Hestia Petrasova Yönetici İksir Profesörü Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 244 Kayıt tarihi : 11/01/11 Nerden : Ukrayna İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni Lakap : Iksirci
Karakter Sayfası Para: (600/1000) Karakter Özellikleri: Rp Yaşı:
| Konu: 2. Donem Iksir Dersi - Kemik Yaratici Iksir Çarş. Ocak 26, 2011 1:25 pm | |
| Konunun ilk mesajı :
9. GUN, rp zamaniyla yilin ortalarina denk geliyor. Kurgu: Profesor Hestia iceri giriyor, siyah bogazli hafif dar gelen bir cuppe giymis, karnindaki sislik belli oluyor, cogu ogrenci -anlamayacak kadar salak olanlar haric- Bayan Petrasova'nin hamile oldugunu bu derste ogreniyor ama soru sormaya curet edemiyorlar, cunku tepesinde duzgun topuz yaptigi saclari ona daha da ciddi bir hava katmis. Ogrencileri soyle bir suzdukten sonra sahte bir gulumsemeyle konusmaya basliyor. "Bugun sizlere kemik yaratici iksiri ogretecegim cocuklar! Kazanlariniz onlerinizde duruyor, iksir yapimina baslamadan once hepinizden sol kolunuzu kazanlariniza sokmanizi istiyorum, bu iksir yapiminin bir parcasi, korkmayin, birsey olmayacak!" Tum ogrenciler inanip kollarini kazanlarina sokuyorlar. Ama o da nesi! Bayan Petrasova buyu yapabildigini hatirlamis olacak ki ogrencilerin kazanlarini icleri kara buyu dolu kazanlarla degistirmis! Herkes kollarini cikarinca siniftan cigliklar yukselmeye basliyor, ama cigliklari Hestia'nin cirtlak kahkahasi yariyor. -AHAHAHA! Cidden bu kadar saf olup beni eglendirdiginiz icin tum binalara 10'ar puan vermek isterdim, ama neyse! Hepinizin sol kolundaki kemikler 6 saatligine yok oldu. O yuzden birazdan anlatacagim tarifi iyi dinlemenizi tavsiye ederim. Dersin sonunda yaptiginiz iksirleri iceceksiniz, dogru yaptiysaniz kemikleriniz, kara buyuyle yok ettigim icin normal iksirin aksine acisiz bir sekilde hemen yerini alacak, sanssizsaniz revire ugramaniz gerekebilir, veya buyunun etkisinin gecmesini beklersiniz 6 saat!.
Kurallar: Ders bir hafta acik kalacak, ders zaman kavramina dahil degil ama kurguya etkileri olabilir.
RP IN
Tekrar bir kahkahayla tahtaya dogru ilerledim, onceki derslerimde yaptigim gibi yine elimle yaziyordum ve bir yandan bagirarak anlatiyordum. Hamile oldugum icin fazla agresif hareketler yapmamaya ozen gosteriyordum.
Malzemeler; -Armadillo safrasi -Kedi tuyu -Topbocegi Tekrar kahkaha atmaya basladim "AHAHAH! Aslinda inek sutu olmamasi ne kadar ironik! Sut kemiklere faydalidir! AHAHAHA! Anladiniz mi? Kemiklere faydalidir! HAHAHAHAH!!!" Bogazimi temizleyerek sakinlestim, sanirim hamilelik hatlarimi karistirmisti, oncekinde de boyle olmustu sacmalayip duruyordum. Bir elimle topuzumu duzelterek yapimi anlatmaya basladim. -Iksirin yapimi zor degil, kazanlarinizdaki siviyi ilk iksirimizde yaptigimiz gibi kirmizi olana kadar kaynatin, Armadillo safralarini ekleyerek saat yonunde karistirin, mavi renk olacak, kedi tuyunu ekleyip bu sefer de saat yonu tersinde karistirin, yesil oldugunda karistirmayi birakin ve mor renk olana kadar kaynamaya birakin, sonunda top boceklerini ekleyip turuncu olana kadar karistirin. Tek kolunuzu iptal ettigim icin normalden daha fazla zaman alacak, yoksa cok kolay bir iksirdir! Gruplar halinde calisabilirsiniz!
Ve sakince yerime oturup tek kolu limbir limbir sallanan gerzek ogrencilerimin cabalarini, gevrek bir siritisla izlemeye koyuldum.
| |
|