Julian Blackshade Gryffindor 1. sınıf
Mesaj Sayısı : 62 Kayıt tarihi : 12/01/11 Nerden : Mars'lıyım lan ben. İş/Hobiler : Pedobear. Lakap : Julia değilim lan ben.
Karakter Sayfası Para: (200/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Avatar-İmza-Nick Puanlamaca Çarş. Ocak 12, 2011 9:48 pm | |
| | |
|
Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Avatar-İmza-Nick Puanlamaca C.tesi Ocak 15, 2011 9:47 pm | |
| Yav bn snin modeli çok sevdim. Rütbeyle uyumu falan... Zati Hufflepuff falan <3
10-10 o zmn. imzayı göremiyorum. | |
|
Eloise de La Valliere Ravenclaw 3. Sınıf
Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 15/01/11 Yaş : 26 Nerden : İngiltere İş/Hobiler : Öğrenci/Dedektiflik
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Avatar-İmza-Nick Puanlamaca Ptsi Ocak 17, 2011 6:37 pm | |
| Nathaniel ismini severim! (Bir zamanlar çk Nathan soyadını kullandım.) 10! Avatar 9, siyah-beyaz severim ancak adamın üstündeki boşluk çok göze batıyor. İmza 8, yazıların fontunu beğendim ama küçüük belli olmuyor güzellikleri. :/ | |
|
Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Avatar-İmza-Nick Puanlamaca Ptsi Ocak 17, 2011 9:12 pm | |
| 6- böyle isimleri sevmiyorum nedense. Böyle göze batıcak şeyler hoş oluo. av-im - 10 renkleri menkleri süper olmuş bence. Rütbeye de uyumlu. Taş | |
|