Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

II. Biçim değiştirme dersi ~

+4
Cassie Quatra
Stanley Plague
Zamiel Nagao
Nathaniel Petrasova
8 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Left_bar_bleue600/1000II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 10:56 am

Konunun ilk mesajı :

Zaman: Dönemin ortası gibi düşünün. Aralık. Hava soğuk
Mekan: Göl. Dersten önce profesör herkese göle gelmelerini söyleyen mektuplar yollamış. Yanında da herkese uygun mayolar. Hava çok soğuk bu yüzden profesör kalın kalın giyinmiş. Siz de içinizde mayolarla geliyorsunuz.
Kurgu: 1. dersteki dönüşmeyi uygulamalı yapacağız ve sonu revirlik olan kişiler olacak. Yüzeceksiniz, deniz kızlarından sizin için özel olan bir eşyayı kurtaracaksınız. Profesör sabaha karşı gelip çalmış çünkü. Bu eşyaya siz karar veriyorsunuz.

-RpIn---

Öğrenciler gelmeye başladığında profesör çoktan göle gelmiş. Eşyaları deniz kızlarına vermiş falan. Gelenlere sıcak sıcak gülümsüyor. Bu Nate için garip birşey çünkü böyle soğuk görünümlü bir adamdan beklemezsiniz bu gülümsemeyi. Herkes toplanana kadar bazı kişilerle sohbet falan ediyor sonra herkesi tekrar o yüksek ses büyüsüyle susturuyor ve dersi anlatmaya başlıyor. Anlattığına göre, derste yaptığınız gibi deniz kızına kısmen dönüşeceksiniz. Dönüşmeden suya girerseniz başınıza kötü şeyler gelebilir. Zaten deniz kızı olursanız suyun buz gibi soğukluğunu da hissetmezsiniz. Bazı kişilere bakıp tüylü yaratık olmamaları konusunda uyarıyor.

-RpIn---

ÖNEMLİ!
DÖNÜŞMEYİ YAPANA KADAR YAZACAKSINIZ. YOLLARKEN ZAR SİSTEMİNDEN DÖNÜŞÜMÜ EKLEYİP 1 ZAR ATIŞI YAPACAKSINIZ. YAZININ DEVAMINI ONA GÖRE YAZACAKSINIZ.

0-5 Dönüşememiş
6-10 Sadece suyun içinde nefes alabiliyor
11-15 Suyun içinde nefes alıp harika bir şekilde yüzebiliyor. Biraz da olsa deniz insanlarını anlayabiliyor.
16-20 Dönüşüm kusursuz. Aynı bir deniz insanı oluyor ve onları anlayabiliyor.

En son Nathaniel Petrasova tarafından Ptsi Şub. 07, 2011 9:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi

YazarMesaj
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Kadın Mesaj Sayısı : 131
İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli.
Lakap : Nora

Karakter Sayfası
Para:
II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 10:41 am

Zamiel' in uzattığı havluyu kaptığım gibi titreyen vücudumu sardım. Sinüzit gibi bir derdim olmadığından, saçlarım sorun değildi fakat, gerçekten innanılmaz soğuktu. Havluya sarınmış bir halde bir süre Zamiel' in uzaklaşmasını ve hazırlanıp suya dalmasını izledim. Isınmam gerçekten kolay olmayacaktı. Zamiel' in dönmesi de çok uzun sürememişti zaten. Sudan çıkan başını gördüğüm anda havluyu bıraktım ve bir miktar ıslaklığını kaybetsin diye hafif rüzgarda salladım. Zamiel yaklaştığında ise..

- Gerçekten, teşekkür ederim. Mayoyla gelipte havluyu getirmemek gerçekten büyük bir aptallık gibiydi.

Dedim ve zar zor bir gülümseme yerleştirdim yüzüme. Havluyu ona verdikten sonra o arkasına dönüp profesörüe bir şeyler söyledi, bense giyinmek için eşyalarımın yanına doğru seğirttim. Henüz mayom tam kurumamış olsa bile, cübbemin hafif esen rüzgarı ve soğuğu keseceğini düşüdüğümden, hızlı bir şekilde giyindim ki, nitekim de öyle oldu. Sinüzit gibi birderdim olmadığımdan, saçlarımı kendi hallerine bırakmıştım. Biraz kafam üşüyordu ama sorun değildi. Ayakta hala dönüşememiş olanları izliyordu. Hufflepuff' lı kız gayet sportif ve neşeli bir şekilde, elinde bir kolyeyle kıyıya çıkmıştı. Zamiel' in eşyasının ne olduğunu görememiştim ama, profesöre biraz kızmış gibi görünüyordu. Şimdi ise sıra Stan' deydi. Çocuğun dalışını izledikten sonra giymediğim ayakkabılarımı ve çoraplarımı elime alıp Zamiel' in yanına doğru seğirttim. Stan' in çıkmasıda çok uzun sürmemişti. Elinde bir kavanoz reçelle. Çocuğu mutlu bir şekilde elinde kavanozla görünce kıkırdadım. Havlu istemesiyle, Zamiel' in havluyu vermesi bir oldu ve bu sırada gözüm Gryffindor' lu kıza çarptı.
Kız dönüşmemişti ve suya girmişti bile bir na için şaşkın şaşkın kıza baktıktan sonra dayanamadım ve bağırdım.

- Bence dönüşsen hiç fena olmaz, biraz daha dene!

Nedense, kızı teşvik etmek gelmişti içimden. Hoş bunun neresi teşvik etmekse... Her neyse...

RP OUT: Dönüşene kadar "Dönüşüm" zarıyla zar atman gerekiyor sanırım. Zar atsan fena olmaz Cassie ^^
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Kadın Mesaj Sayısı : 42
İş/Hobiler : Saçmalamak
Lakap : Cass, Mika

Karakter Sayfası
Para:
II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı.
Rp Yaşı: 11
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 11:55 am

Rp Out: Benim zarımda başarısız çıkmıştı. Tekrar atıyım mı?
http://theaphrodi.blogspot.com/
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Kadın Mesaj Sayısı : 131
İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli.
Lakap : Nora

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:02 pm

RP Out: At at! ^^ Profesör dönüşünceye kadar yazmıştı... ^^
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 12:10 pm

Karaya çıkıp derin bir nefes aldıktan sonra yeniden odaklanmaya başladı. Bu sefer yapabileceğine inanıyordu, en azından suyun içinde birazcık nefes alabilse işine yarardı. İyice odaklandıktan sonra yeniden denizkızı olduğunu düşünmeye başladı. Yapabilirdi.. Yapmak zorundaydı.. Biçim değiştirme dersinde başarısız olmak en son isteyeceği şeydi, ders güzeldi sonuçta... Başarısızlığaysa hiç tahammülü olmamalıydı. Her zaman iyi bir büyücü olduğunu hayal etmişti ama bir denizkızına bile dönüşemezse ne olabilirdi ki. Derin bir nefes aldıktan sonra kendini hazır hissetti ve bu sefer başarabilmek umuduyla suya atladı. Lütfen, lütfen, lütfen, bu sefer başarayım.

Cassie Quatra 1 atış yaptı Dönüşüm :
14
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 1:58 pm

- Gerçekten, teşekkür ederim. Mayoyla gelipte havluyu getirmemek gerçekten büyük bir aptallık gibiydi.

Gülümsedi Zamiel ve kendi saçlarını sıkarken bir yandanda konuştu; "Rica ederim. Karşımda üşüyen birini görünce dayanamamış olma ihtimalim var tabii. Bu arada benden önce gittiğin iyi oldu, bu sayede hiç olmazsa havlu buldun. Heh-heh. ."

Daha sonra Nora'nın nereye bağırdığına bakmak için döndü Zamiel ve o sırada Grifin'li kızı gördü. . Tekrar karaya çıkmıştı ve konsantre oluyor gibi bir hali vardı, zaten hemen sonrada suya geri atladı. . Bu seferde beceremezse kesinlikle donardı. Stan'den havluyu alıp beklemeye başladı. .

RP Out: Nora yazı rengini tutturamadım kusura bakmazsın herhalde ? ^^"
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Erkek Mesaj Sayısı : 53
Lakap : Xi ! ya da Sapkın Savaşbaltası

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 3:35 am

İki saattir insanları izliyorum . . . . Lanet olsun yine çok uyukum var ve dönüşmeye bile enerjim yok . . . Yüzmeyi ne kadar sevsem de uyukulu uyukulu o soğuk suyu hayal edince tüylerim diken diken oluyo . . . . Ehhh neyse artık seve seve yapmazsam , sike sike yapıcam . . . .

Öf be abi millet sudan çıkıyo bana bak . . . . Gözlerim çökük . . . Uyuku düzenimde bouldu bütün gece eğleniyorum bahçeye dolaşmaya çıkıyorum . . . gece daha bi güzel oluyo hayat . . . .

Neeyse neyse bunları düşünce çok vaktim olucak şimdi . . .

Suuuu , Deniiiiz , Okyanuuuus , Sürahiiii , Fıskiyeee ve türevi şeyleri düşünmem gerek . . . Şimdi küfanın üzerine yürüme vaktidir . . . .

Zamiiiii ! Bak şimdi izle önce dönüşücem sonra salto atarak suya giricem ordanda kendime güzel bi tane denizkızı yapcam bak bak izle şimdi bak !!!!!!!

Kafayı yedim . . . Şu uyuku düzeini hafife almamak lazım her gün yarım saatlik uyukuyla beynim akıcak artık . . .

Başarısız olma ihtimalim çok yüksek . . . .

Düşün , odaklan . . . Deniz insanları , su benim dünyam orda hayat var . . .kızlar . . .evet . . . deniz kızları . . . uuuu beybi . . . .
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Left_bar_bleue600/1000II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 3:35 am

'Xizan Phoenix' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi

'Dönüşüm' : 8
http://rptimez.bossforum.org
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 3:45 am

"Kendini çok fazla zorluyorsun dostum ! Aşağıda da
bir taşkınlık yapmaya kalkma, burası Japonya değil. . Sürekli
hatırlatmak zorunda mıyım bunu sana ? Aşağıda seni su balesi yaparak si.
. . Neyse işte kendine hakim ol biraz !"
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 4:00 am

Ooof tamam tamaaam Very Happy su bira beni kendime getirdi ^^ eminim birdahaki biçim değiştirmede daha iyisini yapıcam şimdi birazcık su altında takılıyim he orayı hep sevmişimdir

Veee daldım . . . Ahhh su altının büyülü dünyası herzaman zevklidir ^^
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 4:11 am

"Ve unutmadan. Deniz kızlarıyla kırıştırırken üstlerini iyi aramayı unutma !"

Tahminen açık söylemesi yasaktı dersin içeriğini ama umarım Xi bunu anlayabilirdi. Zaten uykusuz olan dostunu hiç bir şeyden habersiz mavi derinliklerde bırakmaya içi el vermezdi Zamiel'in. . Ama yardım edemeyeceği bir nokta vardı ki, o da deniz kızlarının tartışılabilir güzelliğiydi. . "Zavallı çocuk, bayağı bir hayal kırıklığına uğrayacak" diye geçirdi içinden. Tahminen geçen BD dersinde bir deniz kızı gördüğünü unutmuştu bu kadar uykusuzken.
Xizan Phoenix
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Xizan Phoenix

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 4:24 am

Daldım ve Zaminin dediklerini düşündüm . .

Merak etme dostum kendimi tanıyorum bu yüzden deniz kızlarından uzak durmaya çalışıcam . . .

Daldım daldım . . . Yümza konusunda problem yoktu çocukluğumdan beri yüzdüğüm için tam dönüşüm geçirmemiş olsam bile hızlı hızlı gidebilirdim . .

Devam ettim . . .

Ahaaa bir deniz insanı . . . Yanına yaklaştım veee

"Merhaba deniz insanı ^^

Ama bana garip garip baktı . . . Ah evet tam bir dönüşüm geçiremediğim için ne o beni ne de ben onu anlayamıycaktım . . .

Ona ellerimle bendeki bir şeyin onlarda olduğunu işaret ettim kendimi gösterdim sonra onu gösterdim . . . Ama sanırım yanlış anladı sinirlenmişe benziyo bi nevi düelloya davet ettiğimi sandı sanırım . . .

Aaaaah ! Bir tane yüzgeçiyle suratıma vurdu tam gözümün üstüne

Özür dilerim Özür dilerim yanlış anladın

iki elimi kavuşturdum minnettarmış gibi yaptım bi nevi özür olarak algılaması için ve sanırım anladı oda selam verdi . .

Şimdi tek çarem o eşyanın ne olduğunu düşünmekti . . . Düşündüm . . . En az yarım saat ve sanırım bu beni Gitarımdı . . . Çocukluğumdan beri Zami den sonraki en yakın arkadaşım gitarımdı bu gitar bana Azkabandaki babamdan kalmıştı . . . Ah talihsiz babam . . . Bir gün seni ordan çıkarıcam . . .Herneyse

Elimle gitar çalıyormuş gibi yaptım ve anlaması için dua ettim . . Ve sanırım anlamımştı takip etmemi istedi . . Onun peşinden gittim bana göre çok hızlıydı ama gözden kaybeymedim . . İyice dibe indik artık karanlıktı pek birşey göremiyordum . . . en dibe inmedim ama gözümle onu takib ettim . . Oyuk bir kayanın içinden bir şey çekti evet ! Bu benim gitarımdı ! Sevgili gitarım onu yyanıma getirdi bana uzattı . gitarımı Aldım teşekkür eder gibi kafamı öne eğdim ve dostluğumun bir belirtisi olarak ona cebimdeki Penamı çıkarıp verdim . Aldı ve selam verdi ve yüzeye doğru yolculuğuma başladım . .

[list=1][*]Kendi kendime konuştum Ne kadar güzel bir tecrübe . . .Sadece insanlar değil her türlü varlıkla dost olmak güzel birşey . . . Ahh ama gözüm acıyo uff sağlam vurdu heee . .

O sırada deniz kızları iki tanesi yanıma geldiler ve tekrar dibe ve alakasız bir yöne döndüler . . . yüzeye çok yakındaım ama deni kızları . . .

Xi kendine gel . . . Zamii olsa ne derdi şu anda " KENDİNE GEL Xİ ZATEN UYUKULUSUN" ah evet sanırım . . . birde öbür gözüme vururdu sanırım . . . KIZLAAAR KUSURA BAKMAYIN ŞİMDİ GİTMELİYİM AMA DAHA SONRA GELİCEM SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZ !

Bağırdım ve içinde bulunduğum durum üstümdeki telaştan anlamalarını diledim ve çıkmaya devam ettim

Ve yüzeye ulaştım . . . Çıktım "Zamiiiiii ! bak gitarımı almışlar onu geri aldım Deniz insanı beni dövdü ama sonra anladı kötü niyetli olmadığımı çok zevkliydi aaah daha sonra tekrar dalıcam sanırım aa evet çok güzeldi ve ve ve ve deniz kızları beni çağırdılar ama sen aklıma geldin ve yapmadım ama sonra söz verdim gitmeliyim git gitmek ahhh yorulduuum =/"
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 4:31 am

"Son nefesinide verecek olsan gene kızlardan bahsedeceksin değil mi ? Sen hiç değişmeyeceksin anlaşılan o ki. . Ve o izi sakla ilerde anlatırsın torunlarımıza "Sizin Xi amcanız zamanında deniz kızından dayak yedi" Bende ordan eklerim "Siz bilmezsiniz biz Vietnam'da tam 10 yıl savaştık !" diye. ."

Sonra havluyu uzatıp kurulansın diye suratına baktı. Sanırım buz gibi göl bile onu uyandıramamıştı. . Ve sırıtarak ekledi;

"Ben olsam oraya dönmezdim. Dediğim gibi seni aşşağıda su balesi yaparak si. . Her neyse işte başına bir şey gelse sesini kimse duyamaz hem sandığın kadar güzel değiller bu arada, burda çok daha iyilerini bulabileceğine eminim. ."
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 5:54 pm

[Bundan sonrasını Cassie'nin ağzından yazacağım.]

Suya atlar atlamaz bedenimdeki değişikliği fark etmiştim. Kendimi insan gibi hissetmiyordum. Daha doğrusu değiştiğimi hissediyordum, görünüşe göre işe yaramıştı. Bu sefer başarmıştım, bu gerçekten müthiş bir duyguydu. İnsan olmayı bu duyguya değişirdim ama yeni duyguları tatmak ayrı bir histi. Kendimi su gibi hissediyordum. Özgür, istediği yere gidebilir, istediği şeyi yapabilir. Ama su olmadığımı biliyordum. Boş yere deniz kızına dönüşüp oradan orya yüzmemin bana bir yararının olmadığını biliyordum. Bir amacım olduğunu -bilmek istemesem de- biliyordum. Bu yüzden ne aradığımı bilmememe rağmen çevreme bakınmaya ve dibe doğru dalmaya başladım.~

Ne kadar zaman geçtiğini kavrayamıyordum, dönüşümün etkisinin ne kadar süreceğini de bilmiyordum. Suyun içinde zaman su gibi akıp gidiyor olabilirdi -ironiye bak sen-, aksine zaman kavramı genişlemiş de olabilirdi. İyice derinlere daldığımda deniz kızına benzeyen yaratıklar olduğunu gördüm. Bana göre canavar sınıfına giriyorlardı, sonuçta insan gibi değillerdi, hayvan falan da değillerdi. Yani olsa olsa "canavar" ırkının üyeleriydiler.

Bana kalsa yanlarından bile geçmezdim. Sonuçta deniz insanlarının sağları solları belli olmaz. Beni yemelerine bile şaşırmazdım. Beklerim onlardan. Zaten gitmeye de karar vermiştim, imzalı Laruren Kate kitabımı bir poşetin içinde içinde ve en arkadaki canavarın elinde görmeseydim. İçimden çığlık atmak saçlarını başlarını yolmak, kitabımı geri almak geliyordu. Bir kez olsun içimi dinlemesem çatlardım ya hani. Canavarlara doğru iyice yüzmeye başladım.

"Seni iğrenç pis su insanımsısı. Versene kitabımı. Zavallımın suçu neydi ki? Hırsız mısınız olum siz?"

Bağırıp çırpınmama rağmen ağzımdan suyun altına giren insanların çıkaracakları normal ses çıkıyordu. Deniz insanlarıysa tip tip bana bakmaya başlamışlardı. Herhalde(umarım) beni hangi sosla servis etseler diye düşünmüyorlardır ama bundan korkuyordum. Bu yüzden çırpınmaktan pes ettim ve elimle kitabı işaret ettim.

"Esyanıı mı istiyoğsunn?"

Diye konuşmaya başladı en öndeki. Daha doğrusu öyle bir şeyler zırvaladı ben de bu sonucu çıkardım. Bu heyecanla mükemmel bir deniz yaratığına dönüşemezdim, zaten tam anlamıyla onlardan biri onlardan biri olsaydım kendime aynı gözle bakamazdım. Bu yüzden kafamı sallayıp kitabımı verirler umuduyla ellerimi öne uzattım.

"İssttiğosan gel all."

Lütfen birileri benim kulaklarımın bozuk olduğunu falan söylesin. Çünkü en çok istediğim şey o. Bu yüzden elinde benim kitabımla kaçan deniz insanını kovalamadan önce bir şok yaşadım. Belki de ben yanlış duymuştum. Beni evine çay içmeye falan davet ediyordu. İstiyorsan gel de çay al demek istemişti.

Tabi peşinden gelip gelmediğimi görmek için arkasına dönmedi ya da elini uzatmadı. Bu yüzden ben de son sürat onu takip etmeye başladım. İtiraf etmem gerekir ki benden yüzbinlerce kat daha iyi yüzüyordu ama bende de okuyucu ruhu var. Gelgelelim canavara yetiştim ama durmaya niyeti yok gibiydi canavarın. Bu yüzden sağ elimi canavarın saçına -ya da ben saç sanıyorum o şeyi, başka bir şey de olabilir- attım ve onu biraz yavaşlatacağını düşünerek saçını çekip üstüne atladım. Nefes alma konusundan problemim geçtiği için suyun içinde kavga etmek daha kolay oluyordu. Canavar ona karşı yaptığım saldırı karşısında başta biraz yavaşladı ama kendini toparlayıp kitabı kollarının arasına sarıp saklamaya çalıştı. -huhu, kör değilim- Bende karnına dirsek atıp çığlığımsı sesler çıkaran canavarın düşürdüğü kitabı kaptım ve yüzeye doğru yüzmeye başladım.

Büyük ihtimalle arkamda beni öldürmek isteyen ve kitabıma göz koymuş sadece bir tane deniz insanı yoktu. Arkama bakarsam ne göreceğimi bilmediğim için sadece önüme bakıp yüzeye çok yakın bir mesafeden geldiğim yöne doğru yüzüyordum. Yaklaşık on dakika falan sonra -saat hesaplamak benim işim değil- gölün kıyısını görmeye başladım. Arkamdan gelen bağrış-çağrışlarla deniz insanlarının bana yaklaşmış olduğunu anlıyordum.
Kıyıya yeterince yaklaştığımı anlayınca kendimi dışarı doğru fırlattım. Gözlerimi korkudan kapatmıştım. Görmek istediğim tek şey gökyüzünün güzelliğiydi. Gözlerimi anca toprağa değdiğim zaman açmaya cesaret edebildim. Elimde su geçirmez poşete sarılmış kitabım, toprağın üstünde, gerçek halimle uzanıyordum. Bitmişti. Sonunda. Ciğerlerime gerçek hava dolarken yaşadığımı hissedebiliyordum. Sevinçle gülmeye başladım.
"Yaaaşaaassııııınnnnnnnnnnn!!! Bakın bakın, yaşıyorum, kitapta ıslanmamış!" Wink

Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
MesajKonu: Geri: II. Biçim değiştirme dersi ~    II. Biçim değiştirme dersi ~  - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 9:32 pm

~~~~

Ders bitmiştir puanlar

Slytherin - 190
Gryffindor - 50
Hufflepuff -35
Ravenclaw - 0

Okurken çok eğlendim. Very Happy
~~~~

II. Biçim değiştirme dersi ~
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-