- Çocuğu buraya kadar kovaladım. Koridorda bağırmaya devam ediyordum. Ve işte tam burada...
Dedim ve koridorda biraz daha süzülüp köşesine geldim ve döndüm. Arkamdan gelen adamın gelmesini bekledikten sonra devam ettim.
- Kaos yaşandı. İlk önce Bieber, Astronomi profesörüne çarptı ve yere düştüler. O da yeni geldi sayılır, bu yüzden çocuğa karşı biraz nazik davrandı. Tam bunlar olurken hademe Dean Break' in kobrası Blood, kendisi baya büyüktür ve kobralardan hoşlandığım söylenemez, dibimizde bitiverdi hıslayarak. Sonra hademenin sesini duyduk, kobrasını arıyordu. Derken Profesörle çocuğa döndüm, çocuk koşturmuştu bile, profesör onu salmıştı... Ve öylece kaldım, profesör bir şeyler mırıldanıp geçti yanımdan.. O kadar! O gün onu bir daha göremedim fakat bir sonraki gün Bayan Petrasova ders için zindanlara gittiğinde dolaplardan birinde..
Tanrım, dayanamaıyorum çok hüzünlü. Sanırım şarkı söylemeye başalayacağım. Neyse, adamazindanlara gitmek isteyip istemediğini soran bir bakış attım, (umarım anlardı?) isterse zindanlara da götürebilridim, umarım Hestia buna sinirlenmezdi.