Yazar | Mesaj |
---|
Oliver Koven Gryffindor 5. Sınıf Bina Quiddich Kaptanı Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/02/11 Nerden : ABD İş/Hobiler : Quiddich oynamaya bayılır, harika bir vurucudur, sınıf başkanı da ohhhmis... Lakap : Kaptan, Başkan
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Süper egosu ve kasları ile kavgacı bir kişiliğe sahip Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Çarş. Şub. 09, 2011 8:25 pm | |
| Gözlerimi kıstım. Zıplamak mı? "Ben zıplamam." dedim sertçe. Tabi yalan. Antremanda gayette zıplıyordum. Kızın omzundan elimi çekip beline koydum tekrar sonra da kucağıma aldım. "Sen kuğu olarak daha iyisin." tabi sonra bizim kasıntı bin bir türlü şey saydı falan. Ben de indirdim kızı yere. | |
|
| |
Cassie Quatra Gryffindor 2. Sınıf
Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 22/01/11 Nerden : NY-Roma İş/Hobiler : Saçmalamak Lakap : Cass, Mika
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı. Rp Yaşı: 11
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Çarş. Şub. 09, 2011 8:27 pm | |
| "Ben de kuğu olmayı sevmiyorum. Boyunları da çok uzun onların. Böyle... hayvanlar işte." Bahane bedava ya. Napalım, kuğular da aslan değiller ki. Onlar normal hayvan. Hiç bir özellikleri yok. "Bence öğretmenler lakap takmak konusunda berbatlar. İnsandan kuğu olur muymuş hiç?" | |
|
| |
Mika Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 02/02/11 İş/Hobiler : Basın! Dedikodu! Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır Rp Yaşı: 27
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Çarş. Şub. 09, 2011 9:59 pm | |
| Bunları zaten bildiklerimi doğrulamak için sormuştum. Tam Dean hakkında soru soracaktım ki kadın aniden kendini arkaya attı. Neyse ki bu hareketi biliyordum yoksa düşebilirdi. Belindeki elime gücümü toplayıp yere yapışmasını engelledim. Eğilebileceği yere kadar ben de eğildim ve yüzümü yüzüne yaklaştırdım. "Peki ya Dean?" Hızla belinden çekip tekrar dans ettiğimiz pozisyona döndüm. Adımlarımı müziğe göre yönlendirirken gülümseyip "Anladığım kadarı ile Dean de ordaymış. Cobain kobra falan demişti ama ayrıntısızdı tatlım." dedim ve müziğin o belirlenmiş bölümüne geldiğimizde belinden tutup havada döndürdüm kadını. | |
|
| |
Marcelline K. Nadine Yönetici Tılsım Profesörü Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 127 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 47 Nerden : Finlandiya İş/Hobiler : Tılsım Profesörü
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Teatral Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Çarş. Şub. 09, 2011 10:17 pm | |
| İyi, nasıl dans edeceğini biliyor neyseki, hala sağlamım, hatta tarafından döndürülüyorum. Neyse, ne demişti? Kobra evet, Dean' in görmedim, kobra oradaydı. Tam cevap verecektimki beni havaya kaldırdı ve nazik bir şekilde döndürüp yere kondurdu. Derin bir nefes aldım, gülümsememi kesmeden.
- Ah evet hayatım, kobrada oradaydı. Herkes ürktü mesela, doğrusu, büyükçe bir tane.
Dedim ve onu kendime doğru çektim. Ellerimle omuzunu tutmak yerine kollarımı boynuna doladım ve kulağına doğru eğildim. Her şekilde bu mesafeden boynunda nefesimi hissedebiliyor olmalıydı.
- Dean sonradan geldi. Sürekli kobrasını arıyor zaten, o yılan pek tekin değil doğrusu.
Dedim ve dudaklarım aralık bir şekilde kendimi tekrar geriye doğru çektim. Sol elimi tekrar omuzuna yerleştirdim ve sağ elimi de eline. Sorularının bitip bitmediğinden emin değildim. Biitiyorsa da, sonunda ne diyeceğimi biliyordum en azından | |
|
| |
Oliver Koven Gryffindor 5. Sınıf Bina Quiddich Kaptanı Gryffindor Sınıf Başkanı
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 07/02/11 Nerden : ABD İş/Hobiler : Quiddich oynamaya bayılır, harika bir vurucudur, sınıf başkanı da ohhhmis... Lakap : Kaptan, Başkan
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Süper egosu ve kasları ile kavgacı bir kişiliğe sahip Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Çarş. Şub. 09, 2011 10:20 pm | |
| Kız tekrardan kuğular hakkında birşeyler gevelemeye başlayınca kaşlarımı kaldırdım. Takılmış mıydı yoksa? Bir kaç adım geriledim. Kızın omuzlarını tutup şöyle bir sarstım. Tabi kız için baya bi sarsılma olmuştu bu. Kafası yana düşmesin diye de elimle tuttum sonra. Gözlerimi kırpştırıp kızın suratına baktım saf saf "Kuğu krizine mi girdin lan?" dedim sonra etrafıma bakınıp "İstersen revire bi gidelim, ha?" profesörlerin nerde olduğunu gözüme kestirince kıza tekrar dönüp anlına koydum elimi. Ateşi de yoktu aslında... | |
|
| |
E. Eleonora Esta Slytherin 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 27/01/11 Yaş : 30 Nerden : Palermo - Sicilya İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli. Lakap : Nora
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor. Rp Yaşı: 12
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Perş. Şub. 10, 2011 8:35 am | |
| Sessizce ayaklandım ve tekrar Zamiel' in arkasına geçtim. Bu sefer söyleyeceklerim kısa olacaktı.
- Sence Petrasova' ya yakalanmadan sıvışabilir miyiz? Yakalarsa bırakmayacağından adım gibi eminim çünkü.
Dedim ve "ne dersin?" şeklindeki bakışlarla mavi gözlerimi çocuğa diktim. | |
|
| |
Zamiel Nagao Slytherin 4. Sinif
Mesaj Sayısı : 394 Kayıt tarihi : 12/01/11 Yaş : 34 Nerden : Lands of the Crossed
Karakter Sayfası Para: (100/1000) Karakter Özellikleri: Siyah saçlı. Rp Yaşı: 14
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Perş. Şub. 10, 2011 11:24 am | |
| Omuz silkip sırıttım. Dans etmeyi hiç ama hiç beceremezdim zaten dans etmekten pek hoşlandığımda söylenemezdi. .
"Bilmiyorum ama denemeye değer sanırım." Kızın elini tuttuğum gibi yavaşca çekiştirdim ve masalarım arasında eğilip ilerlemeye koyuldum. Bakalım şansımız ne kadar kurtarabilecekti bizi. | |
|
| |
Mika Gelecek Postası Editörü
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 02/02/11 İş/Hobiler : Basın! Dedikodu! Lakap : Yala bizi Mika derler arada ama Mika bakmaz.
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Burnu havada dolaşır ama o havadaki burnunun her yere girebilme özelliği vardır Rp Yaşı: 27
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Perş. Şub. 10, 2011 11:10 pm | |
| Yeterince yakın bir biçimdeyken yılan hakkında soruma cevap verdi ama ben daha fazlasını istiyordum. Gene de bu kadar yeter miydi acaba? Daha sonra Astronomiciye bir ziyaret düzenleyebilirdim sanırım. Fazla üzerine gitmemek için sadece "Hmm..." diye ses çıkardım. Dalgın dalgın bu konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım olduğunu düşünürken ellerim kadının belindeydi. Derin bir iç çektim "Bunun bana yeterli gelmeyeceğini biliyorsundur, şeker surat. Tekrar konuşmamız gerekecek." dedim içten gülümsemeye de çalışarak. Dean'i bulup onunla yüzyüze konuşsam çok iyi olacaktı sanırım. Panodaki çocuk bana yardım edebilirdi bu konuda. Bir kaç adım geriye atarak profesörden uzaklaştım ve önünde hafifçe eğildim. "Dans için teşekkür ederim." | |
|
| |
Marcelline K. Nadine Yönetici Tılsım Profesörü Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 127 Kayıt tarihi : 25/01/11 Yaş : 47 Nerden : Finlandiya İş/Hobiler : Tılsım Profesörü
Karakter Sayfası Para: (1000/1000) Karakter Özellikleri: Teatral Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ Perş. Şub. 10, 2011 11:18 pm | |
| Tahmin ettiğimden kısa sürmüştü soruları ve meraklı halleri bu adamın. Yine de hem sözlerinden hem davranışlarından tekrar görüşeceğimizi anlamıştım. Eh, söylemişti de. Neyse, Önümde hafifçe eğilerek teşekkür etti, ben de kalkamsını bekledim ve kalktığından yüzüme asil bir gülümseme kondurdum.
- Benim için bir şerefti.
Dedim ve biraz uzaklaşmasını bekledikten sonra bir kaç dakika önce öğrencileri izlediğim yere doğru seğirttim. Bakalım öğrenciler ne durumdalardı. Kllarımı kavuşturup tekrar bir masaya dayanadım ve etrafıma bakınırken iki öğrenci çarptı gözüme. Eleonora Esta ve Zamiel Nagao. İsim hafızamı seviyordum ya neyse, iki miniğin hızlı hızlı gittiklerini gördüm ve sadece gülümsedim. Gitsinler bakalım, şans onlarla olsun yok Nate farkederse kaçışları onlar için rahatsız bir dansla sonlanabilirdi. Tekrar gülümsedim ve derin bir iç çektim. Çocuklar, eğlenceli şeyler. Neyse, tekrar ortadaki Koven ve Quatra' yı izlemeye başaldım ki, onlar daha da gülmeme sebep oldu! Boş boş dururken bile eğlendiriyorlardı ya beni! İri yarı oyuncu br an için durmuş ve kızı sarsmıştı, ilginç olduğunu düşündükten sonra, kafamı tekrar çevirdim, bu sefer kendi binamın öğrencilerine... | |
|
| |
Nathaniel Petrasova M.Yardimcisi B.D. Profesörü Gryffindor Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 164 Kayıt tarihi : 15/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü Lakap : Nate
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir. Rp Yaşı: 28
| Konu: Geri: Noel İçin Dans Dersi ~ C.tesi Şub. 12, 2011 8:35 pm | |
| Bu dersi de kapatıyorum artık. Yakında mesajımı editleyip bina profesörleri de dahil herkesin mesajı başına 5 puan vericem ama bakıcaz yani. (nokta) | |
|
| |
| Noel İçin Dans Dersi ~ | |
|