Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

I. Toplu KSKS dersi

+7
Ruby Medline
Charlotte Woods
Zamiel Nagao
Justin Bieber
Dean Break
Hestia Petrasova
Nathaniel Petrasova
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Left_bar_bleue600/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:42 pm

Konunun ilk mesajı :

Tüm öğrenciler büyük salona toplanmıştır. Büyük salonun tam ortasında uzun bir sahne vardır, diğer alanlar boştur. Profesör N sahnenin üstündedir ve herkes yerleşene kadar bekler sonra asasını boğazına götürüp sessinin tüm salonda yankılanmasını sağlar. Sesi ile herkes susunca ilginç aksanı ile konuşmaya başlar. "Evet, herkes biliyor ki okulda ikidir saldırılar oluyor. Artık Slytherin'in varisi gibi birşey olmadığı için -Merlin Harry Potter'ı korusun- ve Hogwarts mitolojisinde böyle bir olay olmadığından bir şüphelinin bunları yaptığını düşünüyoruz. KSKS derslerinin olmadığı bu döneme denk gelmesi de herkesi daha çok tehlikede bırakıyor. Burda toplanmamızın nedeni basit saldırı ve koruma büyüleri öğrenip kendinizi savunabilmeniz. İlk büyüyü de Sersemlet olarak kararlaştırdık. Hestia sahneye gelebilir misin?" İkizine sahneye çıkması için yardım eder. İksir profesörü olan Hestia Petrasova da bilindiği üzere iksirlerle kafayı bozup asasının olduğunu unutabilen biridir. Hem çok yakın zamanda bir saldırıya uğramıştır. Herkes saldırganın daha işini bitiremediğini ve bir daha iksirciye saldırabileceğini konuşmaktadır. "Sersemlet büyüsü, karşınızdaki kişiyi sersemletip savaşdışı edebilirsiniz. Kolay ve kullanışlı bir büyüdür. Sersemleti bozabilen büyü de Çözüldür. Hestia, Sersemlet ve Çözülü uygulamalı olarak üstümde gösterebilir misin?"

--RpOut--
Hestia'nın mesajından sonra herkes (hademe, müdür ve profesörler dahil) yazabilir.

YazarMesaj
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 10:57 pm

"Çözül" diye mırıldandı Zamiel yoksa biraz sert mi davranmıştı ?

Ufaklığı elinden tutup kaldırdı "Üzgünüm ufaklık sanırım kafanı vurduk azıcık. . Şişmeden buz koysak iyi olacak diye düşünsem çok mu düşünceli biri gibi görünürüm ?"
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Kadın Mesaj Sayısı : 78
İş/Hobiler : Öğrenci, kalpazan, pazarlamacı, esnaf
Lakap : Chuck

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:07 pm

Tekrar Slytherin çocuğun yüzünü gördüğümde "Cennette miyim?" diye mırıldandım şapşal şapşal. Elini tutup kalktım. Başım hala dönüyordu. Başımın acıyan yerini tuttum. Sonra Naruto'msu bir sırıtışla "Abim WWE hareketlerini üstümde deniyordu. Bi kafamı vurmuşum, bişey mi HAH! Devam edelim, sigaran benden tamam ama becerene kadar sürekli sersemlet yapıcaz." dedim ve yere düşmüş olan asamı alıp tekrar pozisyonumu aldım. "Hadi hadi hadi!"
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Left_bar_bleue100/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (100/1000)
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:18 pm

"Şu WWE serbest güreş olan WWE sanırım ? Yalnız bir dahakine ağırlığını omzuna vermeye çalış ufaklık kontrollü bir düşüşte hiç bir yerini çarpmamana yardımcı olur. Hoş bunda ne kadar işine yarar bilinmez ama. ."

Asasını tekrar çekip bir nefes alan Zamiel sözlerine devam etti; "Sigara konusunda bir oyun yapmayacağına güvenmek isterim ve neyi becerene kadar bilmiyorum ama zaten canım sıkılıyordu. 3'ten geriye !

-3

-2

-1

Asasını yavaş bir hareketle salladı ve bu sefer öncekinden daha kısık bir sesle büyüyü söyledi "Sersemlet" Takiben aynı anda rakibide büyüsünü yollamıştı. .
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Left_bar_bleue600/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:18 pm

'Zamiel Nagao' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi

#1 'slytherin' : 2

--------------------------------

#2 'gryffindor' : 3
http://rptimez.bossforum.org
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Left_bar_bleue1000/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Her an değişen duygularıyla tam bir manik depresiftir. Süper pazarlık yapar.
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:23 pm

Bu sefer gözlerimi kapatmamıştım ve sert bir şekilde sakince söylemiştim büyülü sözleri. Çıkan kırmızı ışık da öncekinden çok daha güçlü çıkmıştı ve sonuç olarak Zamiel'in yere düşen bedeni. Hiç düşünmeden "Çözül!" dedim asamı doğultarak. Bu duygu gerçekten korkunçtu ve onun da uzun süre yaşamasını istemezdim. Koşarak yanına gittim. "Düşerken vücudunu ayarlayabiliyor muymuşsun?" dedim kıkırdayarak elimi uzatıp kalkmasına yardım ettim. "Başka büyü yok tamam, nasıl yapıldığını kaptım."
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:30 pm

"Düşerken vücudunu ayarlayabiliyor muymuşsun?"

"Evet ayarlayabiliyordum, yani en azından eskiden öğretildiğinde yapabiliyordum. . Bu sefer gayet içten söyledin, yoksa düştüğümü görmeyi bu kadar mı istiyordun ?" Gülerek ekledi ardından "Biliyorsun ki gözün açıkken daha isabetli atışlar yapabilirsin." Ki o his aslında gayet güzeldi, hiç birşey yapamayacağını bildiğinde, hiç birşey yapmadan yatmak çok daha zevkli oluyordu. . "Eğer ölüm böyle bir şeyse mümkünse en mayışık olduğum anda gelsin, karşı koymayacağıma söz veriyorum." diye geçirdi aklından.

"Başka büyü yok tamam, nasıl yapıldığını kaptım."

İç çekti; "Ne güzel eğleniyorduk yahu. . Peki ne yapmak istersin şimdi ?"
Charlotte Woods
Gryffindor 3. sinif
Gryffindor 3. sinif
Charlotte Woods

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:36 pm

Etrafıma bakındım. "Serseri bi büyüye denk gelmeden tabanlamayı planlıyorum." Çocuğa şöyle bir baktım. "Sana takma ad bulsam ya ben. Neyse sen ne yapacaksın bilmiyorum ama Chuck kaçar." dedikten sonra geri geri yürümeye başladım.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı Şub. 01, 2011 11:40 pm

"Eh sen bilirsin. . Ben sanırım bir kaç uçan beden daha izleyeceğim." Zamiel ise gerinip bir köşeye sırtını yaslayarak yere oturur ve başını duvara dayayıp izlemeye koyulur. .

"Tamda eğlenmeye başlamıştım. ."
Ruby Medline
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Ruby Medline

Kadın Mesaj Sayısı : 21
İş/Hobiler : Dikmek/şarkı söylemek
Lakap : Rub,Piç(babam yok ki benim)

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: sevecen
Rp Yaşı: 11
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 1:56 am

Geldiği günden beri ortama ayak uydurmaya çalışıyordu Ruby.İnsanlarla kaynaşmadan önce sihir denen şeye alışması gerekmişti.Ama sonunda ikna olmuştu.Ve zorunlu olan KSKS dersini dinledi.Hogwartsa gelirken buranın tehlikeli bir yer olabileceğini hiç düşünmemişti.Ama artık tek başınaydı.Ve kendisini savunmasını öğrenmesi şarttı.Kendisine eşlik edecek bir partner aramaktaydı.Ama kimseyi tanımıyordu.Herkesin bir eşi vardı.Kendini yalnız hissetti.Derken tıpkı kendisi gibi köşede oturan tek başına birini gördü.Oldukça rahat gözüküyordu ve kalabalığın birbirlerini sersemletişini izliyordu.Ruby kendi kendine ''Neredeyse bundan zevk aldığını söyleyebilirim.'' diye geçirdi.Sonunda kendi köşesinde dikilmekten vazgeçip Zamielin yanına yaklaştı. ''Merhaba,ben Ruby.Eş arıyordum ve etraftaki herkes dolu...''
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:02 am

"Hm ? Selamlar ben Zamiel ve neden olmasın yapacak daha iyi bir işim yoktu zaten." Ayağa kalkıp üstünü sirkeledi ve asasını çıkardı ve burnunu kaşıyarak konuşmaya başladı;

"Sersemlet büyüsü nasıl yapılır biliyor musun peki ? Büyü hakkında bilgin nedir ?"

Açıkcası küçük görünüyordu ve küçük yaştaki bi Raven'in bir Slyt'e bu kadar rahat yaklaşması hoşuna gitmişti. Cesur bir kıza benziyordu ve kendinede güvendiği belliydi.
Ruby Medline
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Ruby Medline

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:08 am

''Sersemletmeye yarar herhalde?''
Büyüler hakkında fazla bilgisi yoktu.Bunu saklıycak değildi.Ama dersi en başından beri dinliyordu.Ne kadar zor olabilirdi ki?Justin Bieber denen zavallı bile yapmıştı. ''Sersemlet diyorsun.Başarılı olursan da karşındakini çözmek için Çözülme büyüsü yapıyorsun ki zavallıcık Justin Bieber gibi kalmasın sersem sersem''
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:18 am

"Evet işte bu doğru bir tahmin. Peki nasıl yapılacağını göstermemi ister misin ? Bak aslında çok kolaydır. Şimdi orda dur ve rahat büyü yapabileceğini düşündüğün bir duruşa geç. Karşısında yerini alıp devam eder;

Mesela ben solağım, o yüzden sol ayağımı biraz daha öne atarım. Etkili bir büyünün temeli yere sağlam basmak diye düşünürüm hep, genelde de doğru çıkar. Şimdilik sadece asanı salla ilk denemede yapamazsanda sorun yok sonuçta bu dersi bunun için alıyoruz. Sözleri nasıl vurguladığın kadar, ne hissederek söylediğinde önemlidir buda aklında bulunsun. Şimdi dene bakalım." Asasını iç cebine koyar ve karşıdan büyünün gelmesini bekler. .

"Ve unutma etkisini kaldırmak için "Çözül" demen yeterli."
Ruby Medline
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Ruby Medline

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:26 am

Sağ ayağını öne atar.Yere olabildiğince sağlam basar.Aslında 2 ayağının üstündeyken dengede durmak normal bireyler için kolay birşeydir ama Ruby sakarın ve dengesizin tekidir.Ama tüm ciddiyetiyle odaklanmaktadır şu an.Ve dengededir.İlk büyüsünü yaptığı için sonuç vereceğine kendisi bile inanmayarak ama olabildiğinde inanmak isteyerek ''sersemlet'' der.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:31 am

Hiç beklememesine rağmen asadan kırmızı bir flaş çıktı, iyi yapılmış bir büyüydü fakat anlaşılan o ki büyüyü yapmaya fazla konsantre olduğu için doğru düzgün nişan almayı unutmuş olmalıydı. Ama genede ilk sefer için fena değildi, en azından zayıf bir kıvılcım olmadığı kesindi.

Büyü yakınlarından geçtiğinde vücudundaki elektriklenmeyi hissetmişti Zamiel, iyi büyülere bu tarz tepkileri vardı vücudunun. Tekrar denemesi gerektiği kanaatine vardı bu hissin üzerine, en azından umutsuz bir vakayla karşı karşıya değildi.

"Şimdi Ruby aynı kararlılıkla büyüyü tekrar yap ama bu sefer asanı tam olarak bana doğrultmayı unutma. Tamamen bana kilitlen ve büyünün çıkışı sırasında asanın ucunun bana dönük olduğundan emin olmaya çalış."

En son Zamiel Nagao tarafından Çarş. Şub. 02, 2011 2:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hestia Petrasova
Yönetici
İksir Profesörü
Slytherin Bina Sorumlusu
Yöneticiİksir ProfesörüSlytherin Bina Sorumlusu
Hestia Petrasova

Kadın Mesaj Sayısı : 244
İş/Hobiler : Iksir Ogretmeni
Lakap : Iksirci

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:31 am

'Zamiel Nagao' üyesi bu işi tamamladı : Zar Sistemi

'rawenclaw' : 2
http://rptimez.bossforum.org
Ruby Medline
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Ruby Medline

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:47 am

Ruby hernekadar ıskalasa da, gözlerine inanamamıştı.Daha düne kadar büyücülerin,sihirlerin peri masallarından ibaret olduğunu sanardı.Artık herşey bambaşka olacaktı onun için.Önünde keşfedilmeyi bekleyen kocaman bir dünya vardı.
Şimdiye kadar hep içinde bir yerlerde hissettiği o boşluğun artık orda olmadığını farketti.Kendini harika hissediyordu.
''Pekala hadi bakalım''
Bu sefer kendine daha bir güvenerek ''Sersemlet!'' diye haykırdı sağ ayağı önde.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:57 am

"Unutma Çözü. . ." Zamiel büyük bir hızla gelen büyünün yaklaşmasını izledi fakat kaçmak için bir şey yapmadı, refleksleri iyiydi ama büyüyü karşılamayı tercih etti. Son hissettiği şey bir elektriklenmeydi, sonra herşey uyuştu, ayakları yerden kesildi ve vücudu çuval gibi yere yığıldı. Tek üzüldüğü nokta sözünü bitirememiş olmasıydı ama olsun Ruby adlı bu kız etkisiz hale getirmek için yapılacak büyüyü biliyordu. Yani sahiden biliyordu değil mi ?
Ruby Medline
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Ruby Medline

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 3:10 am

Ruby hızlı adımlarla Zamielin yanına ilerledi.Bir yandan hala şok içerisindeydi.Asasını Zamiel'e doğrulttu ve ''Çözül'' dedi.Diz çöküp yanında durdu.Mutluluğu gözlerinden okunabilirdi rahatça.''Başardım!Ee yani şey nasılsın başın dönüyor mu?''
Ruby aynı zamanda sonunda birileriyle konuşabildiği için seviniyordu.Zamiel'in biraz soğuk durduğu aşikardı.Ama içinden bir ses o kadar da fena biri olmadığını söylüyordu.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 3:27 am

"Hm ? İyiyim ben merak edilecek bir şey yok alışkınımda zaten buna. Ama genede ilgin için teşekkürler."

Hafifce gülümseyerek yerinde doğruldu. En azından çözmeyi tek seferde yapmasına sevinmişti. Büyüleri çözme becerisine bakılırsa bu kız ilerde iyi bir şifacı olabilirdi. Ama genede her ihtimale karşı insanlar kendilerini savunmayı öğrenmelidirler diyede düşünürdü. Aynı zamanda çabukta kavrıyordu, kesinlikle tam Ravenclaw'a yakışan bir öğrenciydi. İşte ilk izlenim böyle birşeydir dostlar. Yattığı yerden yaptığı gözlem karşısındaki insanı biraz daha tanımasına yardımcı olmuştu. En azından bölümümüze ön yargılı değildi. Ve baksanıza nasılda sevinmişti. . Bu arada bu kadar büyü yemek Zamiel'i yorgun düşürmüş olacak ki ağzından şu kelimeler döküldü;

"Sanırım bu kadar antreman beni biraz yordu. Sende dikkat ette benim düştüğüm duruma düşmemeye çalış. Antreman yaparken zihninin nasıl yorulduğunu anlamayabilirsin ama iyi bir sersemletmeyle bir kaç saniye dinlenmek insanın aklını başına getiriyor."

Yerden kalkıp üstündeki tozları silkeleyip Ruby'e döndü ve hızlı bir reverans yapıp arkasını döndü.

"Yakınlarda tekrar görüşeceğiz gibi bir his var içimde. Ve eklemeliyim ki tanıştığıma memnun oldum."
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:59 pm

Olanları izlemek gerçekten zevkliydi.Neyse ki aktif bir birey değilim.Kenarda köşede oturup insanları izlemek kadar güzel birşey yok.Yerimden ayrılıp Zamiel'in yanına gittim.
"Hey Zamiel,iyi misin dostum? O an süperdi.Yüz ifadeni görmeliydin." dedim.Böyle takılmak belki onun moralini yerine getirirdi.Ah neyse...
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 3:39 pm

"İyiyim, iyiyim merak etme pek bir zarar gelmez bu büyülerden en fazla kafanı felan vurduğunla kalırsın. Ama o elektriklenme hissi hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim" Hakkaten garip bir surat ifadesi mi takınmıştım o zaman diye düşünmeden edemedi.
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Kadın Mesaj Sayısı : 131
İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli.
Lakap : Nora

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 5:29 pm

Devasa kapıyı yavaşça ittirip içeriye girdiğimde yeterince kalabalık ve benim açımdan eğlenceli bir sahneyle karşılaştım. Zamiel, platformun üstünde Ravenclaw' ı şirin bir kızla düello yapıyordu. O tarafa çok odaklanmadan sessizce geçebileceğim bir yer aradım gözüme Stan çarptı, yavaşça Stan' e doğru ilerledim. Stan' e doğru ilerlerken çok yüksek olmayan bir sevinç narası duydum ve duraksayıp platforma baktım. Ravenclaw' lı kız kazanmıştı. Kıkırdayıp tekrar kafamı Stan' e çevirdiğimde ise Stan Zamiel' in yanına gidiyordu. Adımlarımı sıklaştırdım ve ikisini yanına vardığımda bir anda ortaya çıkarmış gibi hafif bir tebessümle atladım.

- Nasılsınız? İyi misin Zamiel? Hepsini izleyemedim ama...
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 5:33 pm

"Hm ? Hehe evet iyiyim iyiyim Stan'e de dediğim gibi beni durdurmak için bundan azıcık daha fazlası gerekir. Ve sen nerden çıktın ? Bak bu ani oldu işte. ." Saçlarını tekrar açıp kafasını kaşıyarak sırıttı Zamiel bu soru ağzından çıkarken.
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:03 pm

Şeytani bir kahkaha patlattım ve üzerine birkaç kelime ekledim.
"Hahahaha...Zamiel bir hanım evladına mı yenildi? Cool! Neyse ne...Zamiel'i tanıyorsam o her zaman iyi durumdadır.Asla kötü görmedim." dedim.Sanırım biraz kaba olmuştum.Kaba olduysam içten içe pişmanlık duyacaktım eminim.Gözlerimi hemen Zamiel'e çevirdim.
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Karakter Sayfası
Para:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 6:13 pm

"Büyüye yeni başlayanları teşvik etmek ve öğrenmelerine yardımcı olmak uzun vadede sana güçlü müttefikler kazandırır dostum bunu kafandan çıkarma. Kolayca kaçabilirdim ama en azından büyüsünün vurduğunu görmek ister diye düşündüm. Bana öyle bakmayı da bırak kızmış felan değilim."

I. Toplu KSKS dersi
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» III. Biçim Değiştirme dersi ~
» '23 I. Dönem I. Astronomi Dersi
» 2024 - 1. İksir dersi
» I. Dönem Astronomi Dersi
» I. Tılsım Dersi, Sezon [I]