Amacleto Babieca Şifacı
Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 02/02/11 Nerden : İspanya İş/Hobiler : Şifahanede Takılmak Lakap : Babi
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı: 11
| Konu: Duvar Yazilari Perş. Şub. 10, 2011 7:26 pm | |
| Lutfen kizmayin. Aslinda adetim degildir boyle seyler yapmak eheh, ama patlican ugruna terk edilmek, Hufflepuff'in gerilerde kalmasi falan derken, stres insana boyle seyler yaptirabiliyor. Eh, eheheh... *terler* Evet, panonun kenarindaki su mermer duvar ne guzel gorunuyor... Nerde benim cikmayan murekkebim? *Daha da fazla terler* Hadi bakalim, hmmm, hmm *duvara birseyler karalar* Ah, oldu, simdi tuy olm Baudoin!Beauxbatons'da okuduKehanetci olduHelal olsun sanaAndrea HocaBu sene sampiyon gorelim sizi Olmeden mezara koymayin bizi Korkutmaz bizi felsefe tasi Olumune seviyoruz Hufflepuff'i
Anam istedi Gryffindorlu olayimBacim istedi Slytherinli olayimAlayina isyan Hufflepuff'liyimAnamin bacimin amina koyayim*OOOooooOOOO HUFFLEPUFF LI NATHANIEL REYIZ*
<3B.M<3
| |
|
Oliver Koven Gryffindor 5. Sınıf Bina Quiddich Kaptanı Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/02/11 Nerden : ABD İş/Hobiler : Quiddich oynamaya bayılır, harika bir vurucudur, sınıf başkanı da ohhhmis... Lakap : Kaptan, Başkan
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Süper egosu ve kasları ile kavgacı bir kişiliğe sahip Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: Duvar Yazilari Cuma Şub. 11, 2011 9:30 pm | |
| Bu yazıları gören Oliver tükürükler saça saça kahkaha atar ve etrafına şöyle bi baktıktan sonra birşeyler ekler. Love is nothing, without FUCKING! Citius! Altius! Fortius! Barikat! Grev! Devrim! Anarşi! Mike sen bana pic demişsin. Sana hiç yakıştıramadım. Kimse bana pic diyemez. Susuyorsun? Geliyor Geliyor Gryffindor Geliyor !!! Dev-Gry Devrimci Gryffindorlar (O <3 Q) | |
|