikliktir. Bu yüzden bir profesör olarak işimi yapıp tüm okula basitleştirilmiş savunma sanatları dersleri vereceğim. Ortak olarak büyük salonda yapılacak derslere herkesin katılması zorumludur. Eğer katılmıyorsanız bu sizin bileceğiniz iştir tabi. Her hafta 1 kere saat 7de büyük salonda toplanıp korunma ya da saldırı büyüsü öğretilecektir. Nathaniel Petrasova Biçim değiştirme profesörü | |
|
Emilienne Molyneux Gryffindor 2. Sınıf
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Paz Ocak 23, 2011 10:07 pm | |
| Out: Aslında yeri ve haddime mi bilmem. Yine de söylemek istedim. Eğer multi hakkımız varsa yetişkin karakter almak istiyordum ben. Hatta direk planım KSKS Profesörü olmak istiyordum. Sorun olmazsa yahut kurgu dışı bir şey değilse sanki bu eksiklik üzerine 1-2 hafta sonra getirilmiş profesör olarak gelmek isterim. Hatta siz "ne gerek vardı ben öğretiyordum ya" falan dersiniz sdafsd
| |
|
Charlotte Woods Gryffindor 3. sinif
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/01/11 Yaş : 31 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf Lakap : Chuck
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Ptsi Ocak 24, 2011 3:56 pm | |
| Out- Tabi olur ama bu derslerin kurguda biraz payı olduğu için 2 ders kadar işlemeyi planlıorm sonra sen girersin ksks profesörü olarak. Edit- Nate olarak yazdm varsay | |
|
Stanley Plague Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 30 Nerden : Neverland Yetimhanesi İş/Hobiler : Koleksiyonculuk Lakap : Stan,BiBi,Zombi
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri. Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Ptsi Ocak 24, 2011 5:33 pm | |
| | |
|