| İlginç Bir Röportaj | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kurt Cobain Hayalet
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 4:20 pm | |
| Bir kaç gün önce, Iksırcı Hestia beni yanına çağırıp, hiç beklemediğim şeyler söyledi. Gelecek Postasından biri, Hogwarts' ta dönen olaylar hakkında meraklı olan bir muhabir tarzı bir şey, gelip benimle röportaj denen bir şey yapmak istiyormuş. Ben de tamam dedim, neden olmasın? Hüzünlü şeyler analtmayı severdim nasıl olsa. Bir sonraki gün odasına gidip ne zaman geleceğini soracaktım, odasında bulamamıştım. Bunun üstüne Nathaniel' in odasına gitmeye kalktım, fakat o da yoktu. Müdürü dansederken görünce, ona sormaktanda vazgeçtim. Andrea' yı da bulamadım. En sonunda Tia' nın odasında mavi-yeşil saçlı bir bayanla konuştum ve bana Hestia' nın bir kaç günlüğüne Diagon yoluna gittiğini söyledi. Bir sonraki gün, giriş kapısının önündeki bahçeye çıktım ve iki gündür burada dikiliyorum. Doğrusu, nasıl hüzünlü sorular soracak bana, merak etmiyorda değilim. | |
|
| |
Mika Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 02/02/11 İş/Hobiler : Basın! Dedikodu! Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır Rp Yaşı: 27
| Konu: Geri: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 4:30 pm | |
| Hogwarts topraklarına kuçarak girdim. Evet uçaraktı çünkü animagus olarak yolculuğu daha kolay buluyorum. Kahverengi, sarı ve turuncu renkteki kanatlarımı çırparak gölün üstünden uçtum. Ortalama bir yükseklikten uçuyordum. Ne bir kuş olurdu burada ne de bir balık atlayabilirdi buraya kadar. Gölün kıyısına ulaştığım anda sevimli kelebek halimden insan halime dönüştüm. Evet bir röportaj yapmaya gelmiştim Hogwarts'a zaten her ay bir kere uğrayıp milletin ağzını arıyordum ama bu sefer daha ilginç bir röportaj olacaktı. Bir hayaletle yapılacak röportaj. Uzun bacaklarımı hızlı hızlı okulun kapısına doğru atmaya başladım. Cinayetlerle ilgili her türlü konu heyecanlandırmıştır beni. İçimden de günlerdir aklımdan çıkmayan bir şarkıyı mırıldanıyordum. "Relax take it eeeeeaaaassyyyy" Easy derken sesim o kadar inceliyordu ki karanlık ormandaki bir şeyler kıpırdanıp hırlıyordu bunu hissedebiliyordum. Kapıya yeni ulaşmıştım ki bir hayaletle karşılaştım. Kapının önünde dikilen bir hayalet bana her türlü yardımcı olurdu. Kıvırcık saçlarımı karıştırıp hafifçe eğildim. "Kurt Cobain adlı hayaleti arıyorum. Nerede olduğunu bilir misin?" | |
|
| |
Kurt Cobain Hayalet
| Konu: Geri: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 4:38 pm | |
| Doğrusu, Hogwarts' a dışarıdan birileri pek gelmediğinden, görünce tanışmıştım. Ayrıca "Kurt Cobain" adında bir hayaleti de araması cabası. Derin hüzünlü bir iç çektim ve beni tanıyamamasının ne kadar hüzünlü bir şey olduğunu düşündüm. Bizim zamanın hippilerine benziyordu biraz adam ama, daha ilginç bir giyim tarzı vardı. Hele boynundakiler bir garip duruyordu ama, şimdikilerin tarzı bu olsa gerek. Yine de, kendi tarzımı seviyorum. İfadesiz yüzümle adama baktım ve kaşlarımı indirdim. Saçımı arkaya doğru taradım ve..
- Beni tanımamanız ne hüzünlü... Bay.. ? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 02/02/11 İş/Hobiler : Basın! Dedikodu! Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır Rp Yaşı: 27
| Konu: Geri: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 4:49 pm | |
| Hayalete şöyle bir baktım. Kurt Cobaiin... Tabi ya... Ben de dalga geçiyorlar sanıyordum. Gülümseyip "Mika demen yeterli." dedim elimi uzattım. Bunun saçma olduğunu sonradan farkedip bir kaç adım geriledim. İşe hemen başlamam benim için en iyisi olacaktı. "Bu son cinayet hakkında bilgin olduğunu söylediler Kurt. Justin'nin cinayeti hakkında çok önemli bilgilerin ruh kafanın içinde olduğunu... Bunları paylaşman için geldim. Tabi başka söylemek istediğin birşeyler varsa onları da araya katabilirsin bunun için seni engellemem." Belki bir iki fotograf çekerdim... Gelmişken ikiz Profesörleri de görmek istemiştim ama sonra onların Diagon'da olduğu haberini almıştım. Bunun yerine öğrencilerle bir kaç sohbetle yetinmeliydim demek ki. | |
|
| |
Kurt Cobain Hayalet
| Konu: Geri: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 5:05 pm | |
| Tam düşlediğim gibi, meraklı bir muhabir. Ona her şeyi anlatmaya karar verdim, birazda suçluluk duygusu duyduğumdan belki. O çocuğun yaptıklarından pişman olmasını istemiştim sanırım, ölmesini değil. İkinci hüzünlü derin iç çekişimi yaptım ve arkamı dönüp bahçede ilerleyerek yürümeye başladım...
- Beni takip et genç adam. Sana bu hüzünlü olaylar dizisinin başladığı yeri göstereceğim.
Dedim ve ara ara adamın gelip gelmediğini kontrol ederek havada hüzünlü bir şekilde süzülmeye başladım. Çok geçmeden o gece çocukların saklandığı ağacın arkasına varmıştık bile. Bir anda durup elimle ağacı işaret ettim ve kafamı iki yana salladım, hüzünlü bir şekilde tabii.
- Gece bu civarlarda süzülüyordum, hiç ışık yokken yıldızlar çok güzel görünüyorlar çünkü. Her neyse, gece süzülürken, kıkırdama sesleri duydum ve hemen arkasından bir miktar gürültü. Gece keyfimi bozuyorlardı, ben de bu saatte neler oluyor diye bakmak için ağaca yakınlaştım. Bir grup öğrenci ağacın arkasına sinmiş bir şeyler konuşuyorlardı. Tam neleroluyor diye soracaktım ki aralarında Justin Bieber' ı görünce gözüm döndü ve bir anda güzel hüznümü o zavallı kin duygusu kapladı. Arkamdan laf etmiş bu, benimde çok sinirlerim bozulmuştu o yüzden. Hazır bulmuşken kaçırmayayım dedim ve arkasından bağırarak daha hızlı ve daha hızlı süzülmeye başladım. Çocukta kaçmaya başladı ve...
Derin bir nefes aldım. Hüzünlü.
- Hogwarts' a doğru koşmaya başladı. Ben de arkasından gittim...
Dedim ve arkamı dönüp inik kaşlarımla adamın gözlerine baktım. Buraya kadar sorusu yoktu herhalde? | |
|
| |
| Konu: Geri: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 9:21 pm | |
| Hayalet röportaja hevesliydi neyse ki. Öyle kaçmaya çalışanları sevmiyordum sanki çok değerlilermiş gibi. Hayaletin peşine takıldım. Bahçede bir yerde başlamıştı demek ki olay. Acaba hayalet katilin yüzünü görmüş müdür? Ayaklarımı sürerek yürürken bu okulda ne kadar çok anımın olduğunu hatırlıyordum. Yeterince yürüdükten sonra hayalet bir ağacı gösterdi cübbemin sihirlediğim cebinden kalem ve kağıt çıkarıp asam ile büyüledim. Hayalet ne derse yazacaklardı artık. Ben de fotograf makinesi ile ağacın ve hayaletin çeşitli resimlerini çekmeye başladım. İlginç bir haber olacaktı. Hayalet anlattıklarını dinleyip dinlemediğime bakmak için bana dönmüştü. "Bieber'la birlikte hangi öğrenciler vardı hatırlıyor musun?" diye sordum. Bakanlıktakilerin gelip bunu sorgu şeklinde yapmaları gerekirken anca basın gelip röportaj yapıyordu. Yakında bakanlıkla konuşup soruşturma izini almalıydım bence. Neyse ki Cobain iyi bir tanıktı ve anlatmaya devam edecekti. | |
|
| |
Kurt Cobain Hayalet
| Konu: Geri: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 9:43 pm | |
| - Emin değilim... Bieber' i dönünce gözüm dönmüştü çünkü... Sadece hepsininfarklı binalardan olduğunu hatırlıyorum, bu kadar. Bir de Justin' e yardım etmeye çalışan Gryffindorlu bir kız vardı. Kızın adından emin değilim fakat görsem muhtemelen buydu derim..
Dedikten sonra yine hüzünlü bir iç çektim.
- Doğrusu, gece yarısı farklı binalardan bir kaç çocuk ne demeye bahçedeydiler onu da bilmiyorum... Soramadım da.
Dedim ve elimle Hogwarts' ı gösterip, ana kapıya doğru süzülmeye başladım.
- Sana hikayenin geri kalanını geçen yerlerde anlatayım istersen ha...
Dedim ve duraksadım. Adı için ne demişti?
- Mika?
Dedim ve ana kapıya doğru tekrar dönüp süzülmeye devam ettim. Hüzünlü bir şekilde. | |
|
| |
| Konu: Geri: İlginç Bir Röportaj Paz Şub. 06, 2011 9:51 pm | |
| | |
|
| |
| İlginç Bir Röportaj | |
|