Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur)

4 posters
YazarMesaj
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Left_bar_bleue600/1000Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Empty
MesajKonu: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur)   Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 6:47 pm

Bildiğiniz gibi Hogwarts cinayetler ve saldırılarla sarsılıyor. Bu karanlık günlerde KSKS dersinin olmaması büyük bir eksikliktir. Bu yüzden bir profesör olarak işimi yapıp tüm okula basitleştirilmiş savunma sanatları dersleri vereceğim. Ortak olarak büyük salonda yapılacak derslere herkesin katılması zorumludur. Eğer katılmıyorsanız bu sizin bileceğiniz iştir tabi. Her hafta 1 kere saat 7de büyük salonda toplanıp korunma ya da saldırı büyüsü öğretilecektir.

Nathaniel Petrasova
Biçim değiştirme profesörü
Emilienne Molyneux
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Emilienne Molyneux

Karakter Sayfası
Para:
Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Left_bar_bleue1000/1000Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur)   Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 10:07 pm

Out: Aslında yeri ve haddime mi bilmem. Yine de söylemek istedim. Eğer multi hakkımız varsa yetişkin karakter almak istiyordum ben. Hatta direk planım KSKS Profesörü olmak istiyordum.
Sorun olmazsa yahut kurgu dışı bir şey değilse sanki bu eksiklik üzerine 1-2 hafta sonra getirilmiş profesör olarak gelmek isterim. Hatta siz "ne gerek vardı ben öğretiyordum ya" falan dersiniz sdafsd
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Kadın Mesaj Sayısı : 78
İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf
Lakap : Chuck

Karakter Sayfası
Para:
Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Left_bar_bleue1000/1000Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur)   Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 3:56 pm

Out- Tabi olur Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) 127733 ama bu derslerin kurguda biraz payı olduğu için 2 ders kadar işlemeyi planlıorm sonra sen girersin ksks profesörü olarak.

Edit- Nate olarak yazdm varsay
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Left_bar_bleue100/1000Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur)   Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur) Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 5:33 pm

Madem zorunlu...varım !

Savunma sanatları (Katılım öğrencilere zorunludur)
1 sayfadaki 1 sayfası