Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Noel İçin Dans Dersi ~

+4
Marcelline K. Nadine
Oliver Koven
Cassie Quatra
Nathaniel Petrasova
8 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
Noel İçin Dans Dersi ~  Left_bar_bleue600/1000Noel İçin Dans Dersi ~  Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
Noel İçin Dans Dersi ~  Empty
MesajKonu: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 10:05 pm

Masaları yana çekmiştik ve tüm binalardan öğrenciler karışık bir şekilde oturuyorlardı. Profesörler bildikleri için gelmemişlerdi ve bazı profesörler de kapının yanında oturup izlemek için burdalardı. Arkamda kocaman bir pikap vardı. Onun yanında duran Dean Break de müzik için bana yardım etmek için gönüllü olmuştu. Aslında benim korkum zaten utangaç olan çocukların şu köşede duran gazeteciden çekinmeleriydi. Elindeki fotograf makinesi ile her an çekim yapacakmış gibi bir hali vardı. Öğrencilerden baya bir kızın ona baktığını görebiliyordum. Bu sefer sihir kullanmadan susmaları için bağırdım ve buna alıştıkları için öğrenciler sessizliğe gömüldüler. Hala aksanımdan kurtulamamıştım ama alışmış olmaları gerekiyordu herhalde. "Buraya toplanma nedenimizi biliyorsunuz. Noel balosunda dans edeceksiniz. Katılırsınız ve ya katılmazsınız umurumda bile değil ama Hogwarts'tan mezun olmuş kişilerin sokak serserisi gibi dans etmelerini istemiyorum." dedikten sonra öğrencilerin önlerinden kapıya doğru yürümeye başladım. "Her genç kızın içinde süzülmeyi bekleyen bir kuğu, her genç erkeğin içinde de saldırıya hazır bir aslan vardır." bu sözüm bir kaç kızın gülmesine sebebiyet vermişti. Gözlerimi kısıp oraya baktığımda suspus oldular. Neyse ki benim binamdanlardı. En sesli güleni seçtim. "Bayan Woods! Bana yardım edeceğinizi umuyorum. Buyrun yanıma gelin." Bu sırada hızlı adımlarla öğretmenler masasının önündeki sahneye çıktım. Kız şaşkın şaşkın etrafına bakındı "Aman diyim profesör ben ne anlarım danstan?" dedi ama kararım kesindi. Sesimi biraz daha yükseltip adını otoriter bir şekilde söyledikten sonra ayaklarını yere süre süre yanıma geldi. "Eliniz yetişmeye bilir ama normalde omzuma koymalısınız ama bu seferlik göğüsüme koyun." kız itaatkar bir şekilde dediğimi yaptı ve ben de belini tuttum. Kızarmasını umursamadan "Diğer eliniz de elime lütfen." dedim. "Ne?" dedi gözlerini kocaman açıp bana bakarak. "Ne değil efendim demelisin Woods. Elini verir misin?" kız daha da kızarmıştı. Bu arada Dean de müziği çalıştırabildi. "Ayaklarımı takip et." dedim ve müziğe uygum bir şekilde Charlotte'u da sürükleyerek dans etmeye başladım. Belli bir yer gelince kızın belini kavrayıp hafifçe havaya kaldırıyordum. Suratından utandığı belli oluyordu ama arkadaşları gayet eğleniyor gibiydi. 2 dakika kadar böyle dans ettikten sonra Charlotte'ı bıraktım. Hemen 2-3 adım öteme kaçtı. "Kendine bir eş seçin ve alıştırma yapın. Baloda saçmalık çıkaranı çok fena yapacağımı da hatırlatmak isterim." diye ikaz ettikten sonra hademenin yanına geçip kol düğmelerimi düzelttim. "Sen ne yapacaksın Break? Baloya katılacağını umuyorum." dedim soğuk soğuk adamın suratına da bakmıyordum.

Not - Zamanlaması yoktur. Sadece Noel'den önce bir zamandı işte deyip geçeriz. Her binadan öğrenciler girmekle yükümlüdür. Profesörler isterlerse girebilirler. Hademe de yazmalı bunu da söyliim. İsteyen gazeteciyle konuşmaya kalkabilir cevap yazarım onla da. Yumulun.
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Kadın Mesaj Sayısı : 42
İş/Hobiler : Saçmalamak
Lakap : Cass, Mika

Karakter Sayfası
Para:
Noel İçin Dans Dersi ~  Left_bar_bleue1000/1000Noel İçin Dans Dersi ~  Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı.
Rp Yaşı: 11
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 10:37 pm

Dans... dersi... Yok ama artık? Hogwarts işte... Dimi ama? Garipliklerin ardı arkası kesilmiyor. Bense dans etmeyi öğrenmeliyim. Bir de dans edecek adam bulmak lazım... Zor bu öğrenci mesleği.

Ben de attım lafı ortaya, kim ederse..

"Dans etmek isteyen var mı? Benimle?"
http://theaphrodi.blogspot.com/
Oliver Koven
Gryffindor 5. Sınıf
Bina Quiddich Kaptanı
Gryffindor Sınıf Başkanı

Gryffindor 5. SınıfBina Quiddich KaptanıGryffindor Sınıf Başkanı
Oliver Koven

İş/Hobiler : Quiddich oynamaya bayılır, harika bir vurucudur, sınıf başkanı da ohhhmis...
Lakap : Kaptan, Başkan

Karakter Sayfası
Para:
Noel İçin Dans Dersi ~  Left_bar_bleue1000/1000Noel İçin Dans Dersi ~  Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Süper egosu ve kasları ile kavgacı bir kişiliğe sahip
Rp Yaşı: 14

MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 11:34 pm

Bizim Quidditch takımındakilerle birlikte masanın tekinin üstüne çıkmış oturuyordum. Bu profesörün böyle kasıntı kasıntı dolaşmasına bayılıyordum ben doğrusu. Fısıldayarak profesörün hayatında kimseye çakabileceği hakkında gülüşüyorduk. Fısıldıyorduk çünkü kahkaha atanlarla çıkıp dans ediyordu anlaşılan. Kendimi profesörle dans ederken hayal edememiştim. Noel'de burada kalacaktım çünkü kar kış demeden takıma antreman yaptırıyordum. Kaptan olarak yerine getirmem gereken şeyler vardı değil mi? Bizim kasıntı sonunda salona hadi yiyişin emrini verdi. O değil de adam bizim bina sorumlumuz olduğundan cezalarını biliyordum. Pek ters düşmeye gelmeyen bi tipti. Bizimkiler bana döndüler. "Bana ne bakıyonuz lan? Yumulun işte." dedim sırıtarak. Kaptanım diye herşeyde bana bakıyorlardı artık. Sonra da hepsi gürültülü bir şekilde kalktılar. Ben de tek başına duran 1. sınıf kıza baktım. Bizim binadan olması iyiydi. Zaten arada gözüme takılmıştı kendisi. "Cassie! Partnerin var mı?" diye seslendim yerimden kalkmadan.
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 11:41 pm

Döndüm, senin geldiği yere baktım. Hani bir de insan sesi olunca insan şaşırıyor.

"Yok ki senpai. Dolanıyorum boş boş."
Oliver Koven
Gryffindor 5. Sınıf
Bina Quiddich Kaptanı
Gryffindor Sınıf Başkanı

Oliver Koven

İş/Hobiler : Quiddich oynamaya bayılır, harika bir vurucudur, sınıf başkanı da ohhhmis...

Karakter Sayfası
Para:

MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:11 am

Kız şaşkın şaşkın bana bakıyordu. Artist bakışlarımdan birini attım. "Eh, o zaman buldun birini." dedim ve masanın üstünden atletik bir biçimde yere atladım ve kıza doğru ilerledim. Manhattan'da gelişmiş vücudum sayesinde bir çok kez diskolara kaçak girmiştim ama bu dans çok daha başkaydı ve hayatımda hiç bir zaman bu kadar zarif olmamıştım. Quidditch'te bile işim toplara elimdeki sopayla vurmaktı. Arada rakibin de toplarına vurarak ödüllendirdiğim olmuştu kendimi ama bu dansta toplar falan yoktu. Onun yerine süzülmeyi bekleyen kuğular vardı. Cassie'nin yanına gidip şaşkın şaşkın ne yapacağımı düşünürken de bir yandan Cassie adlı kuğunun belini kırmamaya çalışarak elimi beline koydum. "Elini mi tutuyodum şimdi?" diye sordum onay alınca elini tuttum. Etrafıma bakınınca benim gibi olan takım oyuncularımın hiç birine bu dansın yakışmadığını farkettim. Onlar da farketmiş olacak ki dalgaya alıyorlardı. Kollarımdaki kuğuya döndüm "Valla ben anlamam sen yönet dansı."
Marcelline K. Nadine
Yönetici
Tılsım Profesörü
Ravenclaw Bina Sorumlusu
YöneticiTılsım ProfesörüRavenclaw Bina Sorumlusu
Marcelline K. Nadine

Kadın Mesaj Sayısı : 127
İş/Hobiler : Tılsım Profesörü

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Teatral
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:47 am

Sadece öğrencilerle dolu gibi görünen salona girdiğimde, Nate öğrencilere açıklama yapıyordu. Devasa kapının kenarına dayandım ve Nate' i izlemeye başladım. Sert bir şekilde öğrencilere ısa bir açıklama yaptıktan sonra kendi binasından bir öğrenciyi çağırdı yanına. Öğrenciyle bir konuştuktan sonra, ki ben bu mesafesden duyamamıştım maalesef, öğrencinin belini kavradı ve elini tutup dans etmeye başladılar. Gerçekten hem komik, hem şirin görünüyorlardı. Bir süre adımları hatırlamak için şöyle bir baktım. Sağ ön 1, 2, 1, 2. Gülümsedim, hatırlamaya başlamıştım. Bir an aklıma Beauxbatonsta bize öğretilen değişik danslar aklıma geldi, süzülerek ve parmaklarımızın ucunda yaptıklarımız, şapkalarımızı çıkarıp çevirip reverans yaparak ekrar takmamız falan. Derin bir iç çektim, o günleri özlemiştim. Tekrar Nate' le kıza baktım, sonlandırıyorlardı artık. Bitirdiklerinde Nate kalkın gibi bir işaret verdi ve yavaş yavaş öğrenciler kalkmaya başladı. En komik öğrenci grubu Gryffindorlu ve Slytherinli Quidditch takımındaki yarmalardı. Gerçekten komik duruyorlardı, neyseki eşleştikleri kızlar durumu hallediyor gibiydi. Gülümsedim ve ayağımla hademenin açtığı müziğe ritm tutmaya başladım. Hızlı, hızlı, yavaş, yavaş, hızlı, hızlı... Tanrım, dans etmeyi özlemiş gibi davranıyordum. Acaba bir kaç dakikalığına içeri gidip birinden öğrenci cübbesi bulup sarışın bir Huff' a falan mı dönüşseydim? Gerçekten komik olurdu.
Mika
Gelecek Postası Editörü
Gelecek Postası Editörü
Mika

Erkek Mesaj Sayısı : 19
İş/Hobiler : Basın! Dedikodu!
Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır
Rp Yaşı: 27
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 1:14 am

Dans dersi gerçekten sevimli bir olaydı. Solgun görünümlü Petrasova'lardan erkek olanı ve Gryffindor'lu öğrencilerden kısa bir kız dans ederken fotograflarını çektim. Böyle olunca kendimi düğün fotografçısı gibi hissetmiştim. Öğrencilerin kalkıp dans etmesi gerektiğinde partnerlerin seçilmesini bekleyip bir kaç sevimli poz yakaladım. İki kız 1. sınıf Hufflepuff öğrencisi birlikte dans ediyorlardı. Slytherin bir oğlandan uzaklaşmaya çalışırken yakalanan bir Gryffindor kızın resmini çektim. Eski anılarım canlanmıştı. Hufflepuff ortak salonu, profesörlerim falan. Benim zamanımda da dans dersi olmuştu. Saatlerce Lizzie ile dans ettiğimi hatırlıyorum. Sonra kaçıp Vitaly ile gece yarısına kadar dans etmiştik gizli gizli. Derin bir iç çektim. Bu sırada kızın teki beni dürttü "Mika! İşin var rahatsız ediyorum ama-" yerimden sıçratmasına kızdığım için sözünü bitirmesine izin vermeden elimi yüzüne doğru uzattım. "Üzgünüm tatlım. Gerçekten de rahatsız ediyorsun belki başka zaman." diyerek arkamı dönüp uzaklaştım. Bu genç kızların şöyle sağdan soldan çıkmalarından nefret ediyordum. Artık sıkmaya başlamışlardı. Canım isterse iyi, canım isterse demin yaptığım gibi iğrenç davranıyordum onlara. Bu sırada kapının yanında müziğin etkisine girmiş profesörü farkettim. Benden kaçmazdı zaten. Astronomi profesörü olduğunu biliyordum ve onda bir kaç haberin olduğunu da. "Kurae! Hah demek dans etmek istiyorsun." diye atladım hemen ve onu belinden yakalayıp dans edenlerin arasına girmeye zorladım. Diğer elimle elini yakaladıktan sonra "Hem biraz konuşuruz kötü mü olur?" diye ekledim. Evet, daha önce tanışmamış olabilirdik ama benim onu duyduğum gibi o da beni duymuştur bir yerde.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
Noel İçin Dans Dersi ~  Left_bar_bleue100/1000Noel İçin Dans Dersi ~  Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 2:04 am

Şu sahnede dans eden bizim Chuck değil miydi ? Evet o olmalıydı o ufaklığı nerede olsa tanırdım, sanki bu sefer birazda kızarmıştı. . Heh bu kız gitgide dişi gibi davranmaya başlıyordu nerede o bizim huysuz kız. .

Canımın sıkıntısıyla sandalyede geriye kaykıldım ve kendi kendime bir denge oyunu oynamaya başladım. Ve biri gelene kadarda devam edecekti bu oyun. Çünkü can sıkıntımı en iyi alan şey buydu. .
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:09 am

Dans edecek adam bulunduğuna göre dans etmek lazım. Bu yüzden ben de diğer elimi senpainin omzuna koydum ve dönmeye başladım. Yani profesör böyle yapmıştı değil mi? Dönüp duruyorlardı bir de ellerini oynatıyorlardı. Bir ileri, bir geri, bir bu yana, bir o yana. Galiba çok da zor değildi dans etmek. "Sence doğru yapıyor muyuz?" Bir de kendinden büyük biriyle dans etmek zor oluyordu hani. Ellerim omzuna uzanana kadar tepeye kadar kalkmışlardı. Ama dans danstır, zorunluluk zorunluluktur. Hogwarts da çok garip.
Oliver Koven
Gryffindor 5. Sınıf
Bina Quiddich Kaptanı
Gryffindor Sınıf Başkanı

Oliver Koven

Karakter Sayfası
Para:

MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:31 am

Kuğu elini biraz zorla da olsa omzuma koydu. Bunun için biraz eğilmem gerekmişti. Cidden komik bir ikili olmuştuk. Kıza dansı yönet dediğim için kendimi ona bırakmam gerekiyordu ki gerçekten zordu. Kız beni zorla kendi etrafımızda döndürürken gülümsememe engel olamadım. Aslında sanırım vücudumuzun üst kısmını da oynatmalıydık ama ben kazık gibi durduğumdan kız o konuya pek girmiyor gibi gözüküyordu. Doğru yapıp yapmadığımızı sorduğunda kafamı salladım. "Bence böyleydi ama bak bir de bunu yapıyolardı." dememle kızın belinden tutup kaldırmam bir oldu. Havada hızlıca çevirip tekrar yere koydum. Kuğunun belini kırıp kırmadığıma bakıp emin olduktan sonra salak salak sırıttım. "Bi de şöyle dönsene" kızın bir elini yakalayıp kafasının üstüne getirdim ve kendi etrafında 2 kere hızlıca dönmesini sağladım. Biraz hayvanca görünüyordu bu yüzden gene gülmeye başladım. Daha da abartacaktım ama arkadan bina sorumlumuz 'Kasıntı' Petrasova boğazını temizledi. Bu bi ikazdı sanırım. Bu yüzden gülmeme devam edip deminki dans pozisyonuna geldim.
Marcelline K. Nadine
Yönetici
Tılsım Profesörü
Ravenclaw Bina Sorumlusu
Marcelline K. Nadine

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 11:01 am

- Kurae!

Sesin geldiği yöne dönmemle belimin kavrandığını hissetmem bir oldu. Bir anda şaşkınlıktan gözlerim fal taşı gibi açıldı ve kolun geldiği yöne doğru çekilirken saçlarım savruldu. Çok geçmeden tanımadığım bir adamla kendimi dans edenlerin arasında boş bir alanda buldum ve elimin de doldurulması çok uzun sürmedi. Bir kaç saniye içinde kendimi muhabir olduğunu düşündüğüm adamla dans ederken buldum. Birkaç saniye sessizce saedce dans ettikten sonra yüzüme sinsi bir gülümseme yaydım ve gözlerimi adamın gözlerine dikti. Bu Hestia' nın bana bahsettiği olmalıydı ee... Neydi. Mira? Yok, Mika evet. Boğazımı temizledim ve mavi gözlerimi açtım.

- Mika? Yanlış duymadıysam? Zarif ellerinizi belimde bu kadar çabuk hissetmemin sebebi nedir acaba merak ediyorum.

Dedim hem nazik hem de tehditkar bir şekilde. Gerçekten, meraklanmıştım şimdi.
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Kadın Mesaj Sayısı : 131
İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli.
Lakap : Nora

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 11:26 am

Bir anda Zamiel' in arkasında belirdim. Bir anda. Muhtemelen şu an yanımda olan kız şaşırmıştır diye dönüp baktım ki, kız biraz gerilemiş faltaşı gibi açtığı gözleriyle bana bakıyordu. 1. sınıf gibiydi. Gülümseyip kıza el salladım, kızsa şaşkınlığını yavaşça azaltarak önüne döndü tepkisiz. Her neyse, ortam çok karışmış ve kalabalıkmış gibi göründüğünden süzüle süzüle tanıdığım insanın yanına gelmiştim, Stan yine oratalarda görünmüyordu. Neyse, arkasına doğru yaslanan Zamiel' in sandalyesinden tuttum ve yavaş bir şekilde ittirerek düzelttim. Ardından sesten duymamasını göze aldığımdan kulağına doğru eğildim.

- Böyle tehlikeli işler yapma bence.

Dedim ve doğrulup iyi bir şey yapmış gibi gülümsedim. Hemen arkasından Zamiel' in yanındaki sandalyede oturan çocuk kalktı ve karşıdan gelen bir kızla buluştu. Ben de bunun üstüne sandalyenin etrafında dolaşarak Zamiel' in yanına oturdum. Dans etmek, çok sıkıcı ve yorucu bir iş gibi göründüğünden, yerimden bile kıpırdamak istemiyordum doğrusu. Sonra gözüm bizim binanın ve Gryffindorun yarma Quidditch oyuncularına takıldı. Karşılarına geçip üç saat boyunca kesintisiz gülebilirdim herhalde, fakat bu karmaşada pekte ortaya gitmek istemediğimden sadece olduğum yerde güldüm. Sonra gözüm Astronomiciye kaydı. Kadın bir anda başka bir adamla dans etmeye başlamıştı. O adam kimdi yahu? Daha önce hiç görmemiştim ama öğrencilerin çoğu görmüş gibi görünüyorlardı, solumdaki iki kız kıkırdayarak onları işaret ediyorlardı. İlginç, gerçekten.
Mika
Gelecek Postası Editörü
Gelecek Postası Editörü
Mika

Erkek Mesaj Sayısı : 19
İş/Hobiler : Basın! Dedikodu!
Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır
Rp Yaşı: 27
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 11:58 am

Bu kadını başka tüm profesörlerin yüzünü bildiğim için tanımıştım. Çünkü kadın bi Meta, tanımadığım biri varsa mutlaka odur modunda alıp dansa girişmiştim. Doğru da yapmışım çünkü gerçekten tutmuştu. Adımı söyleyince gülümseyip başmı salladım. "Doğru duymuşsun balkabağım. Biraz dans edip konuşuruz diye düşünmüştüm." dedim sinsi bir tavırla. Tabi ki onun ağzını aramak istediğim anlaşılıyordu ki zaten bunu anlamıştı. Biraz daha sessizce dans ettik. Belinden tutup havada zarifçe döndürdüm ve sonra konuşmaya başladım. "Bieber'ın cinayeti hakkında Cobain'le röportaj yaptım hayatım. Bieber'ın en son görüldüğü yerde sen de vardın değil mi?" Evet olduğunu biliyordum tabi asıl şüphelim o değildi ama şüphelimin işlerini bilebilecek biriydi. Biraz daha araştırma gerekiyordu ve panodaki çocukla konuşmam. Neydi adı Xizan... Benim için bilgi toplayabilecek biriydi. Bu arada müzikle uyumlu bir şekilde Kurae'yi çevirip duruyordum.
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:18 pm

Başım da dönmüştü dönerken. Dans falan ama... kendimi hiç de kuğu gibi hissetmiyordum. Hem aslandan kuğu mu olurmuş. Olmazdı öyle şey. Yeniden normal bir şekilde dans etmeye döndüğümüzde başım da biraz normale dönmüştü. En azından dünya artık çevremde turlamıyordu. "Bence bu dans işi çok saçma. Yani boş boş dönüyoruz falan. Yaptığımız bir şey yok. Kazancımız ne olacak." Noel'de dans edicez dimi? O partiye gideceğimi kim söylemişti. Küçücük kızı partiye alırlar mıydı? Gerçi o kadar da küçük değildim ama küçüktüm işte. Yani küçük olmam gerekliydi, seviyordum küçüklüğü. "Bu kuğu işi de çok saçma. Kuğu olsaydım kuşlu bir binada olurdum. Aslan ya da kedi olmak daha havalı. Yılan bile olmaya razıyım hatta. Ama kuğular... çok beyaz?" Beyaz güzeldi tamam ama diğer renkler daha güzeldi. Siyah, kırmızı, mavi, turuncu, yeşil ya da mor tercihimdir.
Oliver Koven
Gryffindor 5. Sınıf
Bina Quiddich Kaptanı
Gryffindor Sınıf Başkanı

Oliver Koven

Karakter Sayfası
Para:

MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:27 pm

Kahkaha attım Valla bizim için hava hoş... Saldırmaya hazır aslan dedi bize. Kuğu sorunu sizin." dedim. Biraz daha sallandık sonra. Takımdan en düzgün dans eden bizdik sanırım diğerleri iyice sapıtmıştı ve bizim kasıntı millete bağırıyordu. "Kazancımız ne olacak derken?" dedim sonra küçük kuğuya dönerek, yanımda olmasına alışmıştım. "Hiç kazancın olmadan birşey yapmaz mısın? Aylaklık yapmak gibi?" aslında kazancımızın olmayacağını düşünmüyordum. Kasıntı eğer işimize yarayacağını söylediyse yarardı elbet. Adam haklı yani. Peh diye dilimi çıkardım sonra "Yılan olacağıma kuğu olurum, ciddiyim."
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:40 pm

"Aylaklık yapmak oldukça kazançlı bir iş bana göre. Dinleniyor insan. Üstelik eğlenceli de." Üstelik ben de yerimde duran biri falan değildim. Gerçi boş boş dolanmak da aylaklık yapmak sınıfına giriyor gibi ama insan bir şeyler keşfedebiliyor. Bu da çok hoşuma gidiyor. "Kuğu olmayı tercih mi edersin? Yılanlar o kadar da kötü değildir ki." Sonra sallanmayı bırakmadan ellerimi senpaimin omzundan indirip beline koydum. -uzanma seansları bittiği için rahatlamış olmalıydılar- "Hadi sen kuğu ol. Aslan olmak nasılmış öğreniyim" Bir de yüzüme *-* ifadesi yerleştirdim.
Oliver Koven
Gryffindor 5. Sınıf
Bina Quiddich Kaptanı
Gryffindor Sınıf Başkanı

Oliver Koven

Karakter Sayfası
Para:

MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:49 pm

"Yılanlar iğrençtir!" dedim kendimden emin bir şekilde. İçimdeki Slytherin nefretinin nereden geldiğini bilmiyorum. Sadece nefret ediyorum işte. Bu sırada küçük kuğunun kolu omzumdan inip belime dolandı. Ona şaşkın şaşkın bakarken amacını söyledi. Rolleri değişmemizi istiyordu! İlk önce mırın kırın edip olmaz dedim ama yüzündeki ifadeye dayanamadım. Zaten bizim takımdakiler bundan çok daha rezil haldelerdi. Kuğu olsam birşey farketmezdi. Gözlerimi devirip "Tamam peki..." dedim ve belindeki elimi omzuna koydum. Sonra sırıtıp "Beni havaya kaldırıp döndürmezsen ne anladım o kuğuluktan?" dedim pis pis. Hala sallanıyorduk ama emindim ki bay kasıntı bizi farkedince gelip "Oğlum yanlış yapıyosunuz. Kız omza koyar erkek bele. Bişeyi de ilk seferde öğrenin kas kafalar." diye uyaracaktı o komik aksanıyla.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
Noel İçin Dans Dersi ~  Left_bar_bleue100/1000Noel İçin Dans Dersi ~  Empty_bar_bleue  (100/1000)
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 1:56 pm

Sandalyem düzeltiğinde sıkılma faslının bittiğinide anladım. Zaten hemen sonra ziyaretcim sesini duymama izin verdide kim olduğunu anladım;

- Böyle tehlikeli işler yapma bence.

Sesini duyunca arkaya doğru yatırıp kafamı baktım ve Baş aşağı duran Nora'ya gülümsedim. . Zaten o sırada yanımdaki çocuk kalkıp bir kızla buluşmuş ve Nora'da yanıma oturmuştu bile. Bende kulağına eğilip;

"Ama ancak böyle sıkıntım geçiyor ki bu hareketi yapmayı çok severim ben. Bence bir ara sizde deneyin küçük hanım. ."

Dans etmeyi hiç sevmemiştim aslında ama etmeye çalışanları izlemesi komikti. . Yani kendimi dans ederken görsem ona da gülerdim. Neticede hiç bir zaman bu kadar zarif olamamıştım. . Ayrıca aslanlarıda pek sevdiğim söylenemezdi. Ben biraz daha küçük kedilerden yanayım.
Marcelline K. Nadine
Yönetici
Tılsım Profesörü
Ravenclaw Bina Sorumlusu
Marcelline K. Nadine

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 4:15 pm

Yüzümdeki sinsi gülümsemeye karşılık aldığım sinsi gülümseme ve arkasından sorduğu sorular, gülümsememi bozmadan kıkırdama tarzı sesler çıkarmama sebep olmuştu. Gerçekten güzel dans ettiği doğruydu, uyumluydu ve bunu odaklanmadan yapabiliyor olamsı gayet başarılıydı. Soruları sormaya başlamıştı bile! Beni döndürüp kaldırdı, yere koyar koymazda devam etti. Ona ayak uydurarak devam ettim.

- Evet ballı çöreğim oralardaydım. Daha doğrusu tesadüfen bir yerlerde bulundum. Fakat Bieber en son orada mı göründü bilemiyorum. Yine de Bieber' ı son gördüğüm yerin orası olduğu doğru.

Dedim ve gözlerimi kapatıp çok extreme bir dans hareketi yapamaya kalktım. Bakalım buna ayak uydurabilecek miydi? Elimi yavaşça göğüsünden beline doğru kaydırıp kendimi hafifçe geriye doğru yatırdım. Umarım yapardı, eğer yapamazsa, hem benim canım yanabilirdi (hoş sanmıyorum, sağ elimi bırakıp arkaya koyarsam takla atıp kurtulabilirdim) hem de beni düşürdüğü için rezil olma ihtimali yüksekti. Tutmayı akıl ederse, sol bacağım kalkmaya hazır bekliyordu.
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 6:10 pm

Güldüm.

- Eğlenceli olduğunun farkındayım, fakat insanları öyle arkalarına dayanmış gördüğümde dayanamıyorum.

Dedim ve esnedim istemsiz bir şekilde. Hem de çenem yarılırcasına. Elimin tersini ağzıma doğru götürüp indirdikten sonra önümdeki değişik olmasına rağmen sıkıcı manzarayı izlemeye başladım. Hala yarmalar aralarında ayı ayı gülüşüyorlar, kızlarsa pek mutlu görünmüyorlardı. Derin bir iç çekip gözlerimi dans eden astronomiciye kaydırdım. Uyum içinde dans ediyorlardı fakat adamı bir türlü çıkaramamıştım. Zamiel' e doğru eğildim.

- Profesör Kurae' nin dans ettiği adamı tanıyor musun? Daha önce hiç görmemiştim...
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 6:25 pm

- Eğlenceli olduğunun farkındayım, fakat insanları öyle arkalarına dayanmış gördüğümde dayanamıyorum.

Sırıttım, huyları bana benziyordu sanki birazcık. . O sırada esnedi ve bende konuşmak için esnemesinin bitmesini bekledim. Zira esnerken pek bir şey duyulmadığını az çok anımsıyordum;

"Biliyorum küçük hanım, bende yerinizde olsam aynısını yapardım. Ya da belki korkutup dengenizin kaybolmasına sebep olur, tam düşerkende sizi tutar gözünüzde parlak zırhlı bir şövalye olurdum." Bunu gayet ciddi bir tonla söylemiştim.

Sonra baktığı yere bakmaya başladım. Dans eden kas kafalar, hoşnutsuz dişiler ve Astronomi Profesörümüz Bayan Ekaterina. . Nede güzel dans ediyorlardı. . Tam dalmış onları izlerken Nora hareketlendi ve bende biraz eğilip kulağımı kıza yaklaştırdım;

- Profesör Kurae' nin dans ettiği adamı tanıyor musun? Daha önce hiç görmemiştim...

Cevap verebilmem için biraz düşünmem gerekti. Zira adam tanıdık geliyordu ama nerden. Bakışlarımı yukarı çevirip kaşlarımı çattım ve düşünme haline geçti. . . Bingo ! Hatırlamıştım.

"Xi bir ara bahsetmişti bir şeylerden, muhabir veya onun gibi bir şeyler olmalı sanırım. ."
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 7:16 pm

- Muhabir mi? Ne işi var Hogwarts' ta muhabirin? (Muhabir ne arar la Hogwartsta?)

Dememe rağmen bir kaç saniye sonra ne kadar saçma bir soru sorduğumu farkettim. Yani, gelecekti tabi, bir kaç hafta içinde olay üstüne olay olmuştu ve normal olaylar değillerdi. Derin bir iç çektim ve yüzümü ekşiterek muhabire baktım. Tatlı adamdı doğrusu, ilginç bir stili vardı ama, bu tarz insanların her şeyi çarpıtmaları sinrimi bozuyordu. İşin ilginç taraflarından biri profesör buradan, adamı çok iyi tanıyormuş gibi görünüyordu. Belki uzun zamandır arkadaş falanlardı. Neyse, çok sürmeden onalrıda izlemekten sıkıldım. Gözlerimi tavana diktim, boynumu sandalyenin arkasına dayayarak.

- Daha ne kadar sürer sence? Bir an önce yatakhaneye dönmek istiyorum.

Diye mırıldandım. Annem daha yeni bir kitap göndermişti, uzun zamandır merak ettiğim bir tane ve içinde bol bol örümcek bulunan bir tane, açıp okumak için sabırsızlanıyordum.
I. Monique D'or
Hufflepuff 4. Sinif

Hufflepuff 4. Sinif
I. Monique D'or

Kadın Mesaj Sayısı : 46
İş/Hobiler : Cadı! Ayrıca, Hufflepuff Quidditch Takım Kaptanı!
Lakap : Isa & Moni & Mon

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı: 13
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:01 pm

Cübbemi savura savura koşarak devasa büyük salonun kapısından içeri girdiğimde, müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım. Profesörün ders başını kaçırmıştım! Geç kalmışlığıma lanetler savurarak ve ayaklarımı yere vura vura salondan içeri girdim. Çoğu insan çoktan ayaklanmış ve dans etmeye başlamıştı. Şöyle gözümü kestirenlere bakmadan önce kendime yeni boşalmış bir sandalye buldum ve kendimi resmen sandalyeye attım, her zamanki gibi. Ardından oturup etrafı incelemeye başladım. Gözüm ister istemez bizim binadakilere kaymıştı ilk önce. Baudoin görünmüyordu... Doğrusu ona hala kızgındım ama bir süre alıştığın şeyleri etrafında görmeyince insan, çabuk özlüyor. Neyse, onu düşünmemeye çalışacağım. Şöyle bir göz gezdirdim. Charlotte denen kız çarptı gözüme, baya kızarmış görünüyordu. Tek kaşımı kaldırığ kıza biraz daha baktım ama... Neyse, ardından kafamı çevirdim ve Mika' yı gördüm! Aman TANRIM MİKA BURADA! Tam büyük bir heyecanla kalkıp yanına gidecektim ki, olduğu yerde doğruldu ve gözlerini bir şeye (hehe avına?) dikip ilerlemeye başladım. Bir süre onu izledim ve gördüğüm beni gerçekten şaşırttı. Profesör Ekaterina' nın bir anda belinden kavradı ve kadını çekip dans etmeye başladılar. Vay, bu çok hızlı olmuştu. Gözlerimi çevirmeden bir süre onları izledim, ikiside birbirlerine gülümseyerek konuşuyorlar ve dans ediyorlardı. O sırada gözüm bir kaç Slytherinli ve Hufflepuff lı kıza kaydı. İki grup kızda aralarında sinirli sinirli konuşuyorlardı ve arada bir Mikayla profesörü gösteriyorlardı. Resmen gülme krizine girmek üzereydim, fakat kendimi tuttum. Dayanamayıp gülmekten yarılmama sebep olan şey, profesörün hareketleri yüzünde cübbesi yeterince açılıp uçuşuyordu etrafa. Bu sayede gayet mükemmel görünen (bir saniye, aslında fazla mükemmel gibiydiler, neydi yahu bu kadın?) vücudu hakkın yorum yapan arkamdaki 5. sınıf öğrencileri oldu. Resmen gözümden yaş gelmişti. Sakinleştiğimde gözümü Mika ve profesörden çevirmeye karar verdim. O sırada bizim Quidditch takımının zarif tutucusunu gördüm, gayet güzel dans ediyordu. Onu görünce ister istemez elimi bacağıma vurmaya başladım, acaba daha ilginç ne görebilirdim?
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:59 pm

Tam olarak bir bilgim yok. Neticede burası ilginç bir yer olduğuna göre eminim gene ilgi çekici bir şeyler olmuştur. Ve ilginç olayları araştırmak muhabirlerin doğasında vardır. . İlgilerini takdir etsemde meraklarını gözlemden çok aşırı soru sorarak gideren insanlardan pek haz aldığım söylenemez. ."

Müzikleri ezberleyecek konuma gelmiştim ve ortamdaki hava sinirimi bozuyordu ama genede konuşacak biri olduğu için keyfim yerindeydi o yüzden sabredebilirdim. Daha sonra gözlerimi kapayıp aynı şekilde sandalyemde kayarak Nora'ya döndüm ve biraz bayık bir sesle;

"Hm. . Bilmiyorum ki ? Gitmek istiyor gibisin ama."
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~    Noel İçin Dans Dersi ~  Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 11:00 am

"Seni kaldırıp döndüremem ama zıplarsan kalkmış gibi görünürsün. Nasıl fikir?" Deha fışkırıyordu beynimden.

Noel İçin Dans Dersi ~
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Noel Listesi
» Noel Eglencesi
» İkiz profesörler için BD odası~
» '23 I. Dönem I. Astronomi Dersi
» I. Dönem Astronomi Dersi