Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

I. Tılsım Dersi, Sezon [I]

+3
Zamiel Nagao
Stanley Plague
Lestat S. L. Parris
7 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Lestat S. L. Parris
Profesör
Profesör
Lestat S. L. Parris

İş/Hobiler : Tılsım profesörü, çirkef ve seksi ayrıca saçları çok güzel kokuyor. DX
Lakap : Lez deme de ne dersen de hesabı.

Karakter Sayfası
Para:
I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 8:39 pm

Konunun ilk mesajı :

Bilgilendirme: Sonbaharın simgesi niteliğini taşıyan yağmur bulutlarının yarattığı karanlık atmosfer, iç açıcı olmadığı gibi oldukça itici ve tembellik isteği uyandıracak türdeydi. Tılsım sınıfını dolduran bu sıkıcı hava, sınıftaki değişimin yoksunluğu ve sıradanlıkla farklı bir hissiyat uyandırmaktaydı. Hogwarts'ın ikinci gününün ikinci saatinde işlenecek bu ders için profesör henüz sınıfa gelmemiştir.

Rol ouyunu bilgilendirmesi: Ders süresi bir hafta, açılış RP'leriniz için maksimum 5 satır olmalıdır. Ben RP bırakana kadar kendi aranızda istediğiniz kadar kurgu oluşturabilirsiniz. Mevsim ve genel kurgu hakkında edindiğim bilgi kısıtlı olduğundan mantık hatalarımı size göre düzeltebilirim.

YazarMesaj
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 8:26 pm

"Gülümsemek sağlıklı bir tepkidir, bu hoşuma gitti işte." başını sallaması ve pembeleşmesinden yerinde bir laf etmiş olabileceğini çıkaran Zamiel burnunu kaşıyarak devam eder; "Yakın zamanda kendisini dürtmem gerekecek sanırım. Zira tembelliğinin ardı arkası gelmez hiç bir zaman. . Ki gözlerinden anlaşıldığına göre müziğe meraklı görünüyorsun."
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Kadın Mesaj Sayısı : 131
İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli.
Lakap : Nora

Karakter Sayfası
Para:
I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 12:17 am

- Sayılır. Hatta bu konu hakkında çok komik bir geçmişim bile var diyebilirim doğrusu.

Annemin zorla onu piyano dersine gönderme çabaları ve bir şekilde kurtulup gitar dersine girmesi. Ablamdan sömürdüğüm parayla ilk gitarımı almam. Ablamdan sömürdüğüm parayla ikinci gitarımı almam. Gerçekten komik. Sonra aklıma farklı bir şey geldi.

- Sen ve ortalarda görünmeyen arkadaşın... Siz ne çalıyorsunuz?
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 12:23 am

"Ben basist'im ve dostum Xi ise gitaristtir. Bak şimdi merak ettim hikayeni, zaten hakkında pek fazla şey bildiğim söylenemez, gözlem için malzeme çıkar banada" Sahi bu herif nerelerdeydi acaba ? Bu gün hiç ortada gözükmemişti. .
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Kadın Mesaj Sayısı : 78
İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf
Lakap : Chuck

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 10:27 am

"Bak kızım. Zaten bunları getirtmelerini isteyince baya dalga geçtiler. Sorun çıkarma öde şunu." diye hırladım. Benden 1 yaş küçük olmasına rağmen benden kısa boyluydu. Bi de kendime ufak derim. Bu kız Gryffindor ortak salonunda beni yakalayıp adını bir türlü hatırlayamadığım çiçek kız posteri istemişti. Şimdi de sevinçten uçacak gibiydi. Elime yeteri miktarda knot fırlatıp koşarak kuleye gitti. Ben de tılsım dersi için 5. kata indim usul usul. Kapıya geldiğimde daha vardı dersin başlamasına biraz takılabilirdim ama istemedim. Oturup sınıfta resim çizmeyi tercih ettim. Kapıyı ayağımla hızla açtım ve içeri süzüldüm. 3 Slytherin öğrenci oturmuşlardı. İki tanesi tanıdıktı ama kızı daha önce görmemiştim. "Kolay gelsin." diyerek sınıfın arka ve köşe sırasına çantamı fırlatıp oturdum.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 1:24 pm

Arkasına dönüp Chuck'a başıyla selam verdi;

"Hm ? Ha. . Sağol, yalnız biraz daha sakin olmaya gayret et ama sonunda başına birşey gelecek. ."

Her seferinde bu kadar enerjiyi nerden buluyor acaba bu kız ? Zamiel'in merak ettiği konulara bir yenisi daha eklenmişti.
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 1:26 pm

Zamiel ve Nora'nın muhabbetinin iyileştiğini farkettim.Zamiel yine cool'luğunu konuşturuyordu.Nora'nında benden rahatsız olduğunu farkettim.Bütün bunlar olurken gırifindorlu bir zat içeri daldı.Pekte babacan sayılmazdı hani.Neyse ne.
"Grubun ana elemanları onlar Nora.Bende gruptayım gerçi ama arka plandayım.Malum mızıkayla ancak o tür yerlerde olurum.Gerçi bir mızıka solosu fena olmazdı ha?" dedim ve sohbete karıştım.Gözlerimi yine Nora'ya dikmiştim.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 1:48 pm

"Sanırım bu ayarlanabilir bir şey Stan, bu kadar dert etme kendine. Şu herif bir gelse çaresine bakacağız ama hala(hala) ortada yok." Daha sonra Zamiel susarak biraz geri çekildi zira konuşmalarına izin vermek istedi. Arada bir dişilerle konuşması Stan'e iyi gelirdi.
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Karakter Sayfası
Para:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:20 pm

Mızıkayla nereye gelebilirdim ki? Haklılar yani.En fazla hapishanelerde ünlü olabilirdim. "Yalnız Kovboy Stan" yada "İyi,Kötü ve Çirkin"de bir rol alabilirdim.Neyse...
"Ayarlansa daha iyi olucaktır.Hey Zamiel,İksir klübüne katıldın mı?" dedim.Hafif kapanıklık vardı bende.Karşı cinsten biriyle neredeyse hiç konuşmamızdım.Hafif emo havası veriyor bana ama napalım...İnsan yenilikler karşısında hep böyle çekingen olmuştur...
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:24 pm

"Evet kurulmaya karar verildiği günlerde gidip kaydımı yaptırdım. İksirden çok alkemistler gibi patlayıcılar yapmak isterdim ama maalesef okulda bunlar öğretilmiyor. . Onun yerine sersemletmek gibi saçma şeyler öğreniyoruz. Adam akıllı hasar verecek şeyler lazım bana, zira düşmanlarım benim gibi sersemletme büyüsü atmayacaklar."

E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 5:09 pm

- Aah! Mızıka!

Diye atladım.

- Ben daha da küçükken büyük kuzenim bize geldiğinde çalardı gerçekten güzel de çalardı, onun dışında da kimseyi göreceğimi düşünmezdim doğrusu.

Dedim ve gülümsedim. Gerçekten aklıma bile gelmezdi. Bir an için kendi alemime daldım, kuzenimin karşımda kendini kaptırarak çalışını ve arkasından denemem için bana veririşini ve benim nefes nefese kalışım, kahkahalarla gülmemiz... Şu sıralar gerçekten bol bol gülümsüyor olmalıyım.
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Karakter Sayfası
Para:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 5:36 pm

"O mızıkayla acılı bir hikaye çalmak isterdim.Çünkü mızıkalar eğlenceden çok hüzünleri tatlandırmak için yaratılmış gibi." dedim.Eh haklıydım da...Ne diyebilirim ki...Nora gerçekten garip biriydi...
"Hey geçmişin hakkında pek bişey bilmiyorum,yada bilmiyoruz...Biraz bahsetmek istemez misin Nora?" dedim.Suratımda yine o şeytani ifade oluştu.Tamam bundan nefred ediyorum ama engelde olamıyorum.Doktora gitmeliyim sanırım.
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 10:48 am

Hüzünlü şeyler söylüyordu... Aklıma kuzenim gelince, katılmadığıımı göstermek için başımı sallayıp konuşmaya başladım.

- Bence, kişi kendini nasıl yansıtabiliyorsa çalgıyla, o tarzda şeyler çalarlar...

Dedi ve geçmişinden bir kaç şey bahsetmek için duraksadı. Madem mızıka demiştik...

- Mesela şöyle, benim ailem biraz karamsar bir ailedir, etraftakilerle pek ilgilenmeselerde, kendi içlerinde olan saygısızlıklara tahammül edemezler...

Mesela ablam.

- Her neyse, mızıka çalan kuzenim, benim ve kendi ebeveynlerinin aksine çok neşeli ve optimist bir insandı. İnsanları güldürmeyi bilirdi, hoş, insanlara kızmasını da bilirdi, genellikle de mızıkayla ne zaman bir şeyler çalsa, herkesinyüzünde en azından bir tebessüm oluşurdu...

Babamın bile oluşurdu yani... Şimdilik ailemin kara büyücüler ve ablamın da onlara karşı gelen çılgın ve şirin çakması bir Huff olduğundan bahsetmekten kaçınacağım sanırım. Elbet bir ara değinirim çok isterlerse ya... Neyse...
I. Monique D'or
Hufflepuff 4. Sinif

Hufflepuff 4. Sinif
I. Monique D'or

Kadın Mesaj Sayısı : 46
İş/Hobiler : Cadı! Ayrıca, Hufflepuff Quidditch Takım Kaptanı!
Lakap : Isa & Moni & Mon

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı: 13
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 10:51 am

- Eeeh ama...

Diye mırıldandım ve ayaklandım. Profesör gelecek gibi durmuyordu, gelirse de ne olacak, ilk tılsım dersini kaçırırdı anca ama onun yerine bahçeye çıkar bir şeyler yapardım ya da ne bileyim, yatakhaneye gider biraz kestirirdim... Burada boş boş oturmaktansa... Eşyalarımı çok hızlı bir şekilde aldım ve ayaklarımı gümleterek sınıftan ayrıldım. Gerçekten sıkılmıştım.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 2:02 pm

"Sahi bizde çıksak mı artık ? Baksanıza geleceği yok gibi profesörün. Daha farklı bir şeyler yapabiliriz bu boş zamanda. ."
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Kadın Mesaj Sayısı : 78
İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf
Lakap : Chuck

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
MesajKonu: Geri: I. Tılsım Dersi, Sezon [I]   I. Tılsım Dersi, Sezon [I] - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 4:00 pm

Sıraya oturduğumda Slytherinlerden beklediğim oldu Zamiel haricinde kimse takmadı. Ondan sevmiyorum oğlum ben bunları. Ne yani bi selam verirsen safkanlığın mı bozuluyo arkadaşım! Bunları alıp büyük salonda sallandıracaksın görecekler. Ah... Ah... Büyüyünce Bakan olayım da düzelteyim şu sosyal olayları. Çantamdan çıkardığım kağıda birşeyler karalamaya başladım. Rahatlamak için resim çizmemi önermişti psikolog, bakıp bakıp yorum yapıyordu. Bu sırada bir Hufflepuff kız atar yaptı kalktı gitti. Arkasından "Vaayy çok asiyiiiz.." dedim ama duymamıştır büyük ihtimalle. Ben yeni tılsımcıyı bir iki kere görmüştüm ama ne yalan söyleyeyim taştı. Taşın derslerine girmek de bizim için onurdur arkadaşım.

I. Tılsım Dersi, Sezon [I]
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» 2024 - 1. İksir dersi
» I. Toplu KSKS dersi
» III. Biçim Değiştirme dersi ~
» '23 I. Dönem I. Astronomi Dersi
» I. Dönem Astronomi Dersi