|
| Hestia Petrasova | |
|
+3Nathaniel Petrasova Zamiel Nagao Hestia Petrasova 7 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Hestia Petrasova C.tesi Ocak 15, 2011 8:53 pm | |
| Konunun ilk mesajı :Bordo duvarlari var, kucuk bir kutuphaneye, calisma masasina, malzeme dolabina ve cok rahat bir yataga sahip olan odada isiklandirma los bir sekilde. Zindanlarda kucuk bir depoda her turlu iksir malzemesi ve cesitli iksir stogu bulunmasina karsin Hestianin bir adet ana iksir sinifinda bir adet de kendi odasina olmak uzere iki ayri stogu daha vardir, siniftaki dolabi, icine ceset tikilmasi sebebiyle toptan atip yenilemistir. Masanin uzerinde bir cok resim var, goze carpanlardan biri ise siyah kalin cerceveli, hareketsiz bir fotograf. Fotografta zorlandigi her halinden belli olan Severus Snape ve onu cekistiren Hestia var. Hestia resmi hareketlendirmek icin iksiri ozellikle cok sevdigi ogretmeni Severus Snape in yapmasini istemistir fakat Snape bu iksiri asla yapmamistir, resim bu yuzden hareketsizdir. Fakat bu resim hakkinda bir baska gercek daha vardir, cercevesi bir anahtardir ve Godric's Hollow mezarligina, tam olarak Severus Snape in mezarina gitmektedir.
En son Hestia Petrasova tarafından Cuma Şub. 18, 2011 5:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Perş. Ocak 20, 2011 8:23 pm | |
| Sesini duymamla irkilip, ayagimla sinir ettigim kedinin suratina tekme atmam bir oldu, zavalli hayvan bagirip kacti yavrularinin yanina benden. -G-gir. Hala yuzune bakmiyordum. Baska seylerle ilgilenir gibi yapiyordum ama anlasiliyordu utandigim, biliyordum. Elimden birsey gelmiyordu. -Umm, yemekler sogumus olabilir biraz. Parmagimi yemeklerden birine daldirdim, sonra cok kaba gorundugumu farkedince hemen geri cektim -Hihim evet, sogumuslar, sogumuslar evet. Salak gibi gorundugumden emindim. -O-otursana... | |
| | | Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Perş. Ocak 20, 2011 8:36 pm | |
| Gir demesiyle kapıyı açıp içeri girdim. Çok garip davrandığı kesindi. İşte benim de korktuğum şey buydu. Aramızdaki samimiyetin yok olmasından nefret ediyordum çünkü hiç bir zaman kolayca insanlarla samimi olamamıştım. Eskiden beri en iyi arkadaşım Hestia'ydı. Hatta gülüp eğlenebildiğim insanlar da hep Hestia'nın arkadaşlarıydı. Hem yabani oluşum hem de soğuk görüntüm yüzünden insanlar hep çekinirdi. Zaten sonra da delirip millete saldırmaya başladım ve bu iyice imkansız bir hale geldi. Hestia'nın dediği gibi oturdum. Asamı çıkarıp masanın üstüne şöyle bir salladığımda yemeklerden duman çıkmaya başladı. Hestia iksirlerle uğraşmaktan asasını kullanabildiğini unutabilirdi tabi ama benim işim hep asaylaydı. Bu arada yerde koşuşan tavşanımı gördüm. Ölmemişti ve sanırım çıkarken onu burda unutmuştum. Terapimi yerden alıp pisliklerini temizledim. Sonra da cebime attım. Buz gibi olmuştu o yüzden sıcacık iç cebime girince sakinleşip vücuduma daha çok yaklaştı. Ben de karşımda oturan Hestia'ya bakıp derin bir iç çektim. "Lezzetli görünüyorlar." | |
| | | Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Perş. Ocak 20, 2011 8:44 pm | |
| Yaptigi buyuden sonra suratina tip tip bakmaya basladim. -Ne yani ben simdi bosu bosuna mi yemegi parmakladim, peh! Yemekten bir lokma alip cignerken konusmaya devam ettim, yavas yavas aciliyordum -Eee, soyle bakalim, kecilerin sayisi tam mi? Ikizinin sana asik olmasi nasi bi duygu? Bu arada senin su tavsan benim odada kalmis, arada ustune basilma tehlikesi gecirdi garibim.
Lokmami yuttum ve nefes alip konusmaya devam ettim -Bu arada, Charlotte diye bi gryffindorlu 2. sinif var, esek sipasini kazana tukururken yakaladim derste.
Hala tip tip bakiyordum, acilmam zor olmamisti. Gulumseyip tekrar bir lokma aldim. | |
| | | Andrea O'Conner Yönetici Kehanet Profesörü Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 11/01/11 İş/Hobiler : Kehanet Öğretmeni
Karakter Sayfası Para: (500/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Perş. Ocak 20, 2011 8:55 pm | |
| kapıyı tıklattım.Genelde insanların namüsait olduğu anları bilir ve ona göre hareket eder, boş yere kibarlıklar peşinde koşmazdım ama birkaç gündür, öğrencinin yanındaki son görümden beri- gelecek bana kapılarını kapatmış gibiydi.Benim gibi genelde karşılaşacağı şeylerden haberdar olan ve pek sürprizlerle dolu olmayan bir hayat yaşayan bir insan için açacağı kapının ardında ne olduğunu bilmemek o denli can sıkıcıydı ki.
Odanın kapısını yavaşça araladım bir göz attıktan sonra içeri girdim.Hestia ikizi ile yemek yiyordu.Ne ara düzelmişlerdi..Önceki görülerimden ve Hestia ile araştırmalarımdan biliyordum ki ikizi seneler önce onu bırakıp gitmişti.Ve bir anda yeniden karşısında belirmişti şimdi.Sınıfına geç kalan öğrenciye bile ağzına gelen bütün küfürleri sayan asabi Hestia'nın seneler sonra gelen ikizini sakince kabul etmesinin pek yolu yok gibiydi.Sahi bahsi geçen ikizin gelişini de görememiştim..
Kapıyı ardımdan kapattım ve masaya, yanlarına doğru ilerledim:Ben giderken Hestianın kedisi bir an için ayaklarıma dolanmış, ilgi göremeyince de fırlayıp gitmişti, onun -veya yerde olabilecek yavruların- üzerine basmamak için dikkatle yürüdüm.masaya varınca da ardımda tuttuğum bir şişe gürcü içkisini masaya koydum
"Umarım rahatsız etmiyorum"
dikkatle ikisinin de gözlerine baktım sırayla.
"Konuşmak istediğim bir konu vardı da..bir kehanet hakkında.." | |
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Perş. Ocak 20, 2011 9:20 pm | |
| "Artık keçi falan kalmadı hepsi kaçtı gitti." kıkırdamadan edemedim ama sonra gelen ikizinin aşk konusu biraz duraksamama neden oldu buna cevap vermek istemiyordum. Hestia bana aşık falan mı olmuştu? Ben aslında bu olayı daha çok ona tecavüz etmişim gibi değerlendiriyordum. Hızla tavşan olayına geçince rahatladım. Havadan sudan sorular rahatlatmıştı beni. "Charlotte mı? Daha görmediğim biri ama iksirin içine tükürmek gerçekten ilgi çekici. Denemişliğim vardır. dedim dalgın dalgın. Aslında bu bir espriydi ama sanırım hala rahat edememiştim. Hestia'nın hemen açılması çok doğaldı. Zaten hep girişken taraf o olmuştu. Bu sırada kapı çaldı ve baykuşhanede karşılaştığım kadın içeri girdi. O'Conner. İlk odaya girip masamıza kadar geldikten sonra rahatsız edip etmediğini sordu. Gözlerimi kısarak baktım ona nezaket kurallarını garip uygulayan kişilere hep böyle tepki verirdim. Kehanet hakkında konuşacağını söylediğinde de garipsemedim, zaten kehanet profesörü neden bahsedebilirdi ki? "Eğer aranızda özel birşeyse çıkabilirim." dedim. Hestia'nın bunu reddedeceğini biliyordum ama bunu söylemek zorunda hissetmiştim kendimi. | |
| | | Andrea O'Conner Yönetici Kehanet Profesörü Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 109 Kayıt tarihi : 11/01/11 İş/Hobiler : Kehanet Öğretmeni
Karakter Sayfası Para: (500/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Perş. Ocak 20, 2011 9:23 pm | |
| Garipçe Nathaniel'e baktım, Hestia onun varlığını kolayca kabullendiyse bana ne demek düşebilirdi ki? İkizinin varlığından rahatsız olmazdı heralde..
"Sanırım özel değil.." dedim tatlı sert bir edayla.ve Hestia'ya döndüm
"Açık konuşacağım.Hamile olma ihtimalin nedir?" | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 4:45 am | |
| Bana yoneltilen soru az daha lokmamin bogazima kacmasina neden oluyordu, lokmadan kurtulmaya calisirken garip sesler cikariyordum. Lokmayi yutup kurtuldum ve Nate'e bakarak kem kum etmeye basladim. -Eee... ehm.. guzel bir soru.. dusuk de olsa oyle bir ihtimalim var sanirim.. Sicak basmisti, ellerimle yuzume yelpaze yapip serinlemeye calisiyordum. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 6:58 pm | |
| Kadının ani sorusu üzerine nutkum tutuldu. Hamile olma ihtimali? Kehanet? Herşeyi kafamda birleştirince birden sıcak bastı ve gömleğimin bir düğmesini açtım. "N-Nasıl bir kehanetmiş bu?" dedim kekeleyerek. Kehanetlere inanmayan ben, böyle bir soru sormuştum hale bak. Bu olay gerçekten kehanetlerin mantıklı olduğu ve bunca zaman neden kehanet derslerine girmediğimi düşünmemi sağlayabilirdi eğer doğru çıkarsa. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 7:38 pm | |
| -Eheh, Andrea, acaba bu konuyu sonra konussak? dedim ve kadini kibarca odamdan kovdum, kufru basmamamdan birseylerin ters gittigini acaba hissetmis miydi diye dusunuyordum, sonra kendi kendime salak dedim, kadin bir gorucuydu zaten, o kapidan cikarken bu sacma dusuncelere dalmistim. Kapi kapandiginda kafami isik hiziyla Nate'e cevirip "artik sen bir olusun Nathaniel Petrasova" bakisi attim. -Asik olabilirim ama veletini tasiyacak kadar mi bilmiyorum. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 7:47 pm | |
| Hestia kadını kovarken sadece balık gibi bakındım etrafıma. Sonra Hestia ile yanlız kaldığımızda bana dönünce hemen sandalyeden kalkıp odanın ona en uzak yerine koştum. "Ne çocuğu ya! Ben çocuk falan istemiyordum! Bu- Bu yanlış!" diye kekeledim. Tamam aşk olayını kaldırabilirdim hatta belki biraz uğraşırsak yolunda gidebilirdi ama bebek?? Çocuk olayı artık geri dönülmez bir hataydı ve bu olay çok çok daha karışıktı. Hem ensest bir ilişkiden doğan çocuğun hastalıklı olması kesin gibi birşeydi. Hem anne ve babası ikiz olan bir çocuğun psikolojisinde kırıklar oluşurdu. Hem benim psikolojik hastalıklarım genetikten ona giderdi. Bu sırada Hestia'yı da düşünüyordum. Çocuğunu kaybettikten sonra böyle bir olay olması, çocuğun defolu çıkması gibi bir olasılık korkunç olurdu. Tabi en son olarak kendimi düşünürsem; her şeyi yoluna koymaya çalışırken iyice kafayı yiyebilirdim ama eğer çocuk şu an varsa Hestia'nın onu aldırmasına izin vermezdim. O çocuğun yaşamına son vermek bizim hakkımız değildi. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 8:03 pm | |
| Yerimden sandalyeyi devirerek hizlica kalktim, bu sefer uste yurume sirasi bendeydi. "O kafandan ne dusunceler geciyor?" Bir yandan isaret parmagimla alnini durtuyordum. -Mal mal suratima bakma! Ne zaman onemli bisi soylesem veya olsa gecistirip dusuncelere daliyorsun! Alni durtme olayini biraz abartmis artik kafasi duvara carpacak sekilde vurmaya baslamistim parmagimla. -Eger su menapoza girmis kuflu cadolozun gordugu sey dogruysa o cocugu hic olmamis bil Nate! Iste vurma isini simdi cidden abartiyordum, oyle ki Nate'in "oeeeh yeter be! bu yastan sonra ensestinle mi ugrascam senin be!" diye delirip merlinin donu dusene kadar crucio atabilirdi, ama ne guzel cocuk mocuk da kalmazdi en azindan. Bu dusuncelerimin yarisina gelmistim ki birden garip hissetmeye basladim. Tam yanimizda dikilen Silly'nin ustune fiskiye gibi kusacaktim, allahtan kedi adamotu gibi sesler cikarip ucuz kurtuldu da bi de onu temizlemekle ugrasmak zorunda kalmadim, cunku degil buyu yapacak asayi kaldiracak kadar bile guc hissetmiyordum kendimde, sandalyeme otururken "ananizkim Nate" diye bisi cikti agzimdan, ve sonra ekledim, "bi o eksikti zaten". | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 8:48 pm | |
| Hestia'nın sinir krizi boyunca balık gibi baktıktan sonra derin bir nefes aldım. Düşüncelere dalmamı istemiyorsa ben de düşüncelerimi onla paylaşırdım. "İlk olarak sakin olalım." ağrıyan anlımı tutarak. Hestia tahriş etmişti çünkü. Hafifçe suratına baktım. "Böyle bir durumda ne sakini be?" dermiş gibi bakıyordu. Ellerimi birleştirip en sakin halime bürünmeye çalıştım. Girdiğim şok yüzünden bu gayet doğal oldu. 1-2 saat sonra emindim ki başka bir kriz daha geçirecektim. Neden Hestia'nın yanına gittiğimde böyle birşey oluyordu ki? "Eğer bir çocuk olacaksa ve şuan oluşum aşamasındaysa onu aldırmana izin vermeyeceğimi biliyorsun. Başka bir canlının hayatı söz konusu olunca kaderimize boyun eğmeliyiz." Gözlerim yanıyordu. Kapatıp derin bir nefes aldım. Kafamda Tom Yorke bağıra bağıra 'Creep' söylüyordu. Tekrar gözümü açıp Hestia'nın yanına gittim. "Sana böyle birşey yaşattığım için üzgünüm." dedim fısıltıa yakın bir sesle. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 9:13 pm | |
| Sandalye rahatsiz ediciydi ve bu adam hala kayda deger birseyler soylemeyi beceremiyordu, izin vermezmismis, peh! Gerekirse 5-6 iksiri karistirip icer hatta kazanin icinde yikanir yine de yokederdim o cocugu. Gene kafamda filler bogurusmeye baslamisti, bi dusunceden alakasiz bi dusunceye atliyodum gene, kazanda yikanmak neydi ya? Bi cadiydim ben, cidden su igrenc sumuklu boceklerle surahi otlariyla falan kafayi bozmustum sanirim, hani asam falan vardi. Hem niye bu cocuk konusunda boyle dedigim dediktim ki? Kesin birsey de yoktu, hem oglumu kaybettikten sonra dogru insani bulup tekrar cocuk sahibi olmak en cok istedigim seydi, ikizim dogru insan miydi? Eh, kadinlardan korkuyordu, benden de pisirikti, onun disinda tum zevklerimiz ayniydi. Bu arada Silly o sesi nasil cikarmisti ya? Tum bunlari dusunurken gene sandalyeyi devirerek ayaga kalkip yatagima yurumeye basladim, yerde iki devrik sandalye vardi simdi. Yavrular onceden devirdigim sandalyenin etrafinda oynasiyorlardi. Silly de odanin ortasinda en alakasiz yerde dikilmis Nate'den de mal bakislarla beni izliyordu. Nate'e dondum, "haklisin, bu konuyu sakin kafayla dusunmeliyiz, hatta sakinlestirme iksiri bile hazirlamaliyim cunku eger boyle birsey varsa ve doguracaksam, gercekten sakin bir kafayla iyi bir plan yapmamiz gerek, anliyor musun?" Catik kaslarimi indirdim, "Hani millete, "Ah karnim mi? Ikizimden hamile kaldim da" dememek icin". Son dedigime kikirdemekten kendimi alamadim. "Bence bu gece burda benimle kalmalisin, kacacak keci kalmadigina gore boyle bir durumda sen bay 'ciftci', yalniz kalmamalisin. Ve ben de." | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 9:22 pm | |
| Dediğine kıkırdadım. "Böyle durduğuma bakma 1-2 saat sonra sapıtırım. Bir 10 dakikalığına buna katlanabilirsen kalırım tabi." dedim. Tavşan hala iç cebimdeydi ve tüm bu utanmam vücudumun ısısını yükseltmişti bu yüzden emindim ki tavşan sıcacıktı. O iç cebimdeyken kesinlikle kriz geçirmeyeceğimi biliyordum. Gözüm yemeklere takıldı. Boşuna gitmelerini istemezdim bu yüzden tekrar pişirme büyüsünü yapıp yerdeki sandalyelerden birini kaldırıp oturdum. Gayet sakin bir tavırla tabağımdaki eti kesmeye başladım. Bir havuç parçası alıp tavşan kemirsin diye iç cebime attım. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Ocak 21, 2011 9:36 pm | |
| -Bir on dakika dolaba saklanmak sanirim bebege zarar vermez, ha? O yemegini yerken ben yatagima iyice yerlesmistim, Silly'e gelmesi icin isaret yaptim ama gelmedi salak hayvan, onun yerine ondan da salak 4 yavrusu birden kosarak yatagima cikmislardi, yavru kedi saldirisindaydim resmen! Birini gogsume alip sevmeye basladim, o sirada tikinan Nate'i izliyordum. Aslinda ben de yemek yesem iyi olucakti, ama bu kusma isi sinirlerimi bozmustu ayrica halsizdim de, "sakin sacmalayip masanin ustunde veya sandalyede falan uyumaya kalkisma bu arada, senden once ben sinir krizi geciririm" dedim. Artik gozlerim yavas yavas kapanmaya baslamisti, kediyi sevmeyi birakmistim, zaten bir sure sonra yavrular inmisti yataktan, indiklerini hissedebiliyordum ve Nate'den gelen catal bicak sesleri yavas yavas sonmeye basladi, kendimi uykuya teslim ettim. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova C.tesi Ocak 22, 2011 5:59 pm | |
| Hestia'nın uyuduğunu farketmedim ama tabağın hepsi bitince Hestia'ı yatakta sızmış olarak gördüm. Gülümsedim çünkü aşırı masum duruyordu. Tabi ardından tüm düşüncelerim beynime hucum etti. Ensest ilişki ve üstüne bir de bebek olayı ile ilgili düşüncelerimdi bunlar. Kafamdan çıkmalarını istediğim için gözlerimi sımsıkı yumup kafamı ellerimin arasına sıkıştırdım ama ne yazıkki daha çok doldular. Tüm kötü olasılıklar gözümün önüne gelmeye başladıktan sonra kendimi sandalyeden aşağıya attım. Bunu eskiden çok yapardım, öğrenci olduğum yıllardaydı. Yerde durup bir sağa bir sola doğru hareket etmeye başladım. Bağırmak istiyordum ama Hestia uyanırdı. Hızla cebimdeki tavşanı dışarı attım. Hayvan korkuyla uzaklaştı. Ben de bağırmamak için dilimi ısırarak yerde iki büklüm ağlamaya başladım. Zaten biraz sonra da ağlaya ağlaya uyumuştum. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova C.tesi Ocak 22, 2011 6:12 pm | |
| 7. GUN Uyandim, aslinda uyanmakla uyanmamak arasindaydim, gozlerim hala kapali garip seslerle homurdanarak yataktan kalkip oda icinde yurumeye basladim, zaten bos olan midem disari cikmak istiyormus gibi hissetmeye baslayinca gozlerimi acmadan adimlarimi hizlandirdim ve o sirada, sonradan Nate oldugunu gorecegim birseye carpip yere yuvarlandim ve yerde kusmaya basladim. -Oha, o neydi be? Nate? Sinirle ayaga kalktim ama hizli kalkinca birden basim dondu o yuzden yalpaladim. Sonra Nate'e guzel bi tekme salladim. -Orspucocugu! Yatmadan once ne dedim ben!! Sonra "ne dedim ben?" dercesine odada var olmayan birine garip bir bakis attim. -Kusura bakma anne ama pek de iyi sayilmazdin. | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova C.tesi Ocak 22, 2011 6:17 pm | |
| Başımda bağırıp duran Hestia yüzünden homurdanarak uyandım çünkü sanırım 1-2 tekme sallamıştı bana. Kolum çok yanıyordu. Biraz kendimi kaldırıp yanımda duran sarı yumağa baktım. Tavşan dibime gelip kıvrılmıştı herhalde. Başımı tutarak oturur hale geldim. Dilim çok acıyordu ve başım ağrıyordu. "Merlin aşkına! Ne bağırıp duruyorsun Hestia?" | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova C.tesi Ocak 22, 2011 6:37 pm | |
| -Sana yanimda uyumani soylemistim, yerde degil! Hmph! Paravanimin arkasina gecip ustumu degistirmeye basladim, bir yandan da homurdaniyordum. Nedense elbiseleri 1 gunden fazla giyememek gibi bir huyum vardi, rahatsiz oluyordum, hem zaten Hogwarts gibi unlu biryerde profesordum, ustume basima dikkat etmek en azindan gece yattigim elbiseleri degistirmek gibi ozelliklerim normal sayilmaliydi. Ben giyinirken Silly paravanin arkasina gecmis beni seyrediyordu. -Cekil surdan be hatun, lezbiyen mi kesildin basimiza? Bi sen eksiktin zaten! Ve kediye de, Nate'e attigim kadar acimasiz olmayan hafif bir tekme savurup kovaladim, ama sonra yavrular geldi. Ve gene bagirmaya basladim. -GIDIN YA! GITSENIZE! USTUNUZE BASIP EZERIM SIZI! | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Paz Ocak 23, 2011 8:08 am | |
| Ustumu giyindikten sonra Nate'e bakmadan hizlica odadan ciktim. Nedense odada bunalmistim ve Nate beni cok sinirlendirmisti, asik da olsam su an yaninda durmaya katlanamiyordum.
| |
| | | E. Eleonora Esta Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 27/01/11 Yaş : 30 Nerden : Palermo - Sicilya İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli. Lakap : Nora
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Şub. 11, 2011 10:55 am | |
| Hala ceplerim bir dolu şekilde, Profesör Hestia' nın olduğunu düşündüğüm odaya vardım. Heyecanlı bir şekilde kapıyı tıklattım. Birkere daha tıklattım. Bir kere daha tıklattım. Eh, o da yok gibiydi. Sağ elimle kapının kulbunu kavradımve çevirdim, tanrım ne yapıyordum ben Hestia öldürecekti beni! Yine de kendimi durduramadım ve kapıyı açtım. Açıldı daha doğrusu, kilitli olacağını düşünmüştüm. Profesör Nathaniel' in kapısı kilitli olduğundan, hem Nathaniel' e vereceğim hediye ve notu hem de Hestia' ya vereceğim notu hızlı bir şekilde içeriye, kapının bir kenarına bıraktım, sanki içeride bir hayalet varmış gibi ve bırakır bırakmaz doğrulup kapıyı çarparak kapattım. Çok hızlı olmuştu ama olmuştu. Ardından doğru hediyeleri mi verdim diye cebimi kontrol ettim, doğru vermiştim. Hestia' ya İtalyan yapımı bir şarap ve Natahaniel' e minik gondol figürü. Nathainel' e yazdığım notta, "Profesör Hestai' ya şarap verdiğimden, size de vermeyeyim dedim, siz payalşırsınız" gibi bir şeyler yazıyordu. Neyse, hayalet görmüş gibi ortalıktan koşarak ayrıldım. Sırada Profesör Andrea vardı. | |
| | | Bitly Yaratık
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Paz Şub. 13, 2011 8:48 pm | |
| Kapiya yanasir, kilitli olup olmamasi onemli degildir, iceri girer, masaya suslu kagidi koyar ve cikar. - Spoiler:
Hestia,
14 Şubat, sevgililer günü... Biz okurken de vardı bu mektup olayı. Daha önce kimseye böyle birşey yazmayı düşünmemiştim bile. Zaten daha önce kimseye sana hissettiklerimi hissetmemiştim. Seni seviyorum, evet. İyi ki o gece olmuş diyor muyum? Sanırım o da evet. Eğer olmasaymış bu duyguları hissetmezdim ve Ylwa'mız olmazdı. Ne olursa olsun mutluyum. Sevgililer günün kutlu olsun.
Gizli hayranın olan ikizin.
| |
| | | Marcelline K. Nadine Yönetici Tılsım Profesörü Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 127 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 47 Nerden : Finlandiya İş/Hobiler : Tılsım Profesörü
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Teatral Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Çarş. Şub. 16, 2011 2:38 pm | |
| Normal geçen, muzurluk yapmadığım Pazar günlerinden biri. Sınav sonrası olduğundan, herkes yavaş yavaş gitmeye hazırlanıyor ve toparlanıyordu, hoş, hala uyuşuk bir kaç profesörün son sınavları haftaya yapılacaktı ya, neyse. Bense hala ne yapacağıma karar vermemiş bir şekilde odamda Ninoa ile oynarken bir de Hestia' yı görmeye karar verdim. Üstüme sade -fakat güzel duran- bir şeyler geçirdikten sonra dosdoğru hedefimin odasına yollandım. Neyseki odalar çok uzak değildi. Odasının kapısının önüne varmamla kapıyı çalmam bir oldu. Yeterince sıkılmıştım zaten bir an önce açsa fena olmayacaktı. Bir dakika... İki dakika... Geçen bu süre zarfında sanırım dört kere daha kapıyı çalmıştım fakat ses yoktu. İçeriden ara sıra miyavlama sesleri geliyordu ki, onları sevebilmek için benim kapıyı tırmalayasım geliyordu. Neyse, arkamdan üç tane Slytherinli oğlan geçip bana selam verince, bunu da yapmaktan vazgeçmiştim. Üçüncü dakikada dayanamayıp içeride uyuyakalıp kalmadığını kontrol etmek için elimi kapının koluna koydum ve yavaşça açarak kafamı yok yavaş bir şekilde içeri soktum.
- Heeeestiiiiiaaaaa.....
Ruh gibi içeriye süzüldüğümde içeride kimsenin olmaması hayal kırıklığına uğramamı sağlamıştı. İçeri girdim ve kapıyı kapattım yine de, buraya kadar gelmişken Silly' i sevmeden gidemezdim. Hestia da muhtemelen, azmıştı zaten sakinleştirmen iyi oldu gibi bir şey der geçiştirirdi. İçeri girmemle kedinin cübbeme doğru saldırması bir oldu, kıkırdayıp eğildim ve tutup kaldırdım. Kolumu rahatça üstüne durabileceği bir pozisyona getirdikten sonra kafasını kaşımaya başladım. Kediyi severken Hestia' nın devasa masasına doğru gittim ve dayanıp şöyle bir odayı süzdüm. Acaba gelmesini beklese miydim? Yoksa başka bir zaman mı deneseydim şansımı. Doğrusu diğer profesörlerin delici bakışları altında kalmak istemediğimden yemekte sormakta çekiniyordum. Her neyse, büyük pencerelerden birine doğru ilerledim ve kalın perdeyi araladım. Neredeyse yemek zamanıydı, hava henüz çok kararmamıştı fakat, güneş batmaya başlayalı çok olmuştu. Tekrar odaya döndüm ve kapıya doğru yöneldim, şansımı başka zaman deneyecektim. Kediyi yavaşça yere bıraktım ve kapıyı açtım. Çıkmadan hemen önce odayı tekrar süzdüm. Sanki bir şeyler eksikti fakat? Anlamamıştı. Yamuk bir ağızla kedinin dışarıya çıkmasını izin vermeden hızla kapıyı kapattım ve kapının önünden geçen iki Gryffindorlu kıza selam verdikten sonra, odama doğru yola koyuldum. | |
| | | Marcelline K. Nadine Yönetici Tılsım Profesörü Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 127 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 47 Nerden : Finlandiya İş/Hobiler : Tılsım Profesörü
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Teatral Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Şub. 18, 2011 3:37 pm | |
| Bu sefer boş olan koridorda, bir miktar sinirlenmiş bir şekilde sübbemi savurarak ilerliyordum. Bir hafta boyunca Hestia çılgınını sanırım beş en fazla altı kere görmüştüm, hepsinde de beni "Ylwa yalnız, bir an önce yanına gitmeliyim!" "Üzgünüm, Nate bekliyor" "Sınava yetişmeliyim manyak!", tarzı geçiştirmelerle yollayıp, yine başka bir pazara daha erteletmişti işini. Ayağımda siyah düz yüksek topuklulukarım vardı, onları yere var gücümle geçirmekten korkmayarak, koridorda yankılanacak sesler çıkararak ilerliyordum. Ara ara öğrencilerle karşılaştım, hepsi de bana selam vermeye korkar bir şekilde kafalarını çevirip devam ettiler. Evet, şimdilik selam vermeyin, çünkü Hestia hakkında yakınmaya başlayabilirim. Hestia' nın kapısına varır varmaz bu sefer çalmak yerine direk kapı koluna yapıştım ve kapıyı var gücümle savurarak açtım. Ayağımı var gücümle kapıdan içeriye doğru uzattım ve yere vurdum.
- HESTİA PETRASOVA.
...
Yoktu. Yine yoktu. Bu kadın beni çıldırtacaktı! Nerelere kayboluyordu! Halini merak ediyordum, endişeleniyordum, fakat bayan çatlak iksirci ortalarda yoktu! Bir pazar daha ve yine yoktu! Gözlerimi kapattım ve kafamı yere eğdim. Herhangi birinin girmemesi için arkamdan kapıyı kapattım. Tabi o an farkettim, bu kız adam gibi kapısını kitlemiyordu. Neyseki Ylwa' yı yanına almayı akıl ediyordu. Tek gözümü açıp sinirli birifade ile odayı süzdükten sonra gittim ve büyük mor ekoseli tekli koltuğunu çekip oturdum. Etrafa bakınırken kedinin bir kenara köşeye saklandığını gördüm, sanırm benim öyle girmem onu korkutmuştu. Derin bir iç çekip eğildim ve kediye bakıp kollarımı açtım. Kedi kıpırdamadı bile. Bunun üstüne ayaklarımla ayakkabılarımı çıakrdı mve yine ayaklarımla ikisini de kenara doğru ittirdim. Ardından tekrar kediye döndüm. Yaklaşık 2 dakika boyunca bakıştık sanırım, sonunda gelmeyi kabul etti. Yavaş yavaş ve tereddüt içinde gelmesine rağmen, bir 2 dakika daha sonra, kollarıma doğru tırmanmaya başlamıştı bile. Son hamlesi kucağıma kıvrılmak oldu. Kıvrıldığında daha da rahatlaması için gerilmiş bedenini okşadım ve elini kafasına koydum. Ardından tekrar odayı süzmeye başladım. Bir önceki gelişimde eksik olduğunu düşündüğüm şey hala eksik gibiydi, fakat ne olduğunu çıkaramıyordum. Yatağa doğru baktım, her zamanki gibiydi. Düzenli yatak, dağılmış elbiseler... Hala yatağının üstünde, hiç içine girmeden uyuduğundan eminim doğrusu. Derin bir iç çekip kafamı düzenli masaya çevirdim. Uyumlu renkler ve minik aksesuarlar, resimler ve dağınık kitaplar. Ah, Hestia, hiç değişmiyorsun değil mi. Kalkıp yavaşça masaya doğru yöneldim. Kediyi de kucaklamıştım tabi, rahatını bozmak istemedim. Parmaklarımı masaya dayayıp üstünde gezdirdim ve resimlere baktım. Nate ile ikisinin olduğu resim, bir tane ikisinin birlikte olduğu çocukluk resimleri bir tane benile birlikte olduğu çatlak bir resim ve bir tane de... Boşluk? Hestia' nın favori resmi? Şöyle bir masaya bakındım, eksik olan ve aslında hep orada olması gereken resmi aramak için. Çekmeceleri bile açtım, acaba artık favorisi değil mi diye bakmak için. Doğrusu, masaya didik didik aradım, fakat bulamadım. Sanırım camı falan kırılmıştı, Hestia da onu bir yerlere kaldırmıştı şimdilik. Neyse, sanırım bunu ona sorana kadar bilemeyecektim. Derin bir iç çekip yine odada olmamasına sinirlendim ve kedisini koltuğa koyduktan sonra ayakkabılarımı çok hızlı bir şekidle ayağıma tekrar geçirdim ve geldiğim sinirle kapıya doğru yöneldim. Kapıyı açıp çarparak kapattıktan sorna çarptığıma pişman olmuştum, çünkü içeriden paldır küldür bir ses duydum, muhtemelen Silly rahatlıtkan sorna gelen ani sesin verdiği irkilmeye zıplayıp yere falan düşmüştü. Garip bir duygu karmaşası içinde yavaş yavaş odama doğru yöneldim. Seni bir bulsam Hestia... | |
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Şub. 18, 2011 6:04 pm | |
| Gunes Nathaniel'in odasini aydinlatmaya baslar baslamaz uyandim, yatakta kipirdamamaya calistim zira 2,5 kisi tek kisilik yataga sigmaya calismistik ve Ylwa'nin uyanip zirlamasini ya da Nathaniel'in sirnasmasini istemiyordum. Atesim de dusmustu. Oda iyice aydinlanana kadar yatakta oylece bekledim, ve dun gece atesi yukselenin ben olduguma inandirmayacak sekilde kucagimda Ylwa'yla birlikte yataktan Nathaniel'i uyandirmadan zipladim. Ama sanirim artik boyle hareketler yapmasam iyi olacakti. Ah belim. Simdi koridorlarda rahatca dolanabiliyordum. Hatta 2 kat inince seke seke yurumeye bile basladim. Dun geceyi hatirlamamaya calisarak, bugun yapacaklarimi dusunmeye basladim. Bugun pazardi! Ama bir sorun vardi. Benim catlak arkadasim, biricik Astronomi Profesoru Ekaterina iki pazardir odama geliyodu ve beni bulamayip cilgina donuyordu, acisini da hafta ici ogretmenler odasinda ya da buyuk salonda masada cikariyordu. Bacagimdaki catal izini gosterebilirim. Odaya neseyle girdim, gece kacarken kapiyi acik birakmistim, ama aldirmadim, ne de olsa 3 ogrenci olmustu sadece canim, hatta iceri girince odanin ortasinda kucagimda Ylwa ile kendi etrafimda bir kere dondum. Cocugu besige biraktim ve ziplaya ziplaya masama ilerledim, yillardir takintim olan insanin resmine iyice kafami yanastirdim, temas etmemeye calisiyordum, gozlerimi kisarak resimle konusmaya basladim. -Severus Snape! Neden beni hic sevmediniz Profesor?! Hi?! Sahte bir dudak buzme hareketi yapip devam ettim. -Ama olsun, ben sevgim icin karsilik beklemiyordum! Bakin, sizin yerinizde su an ben varim, umm aslinda sizden biraz daha farkli ve acimasiz yontemler kullaniyorum ama sorun degil. Ha bir de her pazar sizi ziyaret ediyorum! Ama sanirim hala gozunuzde parlak bir ogrenci degilimdir... Ic cektim, tam dogrulmaya hazirlaniyordum ki, duydugum ses ziplayarak dogrulmama sebep oldu. -Knock knock.
| |
| | | | Hestia Petrasova | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |