Michael "Mike" Wonder Slytherin 5. Sinif
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| |
Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Sevgililer Gunu O_O!! Perş. Şub. 10, 2011 11:43 pm | |
| Yemeğimi getiren ev cini bana bu olaydan bahsetmişti. Zaten eskiden de hep 14 Şubatta yapılan birşeydi. Gülümsedim ve sanırım Hestia'ya küçük birşey yazabilirdim. Bir kaç saat sonra gelmesini isteyip cini yolladım ve kağıdıma şu özel sihirli mürekkeple birşeyler karalamaya başladım. Bir kaç kağıdı buruşturup sonunda yazdım ve baya bir sonra gelen cinin eline tutuşturdum. Açıp bakması pek önemli değildi mürekkep sadece bana ve Hestia'ya gözükecekti. Sonra arkama yaslanıp eskiden insan önüne çıkamayan kendimi düşündüm geçmişimdeki ve hatta şuanki mahrumiyet halimden dolayı kendimden nefret ediyordum resmen. İç çektim ve Hestia'yı düşündüm. Ardından da kızımızı... - Spoiler:
Hestia,
14 Şubat, sevgililer günü... Biz okurken de vardı bu mektup olayı. Daha önce kimseye böyle birşey yazmayı düşünmemiştim bile. Zaten daha önce kimseye sana hissettiklerimi hissetmemiştim. Seni seviyorum, evet. İyi ki o gece olmuş diyor muyum? Sanırım o da evet. Eğer olmasaymış bu duyguları hissetmezdim ve Ylwa'mız olmazdı. Ne olursa olsun mutluyum. Sevgililer günün kutlu olsun.
Gizli hayranın olan ikizin.
| |
|
Charlotte Woods Gryffindor 3. sinif
Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 19/01/11 Yaş : 31 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf Lakap : Chuck
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: Sevgililer Gunu O_O!! Cuma Şub. 11, 2011 2:13 pm | |
| Panonun yanına gidip durdum suratımda sapıkça bir sırıtış ve yanımda da 4 tane Gryffindor kız vardı. Aşk mesajı şeylerini görünce hepimiz çığlık attık ve pembe mürekkeple birşeyler karalamaya başladık. - Spoiler:
Oliver, Gözlerin gerkenez gibi mavi, Saçların ateş böceği gibi sarı... Ağlamaklı olursam arada, Bakarım sana... Oliver bakışların insanı delip geçiyor, Sanarsın Hogwarts express'i geçiyor. Aşkımın parçalarını tek tek toplarken Seni düşünüyorum. XoXo
- Spoiler:
Aşkım, Oliver seni gördüğüm yerde eriyorum resmen. Bir gün cesaretimi toplayınca sana kendimi tanıtıcam. O zamana kadar sakla kendini. Aşık.
- Spoiler:
Oliver, O poponu mıncıklamak istiyorum! Kendine dikkat et her an saldırabilirim.
- Spoiler:
Zaten seni ilk gördüğümde, bu çocuk olmuş dedim. Oliver ben seni çok beğendim.
- Spoiler:
Birazdan ölümle buluşucaz OLIVER KAPTAAAAAN!! ÖLÜMLE BULUŞUCAZ!! NE OLDU KORKTUN MUUU??? Keşke beni sevseydin... Sevgiyle nefret arasında ne kadar ince bir çizgi var... Ne oldu korktun muuu? Niye sevmedin beni niyeee!!!
(oha kendime şaştım lan yazarken) | |
|
Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Sevgililer Gunu O_O!! Cuma Şub. 11, 2011 8:01 pm | |
| Kucagimda cocukla oylesine sinifa yetismeye calisiyordum, panonun onune gelince hizimi kaybetmeden soyle bi goz ucuyla baktim ve bi suru sikimsonik kalppti cicek bocekti resmi gorunce durdum. Gene su sevgililer gunu zimbirtisi gelmisti anlasilan. Tek kolumla cocugu sarkar sekilde tutarak *Ylwa bu pozisyonda cidden cok salak gorunuyordu, annesinin kolundan sarkmis dili disarda tombul sarisin bi bebek dusunun*, tuy kalemi cikartip ozel murekkeple yazmaya basladim.
- Spoiler:
Nathaniel, 6. Sinifta evcinlerine guvenmeyip sana Hufflepuff'li o cocuga ilet diye verdigim karti hatirliyo musun? Hani sen utanip (BEN BILE UTANMAZKEN SEN UTANIP) vermemistin cocuga, sonra o cocuk Ravenclaw'li fahiseyle cikmaya baslamisti! HERKES PESIMDEN RUS GUZELI HESTIA TAS HESTIA DIYE KOSARKEN BEN O COCUGU ISTIYODUM, SONRA SIK GIBI KALMISTIM ORTADA HANI? Hah iste, o olay benim bu kart tasima meselesini kullanmaya ilk yeltenisimdi. Ama son degilmis anlasilan heheh. Seni seviyorum.
Bu arada ogrencilerden biri sarap birakmis, aksam zindanlarda icebilir sanirim.
Hestia.
| |
|