Dominic Willams ve Summer Jackson'ın ilk okul rpsi olur bu! Saygı duyun! Eğilin!
Sonunda okuldaki cinayetlere bakanlık el atmaya karar verir ve güvenilir seherbazlardan Dominic Williams'ı konuyu çözmesi için görevlendirir. Yanına da yeni yetmelerden biri olan Summer Jackson adındaki stajer seherbazı yollar. Bu da onların okula geliş RP'si olmaktadır.
Bakanlıktan bu görevi aldığımda sevinmiştim. Nasıl sevinmeyeyim? Stajer Seherbaz için harika bir görev ve eğer bu görevin hakkını verirsem her şey benim için daha rahat olacak. Hogwarts'a geldiğimde bindiğim ve hiç birşeyin çekmediği at arabasından indim sırıtarak. Bu okulun görkemi beni hep büyülemiştir. Zaten büyülü bile olabilir bu görkem konusunda. Adama dönüp beni getirdiği için teşekkür edecektim ki bavullarımı yere fırlattığında bundan vazgeçtim ve cazgır kadın modunda
"Napıyosun be! Kırılacak şeyler var onun içinde! Ayı! Sizin yüzünüzden buranın hali böyle zaten! Bakma suratıma dana dana özür dile hemen!" diye avazım çıktığı kadar bağırdım. Adam da benim gibi ufak tefek birinden bu ses nasıl çıkar anlamamış bir şekilde kem küm edip arabasına binip gitti. O giderken de bi de arkasından küfür savurdum. Gerzek herif. Eğilip bavulumun içinde kırılabilecek eşyalar olan bölümüne baktım emin olmak için neyse ki pek hasar yoktu Reparo'yla halledilirdi. Bavulları çekiştirmeye başlayacaktım ki bir araba daha Hogwarts arazisine girdi. Bana doğru geliyordu sanırım bu benimle birlikte bu göreve gelecek olan deneyimli seherbazdı... O değil adam hakkında bir sürü araştırma yapmıştım ve diyebileceğim şey
"Kavgacı" sıfatı olabilir sanırım
. Neredeyse her gittiği ortamda kavga çıkarmayı nasıl başarmışsa başarmıştı ve onunla anlaşmanın zor olacağı kesindi. İlk izlenim her zaman için çok önemlidir diye suratıma sevimli bir gülümseme yerleştirdim ve arabanın yaklaşmasını bekledim. Adamı merak etmiştim doğrusu.