| II. Biçim değiştirme dersi ~ | |
|
+4Cassie Quatra Stanley Plague Zamiel Nagao Nathaniel Petrasova 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 10:56 am | |
| Zaman: Dönemin ortası gibi düşünün. Aralık. Hava soğuk Mekan: Göl. Dersten önce profesör herkese göle gelmelerini söyleyen mektuplar yollamış. Yanında da herkese uygun mayolar. Hava çok soğuk bu yüzden profesör kalın kalın giyinmiş. Siz de içinizde mayolarla geliyorsunuz. Kurgu: 1. dersteki dönüşmeyi uygulamalı yapacağız ve sonu revirlik olan kişiler olacak. Yüzeceksiniz, deniz kızlarından sizin için özel olan bir eşyayı kurtaracaksınız. Profesör sabaha karşı gelip çalmış çünkü. Bu eşyaya siz karar veriyorsunuz.
-RpIn---
Öğrenciler gelmeye başladığında profesör çoktan göle gelmiş. Eşyaları deniz kızlarına vermiş falan. Gelenlere sıcak sıcak gülümsüyor. Bu Nate için garip birşey çünkü böyle soğuk görünümlü bir adamdan beklemezsiniz bu gülümsemeyi. Herkes toplanana kadar bazı kişilerle sohbet falan ediyor sonra herkesi tekrar o yüksek ses büyüsüyle susturuyor ve dersi anlatmaya başlıyor. Anlattığına göre, derste yaptığınız gibi deniz kızına kısmen dönüşeceksiniz. Dönüşmeden suya girerseniz başınıza kötü şeyler gelebilir. Zaten deniz kızı olursanız suyun buz gibi soğukluğunu da hissetmezsiniz. Bazı kişilere bakıp tüylü yaratık olmamaları konusunda uyarıyor.
-RpIn---
ÖNEMLİ! DÖNÜŞMEYİ YAPANA KADAR YAZACAKSINIZ. YOLLARKEN ZAR SİSTEMİNDEN DÖNÜŞÜMÜ EKLEYİP 1 ZAR ATIŞI YAPACAKSINIZ. YAZININ DEVAMINI ONA GÖRE YAZACAKSINIZ.
0-5 Dönüşememiş 6-10 Sadece suyun içinde nefes alabiliyor 11-15 Suyun içinde nefes alıp harika bir şekilde yüzebiliyor. Biraz da olsa deniz insanlarını anlayabiliyor. 16-20 Dönüşüm kusursuz. Aynı bir deniz insanı oluyor ve onları anlayabiliyor.
En son Nathaniel Petrasova tarafından Ptsi Şub. 07, 2011 9:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Zamiel Nagao Slytherin 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 1:39 pm | |
| Şu son uyarıyı duyunca morali bozulmuştu Zamiel'in ne yani gene mi balık olacaktı ? Bu sefer kedileri onu kesin yemeye çalışacaklardı. . Ayrıca yüzmeyide hiç sevmezdi, hatta kıyafetlerini çıkarmayıda sevmezdi. . Islanmak onun için eziyetten beterdi. Zira saçlarınıda kurutamazsa deli gibi kabarıyor ve uçları kıvrılıyordu. Ama gelde anlat şimdi bunu Profesöre. .
Zamiel sinirle üstündeki kıyafetleri çıkarıp, gene sulu düşünceleri daldı ve gözlerini sıkıca kapatıp bu sefer kedileri değil deniz insanlarını düşünmeyi denedi. . Yeteri kadar konsantre olduktan sonra vücudundaki değişmelerin tekrar olduğunu hissetti. .
Rp Out: Ee çift attım bi daha mı zar atayım yani ? ^^"
En son Zamiel Nagao tarafından Çarş. Şub. 02, 2011 1:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Stanley Plague Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 30 Nerden : Neverland Yetimhanesi İş/Hobiler : Koleksiyonculuk Lakap : Stan,BiBi,Zombi
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri. Rp Yaşı:
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 1:49 pm | |
| Ah evet...Hava soğuktu...Ve dönüşmem gerekiyordu.Sinir oluyordum bu işe.Zaten bu dersten geçebilsem yine iyidir.Derste öğrendiklerimi hatırlamaya çalıştım.Pek bişey kalmamıştı.Dönüşçeğim şeyi hayal ettim.Ah deniz kızı.Tamam...Zihnimi boşaltmaya başlamıştım. "Yine başlıyoruz..." dedim.Zihnimi boşalttım.Ve hazırdım! | |
|
| |
Cassie Quatra Gryffindor 2. Sınıf
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 22/01/11 Nerden : NY-Roma İş/Hobiler : Saçmalamak Lakap : Cass, Mika
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı. Rp Yaşı: 11
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 2:25 pm | |
| Yine mi deniz insanı olacaktı. Bu durumun keyfini yerine getirmediği kesindi. Bir de bu havadda mayo giymek... Gölün ortasında yüzmek. Hadi yazın falan yapsalardı bunu, soğuk havada kim böyle bir işi yapmayı akıl ederdi ki. Ah şu dersler... Hiç bir zaman normal olmayacaklar mıydı? Cevap veriyorum: Hayır. Cassie'nin garip yanı, asla normal olmayacak. Normal olmayı istediğinden değil tabi. Sevmezdi normalliği ama bu kadar sıra dışı olmak da insana gıcıklık veriyordu.
"Şimdi balık kız olma zamanı. Vuuu~" Kafasının içindekileri boşaltıp derste yaptığı gibi kendini denizkızı olarak hayal etti. Üstünde okul kıyafetleri yokken bu iş daha da kolay gibi görünüyordu. Ben denizkızıyım, denizkızıysa ben. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 3:41 pm | |
| RP Out: Bence zarlarda bir sorun var. 3 seferde de aynı şeyin çıkması pek mümkün değil gibi. . Ki konuşamazsam kavga etmek zorunda kalırım zira sudayken pek hoş olmaz böyle bir şey yapmak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 4:07 pm | |
| RpOut- Yapabileceğim birşey yok. Kavga edebilirsin. Saldırıya uğrayabilirsin gayet. Arkadaşlarınla koruyun birbirinizi... Biliyorum kedi yok diye sevmiyosun dersi ama katlanacaksın | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 4:24 pm | |
| Rp Out: İşte kavga çıkarırsam su balesi yapar gibi siterler beni aşağıda. Kimsede sesimi duymaz XD
Zamiel gözlerini açtı. Ve başarmıştı evet yüzgeçler tamam, kuyruk tamam, solungaçlar tamam. Herşey tamamdı. . Ama bir sorun vardı sanki ? Zira insanların konuşmalarını gayet net bir şekilde algılayabiliyordu, görüşü bulanıktı ama insan dilini anlıyordu. Sanırım bu bir sorun olacaktı. . Ki Deniz İnsanlarının nasıl sahiplenme meraklısı olduğununda duymuştu sanırım bu büyük bir sorun olacaktı. En iyisi beraber hareket etmekti. O yüzden gölün kıyısında oturup diğerlerinin hazır olmasını bekledi. . Bu arada çakmağını gören olmuş muydu ? Bugün hiç sigara içmediği için beklerken köşede bir tane içmek istedi, hem solungaçların nasıl tepki vereceğini merak ediyordu. Ama çakmağı ortalarda yoktu. . Her neyse sanırım odada bırakmıştı, pek mümkün değil ama orda olmalıydı, başka nerde olacaktı ki ? Sahi başka nerde olabilirdi ki. . | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 4:37 pm | |
| OUT- Evet zarlarda hata varmış Herkes için tekrar atıyorum özel biçim değiştirme zarını. Puanlamayı yukarıya yazdım buraya da yazayım. 0-5 Dönüşememiş 6-10 Sadece suyun içinde nefes alabiliyor 11-15 Suyun içinde nefes alıp harika bir şekilde yüzebiliyor. Biraz da olsa deniz insanlarını anlayabiliyor 16-20 Dönüşüm kusursuz. Aynı bir deniz insanı oluyor ve onları anlayabiliyor. Dönüşümlerinizin ders notunuzla bi alakası olmayacak. Yazdığınız için geçeceksiniz zaten. 3 zar atılıyor ilki Zamiel ikincisi Stanley üçüncüsü Cassie için,
En son Nathaniel Petrasova tarafından Çarş. Şub. 02, 2011 4:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 4:37 pm | |
| 'Nathaniel Petrasova' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi
#1 'Dönüşüm' : 14
--------------------------------
#2 'Dönüşüm' : 4
--------------------------------
#3 'Dönüşüm' : 2 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 30 Nerden : Neverland Yetimhanesi İş/Hobiler : Koleksiyonculuk Lakap : Stan,BiBi,Zombi
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri. Rp Yaşı:
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 5:43 pm | |
| Başarısız olmuştum.Kahretsin.Tekrar denemek için kendimi hazırladım.Rezil olmuştum...Peh...Tekrar tekrar...Zihnimi boşaltıyordum.Deniz canlıları...Su...Ov evet,çok cazip bir görüntü olurdu.Zihnimdeki düşüncelerden sıyrılıyordum.Geçmişten kurtul Stan...Profesörün dediklerini hatırla. "Tekrardan!" dedim.Üzerim çıplaktı.Üşüyordum.Ama bu hissi arka planı attım. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 5:43 pm | |
| 'Stanley Plague' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi
'Dönüşüm' : 8 | |
|
| |
E. Eleonora Esta Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 27/01/11 Yaş : 30 Nerden : Palermo - Sicilya İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli. Lakap : Nora
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 5:44 pm | |
| Koşarak ve pekte rahatsız olmayan bir koşuyla, ki içinizde mayo varken gerçekten rahat olmuyordu koşmak, gölün kenarına geldim. Bir kaç kişi çoktan gelmişve profesör bir şeyler anlatıyordu. Çok dikkat çekmeden bir kenara çekildim ve profesörü dinledim bir süre. Hava soğuktu ve bu çatlak adam bizden mayoyla durmamazı istiyordu AAAH! İksir dersindeki saçmalıktan sonra bir de donacaktım, ne güzel. İkizler, ve çıldırmış olmamalılar. Ya da öğrencileri garip durumlarda görmekten hoşlanıyorlar. Her neyse. Cübbemi ve üstümdekileri çıkardım ve göl kenarında titremeye başlayarak durdum. Dönüp, bağırıp, eşyalarımı alıp gitmek istiyordum ama, şu eşya konusu sinirlerimi bozmuştu ki, onu almadan hiç bir yere dönmek istemiyordu. Hem de o iğrenç denizkızlarından.
- Benim zavallı tarantulam... Bir daha seni asla kavanozun içine koymayacağım.
Diye mırıldandım ve dişlerimi sıktım. Titremeye devam edersem odaklanamayacaktım, ilk önce titremeyi durdurmam lazımdı. Dişimi iyice sıktım ve tenime batan soğuğu unutmaya çalıştım. Kendimi Ivy' e odakladım ve arkasından ellerimin ve ayaklarımın perdeleri olduğunu boynumda solungaçlarım olduğunu düşünmeye başladım... | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 5:44 pm | |
| 'E. Eleonora Esta' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi
'Dönüşüm' : 19 | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 5:52 pm | |
| Kahretsin! Kahretsin! Çilekli Reçeller aşkına! Niye olmuyordu? Sadece nefes alabiliyordum suyun altında.Ama hala başarısız! Kilit nokta neydi? İnanamıyorum bu duruma.2 defa denedim ve hepsi başarısız.Kızmıştım! Başarısızlık değilde...Rezil olmak beni kızdırıyor! Bu sefer başarmalıydım.Solungaçlar,deniz kızları...Uçsuz bucaksız sular.Akıntı hissi...Ah evet hepsi süperdi.Sadece düşünmeliydim.Ama bu karmaşık kafayla nereye ? Pof.Zamanı gelmişti.Ya yapacaktım yada uğraşmaya devam etcektim. | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 5:52 pm | |
| 'Stanley Plague' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi
'Dönüşüm' : 18 | |
|
| |
E. Eleonora Esta Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 27/01/11 Yaş : 30 Nerden : Palermo - Sicilya İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli. Lakap : Nora
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 6:28 pm | |
| Ellerimdeki ve ayaklarımdaki garip his, kapalı gözlerimi açmaya korkutmuştu beni başta fakat daha sonra yukarı ve aşağıya doğru inmeye başlamış ve boynuma gelmişti... Boynumdaki değişim yüzümden refleks olarak elimi boynuma attım ve solungacı elledim. Korkunç denebilirdi, fakat bu bana yetecekti sanırım. Çok düşünmeden gözlerimi açtım ve tenime baktım. Solmuş ve mavileşmişti, garip fakat değişik bir şekilde çekiciydi. Yüzümde hafif bir tebessümle, dalmaya hazırlanarak geriledim ve ellerimi havaya kaldırdım. Derin bir nefes aldım -bunu neden yaptım bilmiyorum- ve var gücümle öne doğru balıklama dalmaya zıpladım.
Bu gerçekten inanılmaz güzel bir histi. Bir an için soğuk suda donacağını düşünsemde aksi gibi bir şey oldu. Nedense bu formdayken, daldığıma mutlu oldum. Mavimsi tenime değen su, beni rahatlattı ve enerjiyle dolmuş gibi hissetmeme sebep oldu. Çok ilerlemeden arkama dönüp baktım, yeterince ilerlemiştim ve gayet güzel nefes alıyordum. Bir süre tadını çıkarıp etrafımda döndüm. Aklıma Ivy gelene kadar. Beynime iğne saplanmış gibi bir anda durup kaşlarımı çattım ve denizkızlarını aramaya dahada aşağıya doğru ilerlemeye başladım. Şimdi yukarıdan gözükmüyor olmalıydım.
Dibe yeterince yaklaşıp, dipteki yosunları görmeye başladığımda amacıma ulaşmaya yaklaştığımı anladım. Gözlerimi bir süre kapalı tuttum ve açtım, güvenimin yerine geldiğini hissettiğimde de yosunların arasına daldım. Bir an için bana iksir dersindeki faciayı hatırlattılar. Yumuşak ve kaygan yosunlar. Aslında tiksinirdim diyebilirdim fakat, buradan bakınca gayet güzel ve endamlı görünüyorlardı, ki bu kadar dipte, bu kadar büyük yosun parçaları olacağını düşünmezdim. Biraz daha ilerledikten sonra yosunların arasından beni izleyen bir çift göz farkettim. Durdum ve neden yaptığımı bilmiyorum fakat, gözlere ellerimi açarak uzattım. Bir kaç saniye öyle bekledikten sonra genç gibi duran bir denizkızı, turuncu solucanlara benzeyen saçlarıyla yosunların arasından çıktı. Bana beklediğim gibi sinirli sinirli davranmadı fakat, uzak durmaya çalıştığı belliydi. Saçlarım önüme gelmeye başlayınca ellerimle saçlarımı arkama doğru attım ve yavaşça denizkızına konuştum.
- Tarantula.
Denizkızı ifadesiz bir yüz konuşmadan bir süre bana baktı ve arkasından yosunlara geri daldı. Güzel, sanırım anladı ve getirmeye gitti diye düşünürken, kendisinden biraz daha büyük iki denizkızıyla birlikte geldi. Güzel, şimdi yandım. Denizkızlarından birinin gözleri parlıyordu ve bana hızla yaklaşıp çevik bir hareketle arkama geçti. Ne olduğunu anlamaya çalışırken diğer denizkızlarından biri de kıkırdayarak sağıma geçti ve ikiside saçımla oynamaya başladı. Ne yani, saçlarım ilgilerini mi çekmişti? Tam o sırada aklıma bir şey geldi. Kendimi hızlı bir şekilde sola atarak onlar döndüm ve elimle durmalarını gerektiren bir işaret yaptım.
- Eğer saçlarıma dokunmak istiyorsanız, bana tarantulamı verin.
Bunun üstüne denizkılarından birinin kaşları çatıldı ve bir tanesinin de yüzü feci halde asıldı. Yüzleri asılınca gerçekten korkunç duruyorlardı. İfadesiz olan ikisini de hafifçe ittirdi ve dikkatlerini çekti. Arkasından ikiside bana kötü bakışlar atarak, ifadesi değişmeyenle birlikte yosunlara girdiler. Bir süre bekledim ve ara sıra arkalarından gidip gitmemekte tereddüt ettim. Tam gitmeye karar vermiştim ki, üçü de yosunlardan çıktılar, ifadesiz olanın elinde bir kavanoz ve içinde çıkmak için debelenen tarantulam vardı. Basınçtan çıldırmış gibi görünüyordum. Bir an için sevindim, fakat vermek istemiyorlarmış gibi duruyorlardı. Bunun üstüne saçlarımı oynatarak elimi uzattım fakat yine yanaşmadılar. Bunun üstüne bir tanesi asık bir suratla konuştu.
- Versek bile, gideceksin.
İşte bu doğruydu. Tarantulamı alır almaz gitmeyi düşünüyordum. Bu durumdan nasıl kurtulacağımı düşünürken...
- Tamam bir anlaşma yapalım.
- Ne anlaşması?
- Şimdi bir süre oynayabilirsiniz fakat çok uzun değil! Tarantulamı alır, ve çıkarım. Haftaya aynı gün, tekrar yanınıza gelirim. Belki daha uzun bile kalabilirim. Yine de çok uzun değil. Anlaştık mı?
Denizkızları bir süre birbirlerine baktılar. Bunun üstüne en iri yarı olan konuştu.
- Sana nasıl güvenebiliriz?
İşte yandım. Buna ne diyecektim? O sırada aklıma bileğimdeki bilezik geldi.
- Bu bileziği size vereyim. Haftaya almaya gelirim fakat tarantulayı alırım. Uzun süre aç kalabilse bile basınç farkından ölmesini göze alamam.
Dedikten sonra bir süre onları izlemek zorunda kaldım. Kendi aralarında sessiz sessiz bir şeyler konuşuyorlardı.
- Tamam. Fakat bir sonraki hafta bir kere daha gelirsin.
- Anlaştık.
IVY! Kollarıma gel güzelim. Sol elimin yardımıyla sağ bileğimdeki gümüş bileziği özenle çıkardım ve sol elimle tutup onlara uzattım. Bu sırada da sağ elimi da açarak uzattım ki, ivy' me kavuşabileyim. İfadesiz denizkızı bana yaklaşarak benim yaptığım hareketin aynısını yaptı. Ben bileziği bırakana kadar bekledi ve bileziği bıraktığım anda kavanoza sarılmıştım zaten. Kavanozu alır almaz kavanoza bir öpücük kondurdum ve çoktan arkama geçmiş denizkılarının kıkırdamalarını duydum. Oynasınlar sorun değil. Yine de çok durmamam gerekiyordu, umarım çok uzun sürmezdi.
Sanırım 5 dakika kadar oldu ama BANA 3 SAAT GİBİ GELİYOR. Gerçekten bunlar doymuyor. Konsantremin yavaş yavaş bozulmasından dolayıbir an önce yukarı çıkmam gerektiğini düşünmeye başladım. Kızların kıkırdamları azalmıştı ama, doymuş gibi görünmüyorlardı. İkisininde aynı anda saçlarımı bıraktıkları biranı yakaladım ve çok hızlı bir şekilde öne savurdum kendimi. Bir yandan da onlara dönmüştüm. Elimle ikisine de bir öpücük attım ve el salladım, pek mutlu görünmüyorlardı. Biri kuyruğuyla rahatsız bir tekme savurdu. Bunun üstüne ifadesiz denizkızı elindeki bileziği bana doğru salladı.
- Anlaşma anlaşmadır, haftaya görüşürüz!
Dedim fakat beni duyduklarından pek emin değildim. Üçü birden benim çıkmamı izlemeden yosunların arasına daldılar yine de arkama saplanan kötü bakışları hissediyor gibiydim. Ivy hareket etmemeye başlamıştı, bu da iyiye işaret değildi. Hızlandım ve yüzeye yakınkenson hızımla dışarıya zıpladım. Zıpladığım anda kıyıya ne kadar uzaklaşmış olduğumu farkettim ve bu, dikkatimi biraz daha dağıttığından, acı verici bir düşüş yaşadım. Suya çok dalmadan son hızla kuyruğumu çırpmaya başladım. Az kalmıştı, Ivy, dayan. Kıyıya ulaştığımda elimden ilk bıraktığım şey Ivy oldu, bir önce kavanozun kapağını açıp onu elime almak istiyordum fakat, o kadar hızlı davranmaya kalkmıştım ki, nefes nefese kalmıştı. Yere oturdum ve eski halime yavaş yavaş dönüşümümü izledim. Bu iyi değildi gerçekten çok üşüyordum ve havlu tarzı bir şey getirmeyi unuttuğumu farkettim. Kafama yanıp olduğum yerde kıvrılarak Ivy' nin kapağını açtım, hareketsiz tarantula dokunduğum anda çılgın gibi sağa sola çarpmaya başladım. Gülümsedim ve kıvrıldığım yerden kavanozu kaldırdım.
- Profesör...
Ah.. Koluma harcadığım enerji, son enerjim olmalıydı. Soğuk yüzünden titremem gerekirken, onu yapacak halim bile kalmamıştı... | |
|
| |
I. Monique D'or Hufflepuff 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 31/01/11 Yaş : 30 Nerden : Bordeaux - Fransa İş/Hobiler : Cadı! Ayrıca, Hufflepuff Quidditch Takım Kaptanı! Lakap : Isa & Moni & Mon
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı: 13
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 6:38 pm | |
| Haha, soğuğa bayılırdım. Muhtemelen Profesörün çatlak olduğunu düşünüyordu öğrenciler fakat bu kesinlikle güzel bir yöntem gibi görünüyordu bana. Sarı ekoseli mayom içimde, mutlu mutlu dinliyordum, profesör herkesten önemli bir şey aldığını söyleyinceye kadar. Bir an için düşündüm. Ne almış olabilir ki benden? Asamı almamıştı ve annemi gidip alamazdı. Rafleks olarak elimi boynuma götürdüm, sık sık yağtığım bir şeydi bu, düşünürken boynumdaki altın ve ince kolyeyle oynamak. Tabi elim sadece çıplak boynuma dokundu. Bir an için olanları kavrayamadım ve boynumda kolyeyi aradım elimle. Kolyenin yokluğunu anladığım anda yüzümün sinirden kızardığını hissettim ve bağırmak geldi içimden. Evet, belki başına gelince o kadar da güzel görünmüyordu dışarıdan. Sinirli sinirli üstümü çıkardım denizkılarına odaklandım. Bir saniye, buradaki denizkıları neye benziyordu ki? | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 6:38 pm | |
| 'I. Monique D'or' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi
'Dönüşüm' : 5 | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 31/01/11 Yaş : 30 Nerden : Bordeaux - Fransa İş/Hobiler : Cadı! Ayrıca, Hufflepuff Quidditch Takım Kaptanı! Lakap : Isa & Moni & Mon
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 6:42 pm | |
| Kahretsin. O kadar sinirlendim ki, neye odaklanacağımı şaşırdım. Bir an için kapattığım gözlerimi araladım ve dönüşen var mı diye baktım. Bir kaç kişi yarım yamalak bir şey olmuşlardı, Slytherinli kız ise neredeyse mükemmel derecede dönüşmüş ve yine neredeyse mükemmel bir derecede suy balıklama dalmıştı. Acaba profesör ondan neyini almıştı. Her ne idiyse, kız meraklanmış ve endişeli olmalıydı. Ama meraklı ve endişeliyse, nasıl bu kadar süper dönüşebiliyordu!!?? Tekrar denemek içingözlerimi kapattım ve derin bir nefes aldım, bu sefer olmalıydı, bu sefer olmalıydı! | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 6:42 pm | |
| 'I. Monique D'or' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi
'Dönüşüm' : 17 | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 7:14 pm | |
| Güzel. Bu sefer tenimi yalayan soğuğu engelleyen bir şeyler hissediyordum. Hoş, soğuk kalsam da olurdu, ben halimden mutluydum ama, o kolyeyi almam gerekiyordu, büyükannemden bana geriye kalan tek şey oydu. Bacaklarım tamamen dönüşmeden kendimi acemice suya attım. Komik duruyor olmalıydım ama şu an kafamı ara ara sinirli sinirli sallamaktan ve dibe soğru yeni dönüşmüş kuyruğumu çırpmaktan başka bir şey yapmıyordum. Ne kadar derin bir göl olduğunu düşündüm, dibinde bilinmedik kim bilir neler vardı? Hoş şimdi bunları düşünmek istemiyorum.
- KOLYEM!
Diye bağırdım. Aman Tanrım, sadece nefes almıyor aynı zamanda sesim çok güzel çıkıyordu! Güzel. Bu işime yarayabilirdi. Bir an vücuduma dolan enerjiyle daha büyük ve daha hızlı bir şekilde çırpmaya başladım kuyruğumu. Pis denizkızları, ben geliyorum. Yosunlara varmam, sanki yıllar kadar uzun bir sürede olmuş gibi gelmişti ama sonunda görebiliyordum işte. Görmeme rağmen onlara ulaşamm da uzun sürdü ilginç bir şekilde. Her neyse, dalıyorum yosunlara, acımadan. Yosunların arasına girdiğimde, gıdıklandım diyebilirim, kımıl kımıl yumuşak yosunlar gerçekten... Çok hoş. Zaten renklerini hep sevmişimdir. Neyse şimdi bulmamız gereken bir kolye var. Hızlı hızlı davranarak denizkızlarından bir ipucu bulana kadar ysounların arasında süzüldüm. Ara ara yosunların arasından bir açıklığa çıkıveriyordum, herhangi bir şey bulamadığımda ise tekrar dalarak yüzmeye devam ediyordum. bir süre sonra direler çizdiğim farkedince vardığım üçüncü boşlukta durdum ve etrafıma bakınıp olayı anlamaya çalıştım. Düşünüren etrafımda bir kaç parlamay farkettim. Biraz korkmuştum doğrusu fakat bütün cesaretimi toplayarak parlayan şeye tısladım. Bunu neden yaptım bilmiyorum ama işe yaramış olamalı ki, elinde ucu parlayan bir mızrakla iğrenç turuncumsu saçları olan mavi derili bir denizkızı çıktı. Hiç düşündüğüm gibi değildi, eğer bu bir denizkızıysa kesinlikle iğrenç bir tanesiydi. Bana geri tısladı ve o iğrenç sesiyle bir şeyler söyledi.
- Git buradanss.
Tabi canım, kolyemi almadan gidecektim. Biraz geriledim ve bana doğrultulmuşş mızrağa baktım ve gözlerim faltaşı gibi açıldı. BİNGO! Koleym mızrağının ucundaydı. Bugün kesinlikle şanslı olduğum günlerden biri olmalı. Süper çevik bir hareketle ona doğru yüzerek yaklaştım ve sağ elimle yüzünü tutar gibi yaptım. Bunun üstüne mızrağı boşa sallayıp çığlık attı ve ben bundan yararlanıp mızrağı sol elimle tuttum. sağ elimi çeker çekmezde sabitlediğim mızraktan kolyemi alıp var gücümle yukarı yüzmeye başladım. Süper! Arkama bakmadan yüzüyordum. Muhtemelen arkamı dönersem, bir orduyla falan karşılaşacağımdan korkuyordum. Gözlerimi kapattım ve geldiğim yöne doğru yüzdüğümü düşünerek bütün enerjimi kuyruğuma aktardım. Gözlerimi açtığımda dönüşmüş ve bana ters ters bakanbir öğrenci farkettim. Güzel, kıyı bu yönde olmalıydı. öğrenciyi pas geçerek yüzmeye devam ettim ve kıyıya vardım var gücümle dışarı zıpladım. Dışarı zıpladığım anda bacaklarım çözülmüş ve eski haline dönmüştü. Soğuğun tekrar tenimi yalamaya başladığını da şimdiden hissetmeye başlamıştım. Bir süre kıyıda oturup nefeslendikten sonra elimdeki kolyeyi havaya kaldırdım ve bağırdım!
- Burası tamam profesör.
Haha, çabuk fakat heyecanlı olmuştu. Çok geçmeden kolyeyi tekrar boynuma taktım, hatta onu saklayabilecek daha ilginç yerler bile düşünmeye başladım. | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 7:25 pm | |
| "Eh gelen giden olmadığına göre bende yola koyulayım artık. ." Tam bunları derken sudan çıkmış ve titreyen Nora'yı gördü Zamiel, soğuğa vücudunu alıştırmış gibiydi ama genede hala ısı kaybediyordu. Bunu anlayınca kızın halini düşünmek bile istemedi, aceleyle her türlü şeyin içinde tıkılı olduğu çantasına elini atıp kalın bir havlu çıkardı ve kıza uzattı. .
"Buna sarın. Ve ben gelene kadarda sıcak tut olur mu ?"
Daha sonra boşa zaman geçirmeden saçlarını toplayıp gölün kıyısından kendini suya bıraktı ve o anda üşüme geçti, gayet rahat bir şekilde görebiliyor ve duyabiliyordu. Hatta ritmik kuyruk hareketleri suda hoş bir bas tonu bile veriyordu. . "Sanırım bunu ilerde kullanabilirim." diye düşündü derinlere inerken. .
Gölün dibine doğru hızla yol aldı ve sonunda yaklaştığını dev yosunlardan anladı, şansına yosunlardan nefret etmez veya huylanmazdı. . Şimdi tek yapması gereken Deniz İnsanları'nı bulmaktı. .
Gölün dibinde sağa sola dolanırken arkasında bir hareket hissetti sonra sağında ve bir anda 2 el Zamiel'i yakaladı. Ne olduğunu başta anlamadı fakat sonra kendininkine benzeyen bir çift pullu eli görünce hareket etmeyi kesti, agresif bir hareket yaparsa bu düşmanca algılanabilirdi, yani karada olsalar sorun yoktu ama sonsuza kadar bu formda kalamayacağını biliyordu o yüzden sessizce olanları izlemeye koyuldu.
Zamiel'i tutan iki kişi vardı ve başka bir taneside önüne geçmişti, merakla inceledi karşısındakini ve konuştu;
"Sen bizden değilsin. İnsan ?"
Dediğini anlamıştı Zamiel o zaman o kadarda kötü dönüşmüş sayılmazdı. . Sakince cevapladı
"Hayır ben sizden değilim. Ama profesörü tanıyor olmalısınız o da benim gibi. Yani "insan"
Daha sonra arkasındaki deniz insanlarından garip bir ses yükseldi, yoksa gülüyorlar mıydı ?
"Dilimizi anlıyorsun ama konuşamıyorsun, tıpkı bir kuru ayaklıdan beklendiği gibi, insan. "O yüzden ben senin dilini konuşacağım."
"Kuru ayaklı da neyin nesi ?" diye geçirdi aklından Zamiel. Sanırım bir çeşit aşağılama olmalıydı. . Her neyse şu anda onların bölgesinde olduğu için bu tarz ufak aşağılamaları göz ardı edebilirdi. Sonra tekrar konuştu;
"Böylesi daha iyi olur dostum. ." ve tam o sırada hiç farketmediği bir şeyi farketti. Deniz insanı arkasında bir şey saklıyordu ve parlak kırmızı rengine bakılırsa bu Zamiel'in gözü gibi baktığı sevgili çakmağıydı. "O oraya nasıl geldi acaba ? Hoş cevap çok bariz, profesörün davranışları garip bir şekilde sıcaktı bu gün. . Demek ki sebebi buydu." Daha sonra düşüncelerden sıyrılıp tekrar deniz insanının gözlerine veya göz sandığı şey her neyse onlara baktı.
"Aradığım şey senin ellerinde dost. Onu bana vermeye ne dersin ?" Bu sözleri duyduktan sonra deniz insanı biraz sinirlendi. .
"Eğer bunu istiyorsan karşılığını ver."
Lanet ırk. Ne diye zaten kendim olan birşey için bir bedel ödemem gerekiyordu ki ? Zamanı azalıyordu, sudaki oksijenin yanında tadınıda almaya başlamıştı ve bu Zamiel için pekte parlak bir durum değildi. Acele bir şeyler düşünmesinin zamanıydı ve o da tam olarak öyle yaptı. .
"Sizin asıl istediğiniz şey aslında profesörde, elindekinden çok daha parlak ve göz alıcı. Bence elinizde o varken buna ihtiyacınız olmayacak. Eğer onu hemen verirseniz yukarı çıktığımda profesörü bahsettiğim şeyi size vermesi için ikna edebilirim. Fakat zaman azalıyor, fikrimi değiştirmeden benim olanı bana geri vermenizi öneriyorum, yoksa bahsettiğim şeyi asla alamazsınız." Bunları söylerken suratını olabildiğince ifadesiz tutmaya çalıştı, çünkü ciddi olduğunda ifadesiz davranırdı. Ama şu anda ciddiyetten çok aceleci kimliğine bürünmeliydi çünkü suyun tadı ciddi ciddi ağzına gelmeye başlamıştı. . Ki şansına deniz insanlarıda ikna olmuş görünüyorlardı. Bunu zaten tutuşunu gevşetmelerinden de anlamıştı. Kurtardığı sol kolunu yavaşca ileri uzattı ve bir hava balonu içindeki çakmağının avucuna düşüşünü izledi. Sonrasında başıyla yarı resmi bir selam verip arkasını döndü ve uzaklaşmadan önce son kez konuştu;
"Eğer böyle bir şey olmadığını söylerse, bana yaptığınız gibi "ikna" etmeyi deneyin. Eminim ki o zaman size istediğinizi vermeyi kabul edecektir." sözlerini bitirdi ve gülümseyerek yüzeye vardı, Son bir kaç metrede eski haline dönmüştü fakat bunu farkedip nefesini tuttuğundan öyle çokta sorun olmamıştı. Aslında bayağıda yorulmuştu ama sudayken bunu farketmemişti. .
Kıyıya çıktığında Nora'yı havlusuna sarınmış halde buldu, yavaşca gülümseyip elini uzattı.
"Havluyu sıcak tuttuğun için teşekkürler ve artık kuruduğuna göre giyinsen iyi olacak, soğuk almanı istemeyiz." Sözlerini bitirip 1-2 adım ilerledi ve kıza arkasını dönüp giyinmesi için biraz özel alan bıraktı. Neticede dişilere karşı nazik olmak gerekirdi. . Ve tam o sırada yakınlardan geçen Profesör Nate'yi görüp seslendi.
"Eşyalarıma dokunulmasından hiç hoşlanmam profesör. Ve aşağıdaki dostlarım onlara bir şeyler borçlu olduğunuzdan bahsediyorlardı. Ama genede eğitici bir dersti, sanırım bir süre su görmek istemiyorum. Bir daha ki ders ne derseniz diyin, ben kedi olacağım. ." | |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 9:26 pm | |
| Gözlerimi açtığımda kendimi garip bi halde bulmuştum.Tamam daha ilginç ne olabilirdi ki?Vücudumu inceledim veeeee...AMAN TANRIM! Harbiden başarmıştım.Ahh işte bu süper.Bunun üzerine bir sigara yakmak isterdim ama malum su altındayım ve ıslaktım.Solungaçlarım vardı ya.İlginç.Dünya daha da garipleşmişti.Hayatımda ilk defa bu hissi tatmıştım.Heh artık biraz ciddiyetin vakti gelmişti.O zatlardan birinin yanına yaklaştım.Garip bir tipi vardı.Ne bekleyebilidim ki.Gayet sakindim.Lakin elindeki şeyi görene kadar... "REÇEEEEELLLLLİİMMMMM!!! HEMDE ÇİLEKLİ OLANI!!!!!" diye bağırdım.Reçelimi almışlardı.Kızmıştım.Hemen yanlarına gittim yada yüzdüm.Herneyse doğru kelimeyi bulamıyordum.Karşımda duruyor ve bana bakıyordu.Kısa bir bakışmadan sonra barışçıl bir ifadeyle elimi uzattım. "Heh,selam! Sanırım sende bana ait olan birşey var.Ona bana vermeye ne dersin ahbap?" dedim.Herşey yolundaydı lakin... "Niye sssssana vereyim? Hem bu samimiyet nerden?" dedi.Ah benim dilimde konuşuyordu. "Eğer bana verirsen senle paylaşırım.Ne dersin?" dedim.Tamam,paylaşmıcaktım.Ama onu ele geçirmeliydim.Acaba ikna olmuş mudur? Neyse. "Assslına bakarsssan tatmak issssterdim.Anlaşşşttık.Yüzeyde şşşunu halledersssin." dedi ve elindeki kavanozu bana uzattı.Islak diyarda aldığım ilk zafer ! Hah ikna olmuştu.Reçeli kavrayıp hemen yüzeye çıktım.
Biçim değiştirdikten sonra etrafa bakındım.Üşüyordum! Hemen gözüme Zamiel ve Nora ikilisi çarptı. "Hey bana bi havlu verseniz? Bakın ne buldum..Reçel!" dedim ve profesöre dönerek "Sanırım başardım?" dedim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 9:37 pm | |
| Kendisi kurunduktan ve Nora giyindikten sonra su yüzüne çıkan Stan'i gördü Zamiel endişeli görünüyordu acaba aşağıda bir şey mi olmuştu ?
"Hey bana bi havlu verseniz? Bakın ne buldum..Reçel!"
"Hm ? Ha. . Tabi benim havlumu al işim kalmadı nasılsa. . Ve reçel mi ? O nerden çıktı ?" Havluyu uzatıp elindekine şaşkın şaşkın baktı. | |
|
| |
Cassie Quatra Gryffindor 2. Sınıf
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 22/01/11 Nerden : NY-Roma İş/Hobiler : Saçmalamak Lakap : Cass, Mika
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı. Rp Yaşı: 11
| Konu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~ Çarş. Şub. 02, 2011 9:45 pm | |
| Suya atladığında nedense ilk derste yaşadığı şeyleri yaşamamıştı. Derisi aynıydı, parmaklarının arası boşluktan ibaretti ve... Olamaz nefes alamıyordu! Buz gibi suda yüzebildiği en iyi şekilde yüzerek gökyüzünü hedef aldı. Kulaç atıyor, ayaklarıyla kendini ileri doğru itiyor, arzuladığı tek şey olan gökyüzüne ulaşmaya çalışıyordu. Biraz daha... Biraz daha...
"Hoh... Hava~... Hadi ama şimdi mi başarısız olunurdu ya... Rrrr~"
Buz gibi havada vücüdünün kafası dışındaki her bölümü suyun içindeydi. Merakla çevresine bakınmaya başladı. Bir şeyleri falan mı kaçırmıştı yoksa? Şimdi ne yapabilirdi ki? Denemeye devam mı edecekti yoksa kaybolan eşyasını unutup battaniyesine sarılacak ve ortak salonda sıcak çikolatasını falan mı yudumlacaktı? Ne yapacağını bilemez bir halde atladığı yere doğru kulaç atmaya başladı. | |
|
| |
| II. Biçim değiştirme dersi ~ | |
|