| Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amacleto Babieca Şifacı
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 02/02/11 Nerden : İspanya İş/Hobiler : Şifahanede Takılmak Lakap : Babi
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı: 11
| Konu: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 9:55 pm | |
| Hmm.. Kim acaba bu koridorlarda yanki yapacak kadar bagira bagira kufreden? Bana dusmez aslinda kim oldugu ve neden bagirdigi ama, cidden cok kaba biri olmali. Sanki doguruyordu yahu, aslinda olabilirdi de dusununce, hamile bir profesorumuz vardi. Gayet de agzi bozuktu, o yuzden pek hoslanamamistim o hanimdan. Ah, koridorlar boyle bombosken ne kadar hosuma gidiyor anlatamam. Batmaya baslamis gunes de harika bir manzara olusturmustu, gunun huzur dolu o saatlerindeydik, tek sorun su kaba kadinin cigliklariydi ki, o da kisa zamanda kesildi. Biraz daha ilerleyince gorus alanima Monique girdi, aralardan bir yerlerden cikip hizlica ilerlemeye baslamisti, beni farketmemisti, ah saclari cok guzel gorunuyordu! -Où allez-vous, Monique? Sanirim koridorlarda bagira bagira nereye gittigini sormam, demin cigliklar atan kadindan daha da kaba olmustu, ama konu benim hatunumsa, umrumda degildi!~ | |
|
| |
I. Monique D'or Hufflepuff 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 31/01/11 Yaş : 30 Nerden : Bordeaux - Fransa İş/Hobiler : Cadı! Ayrıca, Hufflepuff Quidditch Takım Kaptanı! Lakap : Isa & Moni & Mon
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı: 13
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:07 pm | |
| - Venez avec moi, Baudoin! Sanırım çok magnifique birşey görmek üzereyiz!
Bir anda sağımda beliren Baudoin zaten yeterince heyecanlı olduğumdan, beni korkutamamıştı. Hoş, korkutmaya çalıştığını düşünmüyordum ama. Nazik sesi kulaklarıma dolar dolmaz olduğum yerde durmuş ve ince ellerimle onunkileri kavramış, çok sert çekmemeye çalışarak çekiştirmeye başlamıştım. Bir yandan heyecanlı bir şekilde konuşuyordum işte. Şimdiden, nasıl şirin bir velet olacağını düşünüyordum, böyle yamuk yumuk, kırmızı, ağlayan bir şey... | |
|
| |
Dean Break Hogwarts Çalışanı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 21/01/11 Yaş : 59 Nerden : bilinmez İş/Hobiler : Zümrüd-ü Anka Kuşları Lakap : sakalcı
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:11 pm | |
| yorulmuştum.tüm gün ortalıkta dolanmak,temizlik yapmak...kolay değildi. ağzımda tüy bitti 'akla pakla'' demekten.damağım kurumuştu.erkek hufflepuff wc sinden su içecektim.ama akşam vakti iki çömez konuşuyordu.daha yüzünde tüy bitmemiş velet ve yavuklusu?!
-ne yapıyorsunuz burada? (cevap vermeden yüzüme bakıyorlardı) -aşk yapacak başka yer bulamadınız mı? ah çömler..yeter dolandığınız.geçin zıbarında şuraları temizleyeyim artık.prof.Hestia ağzıma sıçıyor sonra koridorlar pis olunca.bu arada Blood u göreniniz oldu mu? | |
|
| |
Amacleto Babieca Şifacı
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 02/02/11 Nerden : İspanya İş/Hobiler : Şifahanede Takılmak Lakap : Babi
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:17 pm | |
| -Ey, ey! Kozlenmis patlican askina! Niye cekistiriyorsun beni yahu! Aslinda durumdan sikayetci degildim, ahh elleri sicacikti, bir bes dakika zamani durdursak, ben bir eriyip gelsem, hi? O beni hala cekistirip kendi halimde gotururken ben aylak aylak tavana bakip siritiyordum. Ama bir sure sonra kizin hicbirsey soylememesi ve cekistirip durmasi beni sinirlendirmeye basladi, yine basliyorduk, Monique ve onun anlasilmaz tavirlari. -Bak, yine kizarmis patlican sevgisi asilamaya calisacaksan zorla seni iksir sinifina sokarim anliyor musun Monique? O sirada yasli hademe gelip bize musallat olmasin mi, eh yeter artik, soyle beni nereye goturdugunu Monique!! | |
|
| |
Dean Break Hogwarts Çalışanı
Mesaj Sayısı : 36 Kayıt tarihi : 21/01/11 Yaş : 59 Nerden : bilinmez İş/Hobiler : Zümrüd-ü Anka Kuşları Lakap : sakalcı
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:26 pm | |
| ... anlasilan gören olmamış muhabbete bakılırsa...
-(lavaboya doğru ilerlerken) çok dolanmayın..akşama geziyede beklerim tabi korkmuyorsanız (pis pis sırıtır ve burnunu kaşır ve oradan ayrılır.) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 31/01/11 Yaş : 30 Nerden : Bordeaux - Fransa İş/Hobiler : Cadı! Ayrıca, Hufflepuff Quidditch Takım Kaptanı! Lakap : Isa & Moni & Mon
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:30 pm | |
| Eh, Baudoin, çekiştiriyordum. Hademe önüme çıkıp hesap sorana kadar. Durdum ve yaşlı adamı süzdüm. Ne cevap versem bir süre bilemedim fakat...
- Aşk yapmak isteseydim, size görünmeden nerede yapacağımı bilirdim, merak etmeyin! Ayrıca sevimli kobranızı görmedim bir yerlerde, ama Ravenclaw' dan bir öğrenci ödünün patladığı hakkında bir şeyler söylüyordu...
İkimizde boşuna Hufflepuff' ta değildik. Her neyse, bu sanırım yeterdi. Baudoin' in elini tekrar sıkıp çekiştirmeye başladım.
- Hayır canım, bu sefer sevdirme işlerim bir süre askıda kalabilir, bu sefer sana sevdireceğim şey, biraz daha büyük ve şirin bir şey, ayrıca muhtemelen kımıldıyor ve yumuşacık.
Dedim ve kafamı ona doğru çevirip durmadan hızlı bir gülümseme attım. Aaah, çok heyecanlıydım. | |
|
| |
Amacleto Babieca Şifacı
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:38 pm | |
| -Daha buyuk, kimildiyo ve yumusacik ha... Gene o gevrek siritisimla ve anladigimi belirten bakislarimla Monique'e dondum. -Adam otu mu sevicez Monique? Ama onlar bagirmiyorlar mi? Kiz beni hala cekistiriyordu, sonra su hademeye karsilik olarak verdigi cevap aklima takildi ve yol boyunca onu dusundum, demek ask yapmak isteseydi yerini bilirdi hanimefendi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:49 pm | |
| Baudoin' in cevabı, beni neredeyse gülme krizine sokacaktı.
- Hayır, hayır, Tamam o zaman, tahminlerine devam ama, varmak üzereyiz zaten. Sık dişini canım.
Hala Baudoin' i çekiştiriyordum ama biraz daha yavaşlamış ve elini biraz daha gevşetmiştim. Bir an için çok fazla sıktığımı düşünmüştüm çünkü, zira, elini acıtmak istemezdim. Revire çıkan geniş merdivenlerde de onu çekiştirdikten sonra revirin büyük kapısında durdum. İki elini birden tuttum ve gülümseyip parlak gözlerle ona baktım.
- Hazır mısın?
İşte, içeri giriyorduk... | |
|
| |
Amacleto Babieca Şifacı
| Konu: Geri: Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- Çarş. Şub. 02, 2011 10:53 pm | |
| | |
|
| |
| Gezmece~~~onkarakterolmadimi-_- | |
|