|
| Hestia Petrasova | |
|
+3Nathaniel Petrasova Zamiel Nagao Hestia Petrasova 7 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Hestia Petrasova C.tesi Ocak 15, 2011 8:53 pm | |
| Konunun ilk mesajı :Bordo duvarlari var, kucuk bir kutuphaneye, calisma masasina, malzeme dolabina ve cok rahat bir yataga sahip olan odada isiklandirma los bir sekilde. Zindanlarda kucuk bir depoda her turlu iksir malzemesi ve cesitli iksir stogu bulunmasina karsin Hestianin bir adet ana iksir sinifinda bir adet de kendi odasina olmak uzere iki ayri stogu daha vardir, siniftaki dolabi, icine ceset tikilmasi sebebiyle toptan atip yenilemistir. Masanin uzerinde bir cok resim var, goze carpanlardan biri ise siyah kalin cerceveli, hareketsiz bir fotograf. Fotografta zorlandigi her halinden belli olan Severus Snape ve onu cekistiren Hestia var. Hestia resmi hareketlendirmek icin iksiri ozellikle cok sevdigi ogretmeni Severus Snape in yapmasini istemistir fakat Snape bu iksiri asla yapmamistir, resim bu yuzden hareketsizdir. Fakat bu resim hakkinda bir baska gercek daha vardir, cercevesi bir anahtardir ve Godric's Hollow mezarligina, tam olarak Severus Snape in mezarina gitmektedir.
En son Hestia Petrasova tarafından Cuma Şub. 18, 2011 5:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Marcelline K. Nadine Yönetici Tılsım Profesörü Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 127 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 47 Nerden : Finlandiya İş/Hobiler : Tılsım Profesörü
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Teatral Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Şub. 18, 2011 8:30 pm | |
| Yine bir pazar ve artık çıldırmak üzereydim. Bugünde Hestia' yı odasında bulamazsam, yatağında yatıp gelmesini bekleyecektim, ne de olsa yeterince yapacak şey var onun odasında! Karışık kitapları didiklemek, biraz odayı toplamak, kediyi sevmek, resimleri düzeltmek, güzel penceresindenbakmak, kediyi sevmek ve kediyi sevmek. Bu sefer kırmızı olan topuklu ayakkabılarımı, pek fazla vurmadan geldim kapının önüne. Çünkü bu sefer içimden bir ses Hestia' yı bulacağımı söylüyordu. Kapıya gelip derin bir nefes aldım ve büyük bir umutla kapıyı çaldım. Fakat normal bir insan gibi kapının arkasından birinin açmasını beklemeden kapıyı açtım. Açıktı, her zamanki gibi. İçeriye doğru bacağımı uzattım ve hemen arkasından kafam...
- HESTİA!
Diye bağırıp yanına koştum ve muhtemelen hızlı bir tokat falan bekleyen kadına sarıldım. Şaşırmış görünüyordu, bunun karşısında gülümsedim ve kadından ayrılıp masaya yaslandım.
- Sonunda! | |
| | | Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Şub. 18, 2011 8:45 pm | |
| -Ah, Tia! Burda ne isin var?! "Selam hestia, ben arada soyle bir gezinip gelen hafizan, unuttun mu kadin burda calisiyor?" -Ahhh, her neyse, umm sey, naber? Eheh, aslina bakarsan bugun sanslisin, biraz daha gec gelseydin yine bulamayacaktin beni! Silly once benim bacaklarima sirnasti, sonra Tianinkilere. -Oh oh, bakiyorum da iyi arkadas olmussunuz! Bu sene dogan yavrular da kacmisti, aslinda kahverengi olan bi tanesini arada bahcede goruyordum. Ama zaten Silly ile ilgilenmiyorken, zirt pirt yavrulamasi hic hosuma gitmiyordu. Dikkatimi kediden cekip Tia'ya yogunlastirdim. Aslinda bu biraz zor olmustu cunku paniklememe neden olan bisi yapmisti, masamin uzerindeki anahtar cerceveme dik dik bakiyordu. -Eeee, nerden cikti bu "hadi her pazar Hestia'yi ziyaret edelim" akimi? Hogwarts'a tasindigimdan beri dogrusunu soylemek gerekirse cogu pazar beni odada bulamazsin. Ve telasla saclarimi duzelttim. Kadin hala resme dik dik bakiyordu.
| |
| | | Marcelline K. Nadine Yönetici Tılsım Profesörü Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 127 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 47 Nerden : Finlandiya İş/Hobiler : Tılsım Profesörü
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Teatral Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Şub. 18, 2011 8:58 pm | |
| Bir süre resme baktım uzun uzun. Bir gariplik vardı ama? Çıkaramamıştım. Hestia' nın garip davranışları ve soruları dikkatimi dağıtmıştı, ayrıca ayaklarıma dolanan kedide vardı. Derin bir iç çektim ve zar zor topuklularımla eğilip kediyi yerden aldım. Koluma adam gibi yerleştirdikten sonra tek elimle tutup tek elimle severken, Hestia' nın sorularına cevap vermeye karar verdim.
- Çünkü Hestia hanımı pazar günleri hariç genellikle öğrenci ve derslerle boğuşurken buluyorum ve bakın! Pazar günleride ortadan kayboluyor.
Dedim ve masaya dayandım.
- Bir kaç haftadır düzenli olarak gelmekte, kedinle yeterince iyi ilişkiler içine girmeme yetti doğrusu.
Dedikten sonra tekrar hafifçe kafamı çevirip masaya baktım ama... Hestia' ya dönelim.
- Şeyi sormaya geliyordum, sınavlar bitmek üzere ve herkes gidiyor. Biliyorsun...
Dedim ve duraksadım, işin sıkıcı kısmıydı işte. Gözlerimi devirdim ve dudaklarımı büzüştürdüm.
- Yunanistan' a falan gitmek istemiyorum. Bakanlık, asla. Hogwarts' a geldikten sonra Londra' daki ev ne halde hiç bir fikrim yok doğrusu. Fransa, Beauxbatonstan mezun olalı uzun zaman olmuş olabilir, fakat hala görmek istemiyorum... Siz, ne yapmayı düşünüyorsunuz? Doğrusu burada kalırsam ve siz giderseniz sıkılacağım belli, hoş, aslında Kurt falan var ama...
Dedikten sonra bir anda kafamda devasa bir ışık yandı. Şimdi aklıma gelmişti! O kadar gündür gelip bir eksiklik hissediyordum, o resimdi! Elimdeki kediyi masanın yanına yere yavaşça koyup, yüzümde gülümsemekle şaşırmak arasında bir ifade ile elimi resme doğru attım.
- Doğru ya! Ben de düşünüyordum kaç seferdir, burada ne eksik diye... | |
| | | Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
| Konu: Geri: Hestia Petrasova Cuma Şub. 18, 2011 9:13 pm | |
| -Okula geldigimden beri 3 yazdir yaptigim seyi, gocebe yasam tarz-aman tanrim dokunma ona Tia!! Ama maalesef cok gecti, hatun coktan anahtar olan cerceveme dokunmustu, ben de onlemek icin atlamistim ama basarisizligim beni de Tia ile birlikte Godric's Hollow'a surukledi... Devami (->Godrics Hollow) | |
| | | | Hestia Petrasova | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |