Xizan Phoenix Slytherin 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 53 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 27 Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Müzik Grubu Paz Ocak 23, 2011 9:37 pm | |
| Konunun ilk mesajı :
-Kim Eğlenmek ve Eğlendirmek İster ?
Hogwarts özel günleri için ve arada birde koridorlarda sınıflarda eğlenmek için bir müzik grubu kurmak istiyorum.Tipik bir grup olcak ama ekstra müzik enstrumanlarına herzaman yer var.Ve özellikle Vokal'e ihtiyacım var. Ayrıca Ton büyülerinden anlayan biriside gerekli.Ayrıca isteyenler bestelerini ve şiirlerini bana atabilir onları güzel bir şekilde müziğe çevirebiliriz. Evet kimse olmasada ben kendim yaparım bunu ^^
-Solo Gitar / Beste / Grup İşleri / Ton ve Ses Büyüleri - Xizan Phoenix -Bas Gitar / Beste / Grup İşleri - Zamiel Nagao -Ritm Gitar - E. Eleonora Esta -Ton ve Ses Büyüleri - Hestia Petrasova -Vokal - Cassie Quatra -Back Vokal - Ruby Medline - Charlotte Woods -Bateri - Dean Break -Western Harmonica - Stanley Plague -Klavye - -Elisa Graveworm
Her Zaman Kabul Edilebilir Etkenler :
yukardakinden farklı her alet olur (blok flüt hariç , blok flütle gelenin biyerine monte ederim blok flüdü)
Amaç :
Hayat boş pompala coş diye diye ortalıkta sağda solda müzik yapa yapa insanları müzikle manipüle edip ki bunların arasında kendimizde varız , çılgınlarca eğlenmelerini sağlamak ! Hayatta Aksiyon olmalı o yoksa bende yokum bu yüzden sıradışı herşeyi yapalım !
En son Xizan Phoenix tarafından C.tesi Şub. 12, 2011 10:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|