Yazar | Mesaj |
---|
Zamiel Nagao Slytherin 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 8:58 pm | |
| "Teşekkürler ufaklık"
İsteğim yerine getirilince minnettar olmuştum. Ben "Kendin yapsana !" tarzı bir cevap bekliyordum. . Sonra kolumdan çekiştirip gene yürütmeye başladı ve bir süre sonra fısıldayarak konuştu;
"Ben... Ben buraya bi satış yapmak için gelmiştim. Adamın teki zehir istemişti, ve sanırım adamın bahsettiği paketli adam oydu... Tamam saldırgan biri olduğunu biliyordum ama şimdi daha suçlu hissettim kendimi..."
Üzgün gözlerle bakıyordu ve böyle bakan hiç bir şeye dayanamazdım, hem suç onda değildi nereden bilebilirdi ki. . Sessizce elimi başına koyup saçlarını karıştırdımdım ve gülümsedim;
"Nerden bilebilirdin ki. Ama bundan sonra sattığın şeylerin içeriğine ve satacağın kişilere dikkat et. Bir daha ki sefere bu kadar şanslı olunamayabilinir. Ayrıca duyulursa başın belaya girer bunu hatırlatmama gerek yok sanırım." | |
|
| |
Charlotte Woods Gryffindor 3. sinif
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/01/11 Yaş : 31 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf Lakap : Chuck
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 9:25 pm | |
| "Ama... Ama daha o zehirle ne haltlar karıştıracağı ve kime içireceğini bilmiyoruz!!" İçimde korkunç bir his oluşmuştu. Zamiel'in gönüllendirici sözleri bile bi işe yaramamış gibi görüşünüyordu ve sanırım gözlerim yaşarmaya başlamıştı. Kolumun tersiyle bir gözümü silip Zamiel'e sarılıverdim. Benim yüzünden birinin ölebileceği düşüncesi bile altüst etmişti resmen. Gözlerimi yeşilli cübbeye kurulamama da yaramıştı Zamiel'e sarılmam. "O adamı bulup *hıck* engellemeye çalışsak mı?" | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 9:35 pm | |
| Bir dakika bizim insanların sinirini bozmaktan keyif duyan Chuck ağlıyor muydu yoksa ? Normal kızlar gibi yani ? Sonra hiç beklenmedik bir şey oldu ve bana sarıldı. . Bir an afallamıştım, zira sahiden böyle birşey olmasını beklemiyordum. Sessizce ağlayan kızı kendime çektim ve kafasını okşadım. Sanırım yapabileceğim en doğru şey buydu, zaten düzelmeye başlamış olacak ki gözlerini cübbeme siliyordu. İşte tanıdığımız Chuck. .
"O adamı bulup *hıck* engellemeye çalışsak mı?" dedi gözleri yaşlı bir şekilde. . Bende karşılık olarak biraz daha sıkı sarıldım ve Kahraman olmak mı istiyorsun ? Neden olmasın." Dedim gülümseyerek. Sahiden ilginç bir geceydi. Bakalım daha neler olacak diye düşünmeden edemedim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/01/11 Yaş : 31 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf Lakap : Chuck
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 10:15 pm | |
| Olumlu cevabı alınca ittiriverdim Zamiel'i. "Yaşasın adamı bulucaz!" yerimde bir iki kere zıpladım ama sonra kökler 3. zıplamaya izin vermedi ve takılıp Zamiel'in üstüne yuvarlandım. "Ayh! Özür dilerim..." dedim üstünden kalkmaya çalışırken. O değil de bu gün baya baya çocuğu yaralamaya çalışıyormuşum gibi olmuştu. Ayağa kalkmak için debelenirken yerden destek aldığım elimin üstünde birşey hissettim ve direk kendimi geriye attım. "Iy yerde birşey vardı! Burda çok böcek var mıdır?" Sağıma soluma baktım ama köklerden birşey görünmüyordu ki! Asamı kaldırıp lumos yaptım ve birden zaman durdu... Yerde gezinen binlerce örümcek olmalıydı ve onlarında altında kıpır kıpır solucanlar. "Nox" diyip ışığı kapattım sakince. "Görmesek daha iyi olur diye düşündüm." dedim. Bu kadar sakin olmamın nedeni şok geçirmemdi herhalde çünkü sonradan çığlığı basıp ayağa sıçradım. "İeeeeek!!! Yuvaları herhalldee!!!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 10:37 pm | |
| Sevinçten zıplarken köklere takıldığını sandığım nedenden dolayı tökezledi ve tutmaya çalışırken bende dengemi kaybettim. Sonuç ise üstümde bir dişi. . Ne kadar çok yakınlaşmıştık bir gecede.
"Heheh. . Sorun değil şikayet ettiğimde yok zaten."
Aniden ürkmüştü kız acaba neler olmuştu ? Sonra hiç duymak istemediğim haber iletildi beynime. . "Görmesek daha iyi olur diye düşündüm."
"HUH !? Hay bin . . . Lanet olası örümcekler saçıma yuva yaparsa yandığımın resmidir işte ! Tam olarak bu lafı ettim ama kalkmak içinde çaba harcamadım. Neden acaba ? Sırıtarak olduğum yerde durdum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 10:50 pm | |
| Üstüme çıkan yaratıkları elimle itekleyip dururken hala tiksinerek bağırıyordum. "Ayh iğrenç iğrenççç!! Nefret ederiiim! Kalk Zamiel!!" Boğuşurken birden bana bir güç geldi. Artık deli gücü mü desem bilmiyorum... Zamiel'in elini tekrar yakaladım ve çekmemle ayağa kalkması bir oldu. Ben de hiç düşünmeden koşmaya başladım. Kökler falan umurumda değildi artık. Resmen uçuyordum ermiştim sanırım. Bir ışık görene kadar koştum (uçtum) ve sonunda ormandan çıktık. Hogwarts'ın bahçesinde aniden durayım derken yere kapaklandım gene. Dizlerimi yere sürttüğüm için yaralar açılmıştı. Umursamayıp yerde debelenip vücudumdaki örümceklerle savaşmaya başladım. | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 03/02/11 Nerden : Hogwarts çevresindeki ormanlarda... Yasak Orman' dan pek hoşlanmasa da arada uğrar. İş/Hobiler : Okçuluk, koşmak ve yan flüt çalmak.
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 11:02 pm | |
| Az önce, en büyük ağacın arkasına doğru koşan bir centaur gördüm. Kesinlikle bizim köyden değildi, bir kere, üst bedeni bizimkine göre daha koyuydu. Doğrusu, pek tanımadığım bir köyden olduğu neredeyse kesindi ve tanımadığım köylerin centaurlarından hoşlanmam. Özellikle bizimki gibi güçlü bir köyün yöneticisinin, zayıf kızı olduğumu öğrendiklerinde, bana iğrenç bir şekilde yavşamaları. Aah, dier köylerin erkek centaurlarından NEFRET EDİYORUM. Her neyse, nereye gittiği değildi, bu saatte nereden geldiği merak ettirdi beni, Yasak orman çoğu centaur için kutsal bir yer sayılırdı fakat centaurlarında geceleri korktukları şeyler vardı tabi, o nedenle tek tük olsada, etrafta pek centaur görünmezdi. Benim dışımda tabi, buraya bayılıyorum. büyük ağaca doğru giden yeterince ağır ve güçlü bir tane olmalıydı ki, yere yeterince güzel izler bıraktığından, geldiği yönün neresi olduğunu bulmam çok zor olmadı. İşin kötü tarafı bu taraf yasak ormanın büyücülere yakın olan kısmıydı ve onlardan pe khaz almıyordu. Özellikle uzun zamandır düzenli olarak yasak ormana gelenler vardı, onları kovmak için neler vermezdim! Fakat her seferinde nazik babam beni durduruyordu. Her neyse, izleri sürerken bir anda garip sesler ve hışırtılar duydum. Yoksa şu dev örümceklerden biri miydi? Onlara bulaşmak istemezdi fakat sanmıyordum, onlara bulaşmak isteyen çok az centaur var. Belki şu şirin perilerdir? Onları görmeyeli uzun zaman olmuştu. Fena da değillerdi, büyücülere biraz kötü davransalarda, büyücü dışıdnaki ırklara gayet güzel şirinlik yapıyorlardı. Bir an için hışırtıların perilerden gelmesi umuduyla o yöne doğru baktım fakat, istediğim gibi olmamıştı sonuç. İki minik insan -muhtemelen büyücü yavrularındandı- birbirlerinin üstünde tepiniyorlardı. Kalktılar, şimdi ise çok garip hareketler yapıyorlardı. Biraz korkarak, fkat bütün cesaretimi ve enerjimi toplayarak sırtımdaki okardan birini çıkardım ve yayımı gerdim. Ormana yapacakları en kötü bir harekette onları vurmaya hazırdım. Onlara görünmediğimden emindim fakat, kuyruğumu sallarken -o kadar uzundu ki- salak kuyruk arkamdaki ağacın alçak dallarından birine takıldı refleks olarak yaptığım hareketle dal çatırdayarak kırıldı. Bir an için görülme korkusuyla yerimden hareket edecek gibi oldum fakat göğsümü gerdim ve her şekilde hazır bekledim. Ne e olsa köyün en iyi okçusu ben sayılırdım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 11:04 pm | |
| "Huh !? Nol. . ." Daha sözlerimi bitiremeden ormanın dışına çekildim büyük bir güçle. . Elimi tutan eli sıkıca kavradım ve adımları takip ettim. Bir zaman sonra ormandan çıktık. Tam o sırada Chuck elimi bıraktı ve dengesini ayarlayamayıp yere kapaklandı. Tanrım ne kadar dengesiz bir kız bu. Literal anlamda !
Aceleyle cübbemi çıkarıp attım ve saçlarıma tutup asamı "Aquamenti" büyüsü yaptım bir kaç kere, böylece saçımdaki böcekleri suda boğdum. . Sonra yerde debelenen Chuck'a yaklaştım, ıslak saçlarımı geri atıp cübbesini çekerek çıkardım ve "Lumos" dedim. . Örümcekler su kadar ışığıda sevmezdi nasılsa. Asayı vücuduna yakın tutup üstündeki örümcekleri kaçırdım. Sonra kolundan tutup yavaşca kaldırdım.
"Artık sana sıkıntı veremezler eh ?"
Bu arada ormandan kaçarken başka bir Atadam mı görmüştüm !? Gözlerim karanlıkta iyi görürdü ve gördüğümünde ne olduğunu biliyordum. Sanırım dişi bir taneydi ? Dişi centaurlar Dryad'lara benziyorlardı ama tek fark vücutlarında çiçekler açmıyordu, yani bizim gibi normaldiler. Ne kadar normal olabiliyorlarsa artık. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 11:22 pm | |
| Biraz daha boğuştum ama sonunda Slytherin arkadaşım bana yardım edebildi ve örümcekler defolup gittiler. Nefes nefese yerde otururken arkalarından küfrettim. Lanet olası şeylerden oldum olası nefret etmişimdir. Abimin uyuzluk olsun diye yatağıma kocaman bir örümcek koymasından tutun, temizlik yaparken anlıma atlayana kadar hepsi bana kaba davranmışlardı! Kötü oldukları kafama yazılıydı. Sonra dizlerime baktım. Kanıyorlardı ama pek acı hissetmiyordum. Zaten hep düşüp dizlerimi yaralardım. Onlar geçmeden bir daha düşüp yara üstüne yara açardım. Ellerimle üstlerini kapayıp ayağa kalktım. Acıya da küfür ettikten sonra Zamiel'e baktım. Evet başını gayet bela üstüne belaya sokmaya çalışıyor gibiydima ama sesini çıkarmamıştı. Şimdi ıslak saçlarıyla çok komik görünüyordu. "Bir şey mi oldu?" | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 03/02/11 Nerden : Hogwarts çevresindeki ormanlarda... Yasak Orman' dan pek hoşlanmasa da arada uğrar. İş/Hobiler : Okçuluk, koşmak ve yan flüt çalmak.
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 11:29 pm | |
| Bir an için, erkek yavrusunun elindeki sopadan çıkan ışık, gecenin koyu karanlığında gözlerimi almıştı. Bir miktar gerilemek zorunda kaldım ve neden olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı bu beni biraz sinirlendirmişti. Ayrıca, sanki böcek öldürmeye çalışıyor gibi bir halleri vardı. Ben de böcekleri sevmezdim, fakat burası benim için kutsal bir yer sayılırdı ki, bu beni iyice sinirlendirdi. Gevşemiş yayımı iyice gerdim ve ilk önce erkek yavruya doğrulttum. Fakat bir an için teereddüt ettim ve kız yavruya doğrultmaya karar verdim. Tam kafasına. Gözlerimi kıstım ve atış yaptım. Bir an için vurduğumu sanmıştım fakat kızın, tam kafasının kenarına saplanmıştı ok, ağaca ve bu benim için çok sinir bozucuydu. Ben mükemmel atış yapardım! Sonradan neden tutturamadığımı farkettim, kız bir anda oğlan yavrusuna dönmüş ve ben atışımı kaçırmıştım. Gerçekten, çok iyilerdi. Yine de beni alt edemezlerdi. Artık görülmüştüm de, çok oyanlanmadan kuyruğumu sinirli sinirli oynatarak ve sırtımdan aldığım ikinci yayıda gererek otların arasından çıktım ve doğdoğru oğlan yavrusuna doğrulttum. Gözlerimi kıstım ve atmak için bekledim fakat, bir an gözüme çok çaresiz gibi göründüğünden duraksadım. Bir şey söyleyecek misin? gibi baktım ve gergin okumu biraz gevşettim. Ne olmuştu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Perş. Şub. 03, 2011 11:49 pm | |
| Gözüm ormanın karanlık derinliklerine takılmıştı. . Sonra Chuck'ın sorusu gelince daldığım düşüncelerden çıkmak zorunda kaldım.
"Hm ? Ha. . Ormanda yalnız değildik. Kaçarken bir şey bizi takip ediyordu, yani peşimizden gelmekten çok gözü üzerimizde hareketlerimizi izliyor gibiydi. . Sanırım o bir Atadamdı yani dişi bir atada. . Atkadın desek daha doğru herhalde ? Acaba diğeriyle bir alakası olabilir miydi ki ? Şey bu arada kurutma büyüsü felan biliyor musun ? Islak saçlardan nefret ederim. ." Sırıttım lafımı bitirince. Bu arada az önce Chuck'un yanından bir şey mi geçmişti ? Ve takip eden saplanma seside neyin nesiydi !?
Amaan zaten amma güleç biri olup çıkmıştım yahu. . Ve takip edildiğimizi nasıl mı anladım ? Vücudun büyüye ve gözlenmeye hassastır, iyi bir büyü yakınlarındayken vücudum elektriklenir gibi olur ve izlendiğimi hissettiğimde ise yürüyüşüm bozulurdu. Ne garip bir vücut verdin sen bana Yüce Lord ! Daha yukardakine itirazım bitmeden beni gene şaşırtmayı amaçlamış olacak ki uzun çalıların arasında gördüğümü sandığım Atadam çıktı. . Şey işte At kadın, yarı at yarı kadın, yok yok at dişi, dişi at. . . Amaan Dişi Centaur işte nasıl hitap edeceğimi kafamda canlandıramadım. . Oku geriliydi ve yaydan çıkarsa tahminen duyduğu şey çok güzel bir ıslık sesi olacaktı, sonra belki anlık bir acı. Belki konuşarak halledebilirdim, onurlu savaşcılar olan Centaur'lar öncelikle silahsız birine saldırmazdı o yüzden öncelikle asayı kol yenimden içeri soktum ve ayrıca yüzünde beni dinlemek ister gibi bir ifade vardı. . Ufak bir soylu reveransı yapıp konuşmaya başladım.
"İyi geceler leydim. . Bu saatte size rahatsızlık verdiğimiz için üzgünüz. Fakat amacımız ne ormanınıza nede size bir zarar vermektir. Hoş size zarar vereceğimizden de şüpheliyim ama genede her hangi bir kötü amacımız yok. Yani bu duruma nerden düşsek eminim sizde inanmazsınız. ."
Ve ayışığı yüzüne vurunca farkettim ki o kadarda yaşlı olmayan güzel bir hanımefendiydi karşımızdaki. . At hanımefendi ? Hanımatefendi !? Tanrım bu durum beni gerçekten zorluyordu. . | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 12:01 am | |
| Leydim? Ne diyordu bu yavru? Doğrusu boyuna göre gayet iyi konuşuyordu. Ormana zarar vermemek hakkında bir şeyler söylemişti. Doğrusu, etrafta o sopalarından göremiyordum, tabi eğer kol yenine soktuğu o sopalardan biriyse, iş değişirdi. Neyse, çocuğun yüzüne öyle odaklanmıştı ki kısık gözlerimle, koluna bakamamıştım. Bir an için büyük bir tereddüt içinde geriledim ve zaten gevşek olan yayımı biraz daha gevşettim. Kuyruğumu rahatsız rahatsız salladım ve toynaklarımı yere gümleterek okumu indirmeden konuşmaya başladım.
- Doğrusu boyuna göre nasıl konuşacağını biliyorsun insan yavrusu. Fakat laflarında çelişen bir nokta varki, değinmek istedim, ormana gelme amacınız neydi o zaman?
Dedikten sonra sürekli bir şeylere çarpan kuyruğumu sabitledim ve nedense, yerde oturan kıza bakma gereği hissettim. Yavru insan, daha küçük ve pek iyi görünmüyordu. Nedense yumuşadım ve bu yayımın biraz daha gevşemesine sebep oldu. Doğru mu yapıyordum acaba?
- Ayrıca orman yeterince tehlikeli bir alan. Gece gelerek ölmeye falan mı çalışıyorsunuz, insan yavrusu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 2:06 am | |
| Dişi Centaur'un yayını gevşetmiş olması bir nebze olsun içimi rahatlatmıştı ne yalan söyleyeyim. . Ama gözleri asamı attığım koluma kayınca rahatsız olduğunu anlayıp ellerimi havaya kaldırdım ve cübbemin derinliklerine gitmesini sağladım
"Merak etmeyin leydim. Herhangi bir şaklabanlık yapmak yok, olabildiğince silahsızım şu anda. Ve sorunuza cevap vermek gerekirse bir dizi olaylar silsilesi bizi önce ormana sonrada buralara getirdi. Ben, arkadaşıma bir şaka yapmak istedim. Sonrasında bir ses duyduk ve karanlık ormanda yaralı bir başka Centaur gördük. Yaralıydı ve ona yardım etmemiz gerektiğini düşündük ve ettikte zaten. Sonrasında ufak 1-2 sakarlık sağolsun örümceklerin yuvasının üstüne düştük ve ne arkadaşım nede ben onlardan hoşlanmadığımız için ürküp ormanın bu tarafına kaçtık. . O sırada sizi gördüm karanlıkta ama anlaşılan o ki son görüşüm değilmiş. Heh-heh. . Ama neredeyse oluyordu. ." sakince gülümsemeye çalıştım ve anlayış göstermesi için beklemeye koyuldum | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 9:43 am | |
| İnsan yavrusunu dinlerken, dişi olduğunu düşündüğüm hafif rahatsızca kıpırdadı, bu kıpırdamadan rahatsız olan ben de refleks olarak okumu bir anda gerdim ve dişiye nişan aldım. Gerginleşme sesi kızı biraz daha rahatsız etmişti sanırım, bir an için nefes almadı, doğrusu ben de, benim yüzümden ölmelerini istemezdim, buradan gitseler, benim için yeterdi. Toynaklarımı ikinci kez yere rahatsız rahatsız vurdum ve yayımı tekrar gevşettim. Hala tereddütte olmama rağmen, acıyacak yer buldum. Okumu indirmeden derin bir nefes aldım ve konuşmaya başladım.
- Beni ikna ettin, insan yavrusu. Neyseki burası ormanın uç noktalarından biri, dişiyi al ve çıkın buradan. Yalnız siz buradan çıkana kadar, gözlerimi üzerinizden ayırmayacağım, ona göre, yanlış bir harekette bulunursanız, sağlığınız açısından hiç iyi olmayabilir.
Dedim kafamı kaldırarak ve vücudumu biraz daha dikleştirerek. Artık gitmeliydiler, gece yeterince ilerlemişti ve benimde henüz bilmediğim tehlikeler olabilirdi. Hoş, şu perilerle karşılaşsam, biraz oynarız belki ya, hiç fena olmazdı... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 3:47 pm | |
| Bu dişi at da nereden çıkmıştı? İyicene annanem gibi konuşmaya başlamışlardı. Üstüne üstlük Zamiel de birden kraliyet ailesindenmiş gibi laflar ediyordu. Bi de dişi atın sürekli üstümüze tuttuğu ok da sinirimi bozmaya başlamıştı. Erkek gördü ya direk yanındakini öldüreyim modundaydı herhalde çünkü o ok ikide bir bana dönüyordu ve sanırım yanımıza gelmeden önce bana bir tane fırlatmıştı ama Zamiel'e gelince kendini gösterme isteği olmuştu. Ah bu dişiler... At da olsa abaza resmen. Mıy mıy mıy ormonomdon çokun gödön mıy mıy... Demin senin erkek versiyonunu iyileştirdik kızım biz. Ananı da al git demişti sanırım en son. Zamiel'in kolunu sıktım. "Çekip gidelim deli sanırım. Mıhlar bizi, görürüz günümüzü." diye fısıldadım. Atların duyuşu iyi mi değil mi bilmiyorum ama yani yargısız infaz yapıyordu bu. Sonra sesimi yükselttim. "Gidicez tamam." Gidersek sesini keser misin demek istiyordum aslında ama kendimi engellemiştim. Demin ki duyarlı kızdan gene mahalle karısına dönmüştüm sanırım. Aslında Zamiel'e de çok beğendin sen bunu, istersen seni ormanda bir gezdirsin de diyebilirdim. Ah, içime attığım onca şey olmuştu birden. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 4:21 pm | |
| Bakışlarımı Chuck'a çevirip sakinleştirmeyi denedim, artık işe yararsa. .
"Chuuck. Biraz sakin olursan sanırım halledemeyeceğimiz şey yok değil mi ?" Tam ben bunları derken eski Chuck geri dönmüştü. Nereye gitti az önceki dişi Chuck ? Bu sefer ki anlaşılırsa ne benim konuşmam işe yarardı ne de ne kadar hızlı koştuğumuz. .
Sonra tekrar Dişi Centaur'a dönüp sakince konuşmayı denedim, zira Chuck kızdırırsa bu sefer geri dönüşü olmazdı gibi bir his kaplamıştı içimi.
"Teşekkür ederim leydim ama anlayın ki silahsızken karşınızdakinin silahlı olması sizi de gererdi değil mi ? Arkadaşıma olanda tam olarak bu yoksa sahiden kötü bir insan değildir. Ve gitmemize izin verdiğiniz için minnettarım. Sizi temin ederim ki pişmanlık duymayacaksınız." Eski bir soylu reveransı yapıp Chuck'a fısıldadım.
"Yaptığımı yap ve tek kelime etme ufaklık." | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 7:15 pm | |
| Gözlerimi hafifçe devirdim ve Zamiel'in dediğini yapıp eğildim. Sanırım çok uyuz davranıyordum. Ne yapmaya çalışıyordum kendimi şiş kebap yapmaya mı? Saçma sapan davranmayı bırakıp Zamiel'in dediklerini yapmaya karar verdim. O kaç dediğinde kaçacaktım. O eğilmeyi kes dediğinde kalkacaktım. O yüzden sadece eğilmiş bir şekilde durdum. Umarım arkadan biri yaklaşmaz gene yoksa boşu boşuna bi yerimden olurum. Düşünüyorum da şu oku biraz gevşetse asama ulaşıp yollayabilir miyim sersemletmeyi? Neyse olay çıkarmaya lüzum yok en iyisi Zamiel'in tatlı dille halletmesi şu işi. | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 7:28 pm | |
| Dişi sakinleşmiş ve oğlan yavrusunun yaptıklarını tekrar etmeye bşalamıştı. Nedense bu yavrular bana, beni tavlamak için köye gelen diğer kabilelerin erkek centaurlarını hatırlatmıştı ya, bir süre sonra bu düşünceyi farklı şekillerde kafamdan kovdum, gerçekten iğrençlerdi. Sonuçta bunlar daah yavruydu. Her neyse, sonunda yayımı bıraktım ve hem okumu hem yayımı sağ elime aldım, ne olur ne olmaz diye. Aramıdaki mesafeyi de biraz kapattım, yanlış bir hareket yapmaya kalkarlarsa, yapabileceğim en hızlı hareket ön ayaklarımın üstünde dönüp var gücümle onlar tekme... Pardon çifteleyebileyim diye. Ardından sağ elimle gidin hareketi yaptım, yüz ifademi bozmadan.
- Haydi çıkın artık buradan, güneş ışıklarının dem vurmasına çokta az kalmadı sayılır. Başkaları sizden şüphelenebilir. Arkanıza bakmadan gidin! Eğer bir daha dönerseniz, peşinizi biraz zor bırakırım, ona göre.
Dedim ve olduğum yerde dikilmeye devam ettim. Onlar gözden kaybolana kadar onalrı izleyecektim, geri dönmelerini göze alamazdım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 9:20 pm | |
| Dişi Centaur artık rahatlamış görünüyordu ve yayınıda eline almıştı. . Sanırım bundan sonra pek bir sorun çıkmazdı ? Aralarındaki mesafe kapanırken ay ışığı tekrar yüzüne vurdu ve ona doğal bir güzellik kazandırdı. O sırada bende biraz rahatlamıştım, fakat bize yaklaşırken bir anda yüzü çarpıldı. Nedenini anlamasamda bir şeylerden hoşnutsuz kaldığını anlamıştım sanırım. . Neyse artık her ney canını sıktıysa tekrarlamamak gerekti zira bu kadar gelmişken bütün olayları en başa döndürmeye gerek yoktu. .
- Haydi çıkın artık buradan, güneş ışıklarının dem vurmasına çokta az kalmadı sayılır. Başkaları sizden şüphelenebilir. Arkanıza bakmadan gidin! Eğer bir daha dönerseniz, peşinizi biraz zor bırakırım, ona göre.
Aslına bakarsanız pekte şikayetci olmazdım bu durumdan. Neticede insan her gün farklı bir ırkla karşılaşmıyor değil mi ? Ve birden Chuck'ın ağırbaşlı ve söz dinler bir kız olmasıda şaşırtmıştı beni. Ne yalan söyleyeyim hiç beklemiyordum bunu ama genede insanları şaşırtmayı seven bir havasıda yok değildi. O gün hademe Dean'i başımızdan aldığında da aynı havayı sezmiştim kızda. Yavaşca Chuck'a döndüm ve konuştum;
"Sanırım şansımızı daha da zorlamadan ufaktan yola koyulsak iyi olacak. Hem ben sana ne demiştim, arada konuşmakta iyidir." Sonra tekrar başımı Dişi Centaur'a döndüm;
"Gitmeden önce son bir sorum olacak leydim. Bu gecede bu kadar konuştuktan sonra isminizi öğrenmek isterim. Eğer sizin içinde bir mahsuru yoksa adınızı bahşeder misiniz bana ?" | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 9:40 pm | |
| Eh? Bu da nereden çıkmıştı şimdi. Her neyse, ismini öğrenmesinde sorun yoktu herhalde...
- Tamam çocuk. Fakat cevabını aldıktan sonra daha fazla şansını zorlama!
Dedim ve bakabildiğim en "asil" bakışı attım sanırım. Saçlarımı savurduktan sonra tabii.
- Ben Ruo-jian' nın son çocuğu, Rong kabilesinin tek dişi varisi, Mei-xie Miano. Bu ismi unutmasan iyi edersin, zira ikinci kez karşılaşırsak ismimi unutmuş olman, büyük kabalık olur.
Dedim ve dudaklarımı aralayarak bir şey söyleyecek gibi oldum tekrardan, fakat kendimi nedense susmaya zorladım. Gözlerimi kapattım ve derin bir iç çekip elimle "Hadi gidin artık" işareti yaptım. Gerçekten, ne düşünüyordu bu yavru insanlar? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 9:52 pm | |
| "- Tamam çocuk. Fakat cevabını aldıktan sonra daha fazla şansını zorlama!"
Yüzüme bir sırıtış yerleştirdikten sonra ;
"Hay hay leydim. Nasıl isterseniz."
Cevabımı aldıktan sonra ufak bir reverans yapıp gülümsedim;
"Merak etmeyin Leydi Mei-xie bir daha karşılaştığımızda kesinlikle adınızı hatırlıyor olacağım. Ve ben ise Zamiel Nagao, sıradan bir öğrenciyim sadece ve bu bayan ise arkadaşım Charlotte Woods'tur fakat ben ona Chuck demeyi tercih ederim. Tanıştığımıza müteşekkiriz." sözlerimi bitirdikten sonra çevik bir hareketle yayını germesine zaman bırakmadan boşta olan elini tutup ufak bir buse kondurdum. . Ani hareketimden ürküp saldırmaya çalışacağını biliyordum fakat bana öğretilen buydu ve asıl bunu yapmazsam büyük bir kabalık olurdu. . | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 10:19 pm | |
| Yavru çocuk öyle hızlı davranmıştı ki, hesapladığım gibi dönüp çocuğu çifteleyememiştim, kahretsin! Fakat bu sefer hızlı davranarak yaptığı da düşündüğüm gibi bana saldırmamıştı, hatta çok garip bir şekilde, elimi tutup öpmüştü ve geri çekilmişti. Kızardığımı hissedebiliyordum fakat utançtan mı yoksa sinirden mi kızardığımı bilmiyordum. O geri çekilir çekilmez biraz refleks gibi bir şey bu, şaha kalktım ve bağırdım. Sanırım bu sinrimin, utancıma olan baskın halinden kaynaklanıyordu. Kırmızı yüzümün görülmemesi için altında durduğum ayışığından kaçtım ve bir kaç adım geriledim. Artık toynaklarımı rahatsız rahatsız vrumadan duramıyordum. Bu sırada ise çoktan yayımı ddiğer elime almış ve oku germiştim.
- Hanginizin daha tekin olduğuna karar VEREMEDIM!
Diye bağırdım sonlarına doğru. Aslında yaptığı tek şey elimi öpmek olmuştu ve bu onlarda bir saygı göstergesi falan olabilirdi fakat bunu babamdan öğrenene kadar kimseye tolerans tanımayı düşünmüyordum.
- Ne yapmaya çalışıyordun bilmiyorum ama ona kadar sayıyorum. Eğer gitmemiş olursanız sabah sizi bulanlar pekte mutlu olmazlar.
Diye yarı-bağırdım ve gözlerimi kısıp onlara nişan alır gibi yaptım. Aslında ayaklarına nişan alıyordum, Hareket etmedikleri halde ayaklarına atacaktım fakat, iknici okun nereye geleceğini, bir ben bir de Cheiron bilirdi.
- Biiir... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 10:28 pm | |
| Sessizce gülümsedim;
"İki." Ve konuşmaya başladım. .
"Üç. Bu kadar kızacağınızı bilsem daha kaba davranırdım Leydi Mei-xie. Dört ve özür dilerim."
Başımı eğdim, "Beş." ve tekrar selamladım Dişi Centaur'u. "Altı."
"Yedi." Yanımda bir süredir unutmuş olduğum kıza döndüm.
Chuck'a kolumu uzattım ve girmesi için bir bakış attım. "Sekiz."
"Dokuz." Kızın koluma girmesini sağladım. Yürüyerek uzaklaşırken mırıldandım;
"Kabalığımı mazur görün leydim. On." | |
|
| |
Mei-xie Miano Centaur
| Konu: Geri: Gecenin bi körü... Cuma Şub. 04, 2011 10:40 pm | |
| Heh... Şu yavru insanlar gerçekten garip. Hepsi böyle değildir umarım, bu fazla akıllı görünüyordu! Biraz da garip davranıyordu tabi. Onlar uzaklaştıkça, yayımı yavaş yavaş indirdim. Arkalarına dönüp beni zar zor görebilecekleri mesefeye geldiklerinde ise okumu sırtımdaki okluğa çoktan yerleştirmiş, yayımı ise yanındaki bölmeye sıkıştırmıştım. Ayışığına doğru çıktım tekrar ve yavrunun öptüğü sağ elimi ışığa doğru tutup baktım. İyi, bu insanlar, zehirli değillerdi, normal bir öpme gibiydi. Yine de yapması garipti ya neyse. Tamamen gözden kaybolduklarında ise gittikleri yöne bir kaç saniye daha baktım, ardından dönüp ormanda ilerlemeye başladım. Yanlış hesaplamadıysam, köy, az önce durduğumuz yerin batısında kalıyordu ki, yavaş yavaş ilerlemeye başladım. Az miktarda salgıladığım adrenalin belimi ve üst vücudumu biraz kasmıştı, o yüzden yukarı doğru gerindim, bir yandan da yoluma devam ettim. Acaba giderken, en yakındaki şelaleye mi uğrasam? Güzel bir gece gibiydi, soğuk su, tenime iyi gelebilirdi...
~RP SONU~ | |
|
| |
| Gecenin bi körü... | |
|