Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

I. dönem kenahet dersleri

+11
Xizan Phoenix
Charlotte Woods
Eloise de La Valliere
Seigi Moon
Harry Diggory
Karin Ushiromiya
Suerte Yanez
Bartuc C. Faust
Sandjal Queleize
Zamiel Nagao
Andrea O'Conner
15 posters
YazarMesaj
Andrea O'Conner
Yönetici
Kehanet Profesörü
Hufflepuff Bina Sorumlusu
YöneticiKehanet ProfesörüHufflepuff Bina Sorumlusu
Andrea O'Conner

Kadın Mesaj Sayısı : 109
İş/Hobiler : Kehanet Öğretmeni

Karakter Sayfası
Para:
I. dönem kenahet dersleri Left_bar_bleue500/1000I. dönem kenahet dersleri Empty_bar_bleue  (500/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
I. dönem kenahet dersleri Empty
MesajKonu: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 5:03 pm

...başlık bir hafta açık kalacak başlığa gelip kayda değer RP yapanlar dersten geçecektir...

RP SEYRİNDE 3. GÜN

Keskin gözlerimle öğrencileri süzdüm..ne yazık ki dersimi alan fazla yoktu bu yüzden tüm sınıflar bir arada alıyorlardı dersi..eski öğrencilerim beni tanıdıklaırndan düzenli bir şekilde yerleşmişlerdi yeni öğrencilerse merak ve korku içinde bakıyorlardı.Sakin ama sert bis sele sınıfımı selamladım

"İsmim Andrea O'conner..kehanet derslerini birlikte işleyeceğiz..eski öğrencilerim beni bilirler.. siz yeniler de zamanla tanıyacaksınız beni.."

birkaç adım attım ve sıralara doğru ilerledim.

"Görü , diğer büyülerin ötesinde, bambaşka bir yetenek..eğer buna sahip değilseniz sizleri suçlayamam..ama bir parça bile yeteneğiniz varsa bunun hayatınızı kolaylaştırdığını göreceksiniz.."

geri masama döndüm ve yaslandım

"birçoğunuzun bildiği üzere..okulumuz tekinsiz günler yaşıyor..geleceğimiz bulanık..hepimiz için..ama dersime konsantre olursanız hayatınızdaki bazı kötülükleri henüz size yaklamadan uzaklaştırabileceğinizi umuyorum..."

En son Andrea O'Conner tarafından Salı Ocak 18, 2011 7:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
I. dönem kenahet dersleri Left_bar_bleue100/1000I. dönem kenahet dersleri Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 5:18 pm

Her zaman ki gibi favori yeri olan arka sıranın karanlık köşelerinden birine geçen Zamiel dikkatle profesörü dinlemektedir. Zaten tanıdığı bir karakter olduğundan derslerini nasıl anlattığını, neler verebileceğini ve karşılığında neler beklediğini bilmektedir. . Bu kadına karşı her zaman bir hayranlığı olmuştur, neden bilinmez. Belki her daim sakin olmasından belkide yeteneğinden dolayı. . En azından merakını çektiği konusunda kesin birşey söyleyebilir.

Tanışma faslında sessizce profesörünü dinlemiş ve bu arada sakin hareketlerle gözlerini önünde duram bulanık küreden ayırmamıştır. . Bu ders her zaman hoşuna giden bir ders olmuştur zaten. Sessiz ve karanlık bir sınıf, tütsü kokuları, gelecekteki merak ettiği konuları şimdiden öğrenebilme ihtimali. . Baksanıza tamda Zamiel'e göre bir ders, insan daha ne isteyebilir ki.

Ve tekinsiz günler. . İşte buna katılmazdıda ne yapardı. Zaten bu günlerde içinde ayrıca bir sıkıntı vardı. . Kedisini gömmek zorunda kaldığından beri içine oturan bir karanlık vardı, kimsenin tadını kaçırmamak için belli etmemişti ama oradaydı işte. . Profesöründe aynı şeyi düşünüyor olması nedensiz bir şekilde içinde bir kıpırdanmaya sebebiyet vermişti ve görü mü değil mi bilinmez ama ihtimaller ve tahminler hakkında kayda değer bir becerisi olduğunu zaten Profesörde biliyordu. .

Gözlerini kapadı ve dersi dinlemeye devam etti. . .
Sandjal Queleize
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Sandjal Queleize

Erkek Mesaj Sayısı : 26

Karakter Sayfası
Para:
I. dönem kenahet dersleri Left_bar_bleue100/1000I. dönem kenahet dersleri Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 5:32 pm

Aslında kehanet dersleri Sandjal'ın ilgi alanına girmiyordu. Bu dalda bir yeteneği yoktu. Fakat hem yapacak bir işi olmaması hemde belki bu tarz bir durumla karşılaştığında ne yapması gerektiğini öğrenebileceğinden derse girmeye karar vermişti. Sağdan 3. sıraya oturarak profesörün giriş konuşmalarını dinlemeye başladı.

"İsmim Andrea O'conner..kehanet derslerini birlikte işleyeceğiz..eski öğrencilerim beni bilirler.. siz yeniler de zamanla tanıyacaksınız beni.."

Ah evet bu yeni arkadaşları Zamiel ve Suerte'yle tanıştığı gün, tuvalette onları sigara içerken yakalayan kehanet dersi profesörüydü. Onların orada ne yaptığını, isimlerini ve buna benzer şeyleri bilmesi veya tahmin etmesi yeteneğinin ne kadar korkunç boyutlarda olduğunu gösteriyordu.

Daha kim bilir neler biliyordu. Peki ya dün işlenen cinayet? Herşeyden haberi olan bir profesörün cinayet zanlısını görememesi ihtimali neydi? Daha karışık bir şeyler olduğu kesindi. Belki daha uygun bir zamanda ağzını yoklayabileceğini düşündü. Şu anda derse odaklanması gerekiyordu...
Bartuc C. Faust
Ravenclaw 2. Sınıf
Ravenclaw 2. Sınıf
Bartuc C. Faust

Karakter Sayfası
Para:
I. dönem kenahet dersleri Left_bar_bleue1000/1000I. dönem kenahet dersleri Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 5:35 pm

Bu okulla ilgili babasının ve amcasının anlattığı şeylerin hiç biri gerçek görünmüyordu Bartuc’un gözüne, “Kahvaltı bitiminde büyük salondan dersliklere çıkmak için insan selinden canlı çıkmanız gerekir” derlerdi hep fakat şimdi resmen ıssız bir şato gibiydi Hogwarts. Yine de mutsuz değildi genç büyücü, yalnızlığı kucaklamıştı çünkü o uzun yıllar önce ve hala en iyi dostlarından biriydi o yalnızlık diye adlandırılan kavram. Öylesine yaşadığını düşünüyordu zaten, bir solucandan farkı yoktu şu gezegende. Önüne çıkan engellerle savaşması gerekiyordu fakat öyle şeylerle karşılaşıyordu ki, hayatını bile feda etse etkilenmezdi o engeller, biliyordu bunu. Bu yüzden umutsuzluğun esiriydi, kalbi daha 12 yaşında olmasına rağmen sanki atmıyor gibiydi. Taştan bir kalbin atıyor olması zaten saçma olurdu ya, neyse.

4. kata ulaşmak için değişen merdivenlere doğru yöneldi, her nasılsa tüm merdivenler tek seferde istediği yere götürdü onu. Fakat şaşırmak için biraz fazla doluydu kafası genç büyücünün, hatta fark etmek için bile. Sınıftan içeri girip hiçbir özelliği olmayan, alelade bir yere geçti ve Profesörü beklemeye koyuldu.
Suerte Yanez
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Suerte Yanez

Erkek Mesaj Sayısı : 29

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 5:43 pm

"Offf! Yine ders seçmede geç kaldığım için bu derse kaldım." diye düşündü Suerte-tabi ki de bu güne kadar başına gelenlerden alışkanlık etmişti kehanet dersinde düşünürken İspanyolca kullanıyordu". Gerçi her ders için aynı şeyleri düşünüyordu. Aklı hep şu duvarların ardındaki açık alandaydı. Derslerde hep süpürgesinin üzerinde uçtuğunu hayal ederdi. Pencereden dışarı dalgın dalgın bakarken pencere ile arasına Andrea O'Conner'ın silüeti girdiğinde hemen kendini topralayıp dikleşti. Galiba bu ders kendini ele verdi, bütün ders gözleri Suerte'nin üzerinde mi olacaktı.. En iyisi biraz dişini sıkıp dersi dinlemeye çalışmaktı.
Andrea O'Conner
Yönetici
Kehanet Profesörü
Andrea O'Conner

Karakter Sayfası
Para:
I. dönem kenahet dersleri Left_bar_bleue500/1000I. dönem kenahet dersleri Empty_bar_bleue  (500/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 6:12 pm

Öğrencilerime bir kez daha dikkatle baktım ve gülümsedim.

"Derslerimiz genel olarak kehanet üzerine olacak..ama genelde dayanamayıp biraz zihinefendiliği ve zihinbend öğretiyorum"

Suerte'nin ispanyolca düşünmesi beni bir kez daha yeni diller öğrenme düşüncesine yöneltmişti.Ama bunun için çok yaşlıydım.

"Şimdi" dedim asamı sallayarak ve ışıkları kapattım, sadece masalardaki mumlar yanıyordu " hepinizin önünde küreler var.ilk ders için kürelerle biraz oynadım.geleceği değil benim size yansıttığım hikayeyi göreceksiniz..dikkatle bakın.."

çantasını önüne almış içinde birşeyler arayan ve eline geleni fırlatan bir birinci sınıf öğrencisine yaklaştım.

"beni sonradan tanırsınız demekle hata ettim sanırım..kendimden biraz bahsetmeliydim..ben düzene aşığım.düzen herşey demektir..benim sınıfımı böyle dağıtamazsınız"

bir an duraladım ve Zamiel'lerin olduğu tarafa baktım

"ya da dağıtabilirsiniz..önümüzdeki iki hafta boyunca..malzemelere zaarr vermeyin yeter"

yerime geri döndüm ve birkaç sat önce hestiadan aldığım kedi ile oynamaya başladım..

[kürede kedi atmaca kan musluk ve kule görebilirsiniz]
Bartuc C. Faust
Ravenclaw 2. Sınıf
Ravenclaw 2. Sınıf
Bartuc C. Faust

Karakter Sayfası
Para:
I. dönem kenahet dersleri Left_bar_bleue1000/1000I. dönem kenahet dersleri Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 6:33 pm

Konuşmaya devam eden Profesör, asasını salladı lafını bitirdikten sonra ve ışıkların sönmesini sağladı. Ardından devam etti konuşmasına, kaldığı yerden. Sesi kendinden emin çıkıyordu, görü sanatının kişilikte zayıflıklara yol açtığını düşünürdü hep Bartuc, çünkü geleceğini bilme, yakınlarının başına gelecekleri bilmek vs. korkutucu olabilirdi normal bir büyücü için. Belki de kaybedecek kimsesi kalmadığı için böyle dimdik duruyordur, diye düşündü genç büyücü ve ardından az önce söyledikleri aklına geldi Profesörün. “Zihinbend” demişti, aklına türlü türlü fanteziler geldi bir anda 12 yaşındaki büyücünün. Profesörün sözleri artık bayağı uzaktan geliyordu. Birkaç dakika geçmiş gibi hissettiren kısacık saniyelerin ardından gerçek dünyaya geri dönen Bartuc, Profesörün “Düzen” konusunda bir şeyler söylediğini duydu. Başak burcu olduğundan düzen konusunda sorun yaşamayacağını biliyordu. Profesör yerine dönüp kedisiyle oynamaya başladığında, etrafa şaşkın bakışlar attı genç büyücü. Ne yapmaları gerektiği konusundaki sözlerini kaçırmıştı çünkü Kehanet Profesörü Andrea O’Conner’ın. Neyse ki diğer öğrencilerin hepsi küreye odaklanmıştı ve çok da zor olmadı Bartuc için bu günkü derslerini anlamak.
Karin Ushiromiya
Gryffindor 1. sınıf
Gryffindor 1. sınıf

Kadın Mesaj Sayısı : 16
Lakap : Karin-chan, Karikari

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 7:02 pm

Karin merdivenleri tırmanıp kehanet sınıfına çıkmış ve pek göze batmayacak ortalarda bir yere oturmuştu. Sınıfta gerçekten çok az kişi vardı. Daha önce okumuş olduğu kitaplarda okulun önceki kehanet öğretmeni Sybill Trelawney'in Voldemort'un yenilmesinde önemli bir rol oynadığı yazıyordu, bu yüzden kehanet dersi almanın ilginç olabileceğini düşünmüştü. Oysa şimdi tek düşünebildiği Profesör O'Conner ile baykuşhanedeki karşılaşmalarıydı. Sadece kadının onu anımsamamasını umuyordu.
O'Conner sınıfa girdi ve öğrencileri süzdü, Karin'e sanki bir an için ona bakarken duraklamış gibi geldi.

Yine tekinsiz günler demişti, ancak kendisi de en az tekinsiz günler kadar tekinsiz görünüyordu kızın gözüne. Kehanet öğretmeni olduğuna göre öldürülen öğrenci hakkında bir şeyler bilmesi gerekmez miydi?

Karin bu düşüncelerden sıyrılıp dersi dinlemeye çalıştı. Şu andaki asıl endişesi şu 'görü' denen zımbırtıya sahip değilse dersten nasıl geçeceğiydi...

Aceleyle önündeki küreye döndü ve büklüm büklüm sis içinde birşeyler görmeye çalıştı. Önce sadece sis vardı. Beyaz dumandan şekiller kıvrılıyor bükülüyor biçim değiştiriyorlardı. Önce Karin hiç birine anlam veremiyordu. Başı ağrımaya başlamıştı.

Ama sonra kürenin içindeki duman biraz dağıldı ve bir açıklık oluştu. Daha sonra bu açıklığın ortasında bir figür ortaya çıktı. Cüppe giymiş genç bir adama benziyordu. Ne görmesi gerektiği konusunda hiçbir fikri olmayan Karin çekinerek çevresine ve O'Conner'a baktı. Sınıftakilerin hepsi dikkatle kürelerine bakıyorlardı. Eski öğrencilerden bazıları aralarında fısıldaşıyorlardı. Karin 'kuş', 'kartal' ve 'kedi' sözcüklerini yakalayabilmişti ama kendi gördüklerinin bunlarla alakası yoktu. "Hayalgücüm olmalı..." diye düşündü. Başka bir şey görmek için küreye döndüğünde adamın hala orada olduğunu gördü, ancak yanında bir şekil daha vardı. İkinci şekil kolunu kaldırdı ve adamın başının olması gereken yerdeki duman kopup dağıldı.
Bunu gören Karin irkilip sesli bir şekilde soluk aldı, tek düşünebildiği bütün bunları uydurduğuydu...
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 9:34 pm

Burnunu kaşıyarak küresini tek eline alan Zamiel diğer elini çenesine dayayarak hafif kısık gözlerle dumanlara bakmaya koyulmuştur. .

Daha önceden bu derse girdiği için biliyordur ki görüler asla yeterince hızlı gelmezler, tam sıkılıp kendinizi saldığınız anda görünüp kaybolur ve sizi merakta bırakırlar, taa ki olay başınıza gelene kadar. . Düşünsenize öleceksiniz ve bunu kaçırıyorsunuz. . Tam öldüğünüz sırada "Aha ! hatırladım görüm buydu !" demek istemez kimse sanıyorum ki. .

Küreyle inatlaşırken yavaşca dağılan bulutlar önce bir kedi gösterdiler, zarifce yürüyen yetişkin bir kediydi. . Olayı o anda anlamıştı. Ölen kedisi büyüyebilseydi böyle zarif bir güzellik olacaktı, Sonra kan gördü. Bunuda biliyordu. . Kedisiyle alakalıydı bu

"Hmm. . ." sıkılmıştı ve tam o sırada farklı bir imge gördü. . Bu bir musluktu. Ne yani kediyi gömmeden önce yıkaması mı gerekliydi . . ? İyide geriye yıkanacak pek bir şey kalmamıştı ki. . . Fakat genede bunu düşünmek moralini bozdu, küreyi masaya atarcasına bırakıp sessizce başını sıraya yasladı. Şu anda bir sigara yakmayı o kadar çok istiyordu ki . .
Harry Diggory
Hufflepuff 1. Sinif
Hufflepuff 1. Sinif
Harry Diggory

Karakter Sayfası
Para:
I. dönem kenahet dersleri Left_bar_bleue200/1000I. dönem kenahet dersleri Empty_bar_bleue  (200/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 10:01 pm

Harry küreye bakıyo bakıyor ancak hiçbirşey göremiyordu.

"acaba kofti miyim?"

diye geçirdi içinden belki 50. kez.hala iyi büyüler yapıyor sayılmazdı..iç çekti.küreye bakmanın bulutları hayvanlara benzetmkten farkı yoktu.kürenin içindeki kuşa benzer şey de onun hayal gücüydü muhtemelen..

can sıkıntısından ölmek üzereydi..kendinin bile zar zor duyduğu bir sesle

"Zamiel!Suerte!" diye seslendi yeni tanıştığı arkadaşlarına.ve küredeki prensese benzer şeyi görmezden geldi.
Seigi Moon
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Seigi Moon

Kadın Mesaj Sayısı : 21
İş/Hobiler : öğrenci/resim çizmek
Lakap : daha yok

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 19, 2011 4:00 am

Seigi heyecanla derse koşmuştu neyle oyalandığını hatırlamıyordu ama geç kalmak üzereydi.Sınıfa adımını attığında neyseki daha öğretmen gelmemişti.Gözüne 3. sırada oturan Sandjal çarptı.Neyseki tanıdık var diye geçirdi içinden.Kehanet kelimesi ona çok tuhaf geliyordu.İlk duyduğunda aklına fal bakarak para kazanan insanlar geldi ailesi onlar için her zaman "sallıyorlar yalan söylüyorlar hiç bir gerçekliği yok" demişti.Gerçi ailesi büyü içinde aynı cümleleri kullanıyordu.Yavaşça Sandjal ın yanına geldi "merhaba" dedi.Ve yanına oturdu tam o sırada içeriye öğretmen geldi.
"Derslerimiz genel olarak kehanet üzerine olacak..ama genelde dayanamayıp biraz zihinefendiliği ve zihinbend öğretiyorum" öğretmenin geri kalan cümlelerini pek hatırlamıyordu zihinfend zihinbend bu kelimeleri bir yerden hatırlıyor ama çıkaramıyordu "ne demekti ki bunlar" diye geçirdi içinden.Yine çok telaşlanıyordu.Hayatı boyunca başarılı bir öğrenciydi ailesi onu böyle yetiştirmişti.Bilmek güvende hissetmesini sağlıyordu.Buraya geldiğinden beri o duyguyu özlemişti.
Şimdi ders başlıyordu hızlıca çantasından eşyalarını çıkarmaya başladı kitabını çıkarmış not almak için kalemini arıyordu.Bu dersin uygulamalı olacağını düşünmemişti en azından ilk dersten itibaren.
Profesör "beni sonradan tanırsınız demekle hata ettim sanırım..kendimden biraz bahsetmeliydim..ben düzene aşığım.düzen herşey demektir..benim sınıfımı böyle dağıtamazsınız"
dediğinde çok utanmıştı.Duyulamayacak kadar kısık bir sesle hızlıca "Özür dilerim profesör" dedi.Yüzü kıpkırmızı olmuştu daha geldiği ilk dersten rezil olmuştu.
Utanarak gözlerini Sandjal a dikti "ne yapıcaz" dedi.O kadar telaşlıydı ki anlamamıştı.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 19, 2011 2:35 pm

Duyduğu sesle kafasını aniden küresinden kaldıran Zamiel, hızlı süzüşlerle sınıfta ona seslenen kişiyi aramaya koyuldu. . Ve tam o sırada tanıştıkları korkak Harry'i gördü. Bildiği kadarıyla Profesör Andrea sınıfında ses seven bir insan değildi, o yüzden küçük bir parşömen parçası çıkarık üstüne şunları karaladı;

"N'oldu Harry ? Neden çılgınlar gibi bağırıyorsun ?

Daha sonra notu iletilmesi için en yakınındaki öğrenciye uzattı ve tekrar küreye bakmaya koyuldu. . Hemen ardındada "Ahh lanet. ." diye ekledi. Çünkü küredeki imgeler kaybolmuş yerine gene o yoğun duman tabakası gelmişti. . Neyse zaten pek önemli şeylerde değil gibiydi gördükleri.
Eloise de La Valliere
Ravenclaw 3. Sınıf
Ravenclaw 3. Sınıf
Eloise de La Valliere

Kadın Mesaj Sayısı : 30
İş/Hobiler : Öğrenci/Dedektiflik

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 19, 2011 4:56 pm

“Lanet olsun! Lanet olsun!”

Eloise, kehanet dersinin yapıldığı sınıfa, diğer bir deyişle sanki Hogwarts içinde Ravenclaw kulesine en uzak kuleymiş gibi görünen kuleye ki aslında değildi, saçları bozulmadan atabileceği en hızlı adımları kullanarak koşturuyordu. İlk haftanın yorgunluğu ve stresinden olsa gerekti herhalde, uyuyakalmış ve dolayısıyla dersten önce hazırlanmak için oldukça kısıtlı zamanı kalmıştı. Bu kısıtlı zamanı elini yüzünü yıkayıp, giyinip, derse zamanında yetişebilecek şekilde kullanmak yerine ise, 12 yaşındaki temiz ve bakımlı, safkan bir aileden geldiği için dış görünüşüne dikkat etmesi gereken bir kız gibi geçirmiş, duşunu almış, saçlarını bakılabilecek bir hale dönüştürmüş, ayakkabılarına uygun olan bir çanta seçerek hazırlamış, sonuç olarak da geç kalmıştı.

Kapıyı hafifçe tıklattı, içinde kabaran yadsınamaz bir şekilde zihnini dolduran Profesör’ün derse başlamış olabileceği ihtimali, kapıyı hafifçe itip, henüz öğrencilerin eni yeni küreleriyle tanıştıklarını fark ettiği vakit kayboldu. Sınıfa hızlıca bir göz attı, kendi arkadaş çevresinden çok az insan bu dersi alıyordu, hoş Ravenclaw öğrencilerinin kehanete pek ilgili olduğu söylenemezdi zaten, fal ve erkek merakı olan 1-2 kız dışında. Ancak arka sıralardaki tanıdık bir sima dikkatini çekti. Profesör’e başıyla hafifçe selam vermesinin arından, insanların arasından kıvrılarak, arka sıradaki o tanıdık simanın yanında ki yaklaştıkça başka tanıdık simaların da o civarlarda oturduğunu fark etmişti, az kalmış boş sıralardan birine kuruldu.

“Merhaba millet!” dedi olabildiğince kısık sesle, küresini önüne çekti ve yoğunlaşmayı denedi. Ancak hazırlanmaya ayırdığı vakit, kahvaltı vaktini de çaldığı için, boş midesinden gelerek beynini çınlatan sesler dışında bir şey düşünemiyordu. Sislerin arasındaki o şey, fıstık ezmeli bir dilim ekmek miydi yoksa? Oda yumurta mıydı acaba?

Adının Harry olduğunu hatırladığı, aslında bahçedeki ıslak çocuğun ismi bu kadar ünlü olmasaydı kesinlikle hatırlayacağını sanmıyordu, döndü, sırasının üstünden eğildi ve bakışları kesiştiğinde “Sen Hufflepuff’tın değil mi? Benden bağımsız düşünebilirsin, bu tür şeylere daha yatkınsındır herhalde, kürende ne görüyorsun acaba?” diye sordu. Birden bir şey hatırlamış gibi doğrulup, “Ah tabii bunu sorabilirdim ama bu kopya çekmek gibi bir şey olur değil mi? Haha. Kehanet dersinde öyle bir şey yapmak istemem.” Diye ekledi. Kimi kandırıyordu ki? Bu Profesörün gözleri her yerdeydi, eh ne de olsa kadının üç gözü vardı.

Midesinden gelen başka bir ses, ne kadar çabuk derse bitirirse, o kadar çabuk yemek yiyebileceğini hatırlatırcasına onu küresine döndürmeye zorladı.

Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 19, 2011 5:30 pm

Küre dumanlara boğulduğundan beri zaten hiç birşey görünmez olmuştu. . Bu iş canını aşırı sıkmıştı ve hala sigara içmek istiyordu. Zaten Harry'e notu yeni yollamıştı ve en azından bir süre daha cevap gelmeyecekti, o yüzden oturup beklemeye koyuldu. Sınıfı inceledi, raflardaki küreleri, tüy kalemleri. . Acaba kedileri ne yapıyordu şimdi ?

Tam bu düşüncelerle kafasını uyuşturmuşken yavaşca açılan kapının sesi geldi. Tanrım bayılıyordu bu sese aynı orta çağdaki han kapıları gibi ! Kapı açıldı ve arkasında duranı gördü. Buz mavisi gözleri loş ışığın yardımıyla parlayan, siyah saçları omzunda, 12 yaşında bir yetişkin. . Tipik Eloise'ydi işte. Ne azı, ne fazlası.

Sınıftan içeri girdiği anda gözlerini dikip merakla ne yapacağını izleyen Zamiel, göz göze geldiklerinde işaret ve orta parmağı havada olmak üzere kısa bir selam verdi. Geçip önüne oturmasını bekledi ve sonra sırıtarak kısık bir sesle ekledi "Oi. Senden beklenmeyecek bir gecikme bu ?. Daha sonra dirseğini sıraya, yüzünüde yumruk yaptığı eline yaslayıp uykulu bakan gözlerle çevresini süzmeye başladı. .

Zaten o sırada Eloise kendi küresine bakmaya koyulmuştu bile ardından daha çok bir zaman geçmemişti ki dönüp Harry'le konuşmaya başladı. . Zamiel olanların hepsini sakince izleyip hafifce gözlerini kapadı. .
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Kadın Mesaj Sayısı : 78
İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf
Lakap : Chuck

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 19, 2011 7:11 pm

"Bak moruk, 2. sınıfım diye kazıklamaya çalışma ya sökül parayı ya da mal yok. Biliyosun ki bunları Hollanda'dan getiriyorum. Orda yasal çalışmak varken burda kuytuda köşede satıyorum." hırıldayan 7. sınıf Slytherin öğrencisine pis bi sırıtış yolladı. Çocuk almak zorundaydı çünkü okulda Chuck'tan başka satıcı yoktu. Cebinden çıkardığı bir deste parayı Chuck'ın üstüne fırlattı ama Chuck hemen havada yakaladı. Malı alan Slytherinli çocuk hırıldayarak giderken Chuck da elindeki parayı saymaya başladı. Umduğundan çok vermişti çocuk. Hogsmeade gezisinde herkese bira alabilirdi resmen. Saklandıkları gölgeden eşyalarını toplayıp çıktı ve Kehanet dersliğine girdi. Böyle mistik şeylere çok hevesi vardı nedense. Dersliğe girip herkese kafasıyla selam verdi. Kehanet derslerinde yanlız başına oturmayı severdi.

Bir yere çantasını atıp uzak bir yere oturdu. Profesörün konuşmaları, bla bla derken sonunda kürelere bakın falan dediğinde gözleri güldü. Küre ve kendisi sinerji yaratacaklardı. Zamanı gelince yanındaki tüm eşyaları kenara atıp kürenin önüne geçti. Küreye yaklaşıp ellerini üstünde gezdirdi. "Hadi... Hadi..." kürenin içindeki bulutlara daha da yoğunlaşıp hırıldadı. Sonra birden bulutlar açıldı ve içinde otlar belirdi. Otlar kenara açıldı ve koşan bir kız ve bir oğlan çıktı. El ele tutuşuyorlardı. "Böö! Bu ne be?! Aşk meşk gördüm iğrenç!" küreye dil çıkarıp arkasına yaslandı. Aşk filmlerinden hep nefret etmişti. Şimdi de kürenin içinde aşk görmek midesini bulandırmıştı.
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Erkek Mesaj Sayısı : 53
Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 3:30 pm

Lanet olsun be Zamiel yine beni uyandırmamıştı . . . Kalktım cüppemi giydim kehanet dersine doğru yola koyuldum biraz hızlı adımlarla yürüyodum . Kehanet dersinin yapıldığı kuleye tırmanırken nefes nefese kadlım . Sınıfa girdim profesörün orda olduğunu farketmedim ve bi yandan esnerken "Günaydın millet" diye bağırdım .

Tam o anda bir boğaz temizleme sesi duydum ve arkamı döndüğümde profesörün hafif çatık kaşlarla beni süzdüğünü gördüm ve hafif utançlı bir sırıtışla "Güü..Günayın Profesör" diyip hızlı hızlı Zamiel'in yanına yürüyüp oturdum.

Bu dersi pek sevmiyordum ama Zamiel bana zorunlu olduğunu söylemişti . Bence insan spontene yaşamıalıydı geleceğimi öğrenmekten nefret ederim . Hayat sürprizlerle dolu olsun isterim.

Zamiel masasya kafasını dayamış uyuyodu , dürttüm ve "Ya olum beni niye kaldırmadın yine lan ? dedim.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 3:36 pm

"Iggh !! Ha ? Ne uyandırması, sen niye uyandırıyosun beni be adam. .
Hafifce esneyerek ve sırıtarak konuşmaya devam eder; "Bilmiyorum çok güzel uyuyordun belkide. Ben bile nasıl kalktığımı hatırlamıyorum ki. . Ayrıca sigara içmem lazım yoksa az sonra kafayı sıyıracağım."

Gerçektende sigara içmeliydi. . Bu ders bitmek bilmiyordu ve nikotin krizine girip bir şeyleri parçalamaya başlamamak için çok az zamanı kalmıştı.

En son Zamiel Nagao tarafından C.tesi Ocak 22, 2011 4:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Erkek Mesaj Sayısı : 53
Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 3:59 pm

Hmm sigara . . . İyi fikirdi bugün bende hiç içmemiştim Zamiel bunu aklıma sokru ve bi anda aklıma süper bir fikir geldi.

Fısıldayaarak Zamiel , şimdi rol yapıcam profesöre miğdemin rahatsızlandığını beni revire götürmen gerektiğini söyle .

Profesörüü gözledim beni izlemiyodu herkes kendi işiyle meşguldü . Miğdemi sıvazlamaya başladım ki profesör baktığında birşeyler olduğunu anlamalıydı . Suratımı ekşittim . Sızlanmıyı başladım "Ahhh , miğdem . . .

Professör bana baktı iyi olduğumu sorar gözlerle . Bende "Biraz karnım ağrımakta ama sanırım idare edebilirim " dedim bir 15 dakika daha bçyle devam ettikten sonra bapırdım ahh "Ahhh , dün o gece 6 kutu ice tea yi arka arkaya içmemeliydim çok canım yanıyo tam burda Zamiel'e işleri devralması için bir bakış attım.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 4:06 pm

Fısıldayarak; "Gerçekten bunun işe yarayacığını mı düşünüyorsun ? die mırıldandım ve koluna girerek. . "Karın ağrısı, çok ice tea, ben söylemiştim, revir" diyerek Profesör Andrea'nın gözlerinin içine baktım. .

"Anla artık profesör. . Çocuk acı çekiyor işte" diyede geçirdim aklımdan.
Emilienne Molyneux
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Emilienne Molyneux

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 12:18 pm

Kehanetler... Korkutucu ama aynı zamanda büyüleyici. Sahip olmayı isteyeceği en büyük yetenek. Ve aynı zamanda... Emilienne gibi bir odunda bulunması en zor şey... Yani bir düşünsenize; bu gibi şeyler incelik, konsantre ve bir kez daha incelik gerektirir. Yani bir dağ ayısında olmayan, olmayan ve bir kez daha olmayan şeyler... Neyse ki Emille bu gibi şeylere sahip olmadığı için kendini üzüp yerden yere vuran duygusal çocuklardan değildi. Ayılığı öyle kaplamıştı ki kişiliğini bir gram etkilemiyordu yaptığı başarısızlık hayatında onu.
Saat kaçta yatarsa yatsın tembelliğinin ona sormadan evine davet ettiği uyku yine onu arsızca sararken "Olmaz" diye mırıldanıyordu. "Bir git başımdan be..."
Uyku sersemi olmak insanı uykusuyla da konuşturuyordu demek... Kafa edici maddelerin dehaları uykulu halleriyle asrın(!) buluşlarını gerçekleştirmiş olmalıydılar. Başka ne, uyku kadar kafa bulandırma ilhamı olabilirdi ki?
Kapanmaya yüz tutmuş gözleriyle cebelleşirken görüşü bir bulanıklaşıyor bir elleriyle gözlerini zorla açtığı zaman netleşiyordu. Ancak görüşü ne kadar netleşirse netleşsin kafasının içindeki sis çekilmeyecekti.
Öğretmen mi oradaki siluet? Yok canım değildir... Peki az önce yanından geçen kimdi? Kimin umurunda... Şimdi...sadece...uyumak...ist-
"İsmim Andrea O'conner." dersin başlamasıyla sanki az önce uykudan ölen o değilmiş gibi uyuşuk halinden ışık hızıyla çıkıp dik durdu. Gözlerini zoraki cin gibi açısıyla kendine ettiği eziyetle dinlemeye -daha doğrusu dinlemeye çalışmaya başladı.
Bu yakalanmamak adına ani gözlerini açışıyla sınıfa girdiğinden beri yaptığı sadece kafasını koyup uyumakla süzemediği sınıfı boylu boyunca süzdü. Neredeyse unutuyordu nerede okuduğunu. Geçireceği tüm sene boyunca asla kapanmayacak ağzı yeniden açılırken "Ehe, kehanet dersindeydik değil mi?" diye mırıldandı kendi kendine. Tam sırıtırken dersin değerini fark edince aklında her bir beyin kıvrımına yapışmış soruyu elbette profesörüne soramazdı. Tamam, büyüye bir şekilde inanabilirdi. Ama kehanet denen şey... Büyüden öte bir şeydi Emille'in gözünde. Gerçekten de kehanet gücüne sahip olabilseydi gücü yakalayabilirdi. Biraz hayal etse bile insan bu gücü görebilirdi. Ne de olsa insanların kararsız kılan şey geleceğin puslu kapılarıydı. Kehanet ile o kapıdan geçmeden kilidi açıp bakabilmek mutlak başarıyı getirmez miydi? Ne de olsa kuşkular düz yolu çukurlayan, pürüzleyen etmenlerdi...
Profesörünün kendine güvenen, yaşlanmaya yüz tutsa dahi gençliğin gücüyle kararlı yüzüne bir baktı. Tamam, güç bizimle olsundu da... Hala ufak bir sorunu vardı Emille'in... Acaba bu kararlı surat o uyusa bir-iki saat şuracıkta çok mu kızardı?

Öğretmenin kulak tırmalayıp uyku kaçırmayan sesi olması yetmezmiş gibi aniden ışıkların kapanıp iyice yatakodası kıvamına girmeleri kaderin ne acımasız cilvesiydi!
Önündeki küreyi küreden çok yastık gibi görürken ne güzel de odaklanabilirdi ama... Bu üzerine dünya çizilmemiş top gerçekten de televizyon gibi ona bir şey mi gösterecekti? Çok inandırıcı... Anlatamaz bile...
Hala birleşmek için var gücüyle birbirine koşan gözköpeklerını eliyle geriye ittirdikten sonra çattı kaşlarını. "Bir şeyler var... Bir şeyler... Görüyorum. Evet, görüyorum!" diyerek daha da yaklaştı küreye. Suratındaki o büyük heyecan karşısındakine de yansıyıp o surat ifadesine sokabilirdi. Sanki dünyanın kaderini görmüş gibi bir parıltı vardı gözlerinde. "Görüyorum! Gördüğüm şey ise... Masanın üzerinde bir tane top... Efendim, bunun hayatımı kurtaracağını sanmıyorum." Bir anda ifadesi söndü ve yine o eski uykulu Emille oldu. Elini ağzına götürüp esneyen suaygırları gibi ağzını açarak esnedikten sonra uyuşuk uyuşuk bakışlarıyla topu süzmeye devam etti.
"Hala sadece bir top görüyorum... Ha bir de topun üzerinde bir ayı ve maymundan mutant suratı va- ha o benmişim..."
Bir kez daha esnedikten sonra esneyince sıktığı gözlerini daha yavaş araladı bu sefer. Ne de olsa küreden bir mucize beklemiyordu. Muhtemelen de yanındaki öğrenciler kadından azar işitmemek için yalan söylüyordular.
"Elektrik versem çalışır mı ki bu?" diye kendi kendine kınuşarak açarken gözlerini bir anda dona kaldı. "Kim elektrik verdi topuma?! İtiraf edin!"
Çünkü küre sislenmeye, şekillenmeye başlamıştı. Biçimlenmeye, kıvrımlanmaya başlayan sis renk kazanırken bir anda tüm uykusu korkup saklandı bir köşeye.
"Musluk mu o... Musluk fantezisi kuruyor olamam... Evet... Musluk... Muslukçu... OHA MARIO!" diye sadece bir musluktan çıkarttığı prensesi kurtarmaya giden mario olunca, evet, uykunun insanın başına fena vurduğu teorisi elbette doğru varsayılabilirdi...
"Bu muslukçu kardeşler büyücü değil mi? Biliyordum! Kim kafasıyla tuğla kırabilir ki zaten..."
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Kadın Mesaj Sayısı : 42
İş/Hobiler : Saçmalamak
Lakap : Cass, Mika

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı.
Rp Yaşı: 11
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 3:29 pm

Pekala, diğer derslerden daha ciddi gibi görünen bir ders. Ya da öğretmenin yumuşak görünümlü sertliği Cassie’yi derse biraz daha motive etmeye yarıyordu. Ne de olsa “kehanet” havalı bir isimdi. Küçükken televizyonda izlediği cadılı filmlerdeki kahinler her zaman korkutucu ve havalı olurlardı. İçlerinden birkaç tane delirmiş ya da psikolojisi bozulmuş kahinler çıkmıyor değildi ama istisnalar kaideyi bozmaz. Profesör çok da korkutucu görünmese de otoritesi var gibiydi. Biraz kararsızlığı da görünüyordu ama kararsızlık her canlıda olması gereken bir özellikti. Sabah kalkar kalkmaz tüm gününe karar verirsen kesin aksilik çıkardı. O yüzden akışına bırak, sen gününe değil günün sana karar versin~

En azından profesörde "Eğer bir şey beceremezseniz sizi kulaklarınızda tavana asar, zorla opera dinletirim." tavırları yoktu. Böyle davranmaması kadını daha iyi niyetli gösteriyordu. Kötü niyetli olsa Cassie'nin elinden bir şey gelemezdi ama iyi niyetli görününce kormamak ona yetiyordu. Profesörlerden de korkacaksak korkmayacağımız ne kalır bu hayatta. Hem korkutuculuğu çok olmayan hoca onların önüne sihirli küre koyup bir şeyler görmelerini istemişti. Küreler de en az kahinler kadar havalıydı. Havalı eşyalarla oynamak kesinlikle benim işim.

Aslında küreye dokununca ne olacağından baya çekiniyordu, özellikle de hiç bir şey becerememekten çok fazla çekiniyordu. Bu yüzden ellerini biraz da çekinerek küreye yaklaştırıp parmak uçarını cama dokundurdu. İlk seferde pek bir şey olmasını beklemiyordu ama kalbi küt küt çarparken kendini küreye verebilmek oldukça zordu. Hogwarts’a geldiğinden beri öğrendiği tek şey vardı, büyücülük dikkat ister, oysa tüm dikkatini bir noktaya odaklamakta o kadar da becerikli değildi. Yine de denemeden vazgeçmek gibi bir niyeti yoktu, asla öyle bir niyeti olmazdı. O yüzden iyice yoğunlaşıp tüm enerjisinin parmaklarından küreye aktığını hissetmeye çalıştı. Bunu niye yaptığını bilmiyordu ama içinden bir ses en iyi yolun böyle yapmak olduğunu söylüyordu. "Sana güveniyorum iç ses, bu sefer beni yalnız bırakma lütfen."

Ve görünüşe göre Cassie'nin 6. hissi sonunda ona iyi davranmaya karar vermişti. Heyecanı artmaya başlarken kendini tamamen küreye odaklamaya çalıştı. Ortamın getirdiği baskı ve bir şeyler görememe korkusunu yok saymak onun için çok da kolay değildi ama ufacık bir görüntü bile görse dünyalar onun olurdu. "Tamam kürecik. Tüm kalbimi sana yönlendirince sen de bana istediğim görüntüyü verirsin. Bu anlaşma sana da uygun mu?"
Sanki küre cevap verebilmiş gibi küreye tip tip baktıktan sonra gözlerini kapattı ve sahip olduğu tüm düşünceleri ve duyguları küreye yönlendirdi. Garip bir duyguydu aslında, insanı yoruyordu. Fakat içinde oluşturduğu çiçek açma ya da kelebek uçması olarak tanımlanan hissi veriyordu ona. Odaklanmak bu kadar eğlenceliyse ayda yılda bir denemeliyim. Hani bu hissin tadına doyulmuyordu da bir yerde ara vermek gerekti. Hafifçe gözlerini açıp küreye dikti. İçi bulutlanmış gibiydi, bir sürü buharla dolmuştu. Bu bulutların ne kadar güzel olduğunu düşünürken minik şeklin farkına vardı ve sevinçten ağzından sadece "Bir kedi gördüm sanki!" çıktı. "Evet evet bu gerçekten bi kedi!"
Odaklanınca gerçekten her şey oluyormuş. Başarmayı gerçekten istediği bir işi gerçekten başarmıştı. Şakaya bile vurmadan, hatta ciddiye alarak... "Ben bir kedi gördüm millet! Hem de kürenin içinde! Alkışa gerek yok ama siz alkışlayabilirsiniz." Tabi sevinç içinde başarı duyurusunu yaparken yüzünden "^.^" türü bir gülümsemeyi eksik etmedi.

http://theaphrodi.blogspot.com/
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:32 pm

Kehanet dersi her daim ilgimi çekmişti.Görü yeteneğimin olmasını hep isterdim.Ve ne gerekiyorsa bunu yapmalıydım.Derse tam vaktinde gelmiştim.Ortalarda bi yerlerde yerimi alıp kendimi tamamen hocaya adadım.Gözlerimi ondan ayırmıyordum.Umarım rahatsız olmaz.Hoca kendini tanıttı.Belli ki bayağı eskilerden.Bize herşeyi öğreteceğini vaat etti.Kendinden çok emin ve kararlı biriydi tahminimce."Vaov!" demeden duramadım.Sonra bize küreleri işaret etti ve ışıklar söndü.Kürelere bakmamızı söyledi.Dikkatlice odaklandım.

İlk gördüğüm şey bir kedi olmuştu.Iıımmm...Kedilerle pek alakam yoktur ve kedi besleyen bir tanıdığım yoktu.Sonra atmaca yada kartal gibi birşey gördüm.Tahminimce öyle birşeydi.Atmacayı görünce aklıma Ravenclaw geldi,nedendir bilmem.Sonra kan göründü.Gerçi kanı severim,hoştur.Fakat burda ne demek istenildiğini anlayamadım.Heralde cinayetle ilgili olabilir.Musluk göründü...Musluk! Aklıma ilk hela yada lavabo geldi.Olay iyice garipleşiyordu.Birden bir kule belirdi.Bu kulenin ne kulesi olduğunu çıkaramadım...Sonra görüntüler kesildi.
"Tamam...şimdi sakin bir kafayla düşünürsek...Elimde bir kedi,bir atmaca,bir kan görüntüsü,bir lavabo ve bir kule var.Çok şüpheli bir görüntü yığını..." diye biraz sesli iç geçirdim.Gerçi bana cinayetle alakası varmış gibi geliyor.Hemen aklımda bir senaryo hazırladım.Cinayet senaryoları oluşturmayı severim.Öhm...Kediyle bağlantılı olan bir şahış,büyük ihtimalle Ravenclaw'a mensuptur.Kanlı bir olaya eşlik etmiştir.Bu olayda tuvalette yaşanmıştır.Büyük ihtimalle bu tuvallette kuledeydi.İlk başta saçma sapan kelimelerle kurduğum bu tarzanca kurgu ile bi yere varılmaz diye düşündüm.Ama sonradan şüphelerim daha da arttı.
Sandjal Queleize
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Sandjal Queleize

Erkek Mesaj Sayısı : 26

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 3:48 pm

Sandjal profesörün talimatlarını aldıktan sonra küreye bakıp " Ne kadar zor olabilir?.. " diye omuz silkti. Bir taktiği vardı elbette ve işe yarayacağından emindi. Etrafındaki başarısız öğrencilere bakıp muzip bir şekilde sırıttı.
"Aptallar. "
Ellerini havaya kaldırdı ve tanrısal bir ifade takınarak küreye doğru indirerek avuçlamaya başladı. Çok dikkatli bir şekilde sıvazlayarak görüntünün gelmesini bekliyordu. Muggle dünyasında izlediği bir filmdeki cadı aynen böyle yapıyordu. Püf noktası bu olmalıydı.

" Hadii, hadiiii! "

Sıvazlamaktan yorulup derin bir nefes aldığında küçük bir küfür savurarak lanet etti.
Holden S. Rochester
Ravenclaw 2. Sınıf
Ravenclaw 2. Sınıf

Erkek Mesaj Sayısı : 22
İş/Hobiler : Çello, Sanatsal faaliyetler, Felsefe birde sevdiği insanları kızdırmak!

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Alaycı,küstah, sivri dilli,kibirli fakat şirin . Cilveli ve oldukçada çekici. Ayrıca insanı çıldırtacak derecede umursamazdır!
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 7:42 pm

Yeni dönemin ilk dersinde, Holden yana büktüğü başını ve sol omuzunu yanıbaşındaki cama yaslamış, göz kapaklarını devirmiş, kendini kısaca tanıtmakta olan profesörü ilgisizce seyretmekteydi. Kehanet profesörleri Bayan O'Conner ın sevdiği öğretmenlerden biri olduğunu gizlemeye gerek görmüyordu. O na hak ettiği saygıyı göstermeyi çok isterdi fakat bu fal olayı gerçekten pek açmıyordu, keşke dersi sadece zihinbend yada adı ona benzeyen şu diğer zımbırtıya ayırsaydı! Ders demişken sabahın köründe bu derse güle oynaya giren kaçıklar varmıydı acaba? 'En fazla, gök cisimlerinin, kişinin karakteri ve davranışlarına etki etmesi gibi ilkel bir inanışı yürekten benimsemiş bir avuç şımarık kız' diye düşündü. Kendisi, böylelerinin aksine ilgisini pek de cezbetmeyen bu dersi ideallerini elinden alan babasıyla inatlaşmak, yaptığını burnundan getirmek adına seçmişti . İşe yaramışmıydı peki? Kesinlikle!Ama hayatındaki en büyük otorite figürüne karşı kazandığı tatlı zaferinin bedelini de ödemesi gerekiyordu. Al işte ışıklar sönmüştü bile. Hiç istifini bozmadan, mavi bakışlarını profesörden ayırıp küresine yöneltti. Masasının üzerinde duran şu çirkin, yuvarlak cisim yere düşüp un ufak olsa ne olurdu acaba? İçinde kıvrılıp duran sinir bozucu duman yığını gözle görüleblir biçimde havaya karışabilir miydi yoksa o da içerideki görsel ilüzyonun bir parçası olarak küreyle beraber yok mu olurdu ?
Andrea O'Conner
Yönetici
Kehanet Profesörü
Andrea O'Conner

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. dönem kenahet dersleri   I. dönem kenahet dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 25, 2011 7:15 pm

Hafta dolmuş ders tamamlanmıştır.RP yazan herkesi dersi geçti varsayacağız habeirniz ola.

öptüm bay.

I. dönem kenahet dersleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» I. Dönem Biçim değiştirme dersleri
» I. Dönem Astronomi Dersi
» II. Dönem Kehanet dersi
» II. Dönem Astronomi Dersi
» '23 I. Dönem I. Astronomi Dersi