Hogwarts RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts RPG

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

I. Toplu KSKS dersi

+7
Ruby Medline
Charlotte Woods
Zamiel Nagao
Justin Bieber
Dean Break
Hestia Petrasova
Nathaniel Petrasova
11 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Left_bar_bleue600/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ocak 26, 2011 6:42 pm

Konunun ilk mesajı :

Tüm öğrenciler büyük salona toplanmıştır. Büyük salonun tam ortasında uzun bir sahne vardır, diğer alanlar boştur. Profesör N sahnenin üstündedir ve herkes yerleşene kadar bekler sonra asasını boğazına götürüp sessinin tüm salonda yankılanmasını sağlar. Sesi ile herkes susunca ilginç aksanı ile konuşmaya başlar. "Evet, herkes biliyor ki okulda ikidir saldırılar oluyor. Artık Slytherin'in varisi gibi birşey olmadığı için -Merlin Harry Potter'ı korusun- ve Hogwarts mitolojisinde böyle bir olay olmadığından bir şüphelinin bunları yaptığını düşünüyoruz. KSKS derslerinin olmadığı bu döneme denk gelmesi de herkesi daha çok tehlikede bırakıyor. Burda toplanmamızın nedeni basit saldırı ve koruma büyüleri öğrenip kendinizi savunabilmeniz. İlk büyüyü de Sersemlet olarak kararlaştırdık. Hestia sahneye gelebilir misin?" İkizine sahneye çıkması için yardım eder. İksir profesörü olan Hestia Petrasova da bilindiği üzere iksirlerle kafayı bozup asasının olduğunu unutabilen biridir. Hem çok yakın zamanda bir saldırıya uğramıştır. Herkes saldırganın daha işini bitiremediğini ve bir daha iksirciye saldırabileceğini konuşmaktadır. "Sersemlet büyüsü, karşınızdaki kişiyi sersemletip savaşdışı edebilirsiniz. Kolay ve kullanışlı bir büyüdür. Sersemleti bozabilen büyü de Çözüldür. Hestia, Sersemlet ve Çözülü uygulamalı olarak üstümde gösterebilir misin?"

--RpOut--
Hestia'nın mesajından sonra herkes (hademe, müdür ve profesörler dahil) yazabilir.

YazarMesaj
Ruby Medline
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Ruby Medline

Kadın Mesaj Sayısı : 21
İş/Hobiler : Dikmek/şarkı söylemek
Lakap : Rub,Piç(babam yok ki benim)

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Left_bar_bleue1000/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: sevecen
Rp Yaşı: 11
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 1:40 pm

Hemen az ilerde Zamiel'in önü kesilmişti.Ve konuşanları hala duyabiliyordum.Millet gerçekten de onu yendiğimi düşünmüyordu herhalde?Bi kere bana karşılık vermiyordu bile.Artı ben çaylağın tekiyim.Bunu farketmek için 2 göze sahip olmaya bile gerek yok.Sanırım takılıyorlardı ona.
"Büyüye yeni başlayanları teşvik etmek ve öğrenmelerine yardımcı olmak uzun vadede sana güçlü müttefikler kazandırır dostum bunu kafandan çıkarma. Kolayca kaçabilirdim ama en azından büyüsünün vurduğunu görmek ister diye düşündüm. Bana öyle bakmayı da bırak kızmış felan değilim."
Ah cidden çok mutlu ve teşvik olmuş durumdayım senin sayende!İsabeti doğru tutturmuş olsam bile,Zamiel oradan kurtulsaydı,herşey bu kadar gerçek olmayacaktı sanki.Ve bu duyguyu bu kadar coşkulu hissetmezdim.Sanırım bu günü asla unutmıycam.
''Zamiel,yardımların için teşekkürler.Mutluluktan sana doğru düzgün teşekkür edememiştim.Taktiklerin olmasaydı bu kadar kısa sürede kavrayamazdım''
dedim bir anda yanlarına giderek.Duyduklarımı çaktırmadım.Birazcık da oradakilere göstermelik olsun diye söylemiştim bunları,kendimi tutamayarak.
''Bu arada selam ben hanım evladı Ruby'' diye giriştim.Sanırım bu sefer duyduklarımı çaktırmıştım.Siyah saçlı ve bizim dünyamızda Emo diye dalga geçtiğimiz tiplere benzeyen kişi çok ilgimi çekmişti.Acaba kendisi Emo muydu ki?
Zamiel Nagao
Slytherin 4. Sinif

Slytherin 4. Sinif
Zamiel Nagao

Erkek Mesaj Sayısı : 394

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Left_bar_bleue100/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Siyah saçlı.
Rp Yaşı: 14
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 1:57 pm

''Zamiel,yardımların için teşekkürler.Mutluluktan sana doğru düzgün teşekkür edememiştim.Taktiklerin olmasaydı bu kadar kısa sürede kavrayamazdım''

Bir anda yanında bir figür belirmişti Zamiel'in, başta kim olduğunu anlayamasada sonra sözlerini duyduğunda bu kişinin kısa zaman önce düello veya ona benzer bir şey yaptığı kız olduğunu anımsadı. Adı. . . Ruby olmalıydı yanlış hatırlamıyorsa.

"Bu kadar abartmana gerek yok sonuçta sende yetenek olmasa dediklerimi anlayamazdın. Yani olay burda sende bitti birazda." Dedi gülümseyerek.
E. Eleonora Esta
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
E. Eleonora Esta

Kadın Mesaj Sayısı : 131
İş/Hobiler : Her şeyden iğrenmek. Yeterince zevkli.
Lakap : Nora

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Left_bar_bleue1000/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (1000/1000)
Karakter Özellikleri: Kısaca, bir Slytherinliye göre fazla dengesiz davranabiliyor.
Rp Yaşı: 12
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 1:57 pm

Zamiel' in cevabına gülmüştüm.

- Bak sanırım, bu çok doğru.

Stan' le Zamiel konuşmaya devam ederken gözlerim platforma daldı. Acaba bende denemeli miydim? Hoş, pek cesaretli ve başarılı olduğum söylenemezdi ama... Zamiel' in bir kaç dakike önce düello yaptığı kız, bir anda yanımızda bitti. Stan' i duymuş gibiydi. Yoksa kim kendini hanım evladı diye çağırırdı ki? Hatta bir Ravenclaw? Her neyse. Çok konuşmadan garip bakan gözlerle kızı süzdüm. Ağzımdan sadece tek kelime çıktı, konuşmak gelmemişti içimden.

- Nora.
Ruby Medline
Ravenclaw 1. sınıf
Ravenclaw 1. sınıf
Ruby Medline

Kadın Mesaj Sayısı : 21
İş/Hobiler : Dikmek/şarkı söylemek
Lakap : Rub,Piç(babam yok ki benim)

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: sevecen
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 2:11 pm

Nora denen hatunu epey soğuk buldum.Ayrıca beni süzüş şekli kendimi garip hissettirdi.Neyse ne.
"Bu kadar abartmana gerek yok sonuçta sende yetenek olmasa dediklerimi anlayamazdın. Yani olay burda sende bitti birazda."

Suratımda ufak bir tebessüm oluşturmaya yetmişti.
''Gurrr''
Bir anda karnım guruldayıverdi.Bazen acıktığımın hiç farkına varamıyorum.''Ahaha midemi beslemeyi unutmuşum.''
Stanley Plague
Slytherin 2. sınıf
Slytherin 2. sınıf
Stanley Plague

Erkek Mesaj Sayısı : 103
İş/Hobiler : Koleksiyonculuk
Lakap : Stan,BiBi,Zombi

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Left_bar_bleue100/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (100/1000)
Karakter Özellikleri: Karmaşık kafalıdır.Anlaşılamaz biri.
Rp Yaşı:
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 11:54 am

Gözlerim hemen kendisiyle alay ettiğim daldı.Ah evet.Bu o şahıştı.Gülümsedim.
"Ah hanım evladı. Üstüne alınmadım umarım.Duyguların incinmiş olmalı.Özür dilerim.Lakin Zamiel'in moralinin düzelmesi için bunu yapmalıydım.Eh neyse." dedim.Gözleri bana bakıyordu.Sanırım birşeyler düşünüyordu.Heralde Julian gibi bana emo diyordur içinden.Kim bilir? Şanşımı deneyim dedim.
"Bana uzunca baktığına göre heralde hakkımda birşeyler düşünüyosun.Şimdiden söyleyeyim,emo değilim.O kadar yoğun ve kırılgan duygularım yok.Sadece saçımın bu şeklini seviyorum.Daha vahşi gösteriyor beni.Hem dalga geçmek için emo arıyorsan Justin'i öneririm.Bu aralar zaten başı belada." dedim.Hah eğlenceli olmaya başlamıştı.
I. Monique D'or
Hufflepuff 4. Sinif

Hufflepuff 4. Sinif
I. Monique D'or

Kadın Mesaj Sayısı : 46
İş/Hobiler : Cadı! Ayrıca, Hufflepuff Quidditch Takım Kaptanı!
Lakap : Isa & Moni & Mon

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri:
Rp Yaşı: 13
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 7:39 pm

Süper sportif bir şekilde, süper enerjik halimle büyük salona girdim saçlarımı savurarak. Biraz geç kalmıştım sanırım ama her neyse, hala ders bitmemiş gibi görünüyordu. Gülümseyerek insanların arasından geçtim ve kendime dersi izleyecek bir yer buldum. Slytherin' li bir çocukla (ki sanırım bu çocuğu Tılsım dersinde görmüştüm) Ravenclaw' lı bir kız (hayır, bunu hiç görmemiştim) düello yapıyorlardı. Ravenclaw' lı kız işi halletmişti, aferin ona! Şu kendilerini birşey zanneden Slytherinlilere bir şeyler öğretmek gerekiyordu! Bunun üstüne kız, inip onlarla konuşmaya gitti, bu da benim sinrlerimi bozdu nedense. Yanaklarımı şişirdim ve kendime, düello yapabileceğim başka bir Slytherin' li aradım. O sırada gözüme ilginç bir saç tipi olan, ama daha fenası kırmızımsı gözleri olan bir çocuk çarptı. Ayaklarımı yere sert sert vura vura çocuğun yanına gittim ve kafamı biraz kaldırdım. Parmağımla onu gösterdim.

- SEN!

Dedikten sonra gözlerimi kırpıştırdım.

- Benimle düello yapar mısın?
Cassie Quatra
Gryffindor 2. Sınıf
Gryffindor 2. Sınıf
Cassie Quatra

Kadın Mesaj Sayısı : 42
İş/Hobiler : Saçmalamak
Lakap : Cass, Mika

Karakter Sayfası
Para:
Karakter Özellikleri: Çok saçma ve eğlenceli bir canlı.
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimeCuma Şub. 04, 2011 10:30 pm

Oha ders varmış! İnanamıyorum ya... Evet evet, dersi unutmuşum. Alkış bana. O yüzden Büyük Salona doğru son sürat koşturdum. Kapıda dikilirken içeride olan kargaşa yüzünden girmekten çekinmediğimi söyleyemem doğrusu. havada uçuşan sersemletlerden birine denk gelmek istemezdim ama şu durumda KSKS dersinden kalmak istemediğim için salona dalıp son sürat bulduğum ilk köşeye yapıştım.

"Hoho... Düello mu yapıyoruz, milleti sersemletiyoruz..."

Aklım düşüncelere dalıp ne yapması gerektiğini düşünmeye başladı. Bense her zamanki reflekslerime uyup ileri çıktım.

"Düello yapmak isteyen var mı? Çok güzel sersemlerim de ben..."
http://theaphrodi.blogspot.com/
Nathaniel Petrasova
M.Yardimcisi
B.D. Profesörü
Gryffindor Bina Sorumlusu
M.YardimcisiB.D. ProfesörüGryffindor Bina Sorumlusu
Nathaniel Petrasova

Erkek Mesaj Sayısı : 164
İş/Hobiler : Biçim değiştirme profesörü
Lakap : Nate

Karakter Sayfası
Para:
I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Left_bar_bleue600/1000I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Karakter Özellikleri: Aşırı terbiyelidir. Samimi biri olmasına rağmen soğuk gözükür. Kadınlardan korkar ama ikiz kardeşiyle yatar. Arada bir sinir krizi geçirir.
Rp Yaşı: 28
MesajKonu: Geri: I. Toplu KSKS dersi   I. Toplu KSKS dersi - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Şub. 05, 2011 8:42 pm

RpOut~

Bir hafta dedik kaç hafta oldu değil mi? Hah! Profesörlerin ki de dahil, mesaj başına 5 puan olmak üzere binalara puan eklenecektir. Katılanların hepsi Sersemlet büyüsünü başarı ile yapabilir artık. Bundan sonra bir tane daha KSKS dersi yapmayı planlıyorum aynen böyle... Herkes çıkış rplerini yazsın onları da puanlamaya ekleyeceğim. Dean Break de kendi puanlarının hangi binaya gitmesini istiyorsa bana bildirsin. Yarın sabah kapanacak konu.

Zar mesajları sayılmıyor ve puanlar şöyle

Slytherin - 140
Gryffindor - 65
Rawenclaw - 40
Hufflepuff - 5

I. Toplu KSKS dersi
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» III. Biçim Değiştirme dersi ~
» '23 I. Dönem I. Astronomi Dersi
» 2024 - 1. İksir dersi