| Oha reçel!? | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Julian Blackshade Gryffindor 1. sınıf
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 12/01/11 Nerden : Mars'lıyım lan ben. İş/Hobiler : Pedobear. Lakap : Julia değilim lan ben.
Karakter Sayfası Para: (200/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 1:37 pm | |
| Tamam.Hava güneşli,rüzgar yok,iyi güzel hoş,ama mal gibi burada neden dikiliyorum ki ben?Sonuçta yapabileceğim onlarca-yüzlerce-binlerce-milyonlarca daha iyi iş olabilir.Ancak bu yapabileceğim işler Hogwarts sınırları içerisinde feci bir şekilde kısıtlanıyor.Sonuçta bir okulda binlerce alan olmalıdır.Ancak buradaki alanların saçma sapan şeylerle kısıtlı olmasını sevmiyorum.Nyaa~Bana göre değil sanırım.Zombileri inceleme klubü olsa kesinlikle başkanı olurdum.Tanrı aşkına hangi yaşayan canlı zombinin yumuşak bedenini incelemek istemez ki?O kokuyu nasıl yaydıklarını falan merak etmezler mi hiç? Zavallı yaşayan canlılar.Bir gün zombi olurlarsa onlara ben sahip çıkacağım.Düşündüm de...Zombileri koruma evi açsam çok tutar.Ama mor çatı çakması gibi olurum lan.
Hayır!Turuncu saçlarım güneşte parlamıyor tamam mı?!Ayrıca okulu bitirince ilk işim saçlarımı mora falan boyamak olacak!Şimdi öğretmenler şaapabilir.Kızabilir.Uğraşamam dursun,hem kızlar çok seviyo lan.İşe yarıyor bazen."Gerçek saçların mı?Dokunabilir miyim?" gibi gelen çok kız var,1.sınıftayım ama çok can yakıcam ben lan.
"Hay amk.Ne işim var lan benim burada?Justin Bieber'ı ve yanındaki ucube kızları dövesim geldi.Gidiyorum lan!Yosh!"
Harbiden lan.O velede bir gün gününü göstericem.KIZ MISIN ERKEK MİSİN BİR KARAR VER ARTIK JUSTIN! | |
|
| |
Stanley Plague Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 30 Nerden : Neverland Yetimhanesi İş/Hobiler : Koleksiyonculuk Lakap : Stan,BiBi,Zombi
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri. Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 1:44 pm | |
| Bahçede yaptığım yine o sıradan yürüyüşlerdendi.Elimde yeni yaktığım sigaram vardı.Dumanı çekip bırakıyordum.Havada dağılışı gerçekten güzeldi.Bazen dumanlarda geçmişe dair bazı simalar beliriyordu ki bu da olayın biraz fantastik kısmı idi.Ağır adımlarla yürümeye devam ediyorken turuncu saçlı bir zat dikkatimi çekti.Koridorlarda birkaç defa gözüme görünmüştü.Ona doğru yürümeye başladım.Niye dikiliyordu ki? Sigaramı içmeye devam ediyordum.Dumanından rahatsız olması beni pek etkilemezdi.Yanına yaklaştığımda beni sanki görmemezlikten gelmişti.Suratında garip bir sinirli ifade vardı.İlk defa böyle birini görmüştüm.Her nedense içimden bir ses tanışmamı söylüyordu.Aslında sosyal biri değilimdir ama bu ses her daim bana yardımcı oluyordu.Peki,görücez bakalım. "Hey...Burda niye dikiliyorsun?" dedim.Turuncu saçları gerçekten etkileyici idi. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 12/01/11 Nerden : Mars'lıyım lan ben. İş/Hobiler : Pedobear. Lakap : Julia değilim lan ben.
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 1:58 pm | |
| Arkamdan siyah bir auranın geldiğini hissediyordum,hafif "creepy" denecek türden.Ya da daha çok ucubemsi bir aura ya herneyse.OHA BEN NE ZAMANDAN BERİ AURA HİSSEDİYORUM?!Herneyse işte.Arkamı dönmedim tabi mal gibi.Ayrıca sigara kokusu falan da hissediyorum.Nasıl bir öğrenci okul sınırları içerisinde sigara içebilirdi ki?Bir defa yakalansa işi bitmişti,ayrıca içeriye nasıl sigara sokmuştu?Mantıksız,mantıksız.Herneyse ya kendisi bilir tabii,neden umrumda olsun ki? Ayak seslerini duyuyordum,böyle pıtı pıtı yürüyor.Kız mı lan yoksa?Kız olsa bile gotik bişey çıkar sanırım bu kadar şeyden sonra. "Hey...Burda niye dikiliyorsun?" Erkek sesi lan.İyi bari.Sana ne falan demek isterdim de,arkamı dönmemle tepki vermem bir oldu sanırım. "OHA EMO!" Çocuğa EMO DEDİM LAN!Ama saçları falan tam bir emo.Böyle ağlayacak gibi duruyor falan...Lan bi de müdüre şikayet edermiş bana emo dedi diye,çok iş çıkıcak gibi,bi tepkilerimi tutabilsem ben varya...Kral olurum aslında.Zombiler kralı. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 30 Nerden : Neverland Yetimhanesi İş/Hobiler : Koleksiyonculuk Lakap : Stan,BiBi,Zombi
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri. Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 2:04 pm | |
| Ah evet...Emo sıfatını da yemiştim.Şükürler olsun.Yakın bir zamanda daha neler diyeceklerdi acaba.Tepkisi karşısında gülmekle yetindim.Hareketleri gerçekten eğlenceliydi.Sahip olamadığım bir enerjiye sahip.Yaşam enerjisi...Dolu bir yaşam enerjisi.Acaba geçmişi nasıldı? Kim bilir.Sigaramdan çekip dumanı üstüne üfledim kazara. "Ah pardon...Emo olacak kadar duygulu-kırılgan vs. değilimdir.Lakin tipten kaybediyorum.Adın nedir?" dedim.Hala bana bakışı güldürüyordu.Yüzümde yine o garip ifade çıktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 2:26 pm | |
| Oha lan adam bana gülüyo!Birisi bana emo dese direk dalardım falan yani,hayatta gülüp geçmezdim.Çak lan ağzıma bi tane falan derdim ama yok lan canım kıymetli benim.Neyse vay canasınıı *vay anasını + vay canına* Ama cidden saçlar,tip falan emo yani ben ne yapayım?Aklıma yüzünü maske sanıp "Oha lan maskeyi nereden aldın?" dediğim kızı hatırlıyorum da...Bu yanında solda sıfır kalıyor sanırım. "Ah pardon...Emo olacak kadar duygulu-kırılgan vs. değilimdir.Lakin tipten kaybediyorum.Adın nedir?" Duygulu?Kırılgan?Böyle çok zorlasam ağlatırım seni ama...Yok lan iyi biri gibi duruyosun,sana panpa diyebilir miyim?Keesss Julie.Neyse işte siyah saçlı,kızıl gözlü...WHAT?!Kızıl gözlü mü dedim?!Bu devirde kızıl gözlü insan kaldı mı?Dracula felam...Neyse neyse iyidir kızıl göz.Phantom felam. "Duygulu değilim diyosssuuaan.Evet tip biraz.Saçlarını kestirt bence.Ha ismim mi...Julian Blackshade,tanıştığımıza zombi oldum." TANRIM BEN NE DİYORUM?!Tamam sakinim lan.Relax meeeeen. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 2:37 pm | |
| Julian ha? Karşımdaki hali beni güldürmeye yetiyordu.Gerçi bende onun yerinde olsam gülerdim.Acaba zombi lafını yanlışlıkla mı söylemişti? Bu konuda düşünmek bile delirtir.Neyse. "Hey,emolardan bende nefret ediyorum.Merak etme.Gerçi sakin biriyimdir.Kolay kolay kavga çıkarmam.Sadece...Şu Justin'i biliyor musun? Onun gibilerin oturma organına bir tekme patlatmak isterdim." dedim.Sigarayı içmeye devam ettim.Kısa bir duraklamadan sonra lafa devam ettim. "Öhm...Bende tanıştığıma memnun oldum,zombili Julian." dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 3:09 pm | |
| Adam sürekli gülüyor ya,hadi bunu iyi olarak alıyorum,gülmek iyidir ama artık şizofrene bağladığını düşünmeye başladım.Yoksa o bi şizofren mi?!Ow god.Belki de o bi zombi ve laboratuvardan kaçtı ve ben onu bulup geri götürmek için görevlendirilmiş bir ajanım.Oh tanrım,sen yücesin.Olamaz mı yaa?Zombiye de çok benziyor hani,yüzü,duruşu,sesi falan. "Hey,emolardan bende nefret ediyorum.Merak etme.Gerçi sakin biriyimdir.Kolay kolay kavga çıkarmam.Sadece...Şu Justin'i biliyor musun? Onun gibilerin oturma organına bir tekme patlatmak isterdim." Duygularımız karşılıklı adamım.Adam Slytherinli ama aynı düşünceleri paylaşıyoruz,ironik değil mi?Belki beni de seçmen şapka yanlış yere koymuştur. Seçmen şapka skandalı!Yakında sinemalarda. "Öhm...Bende tanıştığıma memnun oldum,zombili Julian." Ehe bana zombili Julian dedi.Ehe...Aşık oluyorum galiba <3 HAYIR EŞCİNSEL DEĞİLİM BEN.Ama olabilirim.AMA OLMAM. "Ankaralı Namık gibi oldu bu.Justin'i dövücez zaten bi gün.Senin ismin de...Zombi olsun.Çok benziyosun çünkü.Ben zombi severim,o zaman sen de Zombi'sin." | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 3:58 pm | |
| Zombi mi? Tamam.Bu duyguğum en garip lakabtı.Lakin sevmiştim! "Eh...Zombi ha...Sevdim bunu.Şimdiden söyleyeyim, eşcinsel değilimdir.Çevremde pek kız göremezsin buna rağmen.Bu da benim sosyal ilişkilerdeki zaafımdır." dedim.Bunu büyük bir içtenlikle söylemiştim. "Saçın çok garip...Sanki yeni yansıtıyor gibi" dedim.Hayran kalmıştım... | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 4:27 pm | |
| Zombi lakabı ona tam uymuş gibiydi.Sonuçta adam duruş ve görünüm itibariyle yaşayan bir ölü gibiydi,bu lakap onun kesinlikle hoşuna gitmiş olmalıydı.Zombi iyidir ki zaten.Etleri dökülür,kokar,ısırır,diğerlerini de zombiye çevirir,gecenin bekçisidir.Çok cicidir lan!Sevmeyen robot oluyomuş beyler,dağılın. "Eh...Zombi ha...Sevdim bunu.Şimdiden söyleyeyim, eşcinsel değilimdir.Çevremde pek kız göremezsin buna rağmen.Bu da benim sosyal ilişkilerdeki zaafımdır." Abi adam bana eşcinsel dedi galiba lan.Olsun eşcinsellikte iyidir.Herkes sevmeli,sevişmeli.Oha ne diyorum lan ben,delirmeye başladım kesinlikle.Kız görememek?Ne gibi bir zaaftır abi bu?Kadınsız yaşanmaz ki.Böyle etrafında,elinin altında olucak bi tane.Hoş ya,belki de en iyisi onun yaptığı.Derdi yok adamın,geç yaşlanır bu şimdi.ADAM GERÇEKTEN ZOMBİ! "Saçın çok garip...Sanki seni yansıtıyor gibi" Ah bunu söyleyen ilk kişi o değil ki...Ve bu can sıkıcı bir durum haline geliyor,alıştım gerçi ya hadi hayırlısı.Artık birincisi saçların garip diyince alınmıyor,tam tersine bundan zevk alıyorum.TURUNCU HALLELUJAH! "Tamam biliyorum.Gel dokun hadi." Başımı eğdim ve ona uzattım.Çünkü herkes saçlarıma bunu dedikten sonra dokunmak ister,alıştım diyorum ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 4:32 pm | |
| Saçlarını bana uzattı.Dokunmak için? Tamam...Olaylar garipleşmeye başladı. "Eh dokunmama gerek yok.Saç fetişim yoktur." dedim ve elimdeki sigarayı yere attım.İlginç biri gerçekten.Bakalım zevkleri nasıl? Cebimden minik bir kavanoz çilek reçeşi çıkardım.Ufak birşeydi.Onu alıp ona doğru doğrulttum. "İster misin? Vazgeçilmezimdir! Bunun geldiği yerde bir sürü var bundan" dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 4:52 pm | |
| Başımı ilk eğişimde ses gelmemesine şaşırdım şahsen.Normalde olsa hemen birileri saçlarıma atlar ve oyuncak ayı gibi beni yoğurmaya başlardı,bu bana sinir bozucu gelirdi tabi.Hangi insan saçlarının yolunurcasına sevilmesinden hoşlanır ki?Tamam mazoşist değilim. "Eh dokunmama gerek yok.Saç fetişim yoktur." Saç fetişi olmaması iyi birşey.Mesela benim beyaz saç fetişim vardır.Hoş ya,yaşlılarda sevmiyorum yani.Güzel bir kız veya yakışıklı bir erkekte olunca beni kimse durduramaz.Ay bu hareketlerimden,laflarımdan nefret ediyorum.Ben iyi birisiyim okey? Ellerini cebine attığında ne çıkaracağını merak etmiyor değildim,ama çıkardığı şey fazlasıyla garipti.Reçel mi?Hadi ama bana reçel uzatıyor olamaz. "İster misin? Vazgeçilmezimdir! Bunun geldiği yerde bir sürü var bundan" Abi tatlı yemek istemiyorum.İSTİYORUM.İstememeliyim.Yasakladı lan bana hemşire bunu.İSTİYORUM.YEMEK İSTİYORUM.Ama yersem haftalarca yatmak zorunda kalırım.Neyse ya bana bakar o zaman.Ama hasta olunca soyunmak zorunda kalıyorum.Bunu sevmiyorum. "Portakal reçelin de var mı?Portakal reçelini severim.Vişne de severim.REÇEL SEVERİM.İstiyorum." Gözlerimin kedi gibi sevimlileşmiş olduğunu farketmemle öhö öhö yapıp düzelmem bir oldu tabi.Tatlı zaafımı kullanıyor! | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 5:26 pm | |
| Şeker hastasıymış gibi duruyor.Bende çok şekerli şeyler yerim ama bu kadar enerjik değilimdir.Belli ki bende bu es geçilmiş bir özellik.Ne yazık ki portakallı reçelim yok.Lakin...Zamiel'in bana verdiği şu portakallı şey hala duruyordu.Ne olduğunu bilmiyorum ama sakızdı sanırım.Cebime uzandım ve çıkardım.Gerçekten de sakızmış.Üzerinde "sigara kokusuna 1e 1!" yazıyordu.İşime yarayabilirdi.Bir tane çıkarıp uzattım. "Portakallı reçelim yok ama bu sakız sandığım şey belki işine yarayabilir.Üzerinde portakallı yazıyor.Denemek ister misin? Zehirli değildir." dedim.Immm...Aslında buna zehir ekleyebilirim? Fena olmazdı.İsal etmek için birebir tuzak! İçimdeki şeytan gülmeye başladı.Bu sanırım gözlerime yansımış olmalı.İfademin değiştiğini hissettim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 5:38 pm | |
| Şu çocuğun bir an aklına birşey gelip düşüncelere dalan yüzü varya.Beni delirtmek üzere neredeyse.Hani böyle aklından yüzlerce şey geçtiğini bilip bunu öğrenememek bana göre değil.Sinirim bozuluyor onun düşüncelerini bilmediğim an.O da hiç söylemiyor ne olduğunu,sadece dik dik bana bakıyor.Böyle bööön bööön bakıyor ve ben ne olduğunu bilemiyorum.Sinir bozucu.Cebinden çıkarttığı yuvarlak sakız kutusuna bakmakla yetinmekten başka işim yok.Tabi neden çıkardığını bile bilmiyorum.Sakız olduğunu bile kutusundan anlıyorum.Üstünü okuyup bana uzattığında neden sakız verdiğini anlamakta zorlandım.Tabi üstüne bakınca portakallı olduğunu anladım.Slytherin olmasına rağmen iyi niyetli birisi sanırım.Bu iyi birşey,her Slytherin'li böyle olmaz.Hoş ya,bu çocuğun aklından çok kötü şeyler geçmesine rağmen bunları yapmıyordu. "Portakallı reçelim yok ama bu sakız sandığım şey belki işine yarayabilir.Üzerinde portakallı yazıyor.Denemek ister misin? Zehirli değildir." Hıı hıı zehirli değildir *belki* hatta *şimdilik* Bunu bir silah olarak kullanmak iyi fikir olabilir.İçine grip özü falan katarsın,çiğneyen kişi grip olur,bunu denemeliyim.Harbiden ha beni seçmen şapka yanlış yere yollamış,buna iyiden iyiye inanmaya başladım.Bana uzattığı sakızdan bir tane alarak çiğnemeye başladım.Haha tam benim gibi birisinin yapacağı gibi şekeri bitince yuttum,hayır!Reçelden yemek istiyorum ben ya...Reçel.İstiyorum. "Garipsemeye başladım.Sen gerçekten Slytherin'den olamazsın." Doğru söylüyordum.Hem erkek olup,hem de böyle olan bir Slytherin'li görmemiştim.Bakış açımı değiştirmeye başladı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 5:48 pm | |
| "Aslına bakarsan,hiçbir insana önyargılı yaklaşmamalısın.Bana ilk başta emo dedin.Ama öyle çıkmadım.Belki bir slyth kötü kalplidir diye düşündün.Lakin beni öyle bulmadın.İnsanın sahip olduğu hoşgörü,onun hareketlerini değerli yapar.Mesela burda başka bir slyth olsaydı,seni yere sermişt.Hem bir Slyth nasıl olurmuş ki?" dedim.Önyargılar bazen buna neden oluyordu.Ben kötü biri miydim? Hayır.Tek bildiği karmaşık biri olduğum idi.İçeride 1 Stan yok,2 Stan vardı.Belki daha fazla?! Tamam,sakinim. "Sanırım sakızı beğendin.Hadi biraz kendinden bahset.Sen Julian,sen kimsin? Geçmişinden bahsediyorum.Niye buradasın?" dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 5:59 pm | |
| "Aslına bakarsan,hiçbir insana önyargılı yaklaşmamalısın.Bana ilk başta emo dedin.Ama öyle çıkmadım.Belki bir slyth kötü kalplidir diye düşündün.Lakin beni öyle bulmadın.İnsanın sahip olduğu hoşgörü,onun hareketlerini değerli yapar.Mesela burda başka bir slyth olsaydı,seni yere sermişti.Hem bir Slyth nasıl olurmuş ki?" Oha wikipedia gibi konuştu lan.Gözlerim kamaştı desem yeridir.Dayı falan diyesim geldi bir an.Neyse yani doğru söylüyor sonuç olarak,haklı yani.Adam haklı beyler,dağılın diyesim geldi ama bunu yaparsam iyice karışacak gibi görünüyor. "Sanırım sakızı beğendin.Hadi biraz kendinden bahset.Sen Julian,sen kimsin? Geçmişinden bahsediyorum.Niye buradasın?" Ah bunu sorgulamaması gerekirdi.Gerçek Julian öğrenilmemeli,bu hoş olmaz.O öğrenmemeli. "Evet portakalı severim.Hm...İsmim Julian işte...Kızlar bana Julia falan der lakap gibi birşey.Bir zamanlar ailem var"dı".Sonra ilkokuldur carttır curttur geldim buraya.Pek özel birşey yok sanırım hayatımda.Bi de kızlar bana hasta olur,sevimliyim." Ahaha ne yani şimdi durup dururken "BEN ASLINDA BİR KIZIM AMA İLKOKULDA İNEK OLDUĞUM İÇİN BENİMLE ÇOK DALGA GEÇTİLER VE ERKEK TAKLİDİ YAPTIM!" mı diyeceğim?Hayır,gerçekleri söylemem ben. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:03 pm | |
| Hikayesi pek ilginç gelmemişti.Tipik yakışıklı adam hikayesi idi.Cebimden sigara çıkarıp,yaktım.İçmeyeli fazla olmamıştı ha? Neyse. "Tipik bir yakışıklı çocuk hikayesi.Hatun avcısısın ha? Ne güzel.Benim hiç işim olmamıştı hatun avlamakla.Sadece 1 kez reddedildim...O kadar.Üzerinden 1 yıl geçti.Ah ah..Bazen insanın kendini saklaması gerekli.Herkes toplumda bir maske takmalı,şuanlık" dedim.Evet,gerçekler böyleydi.Günümüzde sosyal kanunlar bu idi.Sigaramdan bir duman çekip havaya üfledim.Dans edermişçesine yükseliyordu... | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:15 pm | |
| Dakika başı sigara içmesi kötüydü.Sigara içan insanlar çabuk ölürler öyle değil mi?İçmesini istememeye başladım nedense.Sonuçta iyi birisi gibi görünüyor ve iyi insanlar ölmemeli öyle değil mi?O yüzden sigarasını bir an önce bıraksa iyi olur. "Tipik bir yakışıklı çocuk hikayesi.Hatun avcısısın ha? Ne güzel.Benim hiç işim olmamıştı hatun avlamakla.Sadece 1 kez reddedildim...O kadar.Üzerinden 1 yıl geçti.Ah ah..Bazen insanın kendini saklaması gerekli.Herkes toplumda bir maske takmalı,şuanlık" Ah...Bu biraz tartışılırdı.Kimliğimi saklamak için bir lezbiyen gibi karı kıza asılmak zordu,kimi zaman gerçekten güzel kızlar denk geliyordu.Erkeğe gerçekten fazla benziyor olmam ise bu durumu kapatıyor ve kimsenin benden şüphelenmemesini sağlıyor.Hoş ya iyi bir doktor bakışıyla bile bir kız olduğumu rahatça anlayabilir,ama okuldakiler için aynısı geçerli değil. Reddedilmiş mi?Ah bunu yapabilecek kızı cidden merak etmeye başladım.Herhalde kendisini Kraliçe Viktorya olarak falan görüyordur,peh.Tamam emo gibi göründüğü bir kesin,tamam sigara içiyor ve reçel manyağı falan,garip konuşuyor,zombiye benziyor,ama reddedilmeyi haketmediği kesin ha.Herneyse ben kız olmama rağmen tüm kızları tavlayabiliyorsam onun tavlayamaması mümkün bile değil.Öeh. "Evet tipik yakışıklı çocuk hikayesi falan.Justin gibi "çekici" olmadığım kesin.AHAHA!" Kahkahayı patlatmamam gerekirdi.Sonuçta o Yüce Castin öyle değil mi?Pabucumun çocuğu.Belki o da benim gibi kızdır.BİLİYORDUM JUSTİN LEZBİYEN! | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:20 pm | |
| "Justin'i soyup vücuda boyayla 'beni yalayın' yazmak isterdim.Sonra suratına kusmak...Zevkli olabilirdi ha?" dedim.Eğlenceliydi.Gözlerine baktıkça geçmişinde çok şey yaşadığını fark ediyordum.Göz bebeklerinin arkasında büyük bir hatıra galerisi vardı. "Çok kötü bir geçmişin olmalı..." | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:31 pm | |
| "Justin'i soyup vücuda boyayla 'beni yalayın' yazmak isterdim.Sonra suratına kusmak...Zevkli olabilirdi ha?" Ahahah işe yarayabilirdi ama kim onu yalardı ki?Herhalde öküz gibi şişman,yüzüne bakılmayacak birkaç kız yani.Suratına kusmam ben onun lan.Onun için yemek bile yemem ahaha! "Çok kötü bir geçmişin olmalı..." Nereden anladı lan?6.his falan mı?Belki öyle belki değil ama birşeyler hissettiriyorum sanırım ona buradan.Bakışlarımı düzeltsem iyi olacak,yoksa birşeyler anlayabilir ve ben de ona saatlerce anlatmak zorunda kalırım,bunu yapmak istemiyorum her nedense. "Eh biraz öyle sanırım.Tabii bazılarınınki gibi tüp patlayınca ölen bir ailem ya da ruh emiciler tarafından yok edilen kızkardeşim falan yok.Normal sayılır belki." Eh öyleydi yani ne yapabilirim ki?Kaynım bana kaydı diyemezdim normal bir durum için,ayrıca trajik değerlendirilebilecek bir geçmişim var sayılmazdı.Gayet normaldi diğerlerinin yanında.Çocuğa bakıyordum şimdi.Siyah saçları amma uzun haa...Güzel duruyo ama itiraf etmeliyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:38 pm | |
| "Bence bana anlatmadığın şeyler var.Ama özel olduğu için duymamam gerekli." dedim.Ona özelliğimi söylese miydin? Yo hayır.Gerek yoktu buna.Medyum sanardı beni.Sonra biraz neşelenmesi için "Hey,ne zaman Justin'le ilgilenceksin? Senin hatunları kapıyor!" dedim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:42 pm | |
| "Bence bana anlatmadığın şeyler var.Ama özel olduğu için duymamam gerekli." İyi bilmişti,baya bi özel konuydu sonuçta.Yoksa herkesten saklamam gerekmezdi ya.Gerçi buradaki ilk arkadaşım diyebilirdim karşımdaki çocuğa.Ben daha çok bir kızın ilk arakdaşım olacağını düşünürdüm ama bir erkekte oldu,olsun o da iyidir.İyi çocuk iyi iyi.En azından bazıları gibi "Söyle söyle neyi saklıyorsun?!" falan demiyor,özele saygısı var. "Hey,ne zaman Justin'le ilgilenceksin? Senin hatunları kapıyor!" Kendime yarattığım karakterin özelliklerinden birisiydi kadınlarını kaptırmamak ve benimde ona göre davranmam lazımdı. "Hey!O p*çi bir gün geberticem de...Onun kaptığı kadınları zaten istemiyorum,lezbiyen onların hepsi.Çünkü Justin kız ve lezbiyen.Ben lezbiyeleri sevmem." Çünkü kızım öeh.Süper sanki ben kız olmama rağmen kızlara asılmıyorum,meh.AMA AYNI DURUM SAYILMAZ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:46 pm | |
| "Fena fikir değildi hani...İstediğini yap.Zombileri seviyorsun sanırım?" dedim.Amcamın anlattığı bir hikayeye göre bizim aileden bir birey,insanlara bir tür zehir verip onları öldürüyor ardından zombi yapıyormuş.Gerçekçi değil ama güzel masaldı. "Ailemizin eski üyelerinden biri insanları zombi yapıyormuş.Amcam bana masal diye anlatırdı bunu.Çok sevdiğim için hiç unutmam.Belki birgün bende yaparım diye düşünüyorum.Nasıl ama?" dedim.Saçları göz alıcıydı ha... | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:52 pm | |
| "Fena fikir değildi hani...İstediğini yap.Zombileri seviyorsun sanırım?" Zombileri sevmek mi?Onlara aşıktım!Onları benden başka kimse sevemezdi!Çünkü zombiler herkesi yiyip bitirir,insanları öldürürdü.İnsanlardan daha güçlü bir ırk zombiler.Tüm insanlığı yokedebilecek olan korkunç güçtür onlar!Sithlerden bile daha çok korkulacak birşey varsa onlar da zombilerdir.Hoş ya,Hayden Christensen Anakin olduğundan beri Sithlerden korkmuyorum.Zombiler cicidir.Bir gün evimde zombi besliycem!Ona hep insan eti vericem.Özellikle Justin'in etini,ama zombimin zehirlenmesini istemiyorum. "Ailemizin eski üyelerinden biri insanları zombi yapıyormuş.Amcam bana masal diye anlatırdı bunu.Çok sevdiğim için hiç unutmam.Belki birgün bende yaparım diye düşünüyorum.Nasıl ama?" Vay canına lan!Benim neden böyle bir ailem yok ki abi?!Ben de böyle bi ailem olsun istedim.Ailem olsa belki böyle birşey yapabilirdim.Şansım olsa erkek doğardım ya. "Oha bunu yapmalısın!İlk beni zombi yapmalısın o zaman!Çok cool lan!Belki de masal değildi.Sonuçta bir aralar bize ruh emiciler hakkında masallar anlatıyorlardı ancak onların tamamı gerçekmiş.BURADAN DA ANLIYORUZ Kİ NOEL BABA YOK." Saçmalama mod on. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 6:58 pm | |
| "Noel babaya hiç inanmamıştım.İnanmıyacam da...Gökyüzünde uçan ren geyiği görürsem ilk işim onu en yakın silahla vurmak olurdu.Uzun namlulu silah tercihimdir." dedim.Eh doğrudur.Yetimhanede herkes inanırdı buna.Lakin...Bana hediye gelmediği için ben inanmazdım.Hem zaten şu ana dek uçan ren geyiği görmedim.Pedo Bear bile daha gerçekçi. "Emin ol ilk işim seni zombi yapmak olurdu" dedim ve elimi saçına attım.Karıştırdım azcık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Oha reçel!? Salı Şub. 01, 2011 7:02 pm | |
| "Noel babaya hiç inanmamıştım.İnanmıyacam da...Gökyüzünde uçan ren geyiği görürsem ilk işim onu en yakın silahla vurmak olurdu.Uzun namlulu silah tercihimdir." Ren geyiklerinin burnuna anlam veremezdim ben.Benim soğukta dışarıya çıkmış halime fazlasıyla benziyorlardı.Benim de burnum soğuğa çıkınca kırmızı olurdu.O zaman ben ren geyiğiyim.BEN TEKİM. "Emin ol ilk işim seni zombi yapmak olurdu" Biliyordum!Yapardı!Ayrıca ellerini saçıma attığında ister istemez bunun bir gay sahnesi olduğunu düşündüm,ancak gerçekte kız olduğuma göre sorun yoktu.Sorun onun için olmalıydı,ne kadar rahat biriyim ben.Hoş ya birileri saçlarıma dokunduğunda feci uykum gelirdi ve oradan gidip uyuyasım gelirdi.Hala da öyleyim,uykum geldi.Shit. "Hava kararıyo,saçlarımı da okşayınca uykum geldi.Bence artık yatakhanelere dönmeliyiz,yoksa sorun olabilir." Güzel fikir,uyumam için de bahane. | |
|
| |
| Oha reçel!? | |
|