Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

İlginç bir röportaj (part 2)

2 posters
YazarMesaj
Mika
Gelecek Postası Editörü
Gelecek Postası Editörü
Mika

Erkek Mesaj Sayısı : 19
İş/Hobiler : Basın! Dedikodu!
Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.

Karakter Sayfası
Para:
İlginç bir röportaj (part 2) Left_bar_bleue1000/1000İlginç bir röportaj (part 2) Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır
Rp Yaşı: 27
İlginç bir röportaj (part 2) Empty
MesajKonu: İlginç bir röportaj (part 2)   İlginç bir röportaj (part 2) Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 9:49 pm

Farklı bina öğrencilerinin geceleri birlikte takılması pek görünen birşey değildi aslında. Herkes kendi binasından kişilerle macera yaşardı yaşarsa... Kalem ve kağıt hayaletin anlattıklarını hızla not alıyorlardı. Ben de peşine takıldım. Sanırım hikayenin devamı koridorlarda devam ediyordu. "Arkamdan laf etmiş demiştin. Ne demişti ki?" diye sordum koridora çıktığımızda, burda değil de iksir dolabında bulunduğu için etrata kan görmeyi beklememiştim ve şaşırmamıştım da. Bir kaç öğrenci dolaşıyordu ve elimdeki kamerayı görünce hemen poz vermeye başlamışlardı. İşimi engelledikleri için onlara pis bir bakış attım ve Cobain'i dinlemeye devam ettim.
Kurt Cobain
Hayalet
Hayalet
Kurt Cobain

Erkek Mesaj Sayısı : 13

Karakter Sayfası
Para:
İlginç bir röportaj (part 2) Left_bar_bleue1000/1000İlginç bir röportaj (part 2) Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: İlginç bir röportaj (part 2)   İlginç bir röportaj (part 2) Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 10:27 pm

- Çocuğu buraya kadar kovaladım. Koridorda bağırmaya devam ediyordum. Ve işte tam burada...

Dedim ve koridorda biraz daha süzülüp köşesine geldim ve döndüm. Arkamdan gelen adamın gelmesini bekledikten sonra devam ettim.

- Kaos yaşandı. İlk önce Bieber, Astronomi profesörüne çarptı ve yere düştüler. O da yeni geldi sayılır, bu yüzden çocuğa karşı biraz nazik davrandı. Tam bunlar olurken hademe Dean Break' in kobrası Blood, kendisi baya büyüktür ve kobralardan hoşlandığım söylenemez, dibimizde bitiverdi hıslayarak. Sonra hademenin sesini duyduk, kobrasını arıyordu. Derken Profesörle çocuğa döndüm, çocuk koşturmuştu bile, profesör onu salmıştı... Ve öylece kaldım, profesör bir şeyler mırıldanıp geçti yanımdan.. O kadar! O gün onu bir daha göremedim fakat bir sonraki gün Bayan Petrasova ders için zindanlara gittiğinde dolaplardan birinde..

Tanrım, dayanamaıyorum çok hüzünlü. Sanırım şarkı söylemeye başalayacağım. Neyse, adamazindanlara gitmek isteyip istemediğini soran bir bakış attım, (umarım anlardı?) isterse zindanlara da götürebilridim, umarım Hestia buna sinirlenmezdi.
Mika
Gelecek Postası Editörü
Gelecek Postası Editörü
Mika

Erkek Mesaj Sayısı : 19
İş/Hobiler : Basın! Dedikodu!
Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır
Rp Yaşı: 27
MesajKonu: Geri: İlginç bir röportaj (part 2)   İlginç bir röportaj (part 2) Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 10:53 pm

Soruma cevap vermemesini umursamadım ne de olsa güzel anlatıyordu adam. Koridorun köşesine geçtiğinde flaş patlatarak orda bir resmini yakaladım. Anlattıklarında astronomi, kobra falan da vardı artık. Olay ilginçleşmeye başlamıştı. Üstelik bana Astronomi profesörü ve hademenin orada karşılaşmadıklarına dair bir his gelmişti. Belki de onlar burada bir işler yaparken çocuk ve hayalet onları görmüştür. En azından hayaletten daha hızlı koşan Bieber onları görmüş olabilirdi ve böyle bir şeyi saklamak için hademenin kobrasına çocuğu halletmesini söylemesi yeterliydi. Çenemi kaşımaya başladım. Gerçekten hoş bir hikayeydi. Aslında hayaletin sesinin git gide yanıklaşması da olaya daha hoş bir hava vermişti. Kafamı kaldırıp hayalete baktım. Gözlerimi biraz kıstığımda gözlerinin yaşlandığını farkettim. Ne duygusal adamdı bu... Bana dik dik bakıyordu aslında biraz durup aval aval ona baktım sonra da ne demek istediğini anlayıp "Ah, zindanlar... Beni oraya da götürebilir misin?" dedim soğuk soğuk... Bakanlığın gelip araştırma yapmadığını söylemişlerdi. Eğer hademe dokunmadı ise oranın ilk resimlerini ben çekebilirdim.
Kurt Cobain
Hayalet
Hayalet
Kurt Cobain

Erkek Mesaj Sayısı : 13

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: İlginç bir röportaj (part 2)   İlginç bir röportaj (part 2) Icon_minitimePaz Şub. 06, 2011 11:17 pm

Bu da burada bitmiş o zaman.

İlginç bir röportaj (part 2)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İlginç Bir Röportaj