Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bedava Yavru Kedi

4 posters
YazarMesaj
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Left_bar_bleue600/1000Bedava Yavru Kedi Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 8:02 am

*Sabahin erken saatleri*

Hey.
Benim kaltak kedi Silly gene rahat durmamis, 9 TANE YAVRU VERDI!!
Ben bu eniklere bakamam tamam mi? Zaten gun icinde bir suru veletle ugrasiyorum *-_-*!!
Isteyen varsa iksir dersleri bitiminde bana ugrasin.
Ve... Kedimi beceren o diger kediyi bulursam... Fena olucak *eheh.. ehehe... sinirle gul*

En son Hestia Petrasova tarafından C.tesi Ocak 15, 2011 8:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://rptimez.bossforum.org
Misafir
Misafir

Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 10:42 am

koridorlarda boş boş gezerken gözüm bir panoya takıldı.altına şu notları eklemeden edemedim.''Bayan Petrasova, sizin için o kedilerden kurtulabilirim.Duyduğuma göre çatlak kazanda bir kasap kedi eti satıyormuş.yarı yıl tatilinde hogwarts express'inden evime döndükten sonra çatlak kazana uğrayıp onları satabilirim kasaba?''
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Left_bar_bleue100/1000Bedava Yavru Kedi Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 3:58 pm

Altına karalar;

-Benim ufaklık huysuzluk çıkarmayacak olursa 1 tanesini ben alırım. 8 veya 9 pek bişey farketmez ama Yurin sürekli olarak uyuyor, belki başkasını görünce biraz hareketlenir.

-Zamiel Nagao
Andrea O'Conner
Yönetici
Kehanet Profesörü
Hufflepuff Bina Sorumlusu
YöneticiKehanet ProfesörüHufflepuff Bina Sorumlusu
Andrea O'Conner

Kadın Mesaj Sayısı : 109
İş/Hobiler : Kehanet Öğretmeni

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Left_bar_bleue500/1000Bedava Yavru Kedi Empty_bar_bleue  (500/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 4:38 pm

Hestia;

9 kedi değil 7 kedi dağıtacaksın.ne yazık ki yavrular düşündüğün kadar dayanıklı değiller.

Kehanet Hocası
Holden S. Rochester
Ravenclaw 2. Sınıf
Ravenclaw 2. Sınıf

Erkek Mesaj Sayısı : 22
İş/Hobiler : Çello, Sanatsal faaliyetler, Felsefe birde sevdiği insanları kızdırmak!

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Left_bar_bleue1000/1000Bedava Yavru Kedi Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Alaycı,küstah, sivri dilli,kibirli fakat şirin . Cilveli ve oldukçada çekici. Ayrıca insanı çıldırtacak derecede umursamazdır!
Rp Yaşı:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 5:30 pm

Bayan Petrasovaaa! Kalan kedilerden ikisini de ben alabilirim efendim :3 Onlara gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz! cat
Misafir
Misafir

Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 5:33 pm

kehanet hocasinin sözlerine göre 2 kediyi sanırım bana vereceksiniz SEVGİLİ İKSİR HOCAM. SmileSmile Smile
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Left_bar_bleue100/1000Bedava Yavru Kedi Empty_bar_bleue  (100/1000)
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 7:17 pm

Tekrar panoya yürür ve yeni yazıları okur;

-Hmm. . hmhm. .

Ardından kalemini çıkartıp yeni birşeyler karalar;

-Madam Hestia, Bay Black'in bir atmacası ve kedim Yurin'i gördüğündeki tavılarını göz önüne alırsak, ufaklıkları vahşi bir kuşla aynı çatı altında bulundurmak pekte aklı selim bir hareket gibi görünmüyor bana.

Saygılarımla, Zamiel Nagao.

Daha sonra sigara pakedinden yeni bir sigara çıkarıp yakar ve ağır adımlarla uzaklaşır.
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Left_bar_bleue600/1000Bedava Yavru Kedi Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 7:52 pm

Bleh, alt tarafi birazcik (!) kestirmeye gittim ve lanet ilanin altinda ne geyikler donmus!

*kalemini cikarip tum notlara cevaplari yazmaya baslar*

-Andrea, su lanet kehanetlerini baska zamana saklayamaz miydin?! Eniklerden ikisi uyandigimda meftaydi!
-Kira, acimasiz bi kaltak gibi gorunuyor olabilirim ama yavrularin kesilmesine goz yumamam.
-Zamiel, yavrulardan birini alabilirsin. Iksir dersligine biraktim.
Misafir
Misafir

Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 8:08 pm

ayrıca atmacamda çok aç.kimle çiftleştiği bilinmeyen bir kedinin melez yavrularının ölmesi kimi üzer ki? unutmayın bayan patranova...Slyhterin safkanların bölümüdür.kanı bozuk bir kedi istemezsiniz öyle değil mi? yazdım ve bayan patronovanın iksir laboratuvarındaki kediyi çoktan ATIL ile tanıştırmıştım.kalan kanını kağıdın altına sürmüştüm.yaptığım kötü ve affedilmezdi...şimdi ceza alacağıma bile bile pişkin bir şekilde oradan uzaklaştım...
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 8:15 pm

Notu okuyan Zamiel hızla iksir sınıfına doğru koşmaya başlar. .
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 8:21 pm

Lanet veledi bulup affedilmeyen laneti uygulamamak icin kendini zar zor ikna eder..
*1, 2, 3, sakin ol hestia... 4, 5, 6...*
Kalemini cikarir ve veledin notunda yanlis yazilmis olan soyadini karalayarak yeniden yazar.

-OROSPU COCUGU DAHA ISMIMI BILE YAZMAYI BECEREMIYORKEN BANA SAFKANLIK TASLIYOR!!!

Ve hizlica iksir sinifina kosar
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 8:49 pm

Son notumdan sonra karsilik veren olmamisti. Bir not daha dustum.

"Zamiel, 6 yavru kedim daha var, odama gelip birini alabilirsin. Lutfen gelirken biraz cikolata da getir!"

Ve odama dogru ilerledim.
Misafir
Misafir

Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 8:52 pm

bayan petrasova dan özür dilemek için odasına koşar.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
Bedava Yavru Kedi Empty
MesajKonu: Geri: Bedava Yavru Kedi   Bedava Yavru Kedi Icon_minitimeC.tesi Ocak 15, 2011 9:03 pm

Kutuyu dikkatlice tutarak koridordan geçen Zamiel'in gözü panodaki taze mürekkep izlerine takılır. Kafasını kaldırıp yavaşca okur. .

-Geleceğim madam ama önce bu ufaklığa hakettiği huzuru vermeliyim. .

Yeni yeni aydınlanan havaya çıkar ve yumuşak topraklı bir alan bulmak için biraz derinlere ilerler. Biraz arandıktan sonra tam istediği gibi bir yer bulur, sessiz ve sakin. Burda kediciği kimse rahatsız edemeyecektir. . Kollarını sıvar ve elleriyle zaten aşırı yumuşak olan toprağı kazmaya başlar. İşi bittiğinde kutuyu yavaşca içeri bırakır ve üstüne örttüğü toprakların hiç tanıma fırsatı bulamadığı yavruyu yutmasına izin verir. Sessiz bi şekilde işini bitirir ve kalkarken kısa bir dua eder.

-Huzur içinde yat ufaklık, sana yardım etmeyi çok istemiştim. .

Daha sonra gölde ellerini yıkayıp sessizce profesörünün odasına doğru yola koyulur. .

Bedava Yavru Kedi
1 sayfadaki 1 sayfası