Yasaklar neydi?Nedendi?şu sakin günlerde yasak ormanın yasak olması çok saçma değil mi?
şimdiden gülümseyen öğrencilerin yüzünü görebiliyorum.
16 yıllık hademelik hayatım boyunca her sene öğrencilere gizlice yasak orman gezisi yaptırdım.şimdi 16.'sını yapmaya hazırlanıyoruz.
Buluşma noktası:baykuşhane
zaman:4 ŞUBAT CUMA günü başlayıp-rp yazmak 2 gün sürecek-bu durumda yöneticilerden ricam 4 şubattakii hogwarts gününü 2 gün uzatmak olacak.-
gidilecek mekan:yasak orman
gelecekler cumanın cumartesiye bağlandığı gecenin 2 sinde yatakhanelerinden gizlice ayrılıp baykuşhaneye gelecektir.
NOT:Evcil hayvan getirmek,Dean'dan uzaklaşmak,atadamlarla tartışmak,yüksek sesle konuşmak,başını belaya sokmak,ölmek,orman meyvelerini yemek,hocalara ispiyonlamak,ortalık yerde geziyi konuşmak YASAKTIR.Katılımcıların herhangi bir başvuru yapmaksızın Cuma günü BAYKUŞHANE'de açacağım ''16. YASAK ORMAN SEFERİ'' konusuna rpglerini yazmaya başlayabilirler.
GEZİ PLANI:Yasak ormanda ufak bir dolaşma,ardından atadamlarla tanışacaksınız,görebilirsek tek boynuzlu atları seveceğiz (pengasus) ,lezzetli yasak orman mantarlarından toplayıp ormandaki trol MODY'le tanışıp döneceğiz. 3. sınıf öğrenciler tecrübeli olduğundan gruptan ayrı gezebilirler.