Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yildizlar~

+4
Justin Bieber
Okul Müdürü(GM)
Nathaniel Petrasova
Hestia Petrasova
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
Yildizlar~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue600/1000Yildizlar~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
Yildizlar~ - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 5:47 pm

Konunun ilk mesajı :

Islik cala cala bahceye ciktim, uygun bir yere oturup battaniyeme iyice sarilip kafami yukari kaldirdim, iste en sevdigim manzara karsimdaydi, kendi kendime, sanki yanimda biri varmiscasina konusarak yildizlarin adlarini soylemeye, yildizlari birlestirip sacma sekiller olusturmaya basladim, bunu kucukken de cok yapardim, cogu zaman ikizimle, ama ikizim delirdikten sonra hep tek basima, su an oldugu gibi, hayali arkadasimla. Bence kendime bi hayalet kiralamaliydim.
-Hmm, su kucuk ayi!
-Ahah, surahiye benziyo sunlar!
Gozum, yildizlari isaret ettigim elime takildi, bir kac kucuk yara vardi, her konusmamda suratim sizladigina gore yuzumde de bir cok yara olmaliydi, sanirim sabah yaralar icin bir iksir hazirlasam iyi olacakti.
Geriye dogru uzandim battaniyeme daha da uzanarak.
http://rptimez.bossforum.org

YazarMesaj
Kurt Cobain
Hayalet
Hayalet
Kurt Cobain

Erkek Mesaj Sayısı : 13

Karakter Sayfası
Para:
Yildizlar~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000Yildizlar~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 10:04 pm

Kahretsin, koşmaya başladı. Yakalayacağım ama seni Justin Bieber, göreceksin. Haha, arada arkasını dönüp bana bakıyor koşarken, alnı açılınca bişeye benzemiyor... Neyse, beni ilgilendirmez zaten amacıma ulaştım sayılır. Hüzünle dolu hayatımın az bir kısmını kin ve nefrete çeviren çocuğu bulmuştum işte, ellerime düşmüştü. En azından düşmek üzereydi. Onu kovalarken bağırmaya devam ediyordum, hem de var gücümle.

- Kaçabilirsin Bieber, fakat bir hayaletten biraz zor saklanırsın gibi geliyor...

Kendi kendime hüzünlü kahkahalar atıyorum ne hoş. Evet, kinim artık yok olmaya başladı hüzüne dönüyor yine. Kafamda dönen melodi de, tam anlamıyla oturuyordu bu duruma. Nefretim dönüşüyor... Dur lan. Bundan şarkı yapabilirim...
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
Yildizlar~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000Yildizlar~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 10:23 pm

"Chuck haklıydı sanki ?" diye düşündü Zamiel o anda Stan'i cübbesinin yakasından ve Chuck'ı da elinden tuttu ve hızla çekti "Sanırım bu sefer hareket etsek iyi olacak dostlarım. ."
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Kadın Mesaj Sayısı : 78
İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf
Lakap : Chuck

Karakter Sayfası
Para:
Yildizlar~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000Yildizlar~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 10:31 pm

Zamiel'in çekmesi ile hemen topuklama moduna geçtim ve peşleri sıra koşmaya başladım. "Aslında orman fikri cidden güzel ama hademe Slytherin meraklısı, beni kesin örümceklere yem eder orda." dedim fısıldarcasına. Benim asıl kafama takılan profesörlerdi tabi ki. Bu gördüğümüz şey Hogwarts tarihinde bir ilk olmalıydı.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
Yildizlar~ - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000Yildizlar~ - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 10:35 pm

"İçini rahatlatır mı bilmem ama örümcekleri pek sevdiğim söylenemez. ." Koşarken bir yandan elini cübbesinin cebine atıp sigarasını çıkarmaya koyuldu ve hızla çakmağını çekip yaktı ve lafına devam etti. "Her ne kadar fırsatcı bir ufaklıkta olsan canlı canlı kemirilmene göz yummak pek benlik değil."
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 10:45 pm

Gözümü hafifçe kısıp önümde koşan çocuğa baktım. Suratını değil de daha çok arkasında dalgalanan uzun saçlarına bakıyordum. İğrenç sigara koktuğuna bahse girebilirim. "Nasıl Slytherinsin anlamadım ki." cidden garip çocuktu bu. Yeşil cübbesine yakışmayacak kadar onurlu görünüyordu. Bu yüzden onu tutup pataklayabilirdim. Sigara yakınca da içimde bi mutsuzluk oldu. Bunu dile getirdim. Böyle şeyleri içimde tutan biri değilimdir. "Bi de bildiğin bağımlısın sen. En iyi müşterim olman gerekirken bi kere bile satamadım şu mereti sana. Slytherin erkekler yatakhanesine ajan sokup sigaralarını çaldırıcam en sonunda."
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 10:53 pm

Arkasına hiç dönmeden gülerek; "Hahah ! Aklından bile geçirme ufaklık. Elimdekiler bittiğinde sana uğrayacağıma dair bir söz verdiğimi hatırlıyorum." ve ekledi. . "Hem ne varmış bende ? Nasıl yani nasıl Slyt'ım ?"
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:01 pm

Sonunda okulun içine girdiğimizde durup soluklandım. Nefes nefese kıkırdayıp "Ne bileyim be! Boşver. Diğer suratsızlar gibi değilsin gibi falan işte." diye kestirip atmaya çalıştım. En istemediğim şey o aptal fangirl'ler gibi gözükmekti şuan. Zaten beladan anca yırtmıştık hatta biri gene bizi görürse başımız derde girerdi. Hatta, Slytherinler zindanlara sadece 1 kat aşağıya ineceklerdi ama taa ben kuleye çıkacaktım ve görünme ihtimalim çok fazlaydı. Nefes alıp verişim düzeldikten sonra referans yapıp "Ninja Chuck olma zamanım. İyi geceler size." dedim ve merdivenlere doğru koştum. Daha beni bekleyen bir sürü kat vardı. Profesörlere gözükmeden geçmem zor olacak gibi gözüküyordu.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Yildizlar~   Yildizlar~ - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:11 pm

"Haha Ninja eh ? Benim soyumda bir kaç tane olması lazımdı, takdir edilesi kişilerdi çoğuda. ." Tabii Zamiel bunları söylerken Grifin'li kız çoktan koşmaya başlamıştı bile. . "Ne kadar heyecanlı bir ufaklık bu." diye söylenip arkasından seslendi;

"Onlardan daha suratsız olabilirim, zamanla görürsün ! Ama genede iltifatın hoşuma gitti !" Hafifce gülerek Stan'ide alıp koridorlardan geçerek alt katlardaki zindanlara doğru yol aldılar. .

"Lanet olsun ! Ne kadar acayip bir geceydi. . Sanırım burayı seviyorum.

--- RP BİTMİŞTİR ---

Yildizlar~
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Yildizlar~ v.2