Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

I. Dönem Biçim değiştirme dersleri

+5
Zamiel Nagao
Xizan Phoenix
Seigi Moon
Karin Ushiromiya
Nathaniel Petrasova
9 posters
YazarMesaj
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Left_bar_bleue600/1000I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Empty
MesajKonu: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimePaz Ocak 16, 2011 5:13 pm

Konu~ Kurtulma amaçlı biçim değiştirme part 1.
Kurgu~ Herkes sınıfa giriyor. Profesörün yanında kocaman bir küvet, küvetin içinde de bağlanmış bir deniz kızı var. Herkes şaşkın bir biçimde oturduktan sonra ders başlıyor.

-----

Göle gidip yardım etmeleri için denizkızları ile konuşmak kesinlikle bana göre değildi. Altıma yapacağımı düşündüm. Suyun içinde olmadıklarında sesleri çekici değil. Aslında benim için suyun içinde olsalar da çekici değiller. Sınıfa göz gezdirip herkes oturunca gülümsüyorum. "'enenin ilk de'sine 'ojgeldiniz! Kendimi 'anıtacak ol'rsam, Nathaniel Petrasova. Eski şifacı, 'eni biçim değiştirme profesörü. 'İzi arkada'ımla 'anıştırayım. Oblivia." Asam ile zarif bir hareketle denizkızını taktim ettim. İstekli bir şekilde kabul etse de onu bağlama isteği duymuştum. Bunun içi pişmandım. "Oblivia'yı ça'ırma nedenim biçim değiştirmenin en önemli aşamasının 'özlem olduğunu bilmenizdir. Bu de'ste size 'usursuz bi' dönü'ümü gösterip, Oblivia'yı incelemenizi isteyece'im. Bulgularınızı da not almanızı." Anlatacaklarım bittikten sonra Oblivia'nın yanına gittim. Küvette bağlı olduğu için mutsuz ve sinirli gibiydi. Sesi suyun içindeki gibi güzel de değildi tabi. Biraz duraksadıktan sonra yaratığın elini tuttum. Islak ve pulluydu. Sonra da gözlerimi kapatıp vücudumu aynen öyle hissetmeye çalıştım. Bir dakikaya yakın bir sürede artık kendimi zarif hissetmiyordum. Tekrar gözümü açtığımda etraf bulanıktı. Deniz kızları suyun üstüne böyle görüyor olsalar gerek. Artık öğrencilerin şaşkın sesleri gürültü gibiydi ama yanımdaki Oblivia'nın çıkardığı sesler anlamlaşmıştı. "Profesör... Böyle olacağını biliyordum. Beni anlayacağınızı." Şaşkınlıkla ona baktım yanıma sokuluyordu. Kendimi ona bırakmak zorundaydım çünkü beni küvete çekiyordu. Suya ihtiyacım vardı. "Bu sadece bir ders." dedim. Ukraynaca konuşmuştum ya da ben öyle sanmıştım çünkü aksanm yoktu. Oblivia'nın yüzü yüzüme gittikçe yaklaşırken onu ittim ve geriye doğru kendimi küvetten dışarı fırlattım. Yere düşer düşmez de eski formuma geri döndüm. Bozmadan ayağa kalkıp gülümsedim. "İşte 'öyle. Sizden 'öyle bi' dönüşüm de'il. 'adece yüzgeçler ve 'olungaçlar bekliyorum." dedikten sonra masama gidip oturdum. Başım tekrar ağrımaya başlamıştı. Oblivia'nın yüzüne baksam ne görürüm diye merak ediyordum ama korkum bunu engelliyordu. Dersin sonuna kadar gözlerimi kapatıp dinlenmeye çalıştım. Zamanı gelince de çocuklara gitmelerini söyledim. Daha çözmem gereken bir deniz kızı vardı.
------

Kurallar - Yazdığım rp'ye göre rp bırakmanızı istiyorum. Aldığınız notları ve gözlemlerinizi iyi yazınız. En az 20 satırlık bir rp olmalı. Ders 1 Hafta açık kalacaktır.
Karin Ushiromiya
Gryffindor 1. sınıf
Gryffindor 1. sınıf

Kadın Mesaj Sayısı : 16
Lakap : Karin-chan, Karikari

Karakter Sayfası
Para:
I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Left_bar_bleue1000/1000I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeSalı Ocak 18, 2011 8:04 pm

Karin'in programındaki ikinci ders biçim değiştirmeydi. Sınıfa girip karşısında baykuşhanede onu tersleyen adamı görünce şaşkın bir şekilde kalakaldı. Demek o biçim değiştirme öğretmeniydi! O kadar şaşırmıştı ki sonradan farketti, sınıfın ortasında kocaman bir küvet vardı! Ve küvetin içinde de... İçinde de... Balık kuyruğu olan, pullu, yeşilimsi derili... Bir kadın. "Denizkızı?" diye mırıldandı. Ama bu bildiği denizkızlarına hiç benzemiyordu. Kesinlikle "Küçük Denizkızı"ndan fırlamış bir karakter değildi: gayet çirkin ve balıksı görünüyordu.

Adam konuştuğunda aksanı yine yukarıda duyduğu gibi komikti. Karin bunu öyle gülünç buluyordu ki şaşkınlığını unutmuştu. Bunu bırakıp derse odaklanmaya çalıştı, biçim değiştirme özellikle zor olduğunu düşündüğü derslerden biriydi. Okula gelmeden önce kitapları incelemişti ama son derece anlaşılmaz bulmuştu. Şimdi de bu denizkızı çıkmıştı başına...

Birkaç saniye sonra Petrasova uzanıp yaratığın elini tutmuş, gözlerini kapatmıştı. Ve dönüştü. Sınıftan şaşkınlık çığlıkları yükseldi. Bir an sonra ise her şey eski haline dönmüştü.
Karin Profesörün söylediklerini not ederken o da "Sizden sadece yüzgeçler ve solungaçlar bekliyorum." diyordu. Karin şok geçiriyordu. Ne beklemesi gerektiğinden emin değildi ama bu adam daha ilk dersten kendi biçimini değiştirmesini bekliyorsa kafayı yemiş olmalıydı! Hayır, Biçim Değiştirme İçin İlk Adım'daki ilk konunun bu olmadığından emindi. Kibrit çöpünü iğneye çevirmek gibi sıkıcı bir şeyler yapmalıydılar...

Karin umutsuz bir şekilde küvete baktı. Bu adamın nereden çıktığını, neden şölende olmadığını ve niye böyle tuhaf davrandığını merak ediyordu...

RP Dışı: telefondan girdiğim için kaç satır olduğu konusunda hiç bi fikrim yok, yetmezse sonra eklerim bişeyler Very Happy

Seigi Moon
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Seigi Moon

Kadın Mesaj Sayısı : 21
İş/Hobiler : öğrenci/resim çizmek
Lakap : daha yok

Karakter Sayfası
Para:
I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Left_bar_bleue100/1000I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeÇarş. Ocak 19, 2011 4:53 am

"İşte ilginç bir ders daha" dedi kendi kendine.Biçim değiştirmek ama kehanetin aksine kulağına hoş geliyordu.Durup saatlerce bir şeyler görmeye çalışmaktan iyiydi.Belki kendine kedi kulakları yapabilirdi ya da tavşan ve bir kuyruk sevimli anime karakterleri geliyordu aklına tilki kuyrukları kedi kulakları ."Gerçekten eğlenceli" dedi kendi kendine.Sınıfa girdiğinde karşılaştığı yüz tanıdıktı.Usulca "günaydın Profesör" diyerek bir yer bulup oturdu.Şaşkınlıkla öğretmeninin biçim değiştirmesini izledi.Profesör o kadar çabuk ve rahat yapmıştı ki kolay diye düşündü. Solungaçlar yerine bir çift kanat daha iyi olurdu diye iç geçirdi çünkü balıklardan ve onlarla ilgili şeylerden hep nefret etmişti.Deniz kızını bir daha süzdü "ahh ne hayal kırıklığı" dedi.Masallarda anlatılanlar, öyle bilmeye devam etseydi keşke en azından güzellerdi.Ama gözlerinin önünde duran şey tamamen farklıydı.Denizle ilgili bildiği bir güzellik daha kaybolmuştu şimdi.Profesörün ağzından çıkan her şeyi not etti nede olsa eski bir alışkanlığıydı. Unutkan olduğu için aldığı notlar hayat kurtarıcısıydı.Yazdıklarını gözden geçirdi ve solungaçları hayal etti.Gözlerini yumdu.Hiç bir değişiklik hissetmiyordu.Bir daha denedi aklına ailesinin zorla balık yedirtmeye çalıştığı günler geldi.Tabağında duran balık ,şimdi gözünün önünde bu tablo vardı.Dikkatini toparlamaya çalıştı.Tekrardan gözlerini deniz kızına dikti.İyice süzdü.Gözlerini yumdu hayal etti; yüzgeçler.Şimdilik yüzgeçlere uğraşıyordu.Başarırsa solungaçlara geçmeyi düşündü.Aklına bir anda nasıl eski haline döneceği geldi.Nasıl dönecekti "ya hep kokuşmuş çirkin bi balık olarak kalırsam" diye korktu.Profesör nasıl eski hallerine döneceğini anlatmamıştı.Sadece dönmüştü işte.Bakışlarını notlarından kaldırıp Profesöre baktı gözlerini yummuş kafasını masaya koymuştu."Uyuyor galiba" dedi farkında olmadan sesli söylemişti bunu.En iyisi rahatsız etmemekti "ne de olsa ingilizce anlatmak için yanına gideceğim" diye düşündü o zaman sormak onu uyandırmaktan daha mantıklı göründü.Notlarına ve deniz kızına tekrar tekrar baktı.Sonra sessizce sınıftakileri izlemeye başladı.Gördüğü kadarıyla kafası karışık olan sadece kendisi değildi.Bu içini rahatlatmıştı.İlk ders bitmiş sınıf boşalmıştı.Profesör uyanmış deniz kızının yanına gidiyordu.Yavaşça yanına yaklaştı."Merhaba Profesör" dedi."Ben bu günkü dersi pek anlamadım yani eğer dönüşmeyi başarırsak nasıl eski halimize döneceğiz" dedi.Bunu dışlanmaktan korkarak söylemişti.Çünkü belkide herkesin bildiği bir şeydi bu.
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Erkek Mesaj Sayısı : 53
Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası

Karakter Sayfası
Para:
I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Left_bar_bleue1000/1000I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 3:43 pm

Ahh biçim değiştirme . . . Bu dersi kaptığımda çok eğleniceme eminim .

Profesör bir deniz kızının elini tutup kendide döönüşünce istemsiz bir şekilde "Wuhuuuuw !" diye bağırdım . Bu çok zevkli gözüküyordu.Ve işin güzel yanı dçnüştüğün şeyin dilinden anlıyor olmandı o küvette çok eğleniyolar gibi gözüküyorlardı ettikleri muhabbeti çok merak etmiştim . Ve ilginç bir şekilde deniz kızı Profesöre yaklaştı ve bir anda profesör atladı ve eski haline döndü suratı ilginç gözüküyordu biraz üzgün ve telaşlı. Merak Merak Merak . . . ne olduğu hakkında bir soru sorsammıydı yoksa hiç kurcalamasammı ?

Profesör bizden yüzgeç ve solungaç çıkarmamızı istedi . Benim aklımda hala profesörün , deniz kızıyla olan ilişkisi vardı. Bu sırada Seigi kalktı ve profesörün yanına gitti bende bir cesaretimi topladım ve arkasından gittim bu sırada Seiginin çok mantıklı sorusuna şahit oldum bunu düşünmemiştim . Nasıl eski halimize döncektik . Profesör Seigiye açıklamasını yapmaya başladı bende Seiginin arkasıda bekliyordum ama sonra bu soruyu sormanın en azından derste sormanın pekte mantıklı olmayacağını düşündüm ve sırama geri döndüm.

Gözlerimi kapadım ve o deniz kızı gibi hissetmeye çalıştım suyun altının özgür ülkem olduğunu şu anda o deniz kızına ne kadar ilginç geldiğimizi . . . Vücudumda ilginç şeyler hissetmeye başlamıştım ki bir "Höffff sesiyle konsantrasyonum bozuldu .

Zamiel yanımda oturuyodu ve hiç çaba harcıyo gibi gözükmüyordu bende "Pişt , neyin var be ? dedim . Sanki dersle ilgili bir sıkıntısı varmış gibi hissettim.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Left_bar_bleue100/1000I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 4:01 pm

"Bilirsin Denizkızı olmak pek hoşuma giden birşey değil. . Hani ne bileyim Yurin'in bunları görüp hayatı boyunca bana yemek gözüyle bakmasını istemiyorum. Zaten yeterince ısırıyor velet."

Profesöre dikkatlice izlemişti ve olanları görünce sırıtmaktan kendini alamadı. Demek böyle şeylerde olabiliyordu. Hep Animagus olmak istemişti zaten o yüzden bu dersi iple çekmişti okula ilk geldiği andan beri. Yaşadığı yerin kültürü sağolsun hayvan-insan kırması canlıları özellikle dişileri pek severdi. "Nya nya" diye ortadan koşan sevimli bir kedi-kızı kim sevmezdi ki ?!
"Sevmeyen biri varsa ona hemen şu anda düello ilan ediyorum" diyerek sessizce mırıldandı.

Sonra gözlerini kapayıp konsantre oldu, sessizce zihninde canlanan tabloları inceledi, yapması gereken şeyleri gördü, onlar gibi düşündü, onlar gibi hissetti. . Artık dışardaki sesleri duymayacak kadar izole etmişti zihnini tamamen dönüşmek istediği şeye odaklandı. Yumruklarını sıktı ve düşledi. . Düşledi, o kadar çok düşündü ki dönüşmeyi bir anda içinde bir kıpırtı oldu. .

Sonra hızla gözlerini açtı ve bir anda parlak ışık canını yaktı. Sonra arkasında hareket eden bir şeyi farketti, kendi isteğiyle oynatabiliyordu bunu, biraz salladı ve sonra ne olduğunu görmek için ellerinin arasına bıraktı. . Ardında deliler gibi bağırarak;

"Oi !! Xi ! Başardım sanırım !!! Hah-haha !! Nya-hahahah !! Sonunda, sonunda başardım ! Nya-hahahaha !!!!
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 4:11 pm

Zamiel'i hiç bu kadar konsantre görmemiştim ve gerçektende başarmıştı ama bir problem vardı bı sorada düşünüyordum "Ona söylemelimiyim acaba . . Çok ta mutlu oldu eşek sıpası . . . Offf

Durdum biraz daha sevinmesine izin verdim aslında bir yandanda çok komikti kendimi gülmemek için zor tuttum . . . Kıkırdayarak "Zamii , Zamii sakin ol Very Happy Hey ZAMİ ! dedim ve sırıtarak durdu . "Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem dostum ama Very Happy şu anda kuyruk sokumundan çıktığını sandığın şey . . . Sandığın şey değil Zamiel durdu ve kuyruğunun onun istemi olmadan hareket ettiğini gördü .

Sakin ve sırıtara Nasıl yaptığın hakkında hiçbir fikrim yok ama şu anda kuyruk sokumunda tüylü bir et yiyen bitki göcdesi çıkmış durum Very Happy dedim ve kahkahalara boğuldum Zamiel b,r anda telaşlı bir şekilde zıplamaya hoplamaya ve bağırmaya başladı. Ahh inanılmaz bir saahneydi.

Herifin arkasından kedi kuyruğu gibi bir kuyruk çıkmıştı evet ama yeşilde ve ucunda rastgele havayı ısıran dişli bir bitki vardı Very Happy ve sanırım bunu halletmesi için profesöre haber vermeliydim .

"Profesör bi an önce buraya gelseniz iyi olur !
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 4:25 pm

"Bu nasıl olur !? Hay bin atadam !! diyerek küfür ettim. "Demin o orda değildi ama ! Dur dur ben hallederim ortalığı velveleye verme. . Diyene bak. . Zaten ben neredeyse (!) kusursuz dönüşümümle ortalığı birbirine katmıştım. .

Aceleyle tekrar gözlerini yumdu ve bu sefer adam gibi bir kedi düşünmeye başladı. . Hadi ama ne kadar zor olabilirdi ki !? Sakinleştirdi kendini ve tamı tamına bir kedi düşündü. Ama aklına gelen kediler hep dişiydi. . Acaba bunu denese ne olurdu ? Biçim değiştirmeyi beceremezken bir de kafası dağılıpta cinsiyetini değiştirirse ve bunu dahi beceremezse işte bu tam bir fiyasko olurdu, belkide bir skandal. Belki her ikiside ? Buna yemezdi işte. . En iyisi profesörü beklemekti.
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Nathaniel Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Left_bar_bleue600/1000I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 5:36 pm

Bana ingilizce öğreten sevimli kız yanıma geldi ve sorusunu sordu. Tabi gayet normal bir soruydu bu. Geri dönüşüm de o kadar kolay değildi ama asayla yapılan eski haline getirme büyüleri vardı. "O konuda ben devreye giriyorum hiç canını sıkma." dedim ama başım ağrıdığı için gülümseyememiştim. Tabi bir biçim değiştirme sınıfında hep olan olaylardan biri gerçekleşti bu sırada. Uğraşıp dönüşemeyenlerin aralarından en azından 1 kişi saçma sapan birşeye dönüşmeyi başarabilirdi. Ayağa kalkıp iki Slytherinli çocuğun yanına gitti. "Gözlem ve konsantrasyon biçim değiştirmede çok önemlidir. Kedileri düşünmenizi gayet normal karşılıyorum bay Nagao-" kedi kuyruğunun üstündeki dişlere baktım. "Sanırım dişi kedileri..." Suratına ilginç bir şekilde baktım. Acaba kedi sapığı mıydı bu çocuk? Tabi onu garipseyen ben olmazdım. Ne de olsa ensest bir ilişki içerisindeydim. Asamı hafifçe sallayıp kuyruğunu yok ettim. "Gözlemlerinizi iyi yapın. Deniz kızına yaklaşabilirsiniz."
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 5:47 pm

"Fakat profesör kedime deniz ürünü gibi görünmek en son istediğim şey. . Ben kedi olsam olmaz mı ?"

Hafifce sırıtarak profesöre baktım ve burnumu kaşıdım.

"Görüyorsunuz ki dişler hariç bire bir kedi kuyruğuydu. En azından bu bile büyük bir şey. Bir piranhaya dönüşme ihtimalimde yüksekti şayet deniz insanı olsaydım."

En son Zamiel Nagao tarafından C.tesi Ocak 22, 2011 6:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 5:56 pm

Ah sanırım şu telaş arasında sorsam bir problem olmayabilir . Aha buldum dönüşümün yan etkisi bahanesiyle sorumu örtebilirim . . . Aslında profesörün cevap verceğinden değil ama tepkisin merak ediyorum hem ben düşünceli biriyim evet .

Aaa bu arada professör çok affedersiniz ama siz dönüştükten sonra denizkızıyla konuştunuz ve tekrar kendinize geldiğinizden beri pek iyi gözükmüyorsunuz , dönüşümün bir yan etkisimi bu yoksa deniz kızı sizi bir şekilde üzdümü heheh diye gülümseyerek şakayla karışık sorumuda sormuş oldum.
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Nathaniel Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 6:11 pm

"Hayır, bay Nagao solungaçlar ve yüzgeçler istiyorum. Sonraki dersimiz gölde olacak ve bir kedi olarak o dersten sağlam çıkamazsınız." dedim soğuk soğuk. Sonra da diğer Slytherinliye baktım. Sorduğu soru gözlerimin açılmasına sebep oldu. İşte bir biçim değiştirmecide olması gereken şey buydu. Neden aramak ve iyi bir gözlem yapmak. Çocuğu baştan ayağa süzdüm. Gülümsemeye çalışıp sorusuna cevap verdim. "Gerçekten iyi bir gözlemcisiniz bay Phoenix. Biçim değiştirme dersinde en önemli nokta da budur. Biçim değiştirmenin yan etkileri psikolojik sorunlardan ve geri dönüşememe sorunundan ibarettir. Dönüştüğünüz yaratık gibi düşünüp davrandığınız için davranışlarınız değişebilir. İksirli dönüşümlerde bu sorunu yaşamazsınız. Benim şu an ki sorunum daha çok, dişi canlıların bana korkunç gelmesi üzerine. Umarım yardımcı olmuşumdur. " dedikten sonra devam etmelerini belirten bir el hareketiyle masama doğru yürüdüm.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 6:46 pm

Konuşmaları dinleyip, sessiz sessiz kafa sallayarak;

"Ben yüzmeyi sevmem. . Saçlarımı adam gibi kurutamıyorum birbirine dolanıyor hep. Ayrıca profesör kedi gibi düşünüp davranmanın nesi yanlış ? diye söylenip tahminen anlamayacağı bir pati hareketi yaptım. Japonyada yaygın bir hareketti bu.
Emilienne Molyneux
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Emilienne Molyneux

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 6:51 pm

Geç kalmadığı, aksine geç kalmamaya gayret ettiği bir ders... Pekala, her dersten nefret eden biri değildi her ne kadar davranışlarından basit bir "tembel" seçilebilse de... Evet, tembeldi. Ama hayır, ilgisini çeken hiçbir şeye umursamazlıkla yaklaşmazdı... O meşhur perçemi yine iki gözü arasında kütük gibi dururken özenle erkenden sınıfa gelse dahi tembelliğinden öte beceriksizliğinden kaynaklanan yamuk üniformasıyla, üniformasının yamukluğundan habersiz uzaylılar arasındaymış gibi kısık gözlerle etrafı süzüyordu. Toplanmaya başlayan öğrencilerin konuşmaları sadece oturup dersin başlamasını bekleyen Emilienne'in kulağına öyle batıyordu ki içinden "işte bu yüzden derse erken girmek günahtır." diye geçirmişti. Aslında biraz kafasını kaldırıp tam önündeki manzaraya odaklansa insanların saçma konuşmalarında boğulmazdı...
Sonunda sükunet iteleye kakalaya sahneye çıkınca doğruldu. Hala etrafa kaşları çatık huysuzmuş gibi bakışlar atarken düşündüğü tek şey "küvet fantezisi"ydi. Küvetin içinde fıstık gibi-yani öyle hayal edebiliriz- bir kız, dersin ortasında...
"Çok seksi." dedi kendi kendine küveti ve yanındaki profesörünü süzerken. Tabi küvet fantezisi aklından geçerken dökülüvermişti bu kelimeler. Normalde öğretmenler üstünde fanteziler kurma gibi bir eğilimi yoktu. Sakin. Belki de dersi sevmesi için bir başka nedendi bu. Her ne kadar bir mektuptan sonra değişen hayatında bunların normalliği düşünülürse şaşılacak bir şey olmasa da... Tabi asıl nedeni olacak şeyi biraz sonra görecekti. Tam, profesör konuşmaya başladığı esnada...
Tam bir şey içerken şaşkınlıktan ağzındaki şeyi püskürürmüş gibi kıkırdayışına engel olamadı. Adamın konuşuşu... komikti! Hayır, dalga geçeceği türden komik değildi. Sadece sevimliydi. Evet, sevimli. Profesörün konuşmasını gözleri süper sevimli bir kedi görmüş gibi parıltılarla dolu, ağzı yine aynı dünya tatlısı kediyi sevince oluşacak gülümsemeyle kulaklarına varmış bir şekilde dinliyordu. Oldu olası tuhaf aksanlı insanlara o dünya tatlısı kedi gözüyle bakarken öğretmeninin de böyle konuşuyor olması büyük şanstı. Ya da tam tersiydi; profesör açısından...
Dersin ilginçliği sürerken suratındaki gülümseme git gide silinmeye başladı. Küvetteki, Oblivia diye tanıttığı kıza yaklaşıp göstereceği tekniği yapmaya başladığı zaman, izlediği western dizisinde silah çekme anında televizyonla birleşmeye kararlı çocuklar gibi kollarını koyduğu masadan güç olarak öne doğru eğildi, sanki bir işe yarayacakmış misali...
Ve oldu. Oldu yani. Oldu. O kadar. Hiçbir sorun, pürüz olmadan kısa bir sürede olup bitti. Ağzı yer çekiminin gazabına maruz kalmıştı. Tabi dönüşüm ve eski hale dünüşün üzerinde bıraktığı hayranlıkla gözlemi -ya da gözlemleyememesi diyelim- hiçbir işine yaramayacaktı. Çünkü ortada işe yarayacak bir şey almamıştı Emille. Etrafındaki herkes notlarına, gözlemlemelerine dair mırıldanırken o sadece şaşkınlıkla arkasına yeniden yaslanmış etrafına bakınıyordu. Pekala, muggle olarak doğduğunu sandığından beri muggle düşünceleriyle büyümüşken bu manzarayla karşılaşması büyüyü doğduğu andan beri bilenlere nazaran daha şaşırtırdı onu.
"He?" diye kendi kendine sayıkladıktan sonra dönüşüm gerçekleşen öğrenciyle sıçradı ve çıktı o şaşkınlığından. Hala açık ağzını bir el hareketiyle kapatıp göz ucuyla süzdü öğrenciyi. "Bu kedi sevimli değil..." dedi yine kendi kendine. Ne kedilerle dolu bir sınıftı ama... Kedi profesör kedi öğrenci falan. Fakat şimdi, petshoptan öte derse odaklanmalıydı. En azından bir dersten geçebilmek adına...
Omuzlarını düşürdü. Sherlock Holmes havasında elini çenesine koyup az önce aval aval izlemekten başka asıl dikkat edip ayrıntıları aklında tutması gerektiğini unuttuğu tekniğin olduğu yere baktı. "Evet... Bir küvet görüyorum. Sonra hiç masallardakine benzemeyen bir denizkızı görüyorum. Bir tane de küvet görüyorum. Yok yahu onu az önce görmüştüm... Evet, elimde başarılı olmaya dair çok şey var." Zeka... Tanrı tarafından herkese verilmiyordu... Anca Emilienne gibi şanslılara kabil bir şeydi bu... FSM hepimizi korusun.
"Aslında... Basit kitap formülleri diyor ki hisset." Sessizce baktığı yerden gözlerini ayırmadı. Ama sadece sessizlik vardı. Boş sessizlikler ve boş göz kırpışları...
Tam o anda ellerini başının iki yanına koyup kafasını sırasına düşürdü. "Ah çağım için çok fazla zekiyim. Ondan böyle anlamıyorum. Böyle kafamdaki dişliler takurduyor. Parmak çıtlatmak gibi! Patlamak üzre bir motorun tıss diye ses çıkarması gibi! Çok yüklenilmiş bilgisayarın çokmesi gibi! Ama değil! Çünkü bilgisayarlar zekidir! Katil uşakmış çok şaşırdım arkhh!"
Kafasını tutarak fazla düşünce yüklemesinden patladı ve yaslanıp tembel bakışlar atmaya başladı yine patlama bittiğinde. Ruh değişimleri göstermeye başlamış Emilienne: korkunçtu. Sonunda aylak aylak bakarken etrafa her an ensesine tokat yiyeceğini bilse de ayaklarını sıvazladı. "Romatizmalarım, ah. Bu gece yağmur yağacak..."
Hava raporu sunan bir spikerle ruh hastası doktor arasında gitmekten başka çaresi var mıydı? Hayır. O zaman buna devam edecekti...
Tabi ruh değişimleri durduğu sürece... Zira yine ani bir hareketle parmağını köpek kuyruğu gibi sallamaya başlamıştı. "Profesör Nathaniel kedi-ağız!" diye bağırdı. "Cidden sadece hissedecek miyiz? Çünkü hissetmek yalan. Valla bak. İşe yaramıyor. Ben denedim. Böyle matrixteki gibi kaşık bükmeye çalıştım ama olmadı. Fotomontaj onlar. Odaklanma olayından bahsedecekseniz benim odaklanma sorunum var. Bir şey çıkmaz benden o zaman bu ders içerisinde. O zaman sorunluyum diye torpil geçer misiniz bana?"
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 7:08 pm

"İyi bir proffesör , güzel bir ders biraz dayan dostum o kedili günlerde gelicek şimdilik şu işe konsantre ol , hatta sonrada göle yüzmeye gideriz hahaha Very Happy

Gözlerimi yumdum konsantre oldum . . ." Su altı benim dünyam ben buraya ait değilim insanlar ne kadar garip yaratıklar su üstünde durmak için kullandıkları o bacak denen şeyleri . . . " hissedebiliyorum sanırım oluyor solungaç ve yüzgeçler evet sanırım oluyor ikinci bir nefes alma kaynağım varmış gibi ama onu kullanamıyorum sanırım ah yok oldular . . . biraz daha konsantre olmalıyım.

Şu deniz kızının yanın yürüdüm yanına oturdum bana baktı elimi kaldırdım selam verdim oda elini kaldırdı ve sanırım gülümsedi . Kaç yaşında olduğunu merak ettim sanırım deneyimli ve biraz büyük bir deniz kızıydı sonuçta hareketlerimi fazla normal karşılıyor . Ona yavaşça elimi yaklaştırdım dokunmama izin verdi koluna ve kuyruğuna dokundum onu elimden geldiğince hissetmeye çalıştım .

Şidmi hazır olduğumu hissettim yerime geri döndüm Zamiel morali bozuk bişekilde oturuyodu "Hadi be olum kendine gel başarabilirsin biraz sabret kediyede gelcek zaman !

Konsantre oldum yine bir kere daha deniz benim ülkemdi . . . 1 buçuk dakika içinde tekrar birşeyler hissetmeye başladım ve sanırım bu sefer olmuştu açtım gözlerimi . "Evet evet başardım . Evet kendimi süper hissediyorum Very Happy

Gülen bir suratla profesöre yaklaştım ve sordum "Profesör , sanırım başardım ve bu arada bir sorum var bu halde suya girsem nefes alabilirmiyim ?
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 7:15 pm

"Kediler dominant bir ırktır Xi bunu sende biliyorsun." Deniz insanına dönüşmeyi hiç ama hiç istemeyen Zamiel istemeye istemeye dersin akışına ayak uydurmak zorunda kaldı. .

Ve az önce kendisine hakaret ettiğini varsaydığı kıza dönüp ters bir şekilde hırladı "Bunu duydum küçük bayan. Daha iyisini yapabilecekseniz buyurun." Aslında bu işine bile gelirdi. Canlı bir kedi-kız görme fikri Zamiel'in sessizce gülmesine neden oldu. İşte bu gerçekten epik olurdu.
Emilienne Molyneux
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Emilienne Molyneux

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 8:04 pm

Öğretmenin cevap vermesini beklemeden az önceki pisicikten kendisine gelen cevabı duydu da güldü pis pis. Ya da "pis pis"ten çok "yavşak" bir gülüştü bu. Elini dedikoducu komşu kadınların komik bir şeyden bahsederken dostlarına salladıkları gibi salladı. "Yok yok, ben kedi olsam sevimli yavru kedilerden çok ıslanınca yavşak yavşak bakanlarına benzerim. Çok salak bakıyor onlar. Kedi Emilienne mi? İlahi sen de!"
Aynanın karşısında o halde görse kendini dalga geçmek için eline iyi iş geçerdi. Öyle ki evinde ıslak, tuhaf bakışlı kedilerden oluşan bir fotoğraf albümü olan birisi için, tam anlamıyla "tanrı kraliçeyi korusun"luk bir olaydı. Hem iyi, hem kötü için uygun bir kelime varsa, buyurun, Emiliennede o an oluşacak duyguları herkese söyleyin.
Ancak... O kadar da fena bir fikir gibi gözükmüyordu. O yavşak bakışlı kediler sahiden salaktı ve her öyle kedi bakışı gördüğünde dayanamayıp az önceki gibi "yavşak" bir kıkırdama gösteriyordu.
Yeniden parmağını köpeğin kuyruğunu sallayışı gibi sallamaya başladı Profesöre doğru. Acımasa gözüne sokacaktı ama hayır, Emilienne şiddete karşı barışçıl tek boynuzlu at gillerdendi. Cık, kabil değildi prefesörün gözünü oysun. Hele ki o profesör yavşak olmayan kedi sevimliliğinde konuşuyorsa... Gerçi konuşması için gözlerine değil ağzına ihtiyacı vardı. E, o zaman profesörün gözünü oyabilirdi. Evet, evet... Ruh hastası olmak böyle bir şey olmalıydı...
"Profesör Nathaniel Kedi-ağız, solungaçlı yüzgeçli bir kedi olsam? Evrim geçirmiş denizkızı. Bence çok hoş olurdu!"
Bayan dahiden, dahice fikirler... Ayrıca kedi-ağız demeyi sürdürürse olacaklar için Kehanet Profesörüne gitmeye gerek yoktu...

Out: Umarım bu rpnin 20 satır olmaması sorun yaratmaz. Eğer uygun değilse rpmi editleyebilirim.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Ocak 22, 2011 8:31 pm

Grifin'li kızın verdiği cevap daha da ilgisini çekmişti ve aklına iyi bir fikir geldi,

"Hmm. . Kedi balığı eh ? Bak işte bu ilgimi çekti. Neden şansımızı denemiyoruz ?

Ki kedilerin her türlüsünü seven Zamiel bu fikiri sevimli değilde ilgi çekici bulmuştu. Denemeye değer miydi acaba ? Sevimli bakan yavru kediler ise ayrıca ilgisini çeken şeylerdendi. Acaba biraz daha çalışsa bunu başarabilir miydi ? Sanırım profesöre bu konuyla ilgili özel ders fikri götürmesi gerekiyordu. Kediler, kediler ve kediler. Tek düşünebildiği şey buydu. . Ne deniz insanları, ne normal insanlar. . Aklında tek bir kelime vardı o da "Kedi"ydi.
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Kadın Mesaj Sayısı : 42
İş/Hobiler : Saçmalamak
Lakap : Cass, Mika

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı.
Rp Yaşı: 11
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 10:41 am

Gerçekten garip bir sınıf diye düşündi Cassie. Deniz kızıyla garip şeyler yapan öğretmenler, kedilere evrim geçirten sınıf arkadaşları falan da filan. Gerçi asıl garip olan sınıf değilde okulun ta kendisi gibiydi. Sonuçta okul büyücü okuluydu. Gerçi Cassie tanıdığı büyücülerin bu kadar garip davranışlar sergilendiğini falan görmemişti... Ah, kimi kandırıyordu ki? Tüm dünya tırlatmıştı işte. Hepsi garip garip davranıp evrim geçiriyordu. Büyücü olmayanlar bile bu evrilme olayını başarabiliyordu.
Herkes evriliyorsa biz de evrilelim. Ya da evrimleşelim. Ya da... Her neyse işte.
"Eğer siz kedi olursanız ben de tilki olurum. Su tilkisi! Rengimde mavi olur! Ve de kedi yemeyi seven bir tilki. Ya ya, hem de öğle yemeğinden önce. O zaman hepinizi yeyip denizkızlarından evrilmiş kedilerin soyunu kurutabilir, bu sayede denizlere hakim falan olabilirim. Çok havalı!"
Eğer büyü yeteneğin varsa her şeyi yaparsın ıvır zıvırları. Ne yani tilki olduğunu düşünse tilki olur muydu? Niye böyle zor derslerden başlamaları gerekiyordu ki, daha kolay bir şeyden başlayabilirlerdi. Kağıdı çoraba falan dönüştürürlerdi ama onların denizkızı olması lazımdı. Üstelik huysuz bir deniz kızı. Susuz da kalamıyorlardı bu kızlar, Cassie'ninse o küvete girmeye falan hiç niyeti yoktu. Tabi içindeki denizkızı adı verilen yaratık çıkarılırsa bu konuyu düşünebilirdi.
"Profesör! Kendimizi o yaratığın yerine koymamız gerçekten lazım mı? Yani, şuna bir baksanıza. Ben ondan çok daha üstün bir canlıyım! Hem ayaklarım da var, bacaklarım da. İki taneler, böyle yürümeyi falan sağlıyorlar." Ayaklarını bir bu yana bir bu yana sallayıp ayak parmaklarını hareket ettirmeye başladı. Büyük ihtimalle kuyruklu deniz kızı onu görseydi çıldırırdı falan. Bak benim iki tane ayağım var solungaçlı kız, bir de kendinizi bir şey sanıyorsunuz. Lalala lala...
"Suyun dışında nefes de alabiliyorum, bu yaratığa benzememin bana katkısı ne ola ki? Su olmayan bir mekanda intihar etme yollarını falan mı öğreniyoruz bu sayede. Eğer amacımız buysa daha kolay ölümler biliyoruQm. Ama neyse sizi hatrınıza şu intihar yolunu bir denerim."
Düşüncelerini iyice deniz kızına yönlendirmeye karar verdi. Ben deniz kızıyım. Deniz kızın ben. Solungaçlarım ve kuyruğum var. Çok da sinirli biriyim. Yaklaşırsanız ısırırım. Daha kötüsünü de yaparım. Ommm, deniz kızıyım ben.
Kendini iyice yoğunlaştırınca yapamayacağın şey olmaz ya. Hani bir de büyücüyse. Şom ağazın da varsa bu örnek senin için tam uyuyor. Bir de Cassie için tabi. Yavaş yavaş etrafı astigmat olmuş gibi hafifçe bulanıklaştı. Sonra bacaklarında garip bir hareketlenme hisseder gibi oldu. Normal bir büyücü normal şartlarda "Yaşasın başardım!" diye bağırırdı. Maalesef normal diye bir şey yoktur. "Ölüyorum! Kurtarın beni! Gözlerim... gözlerim... Kaç saatim kaldı. Artık insan olamayacak mıyım? Nefesim falan mı duracak?"
Cassie konuşa dursun zihninin yönlendirilmesi bozulduğu için bulanık görmeye başlayan gözleri ve kaşınan bacakları çoktan normale dönmüştü. Cassie de daha süratsiz bir şekilde normale dönmeye başlıyordu. Kendinin kendinde olduğunu fark edince rahatlamak istercesine derin derin nefesler almaya başladı.
"Hah, o kadar da berbat değilmiş. Hala yaşıyorum ve insanım. Yaşasın panik atak! Eee, nasıldım? Başardım mı?"
http://theaphrodi.blogspot.com/
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 4:52 pm

"Bu gürültü de neydi böyle?" diye söylendim.Oh derste olduğumu unutmuştum.Sanırım çok şey kaçırdım.Etrafa bakınmaya çalıştım.Herşey olağan gibiydi.Bi farklılık yoktu.Bir öğretmen,yanında su aleminden gelmiş bir ucube olduğunu tahmin ettiğim bir varlık ve öğrenciler...Oh çok ilginç olmalı.Acaba uyuyalı ne kadar olmuştu?Gerçi saatim de bi türlü doğru vakti göstermez ya.Gözlerimi avuşturduktan sonra konuşmalara kulak kestim.Sonuç olarak fazla bişey kapamadım.Lakin konunun değişim olduğunu kavrayabildim.Sanırım biri kedi balığından bahsediyordu.Bir yandan bu konuşmaları dinlerken gözlerimle de etrafa bakınıyordum.Bikaç öğrenci haricinde herkes kendi halinde idi.Kim bilir neler düşünüyorlardı.Kim bilir? Yüzümde garip bir ifadenin yer aldığını farkettim.Neyse,bu kadar tembellik yeter.Dersi dinlemeliyim.Acaba ileride nelere dönüşüm hakkında bilgiler edineceğim bilemiyorum. Ama öncesinden yanımdaki kişiye önceden neler olduğunu sormak istiyordum.Fakat utangaçlık mı yoksa insanlara olan nefretimden mi bilemem,içimde kötü bir his vardı,çekiniyordum.Kendimi zorlayıp o duyguyu bastırmakta kararlıydım.Biraz bekledikten sonra iyice odaklandım.Aklımda sorcağım soruyu kurguladım.Hemen sol tarafımdaki öğrenciye döndüm.Tam kelimeler ağzımdan dökülcekti ki yine o his bastırdı.Kahretsin.Hep olmak zorunda mı bu? Daha sağlam bir kişilik isterdim.Bu soru sorma istediğinden vazgeçip tekrar önüme döndüm ve derse odaklandım.Lakin bu denizkızı olduğunu tahmin ettiğim canlıya dönüşmek zor olsa gerek. Tüm bunları oluyorken hala kendime şaşırıyordum.Bir anda bir sürü şey yapabiliyorum.Ne biçim bir insan olmuşum ya?Keşke kafamın içi bu kadar karmaşık olmasa...Neyse ne,ders beni bekler.Hocanın tek kelimesini kaçırmamalıyım artık.
Holden S. Rochester
Ravenclaw 2. Sınıf
Ravenclaw 2. Sınıf

Erkek Mesaj Sayısı : 22
İş/Hobiler : Çello, Sanatsal faaliyetler, Felsefe birde sevdiği insanları kızdırmak!

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Alaycı,küstah, sivri dilli,kibirli fakat şirin . Cilveli ve oldukçada çekici. Ayrıca insanı çıldırtacak derecede umursamazdır!
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:32 pm

Tek kaşını huzursuzca kaldırıp bir profesöre birde küvette bağlı duran zavallı deniz kızına baktı. Kadına karşı şiddetin başka bir çeşidi değilmiydi şimdi bu? Deniz canlısına dönüşmek ileriki hayatında ne gibi bir işine yarabilirdi ki?Dahası profesör kendilerinden tam olarak ne istiyordu? Bir deniz erkeğine dönüşmesini mi? Yoksa...daha da kötüsü yarım yamalak bir biçim alıp ninja kaplumbağa gibi birşeye mi dönüşmesi gerekiyordu? Her iki durumdada,iğrenç, pullu solungaçlara sahipken karada yaşayamayacağına göre, tıpkı profesörün yaptığı gibi sınıfın ortasında duran su dolu küvetin içine girmesi gerekecekti ki bunu yapacağına biçim değiştirme dersinden kalıp ailesine bakın ben buraya uyum sağlayamıyorum mesajı verirdi daha iyi! Kedileri çok sevdiği için Slytherin lı çocuğun ortaya attığı fikir, Bay Petrasova nın çılgın deniz kızından çok daha makul gelmişti üstelik hep o incecik, sarı saçlarının arasında tıpkı arkadaşı Cressida nın kimse görmesin diye en ücra köşelerde sakladığı şu çizgi romanlarda ki oğlanlar gibi tüylü, yumuşacık bir çift kedi kulağı olsun istemişti hele . Ellerini başına tam da kulaklarının bulunmasını istediği yerlerin üzerine yerleştirip ''Ben de kedi olmak istiyorum!'' diye itiraz etti ve ekledi ''Hem kediler daha sevimli, üstelik etraflarına kötü bir balık kokusu yaymıyorlar. Gryffindor lu kızada kesinlikle katılıyorum! Evrim basamağının en üstünde yer alan canlılar olarak sınıfımızın ortasına getirdiğiniz bu ara türümsü bayana benzemeye çalışmamız size de mantıksız gelmiyor mu? Tamam hayat suda başlamış, fakat sonuçta artık karada yaşıyoruz! kuyruk yüzgeç falan pek işimize yaramaz'' fakat bu itirazın öğretmen tarafından pek de kayda alınmayacağı aşikardı, baksana Bay Petrasova bir sonraki dersini gölde yapmayı çoktaan kararlaştırmıştı bile bu saatten sonra değil bir kaç küçük çocuğun itirazı, okul müdürünün tavsiyesi bile fikrini değiştiremezdi. Kendisini zorla Hogwarts a gönderen babasına -kim bilir kaçıncı defa-sessizce bela okudu, doğru düzgün bir muggle okuluna kaydı yapılmış olsaydı şimdi balık kılığına girip küvette salak salak çırpınmak yerine müzik dersinde çello çalmak gibi açık ara daha estetik ve eğlenceli bir etkinliğe dahil olabilirdi. Iyhh ıslanmaktan da nasıl nefret ederdi! Başını geriye atıp, ağır ağır gözlerini devrdidi. Off! Pekala, madem bu işin başka yolu yok yenilgiyi kabulleniyordu. Bir kez daha deniz kızına döndü. Evinden uzakta, küçücük bir küvette üstelik bağlı vaziyette ne kadar da savunmasız, öfkeli ve mutsuz görünüyordu. O nun araları perdeli el parmakları, yüzgeçleriyle solungaçları ve koskocaman pullu kuyruğunu iyicene bıkana kadar uzun uzun inceledi. Profesörün biçim değiştiriş anını anımsamaya çalıştı, sonra gözlerini kapatıp kendini uzun bacaklarının, aslında büyük, gümüşi bir kuyruk olduğuna ikna etmeye uğraştı...Tıpkı deniz kızınınki gibi büyük gümüşi bir kuyruk...

(Rp de br mantık hatası falan olduysa çok özür dilerim, grip nedeniyle kulaklarımda korkunç bir basınç ve çınlama var dolayısıyla yazdığım şeyi anlamakta güçlük çekiyorum :S)
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Nathaniel Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimePaz Ocak 23, 2011 5:57 pm

Gözlerimi hafifçe kapayıp sinirimi yatıştırdıktan sonra yüksek bir sesle -derslikte yankılanmıştı hem de- bağırdım. "Herhangi tüylü bir yaratığa dönüşeni fareye çevirip tahtaya asarım!" kızgın suratım 1-2 saniye yüzümde durdu ve sonra tekrar eski Nate'e döndüm. "Umarım anlatabilmişimdir. Size yüzgeçler ve solungaçlar diyorum ve eğer başaramazsanız 2. dersimde kendinizi revirde bulursunuz bayan Molyneux." O sırada başarmış bir Gryffindor öğrencisine asamı doğrulttum ve onu tekrar insan haline döndürdüm. "Tebrikler bayan Quarta ama bir dahaki sefere burnunuzu da yok etmemeye çalışın." Rawenclawlı bir çocuğun yanına gidip yeni oluşmaya başlayan kuyruğunu şöyle bir süzdüm "Bay Rochester kuyruk istediğimi söylememiştim. Yanlış yerinize yoğunlaşıyorsunuz." sonra da dalgın dalgın etrafa bakınan Slytherin'in yanına girip asamı ses tellerimin üstüne koyup sesimin yüksek çıkmasını sağladım "Bay Plague! Artık derse konsantre olmanızı istesem?" asamı sesimi normal haline döndürdüm. Kulağının dibinde bağıran bir profesör sinir bozucu olmalıydı ama burda saçma sapan birşey anlatmıyordum. "Yoksa teorik bir ders mi işlememi istiyorsunuz? Biçim değiştirme dersi teorik işlenince bundan bin kat daha sıkıcı olur emin olabilirsiniz. Neyse..." sınıfın önüne tekrar yürüyüp ellerimi çırptım "Devam devam!"
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimePtsi Ocak 24, 2011 5:31 pm

"AMAN TANRI'M!!!" diye inledim.Bu gürültü beyin hücrelerimi mahvetmiş olmalıydı.Korkutucu bir andı.Sanırım artık uyuyamazdım.Kısacası bidaha uyumak yok.Hele ki bu derste...Yeni prensipler edinmeliydim.Bidaha bunu yaşamamak üzere hemde.Neyse istifimi bozmadan gayet soğuk bir tavırla hocama baktım.
"Özür dilerim...Bidaha olmayacak." dedim.Kaba olabilirdim ama bunu asla ama asla bir öğretmene daha doğrusu bu hocaya yapamazdım.Bedenimi seviyorum.Ve bu halde kalması bence daha iyi olurdu.Kendimi fare olarak düşünemiyordum.Uuuu...Ezik gibi hissedebilirdim.Neyse,artık tamamen kendimi derse vermeliydim.Birşeyler kapmalıydım...
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Nathaniel Petrasova

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Dönem Biçim değiştirme dersleri   I. Dönem Biçim değiştirme dersleri Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 8:55 pm

~~~~

Puanları vermemiştim evet. Mesaj başına 10 puan. 20 satır üstü olan mesajlar da 20 puan olarak değerlendirilecektir.

~~~~

I. Dönem Biçim değiştirme dersleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» II. Biçim değiştirme dersi ~
» III. Biçim Değiştirme dersi ~
» I. dönem kenahet dersleri
» I. Dönem Astronomi Dersi
» II. Dönem Kehanet dersi